|
| Author |
Message |
Kordek
 Group: Members Joined: 24 Feb 2010 Posts: 1855 Gold: 1.00 Clan: Polewka Team ; )
Status: Warn:  Reputation: 14
|
#1 Posted: 16 Jan 2011 09:49 am Post subject: monia |
|
|
| grasz jeszcze w csa? ja pol roku nie gralem, stacilem forme - masz okazje mnie w koncu zabic. |
|
| Back to top |
|
 |
Kordek
 Group: Members Joined: 24 Feb 2010 Posts: 1855 Gold: 1.00 Clan: Polewka Team ; )
|
#2 Posted: 16 Jan 2011 09:52 am Post subject: |
|
|
nic tylko wgryźć się w ciało dzieweczki.
Last edited by Nate on 16 Jan 2011 12:30 pm; edited 1 time in total |
|
| Back to top |
|
 |
Nimf chillout.
Group: Members Joined: 23 Feb 2010 Posts: 3722 Gold: 0.00 Clan: chillout
Status: Warn:  Reputation: 13
|
#3 Posted: 16 Jan 2011 10:04 am Post subject: |
|
|
| dawaj na mixa |
|
| Back to top |
|
 |
chaos_n
 Group: Members Joined: 24 Feb 2010 Posts: 4456 Gold: 0.00 Clan: E-Drama

Status: Warn:  Reputation: 10
|
#4 Posted: 16 Jan 2011 11:48 am Post subject: |
|
|
..
Last edited by Nate on 16 Jan 2011 12:30 pm; edited 1 time in total _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Monia89 NAJPIEKNIEJSZA SEKSOWNA KRULEWNA
 Group: Members Joined: 27 Feb 2010 Posts: 14933 Gold: 6.00 Clan: Piękni i Bogaci

Status: Warn:  Reputation: 34
|
#5 Posted: 16 Jan 2011 12:09 pm Post subject: |
|
|
| chaos_n wrote: | | Kordek wrote: | nic tylko wgryźć się w ciało dzieweczki.
|
Niestety chciała cię tylko, jak była pryszczatym pasztetem  |
;DDDDDDD |
|
| Back to top |
|
 |
Kordek
|
#6 Posted: 16 Jan 2011 12:09 pm Post subject: |
|
|
|
 |
 Group: Members Joined: 27 Feb 2010 Posts: 14933 Gold: 6.00 Clan: Piękni i Bogaci

|
#7 Posted: 16 Jan 2011 12:14 pm Post subject: |
|
|
| Jesli chodzi o cs-a to nie gram, na lapku chujowo sie gra, a do kompa nie siadam. |
|
| Back to top |
|
 |
Kordek
|
#8 Posted: 16 Jan 2011 12:14 pm Post subject: |
|
|
| Monia89 wrote: | | Jesli chodzi o cs-a to nie gram, na lapku chujowo sie gra, a do kompa nie siadam. |
do laptopa można myszkę podłączyć. |
|
| Back to top |
|
 |
Studnia06
 Group: Members Joined: 24 Feb 2010 Posts: 7385 Gold: 15.07 Clan: Wypierdalaj

Status: Warn:  Reputation: 9
|
#9 Posted: 16 Jan 2011 12:18 pm Post subject: |
|
|
| leże i nie wstaje z ziemi @ post kordka : DDD |
|
| Back to top |
|
 |

|
#10 Posted: 16 Jan 2011 12:19 pm Post subject: |
|
|
| Kordek wrote: | | Monia89 wrote: | | Jesli chodzi o cs-a to nie gram, na lapku chujowo sie gra, a do kompa nie siadam. |
HAHA.
MAM MYSZKE, ODKAD MAM LAPTOPA, ALE COS NIE TAK Z MOIM CS-EM, KOLES BIEGA Z BRONIA W LEWEJ RECE, A JA TAK NIE UMIEM..
TAK, WPISYWALAM JUZ KOMENDY I W USTAWIENIACH ROBILAM, NIC Z TEGO, ZA CHUJA NIE CHCE WZIAC DO PRAWEJ LAPY |
|
| Back to top |
|
 |
Studnia06
 Group: Members Joined: 24 Feb 2010 Posts: 7385 Gold: 15.07 Clan: Wypierdalaj

Status: Warn:  Reputation: 9
|
#11 Posted: 16 Jan 2011 12:22 pm Post subject: |
|
|
| Monia89 wrote: | | Kordek wrote: | | Monia89 wrote: | | Jesli chodzi o cs-a to nie gram, na lapku chujowo sie gra, a do kompa nie siadam. |
HAHA.
MAM MYSZKE, ODKAD MAM LAPTOPA, ALE COS NIE TAK Z MOIM CS-EM, KOLES BIEGA Z BRONIA W LEWEJ RECE, A JA TAK NIE UMIEM..
TAK, WPISYWALAM JUZ KOMENDY I W USTAWIENIACH ROBILAM, NIC Z TEGO, ZA CHUJA NIE CHCE WZIAC DO PRAWEJ LAPY |
w prawą weź  |
|
| Back to top |
|
 |

|
#12 Posted: 16 Jan 2011 12:23 pm Post subject: |
|
|
| Studnia06 wrote: | | Monia89 wrote: | | Kordek wrote: | | Monia89 wrote: | | Jesli chodzi o cs-a to nie gram, na lapku chujowo sie gra, a do kompa nie siadam. |
HAHA.
w prawą weź  | NIE MOZNA ZMIENIC, PEWNIE JAKIS BLAD  |
|
| Back to top |
|
 |
Nate Forum Police!
 Group: Retired Moderators Joined: 13 Jul 2008 Donor:  Posts: 8615 Gold: 2007.49

Status: Warn:  Reputation: 152

|
#13 Posted: 16 Jan 2011 12:30 pm Post subject: |
|
|
No posting things like that.  _____________________
|
|
| Back to top |
|
 |
Kolba
 Group: Members Joined: 27 Feb 2010 Posts: 14321 Gold: Locked Clan: chillout

Status: Warn:  Reputation: 29
|
#14 Posted: 16 Jan 2011 01:00 pm Post subject: |
|
|
| Fletchboy123 wrote: | No posting things like that.  |
That was her own ass. She made it public by posting this on the internet ; ) |
|
| Back to top |
|
 |

|
#15 Posted: 16 Jan 2011 01:21 pm Post subject: |
|
|
| Kolba wrote: | | Fletchboy123 wrote: | No posting things like that.  |
That was her own ass. She made it public by posting this on the internet ; ) | Ty jestes pojebany jakis... nie ja ja wstawilam i nie zycze sobie zeby tu byla;] mimo, ze wiadzialo ja pol swiata, a ty jako admin mi w tym pomozesz a jesli nie to bedziesz mial przejebane.. z reszta juz lamiesz swoje prawa i ich naduzywasz popierdol, to stracisz stoleczek dzieki ktoremu jestes taki DUZY I WAZNY |
|
| Back to top |
|
 |
rotto ◣_◢
 Group: Members Joined: 29 Jun 2008 Posts: 12869 Gold: 0.00 Clan: drum & bass
Status: Warn:  Reputation: 37
|
#16 Posted: 16 Jan 2011 01:29 pm Post subject: |
|
|
jak straci stoleczek to nadal bedzie duzy _____________________
| Pekin wrote: | | niestety nie chodzę w miejsca gdzie selekcja naturalna obowiązuje |
 |
|
| Back to top |
|
 |
Kolba

|
#17 Posted: 16 Jan 2011 01:32 pm Post subject: |
|
|
| Monia89 wrote: | | Kolba wrote: | | Fletchboy123 wrote: | No posting things like that.  |
That was her own ass. She made it public by posting this on the internet ; ) | Ty jestes pojebany jakis... nie ja ja wstawilam i nie zycze sobie zeby tu byla;] mimo, ze wiadzialo ja pol swiata, a ty jako admin mi w tym pomozesz a jesli nie to bedziesz mial przejebane.. z reszta juz lamiesz swoje prawa i ich naduzywasz popierdol, to stracisz stoleczek dzieki ktoremu jestes taki DUZY I WAZNY |
Jeżeli chcesz, zebym tak bardzo przestrzegal regulaminu, to za kazdy post w ktorym mnie obrazisz (taki jak ten) będziesz dostawala +10 i suspa. Potrzebne Ci to naprawde? O jakim naduzywaniu Ty mowisz? U Rogala czy innych takich byloby tu Kongo a tak to ciesz sie, ze jest tak lajtowo.
Aha, zanim napiszesz, ze jestem taki wazny i sie podniecam to prosze: Odpowiadam Ci tak powaznie jak Ty powaznie traktujesz to forum.
Dziekuje za uwage.
| rotto wrote: | | jak straci stoleczek to nadal bedzie duzy |
Dobry podtekst jest dobry ; DDDDDDDDDDDDDDDDD
Last edited by Kolba on 16 Jan 2011 01:32 pm; edited 1 time in total |
|
| Back to top |
|
 |

|
#18 Posted: 16 Jan 2011 01:40 pm Post subject: |
|
|
| Kolba wrote: | | Monia89 wrote: | | Kolba wrote: | | Fletchboy123 wrote: | No posting things like that.  |
Jeżeli chcesz, zebym tak bardzo przestrzegal regulaminu, to za kazdy post w ktorym mnie obrazisz (taki jak ten) będziesz dostawala +10 i suspa. Potrzebne Ci to naprawde? O jakim naduzywaniu Ty mowisz? U Rogala czy innych takich byloby tu Kongo a tak to ciesz sie, ze jest tak lajtowo.
Aha, zanim napiszesz, ze jestem taki wazny i sie podniecam to prosze: Odpowiadam Ci tak powaznie jak Ty powaznie traktujesz to forum.
Dziekuje za uwage.
| rotto wrote: | | jak straci stoleczek to nadal bedzie duzy |
Dobry podtekst jest dobry ; DDDDDDDDDDDDDDDDD | Bo w sumie na beke wziales tego moda i wcale sie go nie spodziewales, ale hola hola, ja Cie obrazam? a jaki Ty mi przyklad dajesz junior modzie ??????????????????????????????? 1 zaczynam? ogarnij sie, nie trudno znalesc posty, w sumie w kazdym mnie wysywasz jak jakis pojeb...;/ bez powodu
jak lamiesz regulamin?
a jak edytujesz moje posty ? iiii wpisujesz odpowiadajaca Ci tresc, czyli obrazajaca moja osobe, to nie jest lamanie zasad ?
tak tak rotto, wiem ze kolba jest przy sobie |
|
| Back to top |
|
 |
Kolba

|
#19 Posted: 16 Jan 2011 01:48 pm Post subject: |
|
|
| Przeciez to bylo dla beki i sama wiedzialas o tym, co zreszta zaraz naprawilem. Spokojnie i z dystansem. Lepiej niech jest tak niz mialoby byc "po Rogalowemu" |
|
| Back to top |
|
 |

|
#20 Posted: 16 Jan 2011 02:45 pm Post subject: |
|
|
| Kolba wrote: | | Przeciez to bylo dla beki i sama wiedzialas o tym, co zreszta zaraz naprawilem. Spokojnie i z dystansem. Lepiej niech jest tak niz mialoby byc "po Rogalowemu" | zajebisty dystans i spokoj zachowam, jak zaczniesz zachowywac sie jak czlowiek, a nie odpierdalac,, bylo edytowac np : ja kolba opierdalam kutange moje psa, codziennie rano, to co dla Ciebie jest smiesznie niekoniecznie jest dla mnie.. wiec sfolguj z tymi przerobkami... ja Cie 1 i bez powodu nie wyzywam, a nawet jesli daje Ci ku temu powody bys mnie wyzywal, nie zapominaj ze jestes teraz jm. No i ja wiele rzeczy robie pod publike, sam nie masz dystansu, a karzesz miec go komus... |
|
| Back to top |
|
 |
|