|
| Author |
Message |
Pan_Jezus
Group: Members Joined: 01 Mar 2010 Posts: 8341 Gold: 0.10 Clan: Polewka Team ; )
Status: Warn:  Reputation: 15
|
#1 Posted: 19 Jan 2011 05:20 pm Post subject: MOJA MALA REFLEKSJA PO SPAMOWANIU |
|
|
Przylaczajace jest to w jaki sposob belkot brzmiacy oficjalnie i powaznie zmieszany z odrobina madrych slow (choc przyznam sie ze pozniej troche mnie ponioslo i zaczalem pisac rzeczy ktore sa powszechnie znane) jest w stanie zmienic postrzeganie ludzi, pierdolilem glupoty ktorych sens brzmial mniej wiecej tak " TOPIMY PSY BO NIE MAMY NA ŁUDKI " ludzie uwierzyli ze takie banialuki maja miejsce nie poddajac istnienie tego procederu w watpliwosc. A po drugi innym ciekawym zjawiskiem jest to jak zew tłumu pozabawia jednostki odpowiedzialnosci za swoje czyny, oni byli gotowi za jednego psa (ktorego bycmoze kogos pogryzl i to bylo np w akcie zemsty bezsensownej) zajebac tego faceta, owszem nalezy mu sie kara np zawiasy bo od znecania sie nad zwierzetami zaczynaja wszyscy psychopaci, ale nie od razu smierc bo nie wiadome byly powody tego dzialania.
WNIOSEK: POLSKIE SPOLECZENSTWO W WIEKSZOSCI TO KUPA BEZKSZTALTNEJ MASY BEZ CIENIA KRYTYCZNEGO ORAZ SUBIEKTYWNEGO MYSLENIA.
IB4 CHAOS: prawdopodbienstwo istnienia moich biologicznych "dogmatow" jest większe od prawdopodobienstwa istnienia innych np twojej chujowej gaii, madey czy innego chujstwa, daltego wlasnie moje naukowe dogmaty sa moimi naukowymi dogmatami
wiem ze nie powinienem tego tutaj pisac ale mam dzisiaj jakis taki dzien podczas ktorego jestem sklonny do przemyslen _____________________ [quote= |
|
| Back to top |
|
 |
Studnia06
 Group: Members Joined: 24 Feb 2010 Posts: 7385 Gold: 15.07 Clan: Wypierdalaj

Status: Warn:  Reputation: 9
|
#2 Posted: 19 Jan 2011 05:25 pm Post subject: |
|
|
| nie czytam |
|
| Back to top |
|
 |
Azure The Psychonaut
 Group: Members Joined: 24 Feb 2010 Posts: 7296 Gold: 0.10 Clan: E-Drama

Status: Warn:  Reputation: 16
|
#3 Posted: 19 Jan 2011 05:25 pm Post subject: |
|
|
| Quote: | | WNIOSEK: POLSKIE SPOLECZENSTWO W WIEKSZOSCI TO KUPA BEZKSZTALTNEJ MASY BEZ CIENIA KRYTYCZNEGO ORAZ SUBIEKTYWNEGO MYSLENIA. |
|
 |
Kolba
 Group: Members Joined: 27 Feb 2010 Posts: 14321 Gold: Locked Clan: chillout

Status: Warn:  Reputation: 29
|
#4 Posted: 19 Jan 2011 05:25 pm Post subject: Re: MOJA MALA REFLEKSJA PO SPAMOWANIU |
|
|
| Pan_Jezus wrote: | Przylaczajace jest to w jaki sposob belkot brzmiacy oficjalnie i powaznie zmieszany z odrobina madrych slow (choc przyznam sie ze pozniej troche mnie ponioslo i zaczalem pisac rzeczy ktore sa powszechnie znane) jest w stanie zmienic postrzeganie ludzi, pierdolilem glupoty ktorych sens brzmial mniej wiecej tak " TOPIMY PSY BO NIE MAMY NA ŁUDKI " ludzie uwierzyli ze takie banialuki maja miejsce nie poddajac istnienie tego procederu w watpliwosc. A po drugi innym ciekawym zjawiskiem jest to jak zew tłumu pozabawia jednostki odpowiedzialnosci za swoje czyny, oni byli gotowi za jednego psa (ktorego bycmoze kogos pogryzl i to bylo np w akcie zemsty bezsensownej) zajebac tego faceta, owszem nalezy mu sie kara np zawiasy bo od znecania sie nad zwierzetami zaczynaja wszyscy psychopaci, ale nie od razu smierc bo nie wiadome byly powody tego dzialania.
WNIOSEK: POLSKIE SPOLECZENSTWO W WIEKSZOSCI TO KUPA BEZKSZTALTNEJ MASY BEZ CIENIA KRYTYCZNEGO ORAZ SUBIEKTYWNEGO MYSLENIA.
IB4 CHAOS: prawdopodbienstwo istnienia moich biologicznych "dogmatow" jest większe od prawdopodobienstwa istnienia innych np twojej chujowej gaii, madey czy innego chujstwa, daltego wlasnie moje naukowe dogmaty sa moimi naukowymi dogmatami
wiem ze nie powinienem tego tutaj pisac ale mam dzisiaj jakis taki dzien podczas ktorego jestem sklonny do przemyslen |
Szybko to zrozumiałeś. |
|
| Back to top |
|
 |
Pan_Jezus
Group: Members Joined: 01 Mar 2010 Posts: 8341 Gold: 0.10 Clan: Polewka Team ; )
|
#5 Posted: 19 Jan 2011 05:27 pm Post subject: |
|
|
zawsze to wiedzialem unaocznic przykladowo to osoba ktore chcialyby sie ze mna spierac _____________________ [quote= |
|
| Back to top |
|
 |
Kolba

|
#6 Posted: 19 Jan 2011 05:29 pm Post subject: |
|
|
| Twoje całe te przemyślenia są bezsensowne i bezcelowe. Stwierdzasz oczywistość i tyle. Żyj lepiej własnym życiem i miej swoje poglądy, których zapewne większa część nie zrozumie. Proste. |
|
| Back to top |
|
 |
gwalce_male_dzieci
Group: Members Joined: 05 Jan 2011 Posts: 238 Gold: 0.50
Status: Warn:  Reputation: 1
|
#7 Posted: 19 Jan 2011 05:30 pm Post subject: |
|
|
mi zawsze jest bardziej zal zwierzat niz ludzi, dlatego z przyjemnoscia zajebalbym tego typa jesli mialbym nie poniesc za to konsekwencji
dyskusja |
|
| Back to top |
|
 |
Kolba

|
#8 Posted: 19 Jan 2011 05:32 pm Post subject: |
|
|
| gwalce_male_dzieci wrote: | mi zawsze jest bardziej zal zwierzat niz ludzi, dlatego z przyjemnoscia zajebalbym tego typa jesli mialbym nie poniesc za to konsekwencji
dyskusja |
Ja mam na to wyjebane, bo interesuje mnie tylko to co dotyczy mnie i mojego otoczenia, więc nie podyskutujemy, niestety. |
|
| Back to top |
|
 |
Pan_Jezus
|
#9 Posted: 19 Jan 2011 05:37 pm Post subject: |
|
|
| gwalce_male_dzieci wrote: | mi zawsze jest bardziej zal zwierzat niz ludzi, dlatego z przyjemnoscia zajebalbym tego typa jesli mialbym nie poniesc za to konsekwencji
dyskusja |
ok zabil psa, zabilbys go za to wiedzac ze ma rodzine na utrzymaniu dzieci i zone? jesz mieso? wiesz w jakich warunkach zyja zwierzeta hodowlane? pozatym z punktu widzenia spolecznego wiecej do spoleczenstwa i panstwa wniesie np taki popierdol ktory szkodzi psu jednemu (jezeli to jest jednorazowo) zyjac na wolnosci, placac podatki opiekujac sie dziecmi ( o ile nie jst pierdalniety ) niz mialby siedziec w pierdlu i przezerac pieniadze podatnikow bez pewnosci czy szkoda spoleczna byla adekwatna do kary.
wg mnie taka osoba powinna isc do psychiatryka jezeli to bylo perwersyjne znecanie sie, a dostac jakas kare pieniezna albo roboty lub tez zawiasy itd w zaleznosci od opini jaka o nim krazy.
| Kolba wrote: | | Twoje całe te przemyślenia są bezsensowne i bezcelowe. Stwierdzasz oczywistość i tyle. Żyj lepiej własnym życiem i miej swoje poglądy, których zapewne większa część nie zrozumie. Proste. |
zyje wlasnym zyciem i wlasnie w mysl tej zasady lechtam sie pisaniem rzeczy ktore wg mnie sa madre bo w jakis sposob mnie to satysfakcjonuje i podbudowuje pomimo mojej swiadomosci z punktu psychologicznego jest to slabosc bo po prostu spelniam pragnienie asymilacji ze spoleczenstwem i nie jestem indywidualnym indywidualista _____________________ [quote= |
|
| Back to top |
|
 |
srubokret
 Group: Members Joined: 01 Mar 2010 Posts: 12160 Gold: 0.00 Clan: Retardacja
|
#10 Posted: 19 Jan 2011 05:44 pm Post subject: Re: MOJA MALA REFLEKSJA PO SPAMOWANIU |
|
|
| Pan_Jezus wrote: | | WNIOSEK: POLSKIE SPOLECZENSTWO W WIEKSZOSCI TO KUPA BEZKSZTALTNEJ MASY BEZ CIENIA KRYTYCZNEGO ORAZ SUBIEKTYWNEGO MYSLENIA. |
Jest jeszcze drugi wniosek;
99% członków tzw. narodu polskiego to gówno, które trzeba zaorać, by na nim wyrósł nowy, lepszy typ człowieka - Polaka.
In B4: Adolf Hitler, 88, Sieg Heil!, Sława!, Blog 27
Last edited by srubokret on 19 Jan 2011 05:44 pm; edited 1 time in total |
|
| Back to top |
|
 |
gwalce_male_dzieci
Group: Members Joined: 05 Jan 2011 Posts: 238 Gold: 0.50
Status: Warn:  Reputation: 1
|
#11 Posted: 19 Jan 2011 05:44 pm Post subject: |
|
|
| Pan_Jezus wrote: | | gwalce_male_dzieci wrote: | mi zawsze jest bardziej zal zwierzat niz ludzi, dlatego z przyjemnoscia zajebalbym tego typa jesli mialbym nie poniesc za to konsekwencji
dyskusja |
ok zabil psa, zabilbys go za to wiedzac ze ma rodzine na utrzymaniu dzieci i zone? jesz mieso? wiesz w jakich warunkach zyja zwierzeta hodowlane? pozatym z punktu widzenia spolecznego wiecej do spoleczenstwa i panstwa wniesie np taki popierdol ktory szkodzi psu jednemu (jezeli to jest jednorazowo) zyjac na wolnosci, placac podatki opiekujac sie dziecmi ( o ile nie jst pierdalniety ) niz mialby siedziec w pierdlu i przezerac pieniadze podatnikow bez pewnosci czy szkoda spoleczna byla adekwatna do kary.
wg mnie taka osoba powinna isc do psychiatryka jezeli to bylo perwersyjne znecanie sie, a dostac jakas kare pieniezna albo roboty lub tez zawiasy itd w zaleznosci od opini jaka o nim krazy.
| Kolba wrote: | | Twoje całe te przemyślenia są bezsensowne i bezcelowe. Stwierdzasz oczywistość i tyle. Żyj lepiej własnym życiem i miej swoje poglądy, których zapewne większa część nie zrozumie. Proste. |
zyje wlasnym zyciem i wlasnie w mysl tej zasady lechtam sie pisaniem rzeczy ktore wg mnie sa madre bo w jakis sposob mnie to satysfakcjonuje i podbudowuje pomimo mojej swiadomosci z punktu psychologicznego jest to slabosc bo po prostu spelniam pragnienie asymilacji ze spoleczenstwem i nie jestem indywidualnym indywidualista |
pod warunkiem, ze mialbym za to nie poniesc konsekwencji zadnych, to z nieopisana przyjemnoscia |
|
| Back to top |
|
 |
Pan_Jezus
|
#12 Posted: 19 Jan 2011 05:47 pm Post subject: |
|
|
dobrze ale rozmawiamy o systemie karnym panstwa i w jaki sposb prawo powinno postrzegac takie zajscia - przynajmniej mi sie tak wydaje
gdyby kazdy moglby nieponosic konsekfencji zgwalcilby pol miasta i zajebal 3/4 _____________________ [quote= |
|
| Back to top |
|
 |
Kordek
 Group: Members Joined: 24 Feb 2010 Posts: 1855 Gold: 1.00 Clan: Polewka Team ; )
Status: Warn:  Reputation: 14
|
#13 Posted: 19 Jan 2011 05:48 pm Post subject: |
|
|
usuneli moj post, jak wyznaje ze mam skrzywienie psychiczne i zabijam zwierzeta ;/ _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
cez
 Group: Members Joined: 23 Feb 2010 Donor:  Posts: 7447 Gold: 0.00 Clan: Jagshemash

|
#14 Posted: 19 Jan 2011 05:48 pm Post subject: |
|
|
| Studnia06 wrote: | | nie czytam |
|
|
| Back to top |
|
 |
Pan_Jezus
|
#15 Posted: 19 Jan 2011 05:53 pm Post subject: Re: MOJA MALA REFLEKSJA PO SPAMOWANIU |
|
|
| srubokret wrote: | | Pan_Jezus wrote: | | WNIOSEK: POLSKIE SPOLECZENSTWO W WIEKSZOSCI TO KUPA BEZKSZTALTNEJ MASY BEZ CIENIA KRYTYCZNEGO ORAZ SUBIEKTYWNEGO MYSLENIA. |
Jest jeszcze drugi wniosek;
99% członków tzw. narodu polskiego to gówno, które trzeba zaorać, by na nim wyrósł nowy, lepszy typ człowieka - Polaka.
In B4: Adolf Hitler, 88, Sieg Heil!, Sława!, Blog 27 |
teoretycznie, ale myslac realnie nie byloby mozliwe takie cos z czysto ideologicznych przyczyn, bo nie jest mozliwe by sfera rzadzaca radykalnie zmienila cos nie wprowadzajac chaosu, oportunizmu i hipokryzji, dlatego uwazam ze demokracja jest korzystnym ustrojem poniewaz postep dokonuje sie mozolnie ale stabilnie. pozatym wszystkie wielkie idee sa sposobem manipulacji, ale tylko w demokracji panuje wg rownowaga i z niej jest najwicej korzysci dla obywateli _____________________ [quote= |
|
| Back to top |
|
 |
srubokret
|
#16 Posted: 19 Jan 2011 06:02 pm Post subject: Re: MOJA MALA REFLEKSJA PO SPAMOWANIU |
|
|
| Pan_Jezus wrote: | | teoretycznie, ale myslac realnie nie byloby mozliwe takie cos z czysto ideologicznych przyczyn, bo nie jest mozliwe by sfera rzadzaca radykalnie zmienila cos nie wprowadzajac chaosu, oportunizmu i hipokryzji, dlatego uwazam ze demokracja jest korzystnym ustrojem poniewaz postep dokonuje sie mozolnie ale stabilnie. pozatym wszystkie wielkie idee sa sposobem manipulacji, ale tylko w demokracji panuje wg rownowaga i z niej jest najwicej korzysci dla obywateli |
Oczywiście, że to o czym piszę jest niemożliwe. Przebudowa ideomatrycy Narodu musi przebiegać drogą stopniowych zmian poprzez edukację. Skrajny radykalizm jest niewskazany.
Oczywistym jest również fakt, że mylisz się co do demokracji. Bo niby dlaczego 2 meneli spod Żabki ma większą "siłę" w owej demokracji niż nauczyciel akademicki?
Jak wiadomo, dupokracja to rządy słabych i głupich - a tych jest zawsze więcej niż mądrych.
Last edited by srubokret on 19 Jan 2011 06:02 pm; edited 1 time in total |
|
| Back to top |
|
 |
Pan_Jezus
|
#17 Posted: 19 Jan 2011 06:07 pm Post subject: |
|
|
| srubokret wrote: | | Pan_Jezus wrote: | | teoretycznie, ale myslac realnie nie byloby mozliwe takie cos z czysto ideologicznych przyczyn, bo nie jest mozliwe by sfera rzadzaca radykalnie zmienila cos nie wprowadzajac chaosu, oportunizmu i hipokryzji, dlatego uwazam ze demokracja jest korzystnym ustrojem poniewaz postep dokonuje sie mozolnie ale stabilnie. pozatym wszystkie wielkie idee sa sposobem manipulacji, ale tylko w demokracji panuje wg rownowaga i z niej jest najwicej korzysci dla obywateli |
Oczywiście, że to o czym piszę jest niemożliwe. Przebudowa ideomatrycy Narodu musi przebiegać drogą stopniowych zmian poprzez edukację. Skrajny radykalizm jest niewskazany.
Oczywistym jest również fakt, że mylisz się co do demokracji. Bo niby dlaczego 2 meneli spod Żabki ma większą "siłę" w owej demokracji niż nauczyciel akademicki?
Jak wiadomo, dupokracja to rządy słabych i głupich - a tych jest więcej niż mądrych. | pod tymi wzgledami masz racje, wg mnie bylaby sprawiedliwa np demokracja np zaleznie od wyksztalcenia, IQ, aktywnosci gospodarczej spolecznej itd, glosy danej grupy spolecznej byly by liczone z wiekszym przelicznikiem
ale tak samo jak powiedziales poprzez edukacje stosowana dlugotrwale na spoleczenstwie w demokracji mozna osiagnac tez podobny efekt ujmijmy to "jako-takiej spolecznej sprawiedliwosci" _____________________ [quote= |
|
| Back to top |
|
 |
srubokret
|
#18 Posted: 19 Jan 2011 06:15 pm Post subject: |
|
|
| Pan_Jezus wrote: | pod tymi wzgledami masz racje, wg mnie bylaby sprawiedliwa np demokracja np zaleznie od wyksztalcenia, IQ, aktywnosci gospodarczej spolecznej itd, glosy danej grupy spolecznej byly by liczone z wiekszym przelicznikiem
ale tak samo jak powiedziales poprzez edukacje stosowana dlugotrwale na spoleczenstwie w demokracji mozna osiagnac tez podobny efekt ujmijmy to "jako-takiej spolecznej sprawiedliwosci" |
Hehe, Twój post zalatuje lekkim faszyzmem ;D.
W sumie nie potrafię wymienić jednego, idealnego systemu sprawowana władzy. Pewnie nawet takiego nie ma.
Może państwo autorytarne? Na wzór Franco, Pinocheta?
A może jakiś system samorządowo-federacyjno-chuj_wie_jaki?
Trudna sprawa, temat-rzeka. |
|
| Back to top |
|
 |
olabogagfdsg
 Group: Members Joined: 31 Dec 2010 Posts: 2314 Gold: 40.00 Clan: E-Drama

Status: Warn:  Reputation: 5
|
#19 Posted: 19 Jan 2011 06:19 pm Post subject: |
|
|
churchill fajnie się w tej sprawie wypowiedział
inb4 kolokwializm
Last edited by olabogagfdsg on 19 Jan 2011 06:19 pm; edited 1 time in total _____________________ NIEWIDZIALNA RĘKA RYNKU, SKURWEWYSYNY |
|
| Back to top |
|
 |
chaos_n
 Group: Members Joined: 24 Feb 2010 Posts: 4456 Gold: 0.00 Clan: E-Drama

Status: Warn:  Reputation: 10
|
#20 Posted: 19 Jan 2011 06:22 pm Post subject: Re: MOJA MALA REFLEKSJA PO SPAMOWANIU |
|
|
| Pan_Jezus wrote: | Przylaczajace jest to w jaki sposob belkot brzmiacy oficjalnie i powaznie zmieszany z odrobina madrych slow (choc przyznam sie ze pozniej troche mnie ponioslo i zaczalem pisac rzeczy ktore sa powszechnie znane) jest w stanie zmienic postrzeganie ludzi, pierdolilem glupoty ktorych sens brzmial mniej wiecej tak " TOPIMY PSY BO NIE MAMY NA ŁUDKI " ludzie uwierzyli ze takie banialuki maja miejsce nie poddajac istnienie tego procederu w watpliwosc. A po drugi innym ciekawym zjawiskiem jest to jak zew tłumu pozabawia jednostki odpowiedzialnosci za swoje czyny, oni byli gotowi za jednego psa (ktorego bycmoze kogos pogryzl i to bylo np w akcie zemsty bezsensownej) zajebac tego faceta, owszem nalezy mu sie kara np zawiasy bo od znecania sie nad zwierzetami zaczynaja wszyscy psychopaci, ale nie od razu smierc bo nie wiadome byly powody tego dzialania.
wiem ze nie powinienem tego tutaj pisac ale mam dzisiaj jakis taki dzien podczas ktorego jestem sklonny do przemyslen |
Prawdopodobieństwo tego, że starzy przekazali ci w genach niepełnosprawność intelektualna w stopniu lekkim wynosi 100%.
Last edited by chaos_n on 19 Jan 2011 06:22 pm; edited 1 time in total _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
|