|
| Author |
Message |
Bombel Niedźwiedź
Group: Banned Joined: 19 Mar 2010 Posts: 4570 Gold: 0.50

Status: Warn: Banned Reputation: 9

|
#1 Posted: 09 Nov 2010 12:37 pm Post subject: PLACZ Z D2TRADE |
|
|
Sizz jesteś pojebanym liszajem, śsij pyte odtylcowy mongolski spermofilu z wytatuowanym kozim prąciem na dupie. wyglądasz jakbyś wsadzał sobie palec w dupsko ty psi bolcu. zrobie ci z głowy spust na fekalia ty jebany przez stado goryli smoku wawelski. czochraj bobra i manewruj pociągiem zakurwiały jak kurwa obrzygańcu z sierra leone. zaraz twoje genitalia zmienią sie w bezkształtną mase krwi i kości. idź sie powieś, bo ktoś cie zrobił na próbe i zapomniał utopić! zezowaty pawianie, masz fiuta jak kanarek dzbanie. masz takiego garba że sznurówki zawiązujesz na stojąco ty zaspermiony odprysku nocnika. ej powiedz mi gdzie był ten wypadek? nie było? To dlaczego masz taki zjebany ryj?CHUJ CI W LEB !! PIERDOLE WASZE MACHLOJE !! KOLEZENSTWO ZAJEBANE !! _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
El_Mariaci ★ Lovesick Melody ★
 Group: Members Joined: 24 Feb 2010 Donor:  Posts: 4224 Gold: 7.00 Clan: CORRUPT

Status: Warn:  Reputation: 30
|
|
| Back to top |
|
 |
rotto ◣_◢
 Group: Members Joined: 29 Jun 2008 Posts: 12869 Gold: 0.00 Clan: drum & bass
Status: Warn:  Reputation: 37
|
#3 Posted: 09 Nov 2010 12:38 pm Post subject: |
|
|
nie wchodziłem na tę stronę od 2009 roku +/- _____________________
| Pekin wrote: | | niestety nie chodzę w miejsca gdzie selekcja naturalna obowiązuje |
 |
|
| Back to top |
|
 |
Michald13 Martynka <3
 Group: Members Joined: 26 Feb 2010 Donor:  Posts: 18035 Gold: 1.90 Clan: chillout

Status: Warn:  Reputation: 25
|
#4 Posted: 09 Nov 2010 12:39 pm Post subject: |
|
|
| rotto wrote: | | nie wchodziłem na tę stronę od 2009 roku +/- |
Pamiętasz jak tam razem plebiliśmy? To były czasy ; D _____________________ Piwko to jest napój, chcesz se wypić to pracuj,
nie ma pracy kombinuj, gdy robisz ruchy się pilnuj
http://www.lastfm.pl/user/DramBejz |
|
| Back to top |
|
 |
Bombel Niedźwiedź
Group: Banned Joined: 19 Mar 2010 Posts: 4570 Gold: 0.50

Status: Warn: Banned Reputation: 9

|
#5 Posted: 09 Nov 2010 12:39 pm Post subject: |
|
|
śsij pyte odtylcowy mongolski spermofilu z wytatuowanym kozim prąciem na dupie _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
skaczoncy_skokobryk
 Group: Members Joined: 07 Mar 2010 Posts: 4182 Gold: 0.00

Status: Warn:  Reputation: 6
|
#6 Posted: 09 Nov 2010 12:39 pm Post subject: |
|
|
| rotto wrote: | | nie wchodziłem na tę stronę od 2006 roku +/- |
|
|
| Back to top |
|
 |
rotto ◣_◢
|
#7 Posted: 09 Nov 2010 12:44 pm Post subject: |
|
|
tam Cię poznałem, pamiętam byliśmy znajomymi... potem widziałem ze zacząłeś pisać na polskiej sekcji d2jsp i pomyślałem, o spoko, pamiętam typa, dobry gość był... oh wait, CO ON KURWA PISZE ZA GŁUPOTY?!  _____________________
| Pekin wrote: | | niestety nie chodzę w miejsca gdzie selekcja naturalna obowiązuje |
 |
|
| Back to top |
|
 |
Studnia06
 Group: Members Joined: 24 Feb 2010 Posts: 7385 Gold: 15.07 Clan: Wypierdalaj

Status: Warn:  Reputation: 9
|
#8 Posted: 09 Nov 2010 12:52 pm Post subject: |
|
|
| raz tam w zyciu byłem |
|
| Back to top |
|
 |
Barre00
 Group: Members Joined: 07 Mar 2010 Posts: 5363 Gold: 0.00

Status: Warn:  Reputation: 10
|
#9 Posted: 09 Nov 2010 12:53 pm Post subject: |
|
|
nigdy nie bylem na tej stronie, co to kurwa jest. sa inne strony do trejdu niz d2jsp? _____________________
  |
|
| Back to top |
|
 |
Kolba
 Group: Members Joined: 27 Feb 2010 Posts: 14321 Gold: Locked Clan: chillout

Status: Warn:  Reputation: 29
|
#10 Posted: 09 Nov 2010 12:54 pm Post subject: |
|
|
| Barre00 wrote: | | nigdy nie bylem na tej stronie, co to kurwa jest. sa inne strony do trejdu niz d2jsp? |
this |
|
| Back to top |
|
 |
spiochek_ma_bana
 Group: Members Joined: 09 Mar 2010 Posts: 6288 Gold: Locked Clan: Piękni i Bogaci

Status: Warn:  Reputation: 11
|
#11 Posted: 09 Nov 2010 01:21 pm Post subject: |
|
|
sizz to szeryf przeciez;p | Barre00 wrote: | | nigdy nie bylem na tej stronie, co to kurwa jest. sa inne strony do trejdu niz d2jsp? | mialem tam prawa admina;p
Last edited by spiochek_ma_bana on 09 Nov 2010 01:21 pm; edited 1 time in total _____________________
I love Britney and her music, because is the backbone to my music taste.
Without her support, I would end up feeling lost when I need to gain courage during hard times, cheer up or relax. |
|
| Back to top |
|
 |
spiochek_ma_bana
 Group: Members Joined: 09 Mar 2010 Posts: 6288 Gold: Locked Clan: Piękni i Bogaci

Status: Warn:  Reputation: 11
|
#12 Posted: 09 Nov 2010 01:22 pm Post subject: |
|
|
| Michald13 wrote: | | rotto wrote: | | nie wchodziłem na tę stronę od 2009 roku +/- |
Pamiętasz jak tam razem plebiliśmy? To były czasy ; D | ja pamietam ze dalem ci bana na jakies fajne konto ;p _____________________
I love Britney and her music, because is the backbone to my music taste.
Without her support, I would end up feeling lost when I need to gain courage during hard times, cheer up or relax. |
|
| Back to top |
|
 |
Mysz15
 Group: Members Joined: 27 Feb 2010 Posts: 2327 Gold: 1.75 Clan: Piękni i Bogaci
Status: Warn:  Reputation: 4
|
#13 Posted: 09 Nov 2010 01:26 pm Post subject: |
|
|
| rotto wrote: | | rotto wrote: | | nie wchodziłem na tę stronę od 2009 roku +/- |
tam Cię poznałem, pamiętam byliśmy znajomymi... potem widziałem ze zacząłeś pisać na polskiej sekcji d2jsp i pomyślałem, o spoko, pamiętam typa, dobry gość był... oh wait, CO ON KURWA PISZE ZA GŁUPOTY?!  |
ALE MU ROWA WYLIZALES:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd
SMAKUJE CI KRAKOWSKIE KAKAUKO?
| Barre00 wrote: | | nigdy nie bylem na tej stronie, co to kurwa jest. sa inne strony do trejdu niz d2jsp? |
to są wogole jakies inne strony poza d2 i d3 jsp? ;O |
|
| Back to top |
|
 |
rotto ◣_◢
|
#14 Posted: 09 Nov 2010 01:28 pm Post subject: |
|
|
| Mysz15 wrote: | | rotto wrote: | | rotto wrote: | | nie wchodziłem na tę stronę od 2009 roku +/- |
tam Cię poznałem, pamiętam byliśmy znajomymi... potem widziałem ze zacząłeś pisać na polskiej sekcji d2jsp i pomyślałem, o spoko, pamiętam typa, dobry gość był... oh wait, CO ON KURWA PISZE ZA GŁUPOTY?!  |
chyba nie zrozumiałeś przesłania tego posta.
pisałem, że pamiętałem go jeszcze z d2, wtedy był ogarnięty, nie wiem czemu na d2jsp tak zaczął pisać, bo jego początki z tamtym forum były tragiczne _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Kolba

|
#15 Posted: 09 Nov 2010 01:29 pm Post subject: |
|
|
| Mysz15 wrote: | | rotto wrote: | | rotto wrote: | | nie wchodziłem na tę stronę od 2009 roku +/- |
Przydales sie na cos, przypomnialem sobie ze mam kakao i zrobie sobie zaraz bo mam w chuj zimno w chacie |
|
| Back to top |
|
 |
Mysz15
 Group: Members Joined: 27 Feb 2010 Posts: 2327 Gold: 1.75 Clan: Piękni i Bogaci
Status: Warn:  Reputation: 4
|
#16 Posted: 09 Nov 2010 01:31 pm Post subject: |
|
|
| Kolba wrote: |
Przydales sie na cos, przypomnialem sobie ze mam kakao i zrobie sobie zaraz bo mam w chuj zimno w chacie |
kazdy ma kakało... no chyba ze jestes ujebanym w pół korpusikiem na wózku |
|
| Back to top |
|
 |
RozpalonyMareczeg
 Group: Members Joined: 01 Mar 2010 Posts: 10588 Gold: 2.00 Clan: Piękni i Bogaci

Status: Warn:  Reputation: 30
|
#17 Posted: 09 Nov 2010 01:39 pm Post subject: |
|
|
| Kolba wrote: | | Mysz15 wrote: | | rotto wrote: | | rotto wrote: | | nie wchodziłem na tę stronę od 2009 roku +/- |
Przydales sie na cos, przypomnialem sobie ze mam kakao i zrobie sobie zaraz bo mam w chuj zimno w chacie | o nutelli na forum tez sobie dopiero przypomniales  _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Kolba

|
#18 Posted: 09 Nov 2010 01:40 pm Post subject: |
|
|
| RozpalonyMareczeg wrote: | | Kolba wrote: | | Mysz15 wrote: | | rotto wrote: | | rotto wrote: | | nie wchodziłem na tę stronę od 2009 roku +/- |
Przydales sie na cos, przypomnialem sobie ze mam kakao i zrobie sobie zaraz bo mam w chuj zimno w chacie | o nutelli na forum tez sobie dopiero przypomniales  |
To forum mi pomaga. |
|
| Back to top |
|
 |
cez
 Group: Members Joined: 23 Feb 2010 Donor:  Posts: 7447 Gold: 0.00 Clan: Jagshemash

Status: Warn:  Reputation: 15
|
#19 Posted: 09 Nov 2010 02:24 pm Post subject: |
|
|
ty kurwa debilu  |
|
| Back to top |
|
 |
NoCze Mały skurwysyn
 Group: Members Joined: 24 Nov 2010 Posts: 10326 Gold: -0.10

Status: Warn:  Reputation: 23
|
#20 Posted: 03 Aug 2011 08:32 am Post subject: |
|