Play Legend of the Green Dragon Play BNT Play Promisance Play Alien Assault Traders Play Quantum Star Play Some Chess  
   D3jsp RPGRPG   ArcadeArcade   Multiplayer PokerD3Jsp Poker   FAQ/RulesFAQ/Rules  SearchSearch  MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   ChatroomLive Chat   Log inLog in   RegisterRegister 

Wczoraj....
1, 2  Next

Post new topic  Reply to topic  d3jsp Forum Index -> International Forum -> Polska
View previous topic :: View next topic ::  
Author Message
Ne)V(eR

Group: Banned
Gold: 8.37

pl.gif

Status:
Warn: Banned

Banned

Post#1 Posted: 04 Jul 2010 05:10 am    Post subject: Wczoraj.... Reply with quote

Dowiedzialem sie, ze jestem Faszysta, bo powiedzialem, zeby wypierdalaly Arabusy z UE, potem Homofobem sie okazalem, bo jak szedl chuderlawy Gej z grzywka jak kon i obok niego kolega pedal pomasowal go po tylku to powiedzialem, do znajomych "jebane pedalstwo zajebalbym lokciem". Nastepnie okazalem sie ksenofobem, bo widzac murzyna, ktory zaprawia Polke, powiedzialem "O nastepny Simon Mole ciekawe czy ma w zanadrzu niespodzianke" briggrin Strasznie sie wkurwili na mnie i na dodatek powiedzialem, ze zrobie sobie koszulke "BIJ LEWAKA" to, potwierdzilo znowu, ze jestem Faszysta. Hmm w takim ukladzie, kim jest Nacjonalista ??
Barre00

Group: Members
Gold: 0.00

pl.gif

Status:
Warn:

Post#2 Posted: 04 Jul 2010 05:11 am    Post subject: Reply with quote

W moim gronie znajomych bylbys normalny.

Gold: Locked
Clan: Piękni i Bogaci

wz.gif

Status:
Warn:

Post#3 Posted: 04 Jul 2010 05:12 am    Post subject: Reply with quote

ja jestem pedofilem bo lubie miley cyrus : o

I love Britney and her music, because is the backbone to my music taste.
Without her support, I would end up feeling lost when I need to gain courage during hard times, cheer up or relax.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website Yahoo Messenger
Fatality

Donor:
Gold: 3.30
Clan: Retardacja

pl.gif

Status:
Warn:

Post#4 Posted: 04 Jul 2010 05:12 am    Post subject: Reply with quote

wypierdalaj bezmózgu

Ne)V(eR wrote:
moj uklad na sciezce na 5.0 rundak fiflak fiflak salto lamane w tyl, lub druga sciezka salto w przod do rundaka salto w tyl i z rozbiegu salto do salta

baroza wrote:
trącam penisem dzieci
Back to top
View user's profile Send private message
srubokret

Status:
Warn:

Post#5 Posted: 04 Jul 2010 05:13 am    Post subject: Reply with quote

Każdy ma swoje miejsce na tym świecie - Arab na Bliskim Wschodzie, Murzyn w Afryce, a pedał 2 metry pod ziemią smile
Back to top
Ne)V(eR

pl.gif

Status:

Banned

Post#6 Posted: 04 Jul 2010 05:13 am    Post subject: Reply with quote

Nosz kurwa debata sie zrobila, ze jestem nietolerancyjny, no jak nie jestem ??? Przeciez ich nie bije, nie maltretuje, nie gnebie itp. o co chodzi ? Juz w tym pojebanym kraju nie mozna miec wlasnych pogladow, musze byc ultratolerancyjny dla pedalow ? Wkurwia mnie myslenie moich znajomych, ze musze byc politycznie poprawny ja pierdole
Deathray

Gold: 1.30

Status:
Warn:

Post#7 Posted: 04 Jul 2010 05:15 am    Post subject: Reply with quote

masz racje

Donor:
Gold: 3.30

pl.gif

Status:
Warn:

Post#8 Posted: 04 Jul 2010 05:16 am    Post subject: Reply with quote

wypierdalaj bezmózgu

Ne)V(eR wrote:
moj uklad na sciezce na 5.0 rundak fiflak fiflak salto lamane w tyl, lub druga sciezka salto w przod do rundaka salto w tyl i z rozbiegu salto do salta

baroza wrote:
trącam penisem dzieci
Back to top
Ne)V(eR

pl.gif

Status:

Banned

Post#9 Posted: 04 Jul 2010 05:18 am    Post subject: Reply with quote

srubokret wrote:
Każdy ma swoje miejsce na tym świecie - Arab na Bliskim Wschodzie, Murzyn w Afryce, a pedał 2 metry pod ziemią smile

Jak zaczalem mowic, ze mniejszosci robia terror, ze wymagaja swoich praw w innym kraju i ze jak ja jade do innego kraju to musze zaakceptowac kulture i obyczaje, to chyba logiczne ?
Natomiast te kurwy od Allaha chca zyc po swojemu w innym kraju i wymagaja nie wiadomo czego. To jak zaczac mieszkac u sasiada i domagac sie swoich praw u niego na dzialce. W miare jedzenia rosnie apetyt, a po jakims czasie wypierdolic go z wlasnej dzialki, bo mam wieksze prawa. Nie Ci "tolerancyjni ignoranci" nie rozumieja tego jak garsta ludzi moze wymuszac na wiekszosci swoja wole. I przykladu z Francji tez nie rozumieja. Po meczu Algerii z kims tam, na jakims osiedlu zniszczono 64 samochody rozjebano 5 sklepow, 34 rannych, interweniowala policja, zamieszki na ulicy i mowie, ze to byli Algierczycy, bo to po meczu, a oni SKAD WIESZ ? A MOZE BYLI TO FRANCUZI ???? LOL KURWA :DDDDDDDDDDDDDDD

srubokret

Status:
Warn:

Post#10 Posted: 04 Jul 2010 05:20 am    Post subject: Reply with quote

Ne)V(eR wrote:
Nosz kurwa debata sie zrobila, ze jestem nietolerancyjny, no jak nie jestem ??? Przeciez ich nie bije, nie maltretuje, nie gnebie itp. o co chodzi ? Juz w tym pojebanym kraju nie mozna miec wlasnych pogladow, musze byc ultratolerancyjny dla pedalow ? Wkurwia mnie myslenie moich znajomych, ze musze byc politycznie poprawny ja pierdole

Tak, musisz kochać wszystko i wszystkich bez względu jakie intencje mają w stosunku do Ojczyzny.
Musisz też prezentować politpoprawne poglądy - popierać UE i sprzedaż kraju Zachodowi, promocję zboczeń, wynaturzeń etc

Ne)V(eR wrote:
Jak zaczalem mowic, ze mniejszosci robia terror, ze wymagaja swoich praw w innym kraju i ze jak ja jade do innego kraju to musze zaakceptowac kulture i obyczaje, to chyba logiczne ?
Natomiast te kurwy od Allaha chca zyc po swojemu w innym kraju i wymagaja nie wiadomo czego. To jak zaczac mieszkac u sasiada i domagac sie swoich praw u niego na dzialce. W miare jedzenia rosnie apetyt, a po jakims czasie wypierdolic go z wlasnej dzialki, bo mam wieksze prawa. Nie Ci "tolerancyjni ignoranci" nie rozumieja tego jak garsta ludzi moze wymuszac na wiekszosci swoja wole. I przykladu z Francji tez nie rozumieja. Po meczu Algerii z kims tam, na jakims osiedlu zniszczono 64 samochody rozjebano 5 sklepow, 34 rannych, interweniowala policja, zamieszki na ulicy i mowie, ze to byli Algierczycy, bo to po meczu, a oni SKAD WIESZ ? A MOZE BYLI TO FRANCUZI ???? LOL KURWA :DDDDDDDDDDDDDDD

Multikulturowość jest z jednej strony dobra, a z drugiej nie.

Niby człowiek poznaje nowe kultury, uczy się czegoś nowego etc, ale gdy "gości" robi się w kraju za dużo to mogą pojawić się konflikty na tle etnicznym.
A wojna domowa to przecież chujowa sprawa.

Last edited by srubokret on 04 Jul 2010 05:25 am; edited 1 time in total
Back to top
Ne)V(eR

pl.gif

Status:

Banned

Post#11 Posted: 04 Jul 2010 05:21 am    Post subject: Reply with quote

dyrektywa ma wejsc z UE, gdzies czytalem, ze ma byc zakazane posiadanie skrajnych lewicowych czy prawicowych pogladow, inaczej podsluch inwigilacja i sprawdzanie prywatnych tresci w internecie :DDDDDDD KOMUNO WITAJ
skaczoncy_skokobryk

ic.gif

Status:
Warn:

Post#12 Posted: 04 Jul 2010 05:22 am    Post subject: Reply with quote

chuj mnie obchodzi kim jesteś never biedaku : DD
Back to top
Ne)V(eR

pl.gif

Status:

Banned

Post#13 Posted: 04 Jul 2010 05:24 am    Post subject: Reply with quote

chuj mnie interesuje zdanie randa
srubokret

Status:
Warn:

Post#14 Posted: 04 Jul 2010 05:27 am    Post subject: Reply with quote

Ne)V(eR wrote:
dyrektywa ma wejsc z UE, gdzies czytalem, ze ma byc zakazane posiadanie skrajnych lewicowych czy prawicowych pogladow, inaczej podsluch inwigilacja i sprawdzanie prywatnych tresci w internecie :DDDDDDD KOMUNO WITAJ

Generalnie cała Unia to jeden wielki sowchoz.
Też nie jestem zwolennikiem skrajności - do wszystkiego z głową trzeba podchodzić.
Back to top
skaczoncy_skokobryk

ic.gif

Status:
Warn:

Post#15 Posted: 04 Jul 2010 05:29 am    Post subject: Reply with quote

newer ty biedaku briggrin
Back to top
RozpalonyMareczeg

Gold: 2.00
Clan: Piękni i Bogaci

us.gif

Status:
Warn:

Post#16 Posted: 04 Jul 2010 06:08 am    Post subject: Re: Wczoraj.... Reply with quote

Ne)V(eR wrote:
Dowiedzialem sie, ze jestem Faszysta, bo powiedzialem, zeby wypierdalaly Arabusy z UE, potem Homofobem sie okazalem, bo jak szedl chuderlawy Gej z grzywka jak kon i obok niego kolega pedal pomasowal go po tylku to powiedzialem, do znajomych "jebane pedalstwo zajebalbym lokciem". Nastepnie okazalem sie ksenofobem, bo widzac murzyna, ktory zaprawia Polke, powiedzialem "O nastepny Simon Mole ciekawe czy ma w zanadrzu niespodzianke" briggrin Strasznie sie wkurwili na mnie i na dodatek powiedzialem, ze zrobie sobie koszulke "BIJ LEWAKA" to, potwierdzilo znowu, ze jestem Faszysta. Hmm w takim ukladzie, kim jest Nacjonalista ??

no popatrz, ale niestety nadal nie dowiedziales sie, ze jestes debilem o umysle 13 latka.

Back to top
Hastner

Gold: 5.10

Status:
Warn:

Post#17 Posted: 04 Jul 2010 06:10 am    Post subject: Reply with quote

straszny bełkot, ale zgadzam sie ze ska - pedaly i arabskie chuje do pieca, murzyni do afryki
Back to top
Ne)V(eR

pl.gif

Status:

Banned

Post#18 Posted: 04 Jul 2010 06:11 am    Post subject: Re: Wczoraj.... Reply with quote

RozpalonyMareczeg wrote:

no popatrz, ale niestety nadal nie dowiedziales sie, ze jestes debilem o umysle 13 latka.

A Ty nadal jestes ciota w pedalskich rurkach i kolorowych bucikach jak taka lala z Pewexu

Scream

Gold: Locked

Status:
Warn:

Post#19 Posted: 04 Jul 2010 06:13 am    Post subject: Re: Wczoraj.... Reply with quote

RozpalonyMareczeg wrote:
Ne)V(eR wrote:

Justin a ty jakim debilem o jakim umyśle jesteś?
Back to top
Pekin
♂ + ♀ = ♥

Gold: 145.00

uk.gif

Status:
Warn:

Post#20 Posted: 04 Jul 2010 06:13 am    Post subject: Reply with quote

"POGANÓW" : DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

jebłem ; DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

[quote=
Back to top
1 Members: Guest
Post new topic  Reply to topic  d3jsp Forum Index -> International Forum -> Polska All times are GMT - 4 Hours
1, 2  Next
Page 1 of 2

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum

D3jsp is proudly powered by phpBB © 2.0
Theme and Forum by tramway