#1Posted: 27 Jan 2011 10:13 pm Post subject: MITING KRAKÓW DE TRZY JOT ES PE
to jest promocyjny temat i tak sie zastanawiam ile osob by dalo rade wbic do krakowa na miting taki zeby pojsc gdzies do baru w 15 chlopa z monika i ja rozdzierac na 15 osob w tańcu hahahah xd for real ile osob by dalo rade przyjechac do 2 stolicy polski pieknego Krakowa?? (sam mam 210 km) xd
Last edited by Pszyjaciel on 27 Jan 2011 10:14 pm; edited 1 time in total
Z braku innych planow zawsze moge wpasc, ale najblizszy termin w ktorym bede w Krakowie to marzec. _____________________ [quote="Ne)V(eR"]a twoja matka ojebala mi wlasnie special hard cock za 5 funtow
najlepsza dziwka w miescie jaka kiedykolwiek mialem tbh[/quote]
moj uklad na sciezce na 5.0 rundak fiflak fiflak salto lamane w tyl, lub druga sciezka salto w przod do rundaka salto w tyl i z rozbiegu salto do salta
tak, mysz, never, brakuje jeszcze guru_pvp i zlot plebejstwa polskiego internetu gotowy _____________________ [quote="Ne)V(eR"]a twoja matka ojebala mi wlasnie special hard cock za 5 funtow
nie dotknął bym myszy15 :p stulejke ma a chuj wie czy tozaraźliwe nie jest xd Monika ty sie z nim widzialas... sprawdz czy ci wszystko ok z żołędzi schodzi _____________________
nie dotknął bym myszy15 :p stulejke ma a chuj wie czy tozaraźliwe nie jest xd Monika ty sie z nim widzialas... sprawdz czy ci wszystko ok z żołędzi schodzi
nie spotkalam;d
dopiero mam zamiar jechac do wawy na wiosenke to o niego zahacze;d
tak zrob _____________________ [quote="Ne)V(eR"]a twoja matka ojebala mi wlasnie special hard cock za 5 funtow
400 km do wawy
pierdole nie jade HE HE HE _____________________ [quote="Ne)V(eR"]a twoja matka ojebala mi wlasnie special hard cock za 5 funtow
NIELETNIM ALKOHOLU NIE PODAJEMY _____________________ [quote="Ne)V(eR"]a twoja matka ojebala mi wlasnie special hard cock za 5 funtow
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum