Frank Zappa
 Group: Members Joined: 31 May 2011 Posts: 7428 Gold: 2.60
Status: Warn:  Reputation: 12
|
#3 Posted: 24 Feb 2016 05:46 am Post subject: |
|
|
Bylem z kumplem w miescie, i poszlismy cos zjesc, no to potem poszlismy do jednego klubu spotkac mojego kumpla z zespolu, bo mielismy do niego wpasc o 6, ale ja glodowalem i on tez, wiec poszlismy cos zjesc, zajelo nam to 1,5h to wiedzialem ze kumpel z zespolu bedzie w klubie o 19:30, to poszlismy tam o 19:40, chwile pogadalismy, blablabla, no to poszlismy szukac stolu do bilarda i kumpel z kapeli powiedzial, ze gdzies na dole jest pub gdzie jest stol do bilarda, no to idziemy kawalek w dol, no i tam jest taki aka klub z oszklonymi oknami, ze widac co jest w srodku z ulicy, i idzie sie po schodkach i to jest jakby na gorce, no to wbijamy i czy jest pool table nie ma, ale jestem jakby w korytarzu miedzy barem a jadalnia i leci ten kawalek i patrze na cale pomieszczenie i gadamy z kelnerem i jest tak zajebiscie mysle kurwa nie chce stad wychodzic, ja pierdole, czuje magie... No to chwile pozniej zamowilismy herbate dla 2 i 2 porcje brownies po 2, gdize te brownies byly zajebiste, czuc bylo taki tluszczyk czy cos, jak w najlepszych paczkach z cukierni w polsce, normalnie szok. http://imgur.com/6UNW1bH XD Jakby nie ten utwor, to nie wiem czy bym nie chcial stamtad wychodzic, a tak to mi sie zajebiscie spodobala ta piosenka, bo glosniki byly niezle, i byla idealna glosnosc, nie za glosno nie za cicho, ze sie robil klimat tego miejsca, no i sie okazalo ze to jest hotel, 2 godziny tam spedzilismy, potem trzeci kumpel dobil, wciagnelismy troche poppers, szlugi itp. kolejna herbata i kawa, to bylo cos czego nie zapomne XD |
|