Play Legend of the Green Dragon Play BNT Play Promisance Play Alien Assault Traders Play Quantum Star Play Some Chess  
   D3jsp RPGRPG   ArcadeArcade   Multiplayer PokerD3Jsp Poker   FAQ/RulesFAQ/Rules  SearchSearch  MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   ChatroomLive Chat   Log inLog in   RegisterRegister 

wczoraj mialem wieczor zycia

Post new topic  Reply to topic  d3jsp Forum Index -> International Forum -> Polska
View previous topic :: View next topic ::  
Author Message
Frank Zappa

Group: Members
Gold: 2.60

Status:
Warn:

Post#1 Posted: 23 Feb 2016 09:12 am    Post subject: wczoraj mialem wieczor zycia Reply with quote

Uwiecznil go ten utwor https://youtu.be/grj0ffXzTFA

Zastanawiajace jak jeden utwor mogl zmienic bieg wydarzen
Back to top
View user's profile Send private message
Robert Fripp

Gold: 1.80

Status:
Warn:

Post#2 Posted: 24 Feb 2016 03:37 am    Post subject: Reply with quote

Co za pszygoda
Back to top
Frank Zappa

Status:
Warn:

Post#3 Posted: 24 Feb 2016 05:46 am    Post subject: Reply with quote

Bylem z kumplem w miescie, i poszlismy cos zjesc, no to potem poszlismy do jednego klubu spotkac mojego kumpla z zespolu, bo mielismy do niego wpasc o 6, ale ja glodowalem i on tez, wiec poszlismy cos zjesc, zajelo nam to 1,5h to wiedzialem ze kumpel z zespolu bedzie w klubie o 19:30, to poszlismy tam o 19:40, chwile pogadalismy, blablabla, no to poszlismy szukac stolu do bilarda i kumpel z kapeli powiedzial, ze gdzies na dole jest pub gdzie jest stol do bilarda, no to idziemy kawalek w dol, no i tam jest taki aka klub z oszklonymi oknami, ze widac co jest w srodku z ulicy, i idzie sie po schodkach i to jest jakby na gorce, no to wbijamy i czy jest pool table nie ma, ale jestem jakby w korytarzu miedzy barem a jadalnia i leci ten kawalek i patrze na cale pomieszczenie i gadamy z kelnerem i jest tak zajebiscie mysle kurwa nie chce stad wychodzic, ja pierdole, czuje magie... No to chwile pozniej zamowilismy herbate dla 2 i 2 porcje brownies po 2, gdize te brownies byly zajebiste, czuc bylo taki tluszczyk czy cos, jak w najlepszych paczkach z cukierni w polsce, normalnie szok. http://imgur.com/6UNW1bH XD Jakby nie ten utwor, to nie wiem czy bym nie chcial stamtad wychodzic, a tak to mi sie zajebiscie spodobala ta piosenka, bo glosniki byly niezle, i byla idealna glosnosc, nie za glosno nie za cicho, ze sie robil klimat tego miejsca, no i sie okazalo ze to jest hotel, 2 godziny tam spedzilismy, potem trzeci kumpel dobil, wciagnelismy troche poppers, szlugi itp. kolejna herbata i kawa, to bylo cos czego nie zapomne XD
Back to top
Frank Zappa

Status:
Warn:

Post#4 Posted: 24 Feb 2016 05:47 am    Post subject: Reply with quote

a ten moment jak lecial ten kawalek byl normalnie nieskonczony, w ogole sie ten utwor nie chcial skonczyc
Back to top
Robert Fripp

Gold: 1.80

Status:
Warn:

Post#5 Posted: 24 Feb 2016 09:47 am    Post subject: Reply with quote

najs
Back to top
1 Members: Guest
Post new topic  Reply to topic  d3jsp Forum Index -> International Forum -> Polska All times are GMT - 4 Hours
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum

D3jsp is proudly powered by phpBB © 2.0
Theme and Forum by tramway