#1Posted: 30 Mar 2011 05:42 am Post subject: Dostałem mandat
100zł i 1 punkt karny w zakompleksionym poznaniu
W sumie nie to jest najśmieszniejsze. Najśmieszniejsze jest to, że z tak głupią cipą, jak strażniczka która mi go wypisała jeszcze nie gadałem. Spotkałem w życiu wielu strażników idiotów, ale ta kretynka bije wszystkich.
Ogólnie moja konwersacja z nią była śmieszna. Jak zobaczyłem, że nie ma szans na pouczenie, a zobaczyłem to szybko, to robiłem wszystko, żeby ją maksymalnie wkurwić, co mi się znakomicie udało ; D _____________________ Bo najlepsze w kochaniu zwłok jest to, że nie marudzą...
Ogólnie moja konwersacja z nią była śmieszna. Jak zobaczyłem, że nie ma szans na pouczenie, a zobaczyłem to szybko, to robiłem wszystko, żeby ją maksymalnie wkurwić, co mi się znakomicie udało ; D
easy, ja kiedys jadąć do roboty do burdelu zajebali mnie na suszare 141km i 500zl 10punktow, 3 dni potem wracająć do domu nie zatrzymalem sie na czerownym 300zl i 6 punktow! w jeden weekend 800zl. _____________________
Ogólnie moja konwersacja z nią była śmieszna. Jak zobaczyłem, że nie ma szans na pouczenie, a zobaczyłem to szybko, to robiłem wszystko, żeby ją maksymalnie wkurwić, co mi się znakomicie udało ; D
-100 zł i 1 pkt karny
-a może pouczenie?
-nie
-a może łapówka?
-nie
-ty kurwo
- _____________________
widziałem dzisiaj typa, który był wykurwiście podobny do michalda, ale miał new erę na głowie, a że chujałda na to nie stać, to na pewno nie był on _____________________
[quote=
Jebać to zakompleksione miasto. Nawet moja matka się z nich śmiała, chociaż ona zwykle rozpacza jak słyszy o jakichś moich mandatach i problemach z policją itp. _____________________ Piwko to jest napój, chcesz se wypić to pracuj,
nie ma pracy kombinuj, gdy robisz ruchy się pilnuj
http://www.lastfm.pl/user/DramBejz
Wjechałem jakiemuś skurwiałemu społeczniakowi przednimi kołami na kopertę którą miał ponoć wykupioną, poszedłem na 2 minuty, wróciłem, a chuj mnie zastawił, że nie mogłem wyjechać i zawołał miejską. To tak w dużym skrócie. Większego społeczniarstwa nie widziałem jak żyję. _____________________ Piwko to jest napój, chcesz se wypić to pracuj,
nie ma pracy kombinuj, gdy robisz ruchy się pilnuj
http://www.lastfm.pl/user/DramBejz
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum