|
| Author |
Message |
Monia89 NAJPIEKNIEJSZA SEKSOWNA KRULEWNA
 Group: Members Joined: 27 Feb 2010 Posts: 14933 Gold: 6.00 Clan: Piękni i Bogaci

Status: Warn:  Reputation: 34
|
#1 Posted: 01 Nov 2010 06:46 am Post subject: KAWAL DLA PRAWDZIWYCH ZYDUW |
|
|
Małego Abramka wywalili ze szkoły - żydowskiej oczywiście - za brak postępów w nauce i nieposłuszeństwo. Przenieśli do go innej szkoły - też żydowskiej. Po kilku miesiącach i z tej wyleciał, z tych samych powodów. Do kolejnej - to samo. Po jakimś czasie w mieście nie zostało ani jednej żydowskiej szkoły, w której by już Abramka nie znali, został więc umieszczony w katolickiej. Po tygodniu dyrektor szkoły wzywa tatę Abramka i oznajmia mu, jakim wspaniałym chłopcem jest Abramek - grzecznym, bystrym i w ogóle najlepszym uczniem w szkole. Tata po powrocie do domu pyta zbaraniały Abramka: Abramek, co się z tobą stało? Mówią mi, że jesteś najlepszym uczniem, nie chuliganisz, no wzór cnót. CO ONI Z TOBĄ ZROBILI? Rozumiesz tato, pierwszego dnia taki pan w czarnym ubraniu zaprowadził mnie do ciemnego pokoju, w którym wisiał jakiś pan przybity do krzyża i powiedział: Abramek, to jest Jezus Chrystus. On też był Żydem I wtedy zrozumiałem, że to nie przelewki.
HHIHIHIIHIHIHIHIHIH |
|
| Back to top |
|
 |
xWolf
 Group: Members Joined: 28 Feb 2010 Posts: 95 Gold: 1.00 Clan: D3JSP

Status: Warn:  Reputation: 0
|
#2 Posted: 01 Nov 2010 06:47 am Post subject: |
|
|
| To nawet beton nie jest |
|
| Back to top |
|
 |
 Group: Members Joined: 27 Feb 2010 Posts: 14933 Gold: 6.00 Clan: Piękni i Bogaci

|
#3 Posted: 01 Nov 2010 06:48 am Post subject: |
|
|
| xWolf wrote: | | To nawet beton nie jest | BETON ZAMORTYZUJE tWUJ UPADEK
COS DLA MILOSNIKUW SRANIA
Siedzi facet na kiblu i stęka. Stęka coraz głośniej, nagle żona przez przypadek gasi światło, a facet: O Kurwaaaaa, kurwa mać , ja pierdolę, aaaaa kurwa mać!!! - żona zapala światło, wchodzi o łazienki i się pyta: Co się stało!? Co się stało? Mąż na to wystraszony z ulgą: O kurwa , o ja pierdole! Myślałem, że mi oczy pękły... |
|
| Back to top |
|
 |
xWolf
 Group: Members Joined: 28 Feb 2010 Posts: 95 Gold: 1.00 Clan: D3JSP

Status: Warn:  Reputation: 0
|
#4 Posted: 01 Nov 2010 06:51 am Post subject: |
|
|
| Monia89 wrote: | | xWolf wrote: | | To nawet beton nie jest | BETON ZAMORTYZUJE tWUJ UPADEK
COS DLA MILOSNIKUW SRANIA
Siedzi facet na kiblu i stęka. Stęka coraz głośniej, nagle żona przez przypadek gasi światło, a facet: O Kurwaaaaa, kurwa mać , ja pierdolę, aaaaa kurwa mać!!! - żona zapala światło, wchodzi o łazienki i się pyta: Co się stało!? Co się stało? Mąż na to wystraszony z ulgą: O kurwa , o ja pierdole! Myślałem, że mi oczy pękły... |
Low |
|
| Back to top |
|
 |

|
#5 Posted: 01 Nov 2010 07:04 am Post subject: |
|
|
Co to jest - 10 murzynów na polu bawełny? Stare dobre czasy.
DAJ COS MONCEGO. |
|
| Back to top |
|
 |
arczan
 Group: Members Joined: 04 Jun 2010 Posts: 3451 Gold: 2.00 Clan: chillout

Status: Warn:  Reputation: 8
|
#6 Posted: 01 Nov 2010 07:07 am Post subject: |
|
|
| xWolf wrote: | | To nawet beton nie jest |
|
 |

|
#7 Posted: 01 Nov 2010 07:12 am Post subject: |
|
|
| Trzech gości którzy ukończyli wyższe uczelnie zastanawia się jak się pozbyć teściowych. Facet po Polibudzie: Kupię jej samochód, pogrzebię przy nim trochę, poprzestawiam i stara purchawa rozjebie się na drzewie. Gość po Akademii Medycznej: Skombinuję arszenik i sypnę jej do żarcia. Zdechnie w 30 sekund kurwa. Absolwent Akademii Rolniczej: Kupie całą paczkę ibupromu, wsadze wszystkie do gęby, przeżuję, ulepię z nich jedną dużą, wysusze w mikrofalówce i położę na stole... Dwaj pozostali: I co dalej? Jak to co? Ona wejdzie do pokoju, powie: "Ojej, jaka wielka tabletka ibupromu!", a ja wyskoczę z szafy i ją pierdolne siekierą w plecy! |
|
| Back to top |
|
 |
|