chciałbyś mnie wyjebać ; DDD sam wyszedłem ; ) tak poza tym to nic nie do cie ale zdarza ci się tak pierdolić że aż mnie głowa boli od czytania tego _____________________
Ty debilu, sam wyszedłem, a przez następny tydzień błagałeś mnie żebym wrócił. Nie dość, że upierdoliłeś klasę, to jeszcze reprezentujesz poziom intelektualny ameby. Spierdalaj.
wyruchand w sensie oszukany skurwielu, a pierdole glupoty gdy mi sie nudzi
ale czym bardziej cos eksponujesz i tym sie czyms unosiz, tym bardziej masz na tym punkcie kompleksy i sie boisz ze to stracisz
i to nie mowie o tobie tylko ogolnie _____________________
Pekin wrote:
niestety nie chodzę w miejsca gdzie selekcja naturalna obowiązuje
Inteligentny człowiek się nie nudzi
ci bez matury sie nudzom
rotto wrote:
Pan_Jezus wrote:
ale czym bardziej cos eksponujesz i tym sie czyms unosiz, tym bardziej masz na tym punkcie kompleksy i sie boisz ze to stracisz
i to nie mowie o tobie tylko ogolnie
w kontekscie do mojej glupoty czy do oszukiwania w internecie? _____________________ [quote=
ci bez matury sie nudzom
rotto wrote:
Pan_Jezus wrote:
w kontekscie do mojej glupoty czy do oszukiwania w internecie?
ci bez matury sie nudzom
rotto wrote:
Pan_Jezus wrote:
w kontekscie do mojej glupoty czy do oszukiwania w internecie?
to Twoje słowa z innego tematu, tylko je przekopiowałem tak dla jaj ;DDD _____________________
Pekin wrote:
niestety nie chodzę w miejsca gdzie selekcja naturalna obowiązuje
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum