|
| Author |
Message |
Pan_Jezus
Group: Members Joined: 01 Mar 2010 Posts: 8341 Gold: 0.10 Clan: Polewka Team ; )
Status: Warn:  Reputation: 15
|
#1 Posted: 24 Mar 2011 08:07 am Post subject: Patiortyzm Ciekawy artykul |
|
|
http://www.racjonalista.pl/kk.php/s,1119
Zgadzam sie z artykulem mniej wiecej odzwierciedla calkowicie moje poglady "patriotyczne"  _____________________ [quote= |
|
| Back to top |
|
 |
guwniarz
 Group: Members Joined: 01 Jan 2011 Posts: 2946 Gold: Locked

Status: Warn:  Reputation: 13
|
#2 Posted: 24 Mar 2011 08:08 am Post subject: |
|
|
| sciana tekstu |
|
| Back to top |
|
 |
Pan_Jezus
Group: Members Joined: 01 Mar 2010 Posts: 8341 Gold: 0.10 Clan: Polewka Team ; )
|
#3 Posted: 24 Mar 2011 08:09 am Post subject: |
|
|
 _____________________ [quote= |
|
| Back to top |
|
 |
RozpalonyMareczeg
 Group: Members Joined: 01 Mar 2010 Posts: 10588 Gold: 2.00 Clan: Piękni i Bogaci

Status: Warn:  Reputation: 30
|
#4 Posted: 24 Mar 2011 08:19 am Post subject: |
|
|
po pierwsze to sciana tekstu a po drugie to nienawidze polmozgow, ktorzy udaja inteligentnych, madrych i oczytanych. _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
NoCze Mały skurwysyn
 Group: Members Joined: 24 Nov 2010 Posts: 10326 Gold: -0.10

Status: Warn:  Reputation: 23
|
#5 Posted: 24 Mar 2011 08:21 am Post subject: |
|
|
| sciana tekstu |
|
| Back to top |
|
 |
Pan_Jezus
|
#6 Posted: 24 Mar 2011 08:27 am Post subject: |
|
|
| RozpalonyMareczeg wrote: | | po pierwsze to sciana tekstu a po drugie to nienawidze polmozgow, ktorzy udaja inteligentnych, madrych i oczytanych. |
keruje w wypowiedzi proznych pustakow _____________________ [quote= |
|
| Back to top |
|
 |
guwniarz
 Group: Members Joined: 01 Jan 2011 Posts: 2946 Gold: Locked

|
#7 Posted: 24 Mar 2011 08:27 am Post subject: |
|
|
| NoCze wrote: | | sciana tekstu |
|
|
| Back to top |
|
 |
Studnia06
 Group: Members Joined: 24 Feb 2010 Posts: 7385 Gold: 15.07 Clan: Wypierdalaj

Status: Warn:  Reputation: 9
|
#8 Posted: 24 Mar 2011 08:28 am Post subject: |
|
|
| guwniarz wrote: | | sciana tekstu |
|
|
| Back to top |
|
 |
baroza omanutong
 Group: Members Joined: 24 May 2010 Posts: 6786 Gold: 13.29 Clan: Retardacja
|
#9 Posted: 24 Mar 2011 08:30 am Post subject: |
|
|
rozpierdalam sobie mózg noisia, nie mam czasu na glupoty synu _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Shapiro ★★★★★
 Group: Members Joined: 24 Feb 2010 Donor:  Posts: 4268 Gold: 11.00 Clan: Jagshemash

Status: Warn:  Reputation: 20
|
#10 Posted: 24 Mar 2011 08:30 am Post subject: |
|
|
tekstu sciana _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Krejzi
Group: Members Joined: 05 May 2010 Posts: 2231 Gold: 0.00
Status: Warn:  Reputation: 2
|
#11 Posted: 24 Mar 2011 08:46 am Post subject: |
|
|
| baroza wrote: | | rozpierdalam sobie mózg noisia, nie mam czasu na glupoty synu |
STIGMA KOJARZY MI SIĘ Z BIEGANIEM ELO _____________________
Polewka Team ; )
|
|
| Back to top |
|
 |
RozpalonyMareczeg
 Group: Members Joined: 01 Mar 2010 Posts: 10588 Gold: 2.00 Clan: Piękni i Bogaci

|
#12 Posted: 24 Mar 2011 08:50 am Post subject: |
|
|
| Pan_Jezus wrote: | | RozpalonyMareczeg wrote: | | po pierwsze to sciana tekstu a po drugie to nienawidze polmozgow, ktorzy udaja inteligentnych, madrych i oczytanych. |
keruje w wypowiedzi proznych pustakow |
nie, ja po prostu nie obnosze sie w arcygimbusiarski sposob ze swoimi pogladami na kazdym mozliwym kroku. poza tym jestes zbyt glupi zeby miec jakies rozwiniete poglady, niby ci sie wydaje, ze masz zdanie na taki czy siaki temat ale niestety w dyskusji kazdy jest w stanie zagiac cie byle gownianym argumentem. _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Pan_Jezus
|
#13 Posted: 24 Mar 2011 08:59 am Post subject: |
|
|
| RozpalonyMareczeg wrote: | | Pan_Jezus wrote: | | RozpalonyMareczeg wrote: | | po pierwsze to sciana tekstu a po drugie to nienawidze polmozgow, ktorzy udaja inteligentnych, madrych i oczytanych. |
nie, ja po prostu nie obnosze sie w arcygimbusiarski sposob ze swoimi pogladami na kazdym mozliwym kroku. poza tym jestes zbyt glupi zeby miec jakies rozwiniete poglady, niby ci sie wydaje, ze masz zdanie na taki czy siaki temat ale niestety w dyskusji kazdy jest w stanie zagiac cie byle gownianym argumentem. |
marek jak zawsze daje upust tendencji do bycia ponad kims, skad wiesz co mi sie wydaje? daj jakis przyklad kiedy ktos zjadl mnie w dyskusji takim czy siakim argumentem. Poza tym marek uswiadom sobie ze czym szybciej biegniesz za moda, czym mocniej chcesz byc niepowtarzalny i czym glebiej chcesz kogos wdeptac w ziemie mowiac iz jest gimbusiarski tym bardziej nie wykraczasz swoja metalnoscia poza najbanalniejszy jej typ przecietniaka ktoremu rodzice nie poswiecali uwag gdy byl maly i chce sie wyrozniaci teraz.
Last edited by Pan_Jezus on 24 Mar 2011 09:06 am; edited 4 times in total _____________________ [quote= |
|
| Back to top |
|
 |
RozpalonyMareczeg

|
#14 Posted: 24 Mar 2011 09:07 am Post subject: |
|
|
| Pan_Jezus wrote: | | RozpalonyMareczeg wrote: | | Pan_Jezus wrote: | | RozpalonyMareczeg wrote: | | po pierwsze to sciana tekstu a po drugie to nienawidze polmozgow, ktorzy udaja inteligentnych, madrych i oczytanych. |
nie, ja po prostu nie obnosze sie w arcygimbusiarski sposob ze swoimi pogladami na kazdym mozliwym kroku. poza tym jestes zbyt glupi zeby miec jakies rozwiniete poglady, niby ci sie wydaje, ze masz zdanie na taki czy siaki temat ale niestety w dyskusji kazdy jest w stanie zagiac cie byle gownianym argumentem. |
marek jak zawsze daje upust tendencji do bycia ponad kims, skad wiesz co mi sie wydaje? daj jakis przyklad kiedy ktos zjadl mnie w dyskusji takim czy siakim argumentem. Poza tym marek uswiadom sobie ze czym szybciej biegniesz za moda, czym mocniej chcesz byc niepowtarzalny i czym glebiej chcesz kogos wdeptac w ziemie mowiac iz jest gimbusiarski tym bardziej nie wykraczasz swoja metalnoscia poza najbanalniejszy jej typ przecietniaka ktoremu rodzice nie poswiecali uwag gdy byl maly i chce sie wyrozniaci. |
nie dam ci argumentu zadnego bo nie chce ci psuc dnia, poza tym jestes za glupi zeby zrozumiec jak bardzo jestes glupi. poza tym nie podazam za moda, streetwear =/= moda. i wcale nie zamierzam byc jakis niepowtarzalny bo w chuj ludzi ze stylem podobnym do mojego znajdziesz czy zna skejtparkach czy normalnie na miescie. _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
olabogagfdsg
 Group: Members Joined: 31 Dec 2010 Posts: 2314 Gold: 40.00 Clan: E-Drama

Status: Warn:  Reputation: 5
|
#15 Posted: 24 Mar 2011 09:08 am Post subject: |
|
|
paniejezu lubisz wyważać otwarte drzwi, co? _____________________ NIEWIDZIALNA RĘKA RYNKU, SKURWEWYSYNY |
|
| Back to top |
|
 |
Pan_Jezus
|
#16 Posted: 24 Mar 2011 09:12 am Post subject: |
|
|
| RozpalonyMareczeg wrote: | | Pan_Jezus wrote: | | RozpalonyMareczeg wrote: | | Pan_Jezus wrote: | | RozpalonyMareczeg wrote: | | po pierwsze to sciana tekstu a po drugie to nienawidze polmozgow, ktorzy udaja inteligentnych, madrych i oczytanych. |
marek jak zawsze daje upust tendencji do bycia ponad kims, skad wiesz co mi sie wydaje? daj jakis przyklad kiedy ktos zjadl mnie w dyskusji takim czy siakim argumentem. Poza tym marek uswiadom sobie ze czym szybciej biegniesz za moda, czym mocniej chcesz byc niepowtarzalny i czym glebiej chcesz kogos wdeptac w ziemie mowiac iz jest gimbusiarski tym bardziej nie wykraczasz swoja metalnoscia poza najbanalniejszy jej typ przecietniaka ktoremu rodzice nie poswiecali uwag gdy byl maly i chce sie wyrozniaci. |
nie dam ci argumentu zadnego bo nie chce ci psuc dnia, poza tym jestes za glupi zeby zrozumiec jak bardzo jestes glupi. poza tym nie podazam za moda, streetwear =/= moda. i wcale nie zamierzam byc jakis niepowtarzalny bo w chuj ludzi ze stylem podobnym do mojego znajdziesz czy zna skejtparkach czy normalnie na miescie. |
zajebisty unik typu " pobilbym cie ale tego nie zrobie bo jestes za slaby" wbijam w takie szczekanie bez potwierdzenia nadal ale w swoim ubraniu wazasz sie za lepszego i sie tym dowartosciowujesz. poza tym lepszy glupek czytajacy madre ksiazki probujacy sie z nich czegos nauczyc niz rzekomo madry ktory nic w celu poszerzenia wiedzy w danej tematyce nie robi oprocz wskazywaniu glupcow
+ subkultura jak kazda inna odzwierciedla metalnosc jej czlonkow ktora sie ksztaltowala pod wplywem danych czynikiow, np skinny - zazwyczaj patologia tak samo jak dresy, hajpsterzy czy alternatywni - pragna wszystkim udowodnic indywidualnosc bo w domu nie zwracali na nich uwagi
tak pisalo w moich pseudointelektualnych ksiazkach
| olabogagfdsg wrote: | | paniejezu lubisz wyważać otwarte drzwi, co? |
tak bo moge udawadniac swoja pseudoprzydatność 
Last edited by Pan_Jezus on 24 Mar 2011 09:15 am; edited 2 times in total _____________________ [quote= |
|
| Back to top |
|
 |
RozpalonyMareczeg

|
#17 Posted: 24 Mar 2011 09:16 am Post subject: |
|
|
| Pan_Jezus wrote: | | RozpalonyMareczeg wrote: | | Pan_Jezus wrote: | | RozpalonyMareczeg wrote: | | Pan_Jezus wrote: | | RozpalonyMareczeg wrote: | | po pierwsze to sciana tekstu a po drugie to nienawidze polmozgow, ktorzy udaja inteligentnych, madrych i oczytanych. |
nie dam ci argumentu zadnego bo nie chce ci psuc dnia, poza tym jestes za glupi zeby zrozumiec jak bardzo jestes glupi. poza tym nie podazam za moda, streetwear =/= moda. i wcale nie zamierzam byc jakis niepowtarzalny bo w chuj ludzi ze stylem podobnym do mojego znajdziesz czy zna skejtparkach czy normalnie na miescie. |
zajebisty unik typu " pobilbym cie ale tego nie zrobie bo jestes za slaby" wbijam w takie szczekanie bez potwierdzenia nadal ale w swoim ubraniu wazasz sie za lepszego i sie tym dowartosciowujesz. poza tym lepszy glupek czytajacy madre ksiazki probujacy sie z nich czegos nauczyc niz rzekomo madry ktory nic w celu poszerzenia wiedzy w danej tematyce nie robi oprocz wskazywaniu glupcow
| olabogagfdsg wrote: | | paniejezu lubisz wyważać otwarte drzwi, co? |
tak bo moge udawadniac swoja pseudoprzydatność  |
twierdzisz, ze nic nie robie tylko dlatego, ze sie z tym nie afiszuje na forum internetowym o diablo dwa? ty pierdolony polmozgu. _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Pan_Jezus
|
#18 Posted: 24 Mar 2011 09:16 am Post subject: |
|
|
twierdze ze jestes pustakiem _____________________ [quote= |
|
| Back to top |
|
 |
RozpalonyMareczeg

|
#19 Posted: 24 Mar 2011 09:17 am Post subject: |
|
|
| Pan_Jezus wrote: | | twierdze ze jestes pustakiem |
kurwie ci matke polmozgu _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Shapiro ★★★★★
 Group: Members Joined: 24 Feb 2010 Donor:  Posts: 4268 Gold: 11.00 Clan: Jagshemash

Status: Warn:  Reputation: 20
|
#20 Posted: 24 Mar 2011 09:23 am Post subject: |
|
|
walka _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
|