Plus i Minus. Plus - kontakt ze sprzedającym. Minus - Jego Ego ma duży wpływ na aukcje i.s. Egoista przez którego skończyło się tak jak jest a nie inaczej.
Marek mnie tylko zastanawia czemu ty wokol tych lachow robisz takie zamieszanie.
Wygladasz ok, ale nic wiecej. Serio. _____________________ [quote="Ne)V(eR"]a twoja matka ojebala mi wlasnie special hard cock za 5 funtow
najlepsza dziwka w miescie jaka kiedykolwiek mialem tbh[/quote]
[never] AHAJAHAHHAHAHAH JEBANA KURWO PIZDO AWF TO RZYCIE NIC NIE WIESZ O RZYCIU UBIERASZ SIE JAK JEBANA PIZDA TWOJA MATKA KURWA NIE MASZ KOLEGUW PO COS IE TAK UBIERASZ JAK PEDAL AWF UCZY ZYCIA NIE TO CO TE WASZE MARNE SZKOLY HAHAHA STUDIA, WYKSZTALCENIE, NA CO TO KOMU JA ZROBIE KARIERE UMIEM ODBIJAC PILKE COS ZNACZE NIE TO CO WY KURWA JAKIES GLUPIE STUDIA EKONOMIA CZY COS KURWA MAC DEBILE PO CHUJ WOGULE SIE UCZYC WOLE BYC PANEM OD WFU CHUJE JEBANE RUCHALEM WASZE MATKI KURWY JEBANE KURWY CO WY WIECIE [/newer]
[never] AHAJAHAHHAHAHAH JEBANA KURWO PIZDO AWF TO RZYCIE NIC NIE WIESZ O RZYCIU UBIERASZ SIE JAK JEBANA PIZDA TWOJA MATKA KURWA NIE MASZ KOLEGUW PO COS IE TAK UBIERASZ JAK PEDAL AWF UCZY ZYCIA NIE TO CO TE WASZE MARNE SZKOLY HAHAHA STUDIA, WYKSZTALCENIE, NA CO TO KOMU JA ZROBIE KARIERE UMIEM ODBIJAC PILKE COS ZNACZE NIE TO CO WY KURWA JAKIES GLUPIE STUDIA EKONOMIA CZY COS KURWA MAC DEBILE PO CHUJ WOGULE SIE UCZYC WOLE BYC PANEM OD WFU CHUJE JEBANE RUCHALEM WASZE MATKI KURWY JEBANE KURWY CO WY WIECIE [/newer]
wrzucanie fotek siebie w calkowicie zwyczajnych ciuchach i podpisywanie tego jakims hipsterowym slangiem ''moj fit'' jest desperackim wolaniem o odrobine uwagi od ludzi z internetu ktorych nie znasz
masz na sobie koszulke i krotkie spodnie + wybitnie normalne buty
kogo to kurwa obchodzi?
wrzucanie fotek siebie w calkowicie zwyczajnych ciuchach i podpisywanie tego jakims hipsterowym slangiem ''moj fit'' jest desperackim wolaniem o odrobine uwagi od ludzi z internetu ktorych nie znasz
kogo to kurwa obchodzi?
kogo to kurwa obchodzi?
Ma jeszcze białego G-Shocka na lewej ręce.
Ale niedopatrzenie, umieraj w mękach.
pierwszy raz w zyciu mnie zrozmieszyles : DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum