Play Legend of the Green Dragon Play BNT Play Promisance Play Alien Assault Traders Play Quantum Star Play Some Chess  
   D3jsp RPGRPG   ArcadeArcade   Multiplayer PokerD3Jsp Poker   FAQ/RulesFAQ/Rules  SearchSearch  MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   ChatroomLive Chat   Log inLog in   RegisterRegister 

MOJA MALA REFLEKSJA PO SPAMOWANIU
1, 2  Next

Post new topic  Reply to topic  d3jsp Forum Index -> International Forum -> Polska
View previous topic :: View next topic ::  
Author Message
Pan_Jezus

Group: Members
Gold: 0.10
Clan: Polewka Team ; )

Status:
Warn:

Post#1 Posted: 19 Jan 2011 05:20 pm    Post subject: MOJA MALA REFLEKSJA PO SPAMOWANIU Reply with quote

Przylaczajace jest to w jaki sposob belkot brzmiacy oficjalnie i powaznie zmieszany z odrobina madrych slow (choc przyznam sie ze pozniej troche mnie ponioslo i zaczalem pisac rzeczy ktore sa powszechnie znane) jest w stanie zmienic postrzeganie ludzi, pierdolilem glupoty ktorych sens brzmial mniej wiecej tak " TOPIMY PSY BO NIE MAMY NA ŁUDKI " ludzie uwierzyli ze takie banialuki maja miejsce nie poddajac istnienie tego procederu w watpliwosc. A po drugi innym ciekawym zjawiskiem jest to jak zew tłumu pozabawia jednostki odpowiedzialnosci za swoje czyny, oni byli gotowi za jednego psa (ktorego bycmoze kogos pogryzl i to bylo np w akcie zemsty bezsensownej) zajebac tego faceta, owszem nalezy mu sie kara np zawiasy bo od znecania sie nad zwierzetami zaczynaja wszyscy psychopaci, ale nie od razu smierc bo nie wiadome byly powody tego dzialania.

WNIOSEK: POLSKIE SPOLECZENSTWO W WIEKSZOSCI TO KUPA BEZKSZTALTNEJ MASY BEZ CIENIA KRYTYCZNEGO ORAZ SUBIEKTYWNEGO MYSLENIA.

IB4 CHAOS: prawdopodbienstwo istnienia moich biologicznych "dogmatow" jest większe od prawdopodobienstwa istnienia innych np twojej chujowej gaii, madey czy innego chujstwa, daltego wlasnie moje naukowe dogmaty sa moimi naukowymi dogmatami

wiem ze nie powinienem tego tutaj pisac ale mam dzisiaj jakis taki dzien podczas ktorego jestem sklonny do przemyslen

Studnia06

Gold: 15.07
Clan: Wypierdalaj

pl.gif

Status:
Warn:

Post#2 Posted: 19 Jan 2011 05:25 pm    Post subject: Reply with quote

nie czytam
Back to top
View user's profile Send private message
Azure
The Psychonaut

Clan: E-Drama

pl.gif

Status:
Warn:

Post#3 Posted: 19 Jan 2011 05:25 pm    Post subject: Reply with quote

Quote:
WNIOSEK: POLSKIE SPOLECZENSTWO W WIEKSZOSCI TO KUPA BEZKSZTALTNEJ MASY BEZ CIENIA KRYTYCZNEGO ORAZ SUBIEKTYWNEGO MYSLENIA.

Gold: Locked
Clan: chillout

pl.gif

Status:
Warn:

Post#4 Posted: 19 Jan 2011 05:25 pm    Post subject: Re: MOJA MALA REFLEKSJA PO SPAMOWANIU Reply with quote

Pan_Jezus wrote:
Przylaczajace jest to w jaki sposob belkot brzmiacy oficjalnie i powaznie zmieszany z odrobina madrych slow (choc przyznam sie ze pozniej troche mnie ponioslo i zaczalem pisac rzeczy ktore sa powszechnie znane) jest w stanie zmienic postrzeganie ludzi, pierdolilem glupoty ktorych sens brzmial mniej wiecej tak " TOPIMY PSY BO NIE MAMY NA ŁUDKI " ludzie uwierzyli ze takie banialuki maja miejsce nie poddajac istnienie tego procederu w watpliwosc. A po drugi innym ciekawym zjawiskiem jest to jak zew tłumu pozabawia jednostki odpowiedzialnosci za swoje czyny, oni byli gotowi za jednego psa (ktorego bycmoze kogos pogryzl i to bylo np w akcie zemsty bezsensownej) zajebac tego faceta, owszem nalezy mu sie kara np zawiasy bo od znecania sie nad zwierzetami zaczynaja wszyscy psychopaci, ale nie od razu smierc bo nie wiadome byly powody tego dzialania.

IB4 CHAOS: prawdopodbienstwo istnienia moich biologicznych "dogmatow" jest większe od prawdopodobienstwa istnienia innych np twojej chujowej gaii, madey czy innego chujstwa, daltego wlasnie moje naukowe dogmaty sa moimi naukowymi dogmatami

wiem ze nie powinienem tego tutaj pisac ale mam dzisiaj jakis taki dzien podczas ktorego jestem sklonny do przemyslen

Szybko to zrozumiałeś.
Back to top
Pan_Jezus

Status:
Warn:

Post#5 Posted: 19 Jan 2011 05:27 pm    Post subject: Reply with quote

zawsze to wiedzialem unaocznic przykladowo to osoba ktore chcialyby sie ze mna spierac
Kolba

pl.gif

Status:
Warn:

Post#6 Posted: 19 Jan 2011 05:29 pm    Post subject: Reply with quote

Twoje całe te przemyślenia są bezsensowne i bezcelowe. Stwierdzasz oczywistość i tyle. Żyj lepiej własnym życiem i miej swoje poglądy, których zapewne większa część nie zrozumie. Proste.
Back to top
gwalce_male_dzieci

Gold: 0.50

Status:
Warn:

Post#7 Posted: 19 Jan 2011 05:30 pm    Post subject: Reply with quote

mi zawsze jest bardziej zal zwierzat niz ludzi, dlatego z przyjemnoscia zajebalbym tego typa jesli mialbym nie poniesc za to konsekwencji

dyskusja
Back to top
Kolba

pl.gif

Status:
Warn:

Post#8 Posted: 19 Jan 2011 05:32 pm    Post subject: Reply with quote

gwalce_male_dzieci wrote:
mi zawsze jest bardziej zal zwierzat niz ludzi, dlatego z przyjemnoscia zajebalbym tego typa jesli mialbym nie poniesc za to konsekwencji

dyskusja

Ja mam na to wyjebane, bo interesuje mnie tylko to co dotyczy mnie i mojego otoczenia, więc nie podyskutujemy, niestety.
Back to top
Pan_Jezus

Status:
Warn:

Post#9 Posted: 19 Jan 2011 05:37 pm    Post subject: Reply with quote

dyskusja

ok zabil psa, zabilbys go za to wiedzac ze ma rodzine na utrzymaniu dzieci i zone? jesz mieso? wiesz w jakich warunkach zyja zwierzeta hodowlane? pozatym z punktu widzenia spolecznego wiecej do spoleczenstwa i panstwa wniesie np taki popierdol ktory szkodzi psu jednemu (jezeli to jest jednorazowo) zyjac na wolnosci, placac podatki opiekujac sie dziecmi ( o ile nie jst pierdalniety ) niz mialby siedziec w pierdlu i przezerac pieniadze podatnikow bez pewnosci czy szkoda spoleczna byla adekwatna do kary.

wg mnie taka osoba powinna isc do psychiatryka jezeli to bylo perwersyjne znecanie sie, a dostac jakas kare pieniezna albo roboty lub tez zawiasy itd w zaleznosci od opini jaka o nim krazy.

Kolba wrote:
Twoje całe te przemyślenia są bezsensowne i bezcelowe. Stwierdzasz oczywistość i tyle. Żyj lepiej własnym życiem i miej swoje poglądy, których zapewne większa część nie zrozumie. Proste.

zyje wlasnym zyciem i wlasnie w mysl tej zasady lechtam sie pisaniem rzeczy ktore wg mnie sa madre bo w jakis sposob mnie to satysfakcjonuje i podbudowuje pomimo mojej swiadomosci z punktu psychologicznego jest to slabosc bo po prostu spelniam pragnienie asymilacji ze spoleczenstwem i nie jestem indywidualnym indywidualista

srubokret

Gold: 0.00
Clan: Retardacja

Status:
Warn:

Post#10 Posted: 19 Jan 2011 05:44 pm    Post subject: Re: MOJA MALA REFLEKSJA PO SPAMOWANIU Reply with quote

Pan_Jezus wrote:

Jest jeszcze drugi wniosek;
99% członków tzw. narodu polskiego to gówno, które trzeba zaorać, by na nim wyrósł nowy, lepszy typ człowieka - Polaka.

In B4: Adolf Hitler, 88, Sieg Heil!, Sława!, Blog 27

Last edited by srubokret on 19 Jan 2011 05:44 pm; edited 1 time in total
Back to top
gwalce_male_dzieci

Gold: 0.50

Status:
Warn:

Post#11 Posted: 19 Jan 2011 05:44 pm    Post subject: Reply with quote

Pan_Jezus wrote:

dyskusja

ok zabil psa, zabilbys go za to wiedzac ze ma rodzine na utrzymaniu dzieci i zone? jesz mieso? wiesz w jakich warunkach zyja zwierzeta hodowlane? pozatym z punktu widzenia spolecznego wiecej do spoleczenstwa i panstwa wniesie np taki popierdol ktory szkodzi psu jednemu (jezeli to jest jednorazowo) zyjac na wolnosci, placac podatki opiekujac sie dziecmi ( o ile nie jst pierdalniety ) niz mialby siedziec w pierdlu i przezerac pieniadze podatnikow bez pewnosci czy szkoda spoleczna byla adekwatna do kary.

wg mnie taka osoba powinna isc do psychiatryka jezeli to bylo perwersyjne znecanie sie, a dostac jakas kare pieniezna albo roboty lub tez zawiasy itd w zaleznosci od opini jaka o nim krazy.

Kolba wrote:

zyje wlasnym zyciem i wlasnie w mysl tej zasady lechtam sie pisaniem rzeczy ktore wg mnie sa madre bo w jakis sposob mnie to satysfakcjonuje i podbudowuje pomimo mojej swiadomosci z punktu psychologicznego jest to slabosc bo po prostu spelniam pragnienie asymilacji ze spoleczenstwem i nie jestem indywidualnym indywidualista

pod warunkiem, ze mialbym za to nie poniesc konsekwencji zadnych, to z nieopisana przyjemnoscia
Back to top
Pan_Jezus

Status:
Warn:

Post#12 Posted: 19 Jan 2011 05:47 pm    Post subject: Reply with quote

dobrze ale rozmawiamy o systemie karnym panstwa i w jaki sposb prawo powinno postrzegac takie zajscia - przynajmniej mi sie tak wydaje
gdyby kazdy moglby nieponosic konsekfencji zgwalcilby pol miasta i zajebal 3/4

Kordek

Gold: 1.00

Status:
Warn:

Post#13 Posted: 19 Jan 2011 05:48 pm    Post subject: Reply with quote

usuneli moj post, jak wyznaje ze mam skrzywienie psychiczne i zabijam zwierzeta ;/

Donor:
Clan: Jagshemash

uk.gif

Status:
Warn:

Post#14 Posted: 19 Jan 2011 05:48 pm    Post subject: Reply with quote

Studnia06 wrote:
nie czytam
Back to top
Pan_Jezus

Status:
Warn:

Post#15 Posted: 19 Jan 2011 05:53 pm    Post subject: Re: MOJA MALA REFLEKSJA PO SPAMOWANIU Reply with quote

srubokret wrote:
Pan_Jezus wrote:

Jest jeszcze drugi wniosek;
99% członków tzw. narodu polskiego to gówno, które trzeba zaorać, by na nim wyrósł nowy, lepszy typ człowieka - Polaka.

In B4: Adolf Hitler, 88, Sieg Heil!, Sława!, Blog 27

teoretycznie, ale myslac realnie nie byloby mozliwe takie cos z czysto ideologicznych przyczyn, bo nie jest mozliwe by sfera rzadzaca radykalnie zmienila cos nie wprowadzajac chaosu, oportunizmu i hipokryzji, dlatego uwazam ze demokracja jest korzystnym ustrojem poniewaz postep dokonuje sie mozolnie ale stabilnie. pozatym wszystkie wielkie idee sa sposobem manipulacji, ale tylko w demokracji panuje wg rownowaga i z niej jest najwicej korzysci dla obywateli

srubokret

Status:
Warn:

Post#16 Posted: 19 Jan 2011 06:02 pm    Post subject: Re: MOJA MALA REFLEKSJA PO SPAMOWANIU Reply with quote

Pan_Jezus wrote:
teoretycznie, ale myslac realnie nie byloby mozliwe takie cos z czysto ideologicznych przyczyn, bo nie jest mozliwe by sfera rzadzaca radykalnie zmienila cos nie wprowadzajac chaosu, oportunizmu i hipokryzji, dlatego uwazam ze demokracja jest korzystnym ustrojem poniewaz postep dokonuje sie mozolnie ale stabilnie. pozatym wszystkie wielkie idee sa sposobem manipulacji, ale tylko w demokracji panuje wg rownowaga i z niej jest najwicej korzysci dla obywateli

Oczywiście, że to o czym piszę jest niemożliwe. Przebudowa ideomatrycy Narodu musi przebiegać drogą stopniowych zmian poprzez edukację. Skrajny radykalizm jest niewskazany.

Oczywistym jest również fakt, że mylisz się co do demokracji. Bo niby dlaczego 2 meneli spod Żabki ma większą "siłę" w owej demokracji niż nauczyciel akademicki?
Jak wiadomo, dupokracja to rządy słabych i głupich - a tych jest zawsze więcej niż mądrych.

Last edited by srubokret on 19 Jan 2011 06:02 pm; edited 1 time in total
Back to top
Pan_Jezus

Status:
Warn:

Post#17 Posted: 19 Jan 2011 06:07 pm    Post subject: Reply with quote

srubokret wrote:
Pan_Jezus wrote:

Oczywiście, że to o czym piszę jest niemożliwe. Przebudowa ideomatrycy Narodu musi przebiegać drogą stopniowych zmian poprzez edukację. Skrajny radykalizm jest niewskazany.

Oczywistym jest również fakt, że mylisz się co do demokracji. Bo niby dlaczego 2 meneli spod Żabki ma większą "siłę" w owej demokracji niż nauczyciel akademicki?
Jak wiadomo, dupokracja to rządy słabych i głupich - a tych jest więcej niż mądrych.
pod tymi wzgledami masz racje, wg mnie bylaby sprawiedliwa np demokracja np zaleznie od wyksztalcenia, IQ, aktywnosci gospodarczej spolecznej itd, glosy danej grupy spolecznej byly by liczone z wiekszym przelicznikiem
ale tak samo jak powiedziales poprzez edukacje stosowana dlugotrwale na spoleczenstwie w demokracji mozna osiagnac tez podobny efekt ujmijmy to "jako-takiej spolecznej sprawiedliwosci"

srubokret

Status:
Warn:

Post#18 Posted: 19 Jan 2011 06:15 pm    Post subject: Reply with quote

Pan_Jezus wrote:
pod tymi wzgledami masz racje, wg mnie bylaby sprawiedliwa np demokracja np zaleznie od wyksztalcenia, IQ, aktywnosci gospodarczej spolecznej itd, glosy danej grupy spolecznej byly by liczone z wiekszym przelicznikiem
ale tak samo jak powiedziales poprzez edukacje stosowana dlugotrwale na spoleczenstwie w demokracji mozna osiagnac tez podobny efekt ujmijmy to "jako-takiej spolecznej sprawiedliwosci"

Hehe, Twój post zalatuje lekkim faszyzmem ;D.

W sumie nie potrafię wymienić jednego, idealnego systemu sprawowana władzy. Pewnie nawet takiego nie ma.
Może państwo autorytarne? Na wzór Franco, Pinocheta?
A może jakiś system samorządowo-federacyjno-chuj_wie_jaki?

Trudna sprawa, temat-rzeka.
Back to top
olabogagfdsg

Gold: 40.00

lo.gif

Status:
Warn:

Post#19 Posted: 19 Jan 2011 06:19 pm    Post subject: Reply with quote

churchill fajnie się w tej sprawie wypowiedział

inb4 kolokwializm

Last edited by olabogagfdsg on 19 Jan 2011 06:19 pm; edited 1 time in total

chaos_n

pl.gif

Status:
Warn:

Post#20 Posted: 19 Jan 2011 06:22 pm    Post subject: Re: MOJA MALA REFLEKSJA PO SPAMOWANIU Reply with quote

Pan_Jezus wrote:

Prawdopodobieństwo tego, że starzy przekazali ci w genach niepełnosprawność intelektualna w stopniu lekkim wynosi 100%.

Last edited by chaos_n on 19 Jan 2011 06:22 pm; edited 1 time in total

1 Members: Guest
Post new topic  Reply to topic  d3jsp Forum Index -> International Forum -> Polska All times are GMT - 4 Hours
1, 2  Next
Page 1 of 2

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum

D3jsp is proudly powered by phpBB © 2.0
Theme and Forum by tramway