|
| Author |
Message |
Klejtos
 Group: Members Joined: 18 Jan 2011 Posts: 1748 Gold: 1.00 Clan: Polewka Team ; )

Status: Warn:  Reputation: 4
|
#1 Posted: 01 Feb 2011 09:34 am Post subject: Dostałem warna |
|
|
Wizerunek zdjęcia rentgenowskiego penisa z kością w środku. Obrażanie zasad biologii jest karane? W takim razie mareczga z jego dewiacjami dawno powinni wypierdolić  _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Monia89 NAJPIEKNIEJSZA SEKSOWNA KRULEWNA
 Group: Members Joined: 27 Feb 2010 Posts: 14933 Gold: 6.00 Clan: Piękni i Bogaci

Status: Warn:  Reputation: 34
|
#2 Posted: 01 Feb 2011 09:37 am Post subject: Re: Dostałem warna |
|
|
| Klejtos wrote: | Wizerunek zdjęcia rentgenowskiego penisa z kością w środku. Obrażanie zasad biologii jest karane? W takim razie mareczga z jego dewiacjami dawno powinni wypierdolić  | teraz podzielisz moj los i skromnego poscika co 60sek bedziesz mogl walnac  |
|
| Back to top |
|
 |
Kolba
 Group: Members Joined: 27 Feb 2010 Posts: 14321 Gold: Locked Clan: chillout

Status: Warn:  Reputation: 29
|
#3 Posted: 01 Feb 2011 09:40 am Post subject: |
|
|
Ja serio nie widziałem w tym nic złego. Przecież tam nie było widać nic poza zdjęciem rentgenowskim.
A właśnie: Więc dlatego Monice nie zdjął warna jak pisałem (ten sam Mod) bo widocznie spusty łamały regulamin bardziej niż ten rentgen ; ) |
|
| Back to top |
|
 |
 Group: Members Joined: 27 Feb 2010 Posts: 14933 Gold: 6.00 Clan: Piękni i Bogaci

|
#4 Posted: 01 Feb 2011 10:48 am Post subject: |
|
|
| Kolba wrote: | Ja serio nie widziałem w tym nic złego. Przecież tam nie było widać nic poza zdjęciem rentgenowskim.
A właśnie: Więc dlatego Monice nie zdjął warna jak pisałem (ten sam Mod) bo widocznie spusty łamały regulamin bardziej niż ten rentgen ; ) | a kto dal warna dla Klejtosa ? Bo dla mnie dales Ty, a ze nie mozesz jeszcze zdejmowac, to inna sprawa  |
|
| Back to top |
|
 |
Ne)V(eR
Group: Banned Joined: 10 Mar 2010 Posts: 13017 Gold: 8.37

Status: Warn: Banned Reputation: 23

|
#5 Posted: 01 Feb 2011 11:10 am Post subject: Re: Dostałem warna |
|
|
| Klejtos wrote: | Wizerunek zdjęcia rentgenowskiego penisa z kością w środku. Obrażanie zasad biologii jest karane? W takim razie mareczga z jego dewiacjami dawno powinni wypierdolić  |
jego powinno sie zamknac w cwelowni, tam by sie nauczyl zycia, codziennie by wachal smierdzace stopy bandziorow, bylby laleczka do pukania hahaha jebany _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
Kolba
 Group: Members Joined: 27 Feb 2010 Posts: 14321 Gold: Locked Clan: chillout

Status: Warn:  Reputation: 29
|
#6 Posted: 01 Feb 2011 11:53 am Post subject: |
|
|
| Monia89 wrote: | | Kolba wrote: | Ja serio nie widziałem w tym nic złego. Przecież tam nie było widać nic poza zdjęciem rentgenowskim.
A właśnie: Więc dlatego Monice nie zdjął warna jak pisałem (ten sam Mod) bo widocznie spusty łamały regulamin bardziej niż ten rentgen ; ) | a kto dal warna dla Klejtosa ? Bo dla mnie dales Ty, a ze nie mozesz jeszcze zdejmowac, to inna sprawa  |
/japierdole
Chodzi o to, ze ten sam Mod, do ktorego pisalem o zdjecie Twojego warna, dal mu warna |
|
| Back to top |
|
 |

|
#7 Posted: 01 Feb 2011 12:25 pm Post subject: |
|
|
| Kolba wrote: | | Monia89 wrote: | | Kolba wrote: | Ja serio nie widziałem w tym nic złego. Przecież tam nie było widać nic poza zdjęciem rentgenowskim.
/japierdole
Chodzi o to, ze ten sam Mod, do ktorego pisalem o zdjecie Twojego warna, dal mu warna |
omg . WŁASNIE O TO PYTAM. Kto dal mu warna, bo chce wiedziec, kto mi nie chcial go ZDJAC !
/ japierdole.
aj kolba kolba.. |
|
| Back to top |
|
 |
Klejtos
 Group: Members Joined: 18 Jan 2011 Posts: 1748 Gold: 1.00 Clan: Polewka Team ; )

Status: Warn:  Reputation: 4
|
#8 Posted: 01 Feb 2011 03:10 pm Post subject: |
|
|
| Monia89 wrote: | | Kolba wrote: | Ja serio nie widziałem w tym nic złego. Przecież tam nie było widać nic poza zdjęciem rentgenowskim.
On dał ;( : http://www.d3jsp.org/profile.php?mode=viewprofile&u=3728
Kurwa, Never, pierwszy i chyba ostatni raz w życiu Cię vouchuję _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
|