|
| Author |
Message |
Ne)V(eR
Group: Banned Joined: 10 Mar 2010 Posts: 13017 Gold: 8.37

Status: Warn: Banned Reputation: 23

|
#1 Posted: 04 Jul 2010 05:10 am Post subject: Wczoraj.... |
|
|
Dowiedzialem sie, ze jestem Faszysta, bo powiedzialem, zeby wypierdalaly Arabusy z UE, potem Homofobem sie okazalem, bo jak szedl chuderlawy Gej z grzywka jak kon i obok niego kolega pedal pomasowal go po tylku to powiedzialem, do znajomych "jebane pedalstwo zajebalbym lokciem". Nastepnie okazalem sie ksenofobem, bo widzac murzyna, ktory zaprawia Polke, powiedzialem "O nastepny Simon Mole ciekawe czy ma w zanadrzu niespodzianke" Strasznie sie wkurwili na mnie i na dodatek powiedzialem, ze zrobie sobie koszulke "BIJ LEWAKA" to, potwierdzilo znowu, ze jestem Faszysta. Hmm w takim ukladzie, kim jest Nacjonalista ?? _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
Barre00
 Group: Members Joined: 07 Mar 2010 Posts: 5363 Gold: 0.00

Status: Warn:  Reputation: 10
|
#2 Posted: 04 Jul 2010 05:11 am Post subject: |
|
|
W moim gronie znajomych bylbys normalny. _____________________
  |
|
| Back to top |
|
 |
spiochek_ma_bana
 Group: Members Joined: 09 Mar 2010 Posts: 6288 Gold: Locked Clan: Piękni i Bogaci

Status: Warn:  Reputation: 11
|
#3 Posted: 04 Jul 2010 05:12 am Post subject: |
|
|
ja jestem pedofilem bo lubie miley cyrus : o _____________________
I love Britney and her music, because is the backbone to my music taste.
Without her support, I would end up feeling lost when I need to gain courage during hard times, cheer up or relax. |
|
| Back to top |
|
 |
Fatality
 Group: Members Joined: 27 Feb 2010 Donor:  Posts: 10241 Gold: 3.30 Clan: Retardacja

Status: Warn:  Reputation: 34
|
#4 Posted: 04 Jul 2010 05:12 am Post subject: |
|
|
wypierdalaj bezmózgu _____________________
| Ne)V(eR wrote: | | moj uklad na sciezce na 5.0 rundak fiflak fiflak salto lamane w tyl, lub druga sciezka salto w przod do rundaka salto w tyl i z rozbiegu salto do salta |
| baroza wrote: | | trącam penisem dzieci |
|
|
| Back to top |
|
 |
srubokret
 Group: Members Joined: 01 Mar 2010 Posts: 12160 Gold: 0.00 Clan: Retardacja
Status: Warn:  Reputation: 15
|
#5 Posted: 04 Jul 2010 05:13 am Post subject: |
|
|
Każdy ma swoje miejsce na tym świecie - Arab na Bliskim Wschodzie, Murzyn w Afryce, a pedał 2 metry pod ziemią  |
|
| Back to top |
|
 |
Ne)V(eR

|
#6 Posted: 04 Jul 2010 05:13 am Post subject: |
|
|
Nosz kurwa debata sie zrobila, ze jestem nietolerancyjny, no jak nie jestem ??? Przeciez ich nie bije, nie maltretuje, nie gnebie itp. o co chodzi ? Juz w tym pojebanym kraju nie mozna miec wlasnych pogladow, musze byc ultratolerancyjny dla pedalow ? Wkurwia mnie myslenie moich znajomych, ze musze byc politycznie poprawny ja pierdole _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
Deathray
 Group: Members Joined: 14 Oct 2008 Posts: 8470 Gold: 1.30 Clan: Retardacja
Status: Warn:  Reputation: 11
|
#7 Posted: 04 Jul 2010 05:15 am Post subject: |
|
|
masz racje _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Fatality
 Group: Members Joined: 27 Feb 2010 Donor:  Posts: 10241 Gold: 3.30 Clan: Retardacja

Status: Warn:  Reputation: 34
|
#8 Posted: 04 Jul 2010 05:16 am Post subject: |
|
|
wypierdalaj bezmózgu _____________________
| Ne)V(eR wrote: | | moj uklad na sciezce na 5.0 rundak fiflak fiflak salto lamane w tyl, lub druga sciezka salto w przod do rundaka salto w tyl i z rozbiegu salto do salta |
| baroza wrote: | | trącam penisem dzieci |
|
|
| Back to top |
|
 |
Ne)V(eR

|
#9 Posted: 04 Jul 2010 05:18 am Post subject: |
|
|
| srubokret wrote: | Każdy ma swoje miejsce na tym świecie - Arab na Bliskim Wschodzie, Murzyn w Afryce, a pedał 2 metry pod ziemią  |
Jak zaczalem mowic, ze mniejszosci robia terror, ze wymagaja swoich praw w innym kraju i ze jak ja jade do innego kraju to musze zaakceptowac kulture i obyczaje, to chyba logiczne ?
Natomiast te kurwy od Allaha chca zyc po swojemu w innym kraju i wymagaja nie wiadomo czego. To jak zaczac mieszkac u sasiada i domagac sie swoich praw u niego na dzialce. W miare jedzenia rosnie apetyt, a po jakims czasie wypierdolic go z wlasnej dzialki, bo mam wieksze prawa. Nie Ci "tolerancyjni ignoranci" nie rozumieja tego jak garsta ludzi moze wymuszac na wiekszosci swoja wole. I przykladu z Francji tez nie rozumieja. Po meczu Algerii z kims tam, na jakims osiedlu zniszczono 64 samochody rozjebano 5 sklepow, 34 rannych, interweniowala policja, zamieszki na ulicy i mowie, ze to byli Algierczycy, bo to po meczu, a oni SKAD WIESZ ? A MOZE BYLI TO FRANCUZI ???? LOL KURWA :DDDDDDDDDDDDDDD _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
srubokret
|
#10 Posted: 04 Jul 2010 05:20 am Post subject: |
|
|
| Ne)V(eR wrote: | | Nosz kurwa debata sie zrobila, ze jestem nietolerancyjny, no jak nie jestem ??? Przeciez ich nie bije, nie maltretuje, nie gnebie itp. o co chodzi ? Juz w tym pojebanym kraju nie mozna miec wlasnych pogladow, musze byc ultratolerancyjny dla pedalow ? Wkurwia mnie myslenie moich znajomych, ze musze byc politycznie poprawny ja pierdole |
Tak, musisz kochać wszystko i wszystkich bez względu jakie intencje mają w stosunku do Ojczyzny.
Musisz też prezentować politpoprawne poglądy - popierać UE i sprzedaż kraju Zachodowi, promocję zboczeń, wynaturzeń etc
| Ne)V(eR wrote: | Jak zaczalem mowic, ze mniejszosci robia terror, ze wymagaja swoich praw w innym kraju i ze jak ja jade do innego kraju to musze zaakceptowac kulture i obyczaje, to chyba logiczne ?
Natomiast te kurwy od Allaha chca zyc po swojemu w innym kraju i wymagaja nie wiadomo czego. To jak zaczac mieszkac u sasiada i domagac sie swoich praw u niego na dzialce. W miare jedzenia rosnie apetyt, a po jakims czasie wypierdolic go z wlasnej dzialki, bo mam wieksze prawa. Nie Ci "tolerancyjni ignoranci" nie rozumieja tego jak garsta ludzi moze wymuszac na wiekszosci swoja wole. I przykladu z Francji tez nie rozumieja. Po meczu Algerii z kims tam, na jakims osiedlu zniszczono 64 samochody rozjebano 5 sklepow, 34 rannych, interweniowala policja, zamieszki na ulicy i mowie, ze to byli Algierczycy, bo to po meczu, a oni SKAD WIESZ ? A MOZE BYLI TO FRANCUZI ???? LOL KURWA :DDDDDDDDDDDDDDD |
Multikulturowość jest z jednej strony dobra, a z drugiej nie.
Niby człowiek poznaje nowe kultury, uczy się czegoś nowego etc, ale gdy "gości" robi się w kraju za dużo to mogą pojawić się konflikty na tle etnicznym.
A wojna domowa to przecież chujowa sprawa.
Last edited by srubokret on 04 Jul 2010 05:25 am; edited 1 time in total |
|
| Back to top |
|
 |
Ne)V(eR

|
#11 Posted: 04 Jul 2010 05:21 am Post subject: |
|
|
dyrektywa ma wejsc z UE, gdzies czytalem, ze ma byc zakazane posiadanie skrajnych lewicowych czy prawicowych pogladow, inaczej podsluch inwigilacja i sprawdzanie prywatnych tresci w internecie :DDDDDDD KOMUNO WITAJ _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
skaczoncy_skokobryk
 Group: Members Joined: 07 Mar 2010 Posts: 4182 Gold: 0.00

Status: Warn:  Reputation: 6
|
#12 Posted: 04 Jul 2010 05:22 am Post subject: |
|
|
| chuj mnie obchodzi kim jesteś never biedaku : DD |
|
| Back to top |
|
 |
Ne)V(eR

|
#13 Posted: 04 Jul 2010 05:24 am Post subject: |
|
|
chuj mnie interesuje zdanie randa _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
srubokret
|
#14 Posted: 04 Jul 2010 05:27 am Post subject: |
|
|
| Ne)V(eR wrote: | | dyrektywa ma wejsc z UE, gdzies czytalem, ze ma byc zakazane posiadanie skrajnych lewicowych czy prawicowych pogladow, inaczej podsluch inwigilacja i sprawdzanie prywatnych tresci w internecie :DDDDDDD KOMUNO WITAJ |
Generalnie cała Unia to jeden wielki sowchoz.
Też nie jestem zwolennikiem skrajności - do wszystkiego z głową trzeba podchodzić. |
|
| Back to top |
|
 |
skaczoncy_skokobryk
 Group: Members Joined: 07 Mar 2010 Posts: 4182 Gold: 0.00

Status: Warn:  Reputation: 6
|
#15 Posted: 04 Jul 2010 05:29 am Post subject: |
|
|
newer ty biedaku  |
|
| Back to top |
|
 |
RozpalonyMareczeg
 Group: Members Joined: 01 Mar 2010 Posts: 10588 Gold: 2.00 Clan: Piękni i Bogaci

Status: Warn:  Reputation: 30
|
#16 Posted: 04 Jul 2010 06:08 am Post subject: Re: Wczoraj.... |
|
|
| Ne)V(eR wrote: | Dowiedzialem sie, ze jestem Faszysta, bo powiedzialem, zeby wypierdalaly Arabusy z UE, potem Homofobem sie okazalem, bo jak szedl chuderlawy Gej z grzywka jak kon i obok niego kolega pedal pomasowal go po tylku to powiedzialem, do znajomych "jebane pedalstwo zajebalbym lokciem". Nastepnie okazalem sie ksenofobem, bo widzac murzyna, ktory zaprawia Polke, powiedzialem "O nastepny Simon Mole ciekawe czy ma w zanadrzu niespodzianke" Strasznie sie wkurwili na mnie i na dodatek powiedzialem, ze zrobie sobie koszulke "BIJ LEWAKA" to, potwierdzilo znowu, ze jestem Faszysta. Hmm w takim ukladzie, kim jest Nacjonalista ?? |
no popatrz, ale niestety nadal nie dowiedziales sie, ze jestes debilem o umysle 13 latka. _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Hastner
 Group: Members Joined: 25 Feb 2010 Posts: 7739 Gold: 5.10 Clan: Retardacja
Status: Warn:  Reputation: 47
|
#17 Posted: 04 Jul 2010 06:10 am Post subject: |
|
|
| straszny bełkot, ale zgadzam sie ze ska - pedaly i arabskie chuje do pieca, murzyni do afryki |
|
| Back to top |
|
 |
Ne)V(eR

|
#18 Posted: 04 Jul 2010 06:11 am Post subject: Re: Wczoraj.... |
|
|
| RozpalonyMareczeg wrote: |
no popatrz, ale niestety nadal nie dowiedziales sie, ze jestes debilem o umysle 13 latka. |
A Ty nadal jestes ciota w pedalskich rurkach i kolorowych bucikach jak taka lala z Pewexu _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
Scream
 Group: Members Joined: 05 Mar 2010 Posts: 7936 Gold: Locked
Status: Warn:  Reputation: 17
|
#19 Posted: 04 Jul 2010 06:13 am Post subject: Re: Wczoraj.... |
|
|
| RozpalonyMareczeg wrote: | | Ne)V(eR wrote: | Dowiedzialem sie, ze jestem Faszysta, bo powiedzialem, zeby wypierdalaly Arabusy z UE, potem Homofobem sie okazalem, bo jak szedl chuderlawy Gej z grzywka jak kon i obok niego kolega pedal pomasowal go po tylku to powiedzialem, do znajomych "jebane pedalstwo zajebalbym lokciem". Nastepnie okazalem sie ksenofobem, bo widzac murzyna, ktory zaprawia Polke, powiedzialem "O nastepny Simon Mole ciekawe czy ma w zanadrzu niespodzianke" Strasznie sie wkurwili na mnie i na dodatek powiedzialem, ze zrobie sobie koszulke "BIJ LEWAKA" to, potwierdzilo znowu, ze jestem Faszysta. Hmm w takim ukladzie, kim jest Nacjonalista ?? |
no popatrz, ale niestety nadal nie dowiedziales sie, ze jestes debilem o umysle 13 latka. |
Justin a ty jakim debilem o jakim umyśle jesteś? |
|
| Back to top |
|
 |
Pekin ♂ + ♀ = ♥
 Group: Members Joined: 26 Feb 2010 Posts: 8650 Gold: 145.00

Status: Warn:  Reputation: 19
|
#20 Posted: 04 Jul 2010 06:13 am Post subject: |
|
|
"POGANÓW" : DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
jebłem ; DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD _____________________
[quote= |
|
| Back to top |
|
 |
|