|
| Author |
Message |
Kolba
 Group: Members Joined: 27 Feb 2010 Posts: 14321 Gold: Locked Clan: chillout

Status: Warn:  Reputation: 29
|
#1 Posted: 02 Oct 2010 01:59 am Post subject: Czesc |
|
|
Jutro wyjezdzam na studia :<
Szczerze mowiac to chuj mnie strzela, nie chce jechac bo tu jest wykurwiscie, melanz codziennie i cos sie dzieje a tam znowu kurwa dadza mi jakies cioty, ktore nie beda pic...ja jebie.
A co tam u was? |
|
| Back to top |
|
 |
Michald13 Martynka <3
 Group: Members Joined: 26 Feb 2010 Donor:  Posts: 18035 Gold: 1.90 Clan: chillout

Status: Warn:  Reputation: 25
|
#2 Posted: 02 Oct 2010 03:40 am Post subject: |
|
|
A ja nie jestem już alkoholikiem. Wczoraj wypiłem tylko 3 piwa i poszedłem grzecznie do domu. _____________________ Piwko to jest napój, chcesz se wypić to pracuj,
nie ma pracy kombinuj, gdy robisz ruchy się pilnuj
http://www.lastfm.pl/user/DramBejz |
|
| Back to top |
|
 |
Kolba

|
#3 Posted: 02 Oct 2010 05:40 am Post subject: |
|
|
| Michald13 wrote: | | A ja nie jestem już alkoholikiem. Wczoraj wypiłem tylko 3 piwa i poszedłem grzecznie do domu. |
Ja tez nie pije. Za to duzo pale i cos mi sie zjebalo z moim piciem. Wczoraj wypilem 3 piwa i wino na 3 (takie lepsze), zrobilismy butle na 3 i dla mnie bylo juz w chuj ciekawie na glowie. |
|
| Back to top |
|
 |
Ne)V(eR
Group: Banned Joined: 10 Mar 2010 Posts: 13017 Gold: 8.37

Status: Warn: Banned Reputation: 23

|
#4 Posted: 02 Oct 2010 05:43 am Post subject: |
|
|
haha chujowa uczelnia ;D
ja jade na studia wlasnie po to by melanzowac _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
Kolba

|
#5 Posted: 02 Oct 2010 05:46 am Post subject: |
|
|
| Ne)V(eR wrote: | haha chujowa uczelnia ;D
ja jade na studia wlasnie po to by melanzowac |
50 osob na kierunku. 48 kujonek, ja normalny i typ, ktory zamiast normalnie po mesku podejsc i podac reke, pomachal mi i powiedzial "hej" (od tamtej pory nie odezwalem sie slowem do metro-pedala).
Wszystkich najlepszych dzików mam tutaj i smutno bedzie bez tych codziennych melanzy. |
|
| Back to top |
|
 |
dredziarakh3_h3
Group: Banned Joined: 25 Sep 2010 Posts: 246 Gold: Locked
Status: Warn:  Reputation: 0

|
#6 Posted: 02 Oct 2010 05:47 am Post subject: |
|
|
| Kolba wrote: | | Ne)V(eR wrote: | haha chujowa uczelnia ;D
50 osob na kierunku. 48 kujonek, ja normalny i typ, ktory zamiast normalnie po mesku podejsc i podac reke, pomachal mi i powiedzial "hej" (od tamtej pory nie odezwalem sie slowem do metro-pedala).
Wszystkich najlepszych dzików mam tutaj i smutno bedzie bez tych codziennych melanzy. |
 _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
rotto ◣_◢
 Group: Members Joined: 29 Jun 2008 Posts: 12869 Gold: 0.00 Clan: drum & bass
Status: Warn:  Reputation: 37
|
#7 Posted: 02 Oct 2010 05:49 am Post subject: |
|
|
| Kolba wrote: | | Ne)V(eR wrote: | haha chujowa uczelnia ;D
no kurwa na studiach lingwistycznych zawsze tak jest, przecież to jest nic innego niż siedzenie nad słownikiem  _____________________
| Pekin wrote: | | niestety nie chodzę w miejsca gdzie selekcja naturalna obowiązuje |
 |
|
| Back to top |
|
 |
Kolba

|
#8 Posted: 02 Oct 2010 05:55 am Post subject: |
|
|
| rotto wrote: | | Kolba wrote: | | Ne)V(eR wrote: | haha chujowa uczelnia ;D
no kurwa na studiach lingwistycznych zawsze tak jest, przecież to jest nic innego niż siedzenie nad słownikiem  |
No ale oni tam sie sraja jakby studiowali medycyne ;<
E: Aha, tam w pierwszym poscie pewnie powinno byc "melanżów" ale nie chce mi sie sprawdzać która forma byłaby poprawna.
Last edited by Kolba on 02 Oct 2010 05:56 am; edited 1 time in total |
|
| Back to top |
|
 |
El_Mariaci ★ Lovesick Melody ★
 Group: Members Joined: 24 Feb 2010 Donor:  Posts: 4224 Gold: 7.00 Clan: CORRUPT

Status: Warn:  Reputation: 30
|
#9 Posted: 02 Oct 2010 05:56 am Post subject: |
|
|
ja dziś na akademik wyjeżdżam bo muszę zrobić wywiad jaki w ogóle mam plan, cóż nie chciało mi się pójść wczoraj na spodkanie i teraz nie wiem jaką mam grupę i jaki plan _____________________
http://i48.tinypic.com/2lvfcht.gif |
|
| Back to top |
|
 |
Kolba

|
#10 Posted: 02 Oct 2010 05:58 am Post subject: |
|
|
| El_Mariaci wrote: | | ja dziś na akademik wyjeżdżam bo muszę zrobić wywiad jaki w ogóle mam plan, cóż nie chciało mi się pójść wczoraj na spodkanie i teraz nie wiem jaką mam grupę i jaki plan |
Kurwa mac cos mi przypomniales.
Panowie, czy jak nie złożyłem indeksu z wpisami (bo niektorych nie mam ale wszystko zdalem) to mnie wyjebia? ; D |
|
| Back to top |
|
 |
Azure The Psychonaut
 Group: Members Joined: 24 Feb 2010 Posts: 7296 Gold: 0.10 Clan: E-Drama

Status: Warn:  Reputation: 16
|
#11 Posted: 02 Oct 2010 06:24 am Post subject: |
|
|
a Kolba frajer osiedlowy spierdalaj po wpisy do indeksu _____________________