|
| Author |
Message |
Łechta stajla
Group: Banned Joined: 30 Aug 2010 Posts: 229 Gold: 0.00
Status: Warn: Banned Reputation: 1

|
#1 Posted: 05 Sep 2010 02:26 am Post subject: w chuj poważny topic odnośnie KRZYŻA |
|
|
proszę was bardzo drodzy użytkownicy powiedzcie mi jak nawrócić krzyżową kurwę? :cry:
ponieważ okazało się iż mój przyjaciel jest krzyżowcem ;(
iso ścianę pokurfuf or inteligentne tłumaczenie (sic!) _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
Azure The Psychonaut
 Group: Members Joined: 24 Feb 2010 Posts: 7296 Gold: 0.10 Clan: E-Drama

Status: Warn:  Reputation: 16
|
#2 Posted: 05 Sep 2010 03:41 am Post subject: |
|
|
Już nic z tego nie będzie, do gazu z nim _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
rotto ◣_◢
 Group: Members Joined: 29 Jun 2008 Posts: 12869 Gold: 0.00 Clan: drum & bass
Status: Warn:  Reputation: 37
|
#3 Posted: 05 Sep 2010 03:50 am Post subject: |
|
|
masz mój krzyż... oh wait _____________________
| Pekin wrote: | | niestety nie chodzę w miejsca gdzie selekcja naturalna obowiązuje |
 |
|
| Back to top |
|
 |
Kolba
 Group: Members Joined: 27 Feb 2010 Posts: 14321 Gold: Locked Clan: chillout

Status: Warn:  Reputation: 29
|
#4 Posted: 05 Sep 2010 03:51 am Post subject: |
|
|
| Ja nie rozumiem co to za problem pogonic stamtad te bande starcow i nerdow...widzialem w TV, same tardy...Nevery (Dresiarze) ich powinni rozgonic w pizdu |
|
| Back to top |
|
 |
arczi19
 Group: Members Joined: 01 Mar 2010 Posts: 316 Gold: 5.10 Clan: E-Drama

Status: Warn:  Reputation: 2
|
#5 Posted: 05 Sep 2010 03:53 am Post subject: |
|
|
| Kolba wrote: | | Ja nie rozumiem co to za problem pogonic stamtad te bande starcow i nerdow...widzialem w TV, same tardy...Nevery (Dresiarze) ich powinni rozgonic w pizdu |
Policja tam tez jest, dla ich ochrony. Ogolnie ten krzyz to zle miejsce :< |
|
| Back to top |
|
 |
Kolba
 Group: Members Joined: 27 Feb 2010 Posts: 14321 Gold: Locked Clan: chillout

Status: Warn:  Reputation: 29
|
#6 Posted: 05 Sep 2010 04:21 am Post subject: |
|
|
| arczi19 wrote: | | Kolba wrote: | | Ja nie rozumiem co to za problem pogonic stamtad te bande starcow i nerdow...widzialem w TV, same tardy...Nevery (Dresiarze) ich powinni rozgonic w pizdu |
Takie jest nasze narodowe usposobienie...w wielu rozwinietych (ba, prawie w kazdym ) kraju taka sytuacja nie mialaby miejsca. My oczywiscie, zacofani fanatycy religijni musimy robic z siebie idiotow. Nie rozumiem tylko, no nie potrafie pojąć co dla tych wszystkich GORLIWIE wierzących da jakis pierdolony pomnik, upamiętnienie czy cokolwiek. Jezeli juz trzymamy sie tak zasad religii to przeciez Bog jest wszedzie a nie tylko pod krzyzem czy w kosciele a pamiec ofiar powinna byc w sercach tych, ktorzy chca o tym pamietac i to uszanowac. |
|
| Back to top |
|
 |
arczi19
 Group: Members Joined: 01 Mar 2010 Posts: 316 Gold: 5.10 Clan: E-Drama

Status: Warn:  Reputation: 2
|
#7 Posted: 05 Sep 2010 04:49 am Post subject: |
|
|
| Kolba wrote: | | arczi19 wrote: | | Kolba wrote: | | Ja nie rozumiem co to za problem pogonic stamtad te bande starcow i nerdow...widzialem w TV, same tardy...Nevery (Dresiarze) ich powinni rozgonic w pizdu |
Takie jest nasze narodowe usposobienie...w wielu rozwinietych (ba, prawie w kazdym ) kraju taka sytuacja nie mialaby miejsca. My oczywiscie, zacofani fanatycy religijni musimy robic z siebie idiotow. Nie rozumiem tylko, no nie potrafie pojąć co dla tych wszystkich GORLIWIE wierzących da jakis pierdolony pomnik, upamiętnienie czy cokolwiek. Jezeli juz trzymamy sie tak zasad religii to przeciez Bog jest wszedzie a nie tylko pod krzyzem czy w kosciele a pamiec ofiar powinna byc w sercach tych, ktorzy chca o tym pamietac i to uszanowac. |
Pare razy tam bylem juz i pare razy probowalem sie dowiedziec, wyszlo na to ze jestem niedouczonym debilem, krzyzowcem, popieram 'bronka' a nawet jedna starsza pani kazala mi doslownie spiepszac. |
|
| Back to top |
|
 |
Nord
 Group: Members Joined: 12 Apr 2010 Posts: 5429 Gold: 0.00 Clan: chillout

Status: Warn:  Reputation: 6
|
#8 Posted: 05 Sep 2010 05:12 am Post subject: |
|
|
TAM JEST KRĄG FANATYKÓW, JEBANYCH LEWAKÓW _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Deathray
 Group: Members Joined: 14 Oct 2008 Posts: 8470 Gold: 1.30 Clan: Retardacja
Status: Warn:  Reputation: 11
|
#9 Posted: 05 Sep 2010 05:22 am Post subject: |
|
|
a najbardziej to mnie wkurwia ta stara, wychudzona, siwa kurwa. pokazują ją zawsze w tv. odstrzał na miejscu.
Last edited by Deathray on 05 Sep 2010 05:23 am; edited 1 time in total _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Studnia06
 Group: Members Joined: 24 Feb 2010 Posts: 7385 Gold: 15.07 Clan: Wypierdalaj

Status: Warn:  Reputation: 9
|
|
| Back to top |
|
 |
Sisio
Group: Members Joined: 06 Apr 2010 Posts: 1862 Gold: 5.63

Status: Warn:  Reputation: 4
|
#11 Posted: 05 Sep 2010 05:51 am Post subject: |
|
|
GDZIE JEST KRZYZ!? NIE ODDAMY KRZYZA!
do piachu z nim
Ja, gdy bylem pod krzyzem z kumplami, to zostalismy nazwani satanistymi, bo kolega mial czarna koszule. |
|
| Back to top |
|
 |
|