|
| Author |
Message |
Guru-PvP
 Group: Members Joined: 27 May 2010 Posts: 3557 Gold: 88.60 Clan: Piękni i Bogaci

Status: Warn:  Reputation: 12
|
#1 Posted: 26 Nov 2010 03:05 pm Post subject: NEVER KURWO |
|
|
USTAWKE 1 V 1 GOOD MANNERED W SZWAJCARII BADZ NIEMCZECH? NAKURWIE CI TAKIE CEPY NA RYJ, ZE DO KONCA RZYCIA MNIE POPAMIETASZ. _____________________
| Scream wrote: | | Teraz napierdalam swoją własną 20min superserię i efekty są dla ciebie nieosiągalne. |
| rotto wrote: | | jebie mnie to wszak jestem sportowcem, umiem się podciągnąć 50 razy, bo systematycznie i sukcesywnie ćwiczyłem, zdychaj kurwa |
|
|
| Back to top |
|
 |
spiochek_ma_bana
 Group: Members Joined: 09 Mar 2010 Posts: 6288 Gold: Locked Clan: Piękni i Bogaci

Status: Warn:  Reputation: 11
|
#2 Posted: 26 Nov 2010 03:11 pm Post subject: |
|
|
weźmiemy nevera do gildii?(Śmiech) _____________________
I love Britney and her music, because is the backbone to my music taste.
Without her support, I would end up feeling lost when I need to gain courage during hard times, cheer up or relax. |
|
| Back to top |
|
 |
Ne)V(eR
Group: Banned Joined: 10 Mar 2010 Posts: 13017 Gold: 8.37

Status: Warn: Banned Reputation: 23

|
#3 Posted: 26 Nov 2010 03:12 pm Post subject: |
|
|
aktualnie kontuzja poczekasz moj ty bogaczu do sierpnia ? _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
Guru-PvP
 Group: Members Joined: 27 May 2010 Posts: 3557 Gold: 88.60 Clan: Piękni i Bogaci

|
#4 Posted: 26 Nov 2010 03:12 pm Post subject: |
|
|
| spiochek_ma_bana wrote: | | weźmiemy nevera do gildii?(Śmiech) |
Clan: Piękni i Bogaci
TO BY BYLO PARADOKSALNE ZJAWISKO ;DDD. EHEH. _____________________
| Scream wrote: | | Teraz napierdalam swoją własną 20min superserię i efekty są dla ciebie nieosiągalne. |
| rotto wrote: | | jebie mnie to wszak jestem sportowcem, umiem się podciągnąć 50 razy, bo systematycznie i sukcesywnie ćwiczyłem, zdychaj kurwa |
|
|
| Back to top |
|
 |
Guru-PvP

|
#5 Posted: 26 Nov 2010 03:14 pm Post subject: |
|
|
| Ne)V(eR wrote: | | aktualnie kontuzja poczekasz moj ty bogaczu do sierpnia ? |
NIEDLUGO BEDE WYPOCZYWAL W SZWAJCARII NA STOKACH, WIEC MOGLBYM ZAHACZYC O NIEMASZKOW, ABY CI DOPIERDOLIC. PRZEMYSL TO, BO NIE WIEM CZY BEDE W EUROPIE NA WAKACJE. POZA TYM MASZ USTAWKE Z PEKINEM NA SIERPIEN, A NIE CHCE NAKURWIAC ROZBITEGO PRZECIWNIKA. _____________________
|
|
| Back to top |
|
 |
Ne)V(eR

|
#6 Posted: 26 Nov 2010 03:16 pm Post subject: |
|
|
ale to nie przeciwnik, spodziewasz sie ze od takiego wymoczka z fryzura na 2 metry dostane chociaz raz w pysk ? _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
Guru-PvP

|
#7 Posted: 26 Nov 2010 03:19 pm Post subject: |
|
|
| Ne)V(eR wrote: | | ale to nie przeciwnik, spodziewasz sie ze od takiego wymoczka z fryzura na 2 metry dostane chociaz raz w pysk ? |
W SUMIE TO SAM CHETNIE BYM MU WYJEBAL, ALE W SUMIE TO ON MA FAJNE CIUCHY, CZYLI MUSI MIEC TEZ PIENIADZE. NIE BEDE GO NAKURWIAL. _____________________
|
|
| Back to top |
|
 |
Ne)V(eR

|
#8 Posted: 26 Nov 2010 03:23 pm Post subject: |
|
|
hehehehe serio nie widzi mi sie specjalnie jezdzenie do Niemiec tylko po to by Ci wpierdolic, chyba ze jakiegos dropa zostawisz to moglbym sie pokwapic ;D
Last edited by Ne)V(eR on 26 Nov 2010 03:23 pm; edited 1 time in total _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
Guru-PvP

|
#9 Posted: 26 Nov 2010 03:29 pm Post subject: |
|
|
JAK JUZ WSPOMINALEM, TO MAM ZE SOBA IPHONA 4G + KURWA OSIEM TYSIECY DOLAROW W KAZDEJ KIESZENI NA DROBNE WYDATKI. BRZMI KUSZACO, LECZ POZA ZASIEGIEM MARNEGO ROBAKA Z POLSKI, KTOREMU SKLEJE CEPA NA RYJ I ZLOZY SIE JAK SCYZORYK. _____________________
|
|
| Back to top |
|
 |
Ne)V(eR

|
#10 Posted: 26 Nov 2010 03:33 pm Post subject: |
|
|
piszac o cepach, swiadczy to o Twojej niebagatelnej wiedzy o technice wyprowadzania skutecznego ciosu, wniosek jest jeden nie potrafisz sie bic. Co w konsekwencji przyczyni sie do mojego triumfu.
Btw czemu nikt nie wymyslil w Stanach walk z murzynami w klatce ;D ? I dlaczego najlepsi zawodnicy mma to biali i latynosi ? _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
spiochek_ma_bana
 Group: Members Joined: 09 Mar 2010 Posts: 6288 Gold: Locked Clan: Piękni i Bogaci

Status: Warn:  Reputation: 11
|
#11 Posted: 26 Nov 2010 03:34 pm Post subject: |
|
|
Pekin od miesiaca wszedzie jezdzi taksowkami bo boi sie spotkania ze mna  _____________________
I love Britney and her music, because is the backbone to my music taste.
Without her support, I would end up feeling lost when I need to gain courage during hard times, cheer up or relax. |
|
| Back to top |
|
 |
Guru-PvP

|
#12 Posted: 26 Nov 2010 03:36 pm Post subject: |
|
|
| Ne)V(eR wrote: | piszac o cepach, swiadczy to o Twojej niebagatelnej wiedzy o technice wyprowadzania skutecznego ciosu, wniosek jest jeden nie potrafisz sie bic. Co w konsekwencji przyczyni sie do mojego triumfu.
Btw czemu nikt nie wymyslil w Stanach walk z murzynami w klatce ;D ? I dlaczego najlepsi zawodnicy mma to biali i latynosi ? |
UZYWAM PROSTYCH, NIESKOMPLIKOWANYCH TERMINOW NA OKRESLENIE CIOSU, PONIEWAZ STWIERDZILEM, ZE SA ONE ADEKWATNE DO POZIOMU ODBIORCY.
MURZYNI SIE SZANUJA I NIE BEDA SIE BIC ZA MARNE PIENIADZE. _____________________
|
|
| Back to top |
|
 |
Ne)V(eR

|
#13 Posted: 26 Nov 2010 03:43 pm Post subject: |
|
|
murzyny to kurwy, ostatnio siedze na chatcie a tu taka kurwa z nickiem ja_zarażać_polki_hiv i zaczalem mu jechac od szmat, calkiem niezle polski znal i niestety oznajmil mi prawde, ze w jego kraju w afryce rebelianci ( odmiana Naszego ONR i nacjonalistow ) sa w kraju szanowani i lubiani, a u Nas za bycie patriota jak to ujal "u Was w kraj, za bycie patrjotom, siedziec w wiezieniu i byc cwelem" a on w polsce sie uczy bo mu jego panstwo na to lozy i jak wroci do kraju bede kims a ja za bycie nacjonalista bede gnil w wiezieniu  _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
Guru-PvP

|
#14 Posted: 26 Nov 2010 03:45 pm Post subject: |
|
|
| Ne)V(eR wrote: | murzyny to kurwy, ostatnio siedze na chatcie a tu taka kurwa z nickiem ja_zarażać_polki_hiv i zaczalem mu jechac od szmat, calkiem niezle polski znal i niestety oznajmil mi prawde, ze w jego kraju w afryce rebelianci ( odmiana Naszego ONR i nacjonalistow ) sa w kraju szanowani i lubiani, a u Nas za bycie patriota jak to ujal "u Was w kraj, za bycie patrjotom, siedziec w wiezieniu i byc cwelem" a on w polsce sie uczy bo mu jego panstwo na to lozy i jak wroci do kraju bede kims a ja za bycie nacjonalista bede gnil w wiezieniu  |
WYPIERDALAJ Z TYM BELKOTEM. KAZDY GARDZI POLANDIA I TO WIADOMO NIE OD DZIS. _____________________
|
|
| Back to top |
|
 |
Ne)V(eR

|
#15 Posted: 26 Nov 2010 03:49 pm Post subject: |
|
|
GURU CO MOGE ZROBIC BY ZARABIAC TAK DUZO DOLAROW JAK TY ? _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
Guru-PvP

|
#16 Posted: 26 Nov 2010 03:53 pm Post subject: |
|
|
| Ne)V(eR wrote: |
GURU CO MOGE ZROBIC BY ZARABIAC TAK DUZO DOLAROW JAK TY ? |
ZWIEKSZYC MASE I POTENCJAL INTELEKTUALNY. CHOC TO DRUGIE TO CHYBA NIEMOZLIWE. _____________________
|
|
| Back to top |
|
 |
Kolba
 Group: Members Joined: 27 Feb 2010 Posts: 14321 Gold: Locked Clan: chillout

Status: Warn:  Reputation: 29
|
#17 Posted: 26 Nov 2010 03:57 pm Post subject: |
|
|
| Ne)V(eR wrote: | murzyny to kurwy, ostatnio siedze na chatcie a tu taka kurwa z nickiem ja_zarażać_polki_hiv i zaczalem mu jechac od szmat, calkiem niezle polski znal i niestety oznajmil mi prawde, ze w jego kraju w afryce rebelianci ( odmiana Naszego ONR i nacjonalistow ) sa w kraju szanowani i lubiani, a u Nas za bycie patriota jak to ujal "u Was w kraj, za bycie patrjotom, siedziec w wiezieniu i byc cwelem" a on w polsce sie uczy bo mu jego panstwo na to lozy i jak wroci do kraju bede kims a ja za bycie nacjonalista bede gnil w wiezieniu  |
Podbijam ta bzdure bo chyba dawno nie czytalem wiekszego kretynizmu ; DDDDDD |
|
| Back to top |
|
 |
Ne)V(eR

|
#18 Posted: 26 Nov 2010 04:00 pm Post subject: |
|
|
mam duzo zainteresowan a mase mam spora, wiekszej nie moge bo bede wolny i zbyt ciezki na by dynamicznie sie przemieszczac _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
Guru-PvP

|
#19 Posted: 26 Nov 2010 04:01 pm Post subject: |
|
|
| Ne)V(eR wrote: | | mam duzo zainteresowan a mase mam spora, wiekszej nie moge bo bede wolny i zbyt ciezki na by dynamicznie sie przemieszczac |
TO KUP SE KURWA AUTO. _____________________
|
|
| Back to top |
|
 |
|