beka w kurwe, szkoda ze nie skrecil karku
jeden zjeb twojego pokroju mniej na tym swiecie
a i ofc musi byc utwor tepak, w twoim stylu. _____________________ [quote="Ne)V(eR"]a twoja matka ojebala mi wlasnie special hard cock za 5 funtow
najlepsza dziwka w miescie jaka kiedykolwiek mialem tbh[/quote]
beka w kurwe, szkoda ze nie skrecil karku
jeden zjeb twojego pokroju mniej na tym swiecie
a i ofc musi byc utwor tepak, w twoim stylu.
buahahahaha ten koles jednym strzalem by cie zajebal, nie smiej sie z kogos komu do piet nie dorastasz niedorajdo zyciowa
Barre00 wrote:
kurwa ile to bylo fiflakow w powietrzu ?
2,5 salta jest napisane, przekrecil w chuj ;DDDDD
co nie zmienia faktu ze jest z pewnoscia jebanym debilem jak ty.
a tak z innej beczki to z pewnoscia by sie obsral jak ty przed pekinem, eZ _____________________ [quote="Ne)V(eR"]a twoja matka ojebala mi wlasnie special hard cock za 5 funtow
a tak z innej beczki to z pewnoscia by sie obsral jak ty przed pekinem, eZ
Pekina nie bylo w Wawie ty pierdolniety w leb kretynie, zgniotlbym Cie jednym strzalem parchu
debilem ;DDDDD jestes zwyklym parobem zapierdalasz na tasmie w Tesco, wiec co sie tak wymadrzasz smieciu ? spierdalaj _________________ This user's signature has been disabled
a tak z innej beczki to z pewnoscia by sie obsral jak ty przed pekinem, eZ
Pekina nie bylo w Wawie ty pierdolniety w leb kretynie, zgniotlbym Cie jednym strzalem parchu
debilem ;DDDDD jestes zwyklym parobem zapierdalasz na tasmie w Tesco, wiec co sie tak wymadrzasz smieciu ? spierdalaj
pomyliles mnie z cukrzykiem jebana amebo :~) _____________________ [quote="Ne)V(eR"]a twoja matka ojebala mi wlasnie special hard cock za 5 funtow
co to za rand ? wykurwiaj stad, bo nie godzien jestes spluniecia na ciebie podczlowieku
a propos podludzi
_____________________ [quote="Ne)V(eR"]a twoja matka ojebala mi wlasnie special hard cock za 5 funtow
chcialem wiedziec z jakimi tancerzami a jak nie to co tanczyli kurwiu
taniec towarzyski, standard + lacina, czolowka polskiej sceny tanecznej + pary miedzynarodowe w tym hiszpanskie, ukrainskie, rosyjskie, wloskie, rumunskie i jedna para z Bosni, mnostwo par klasy S _________________ This user's signature has been disabled
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum