|
| Author |
Message |
arbarlex
 Group: Members Joined: 25 Feb 2010 Posts: 7980 Gold: 0.00

Status: Warn:  Reputation: 6
|
#1 Posted: 01 Oct 2010 05:14 pm Post subject: Superfajoska opowiastka od cukrzyka |
|
|
Dzisiaj w mojej licbazie szedłem sobie po korytarzu. Wiadomo, pełna kulturka, nikomu nie przeszkadzam, a tu taka laska do mnie krzyczy "CHODŹ CUKRZYK IDZIEMY SIE RUCHAĆ" to podeszłem do niej i muwie golisz łoniaki, jak nie to golisz to ci wpierdole, sprawdze czy ogoliłaś. powiedziała że ma wyjebane i wyjebałem ją jak kaszalota na automacie z kolą i małpendju w puszkach a potem każda sie chciała ze mną ruchać. taki jestem wojownik _____________________
[quote= |
|
| Back to top |
|
 |
rotto ◣_◢
 Group: Members Joined: 29 Jun 2008 Posts: 12869 Gold: 0.00 Clan: drum & bass
Status: Warn:  Reputation: 37
|
#2 Posted: 01 Oct 2010 05:19 pm Post subject: |
|
|
kurwa określenie "LICBAZA" jest niesamowicie wieśniackie, zresztą ogólnie liceum straciło na znaczeniu bo chodzi tam każdy którego rodzice pchają do przodu, nie ma nic wspólnego z poziomem/ chęcią do nauki/ rozwijaniem swoich zainteresowań, codziennie te same brzydkie mordy przychodzą i narzekają, jak im źle że musieli wstać na 8 do szkoły i siedzieć aż(!) 6 godzin, no kurwa, jak można życ samymi weekendami :|
a historia oczywiście fake, szedłeś korytarzem i polerowałeś swoje brzydkie dunki marząc o koleżankach z maturalnej klasy, bo te z 1 klasy to zazwyczaj jeszcze brzydkie kaczątka  _____________________
| Pekin wrote: | | niestety nie chodzę w miejsca gdzie selekcja naturalna obowiązuje |
 |
|
| Back to top |
|
 |
Monia89 NAJPIEKNIEJSZA SEKSOWNA KRULEWNA
 Group: Members Joined: 27 Feb 2010 Posts: 14933 Gold: 6.00 Clan: Piękni i Bogaci

Status: Warn:  Reputation: 34
|
#3 Posted: 01 Oct 2010 05:20 pm Post subject: Re: Superfajoska opowiastka od cukrzyka |
|
|
| arbarlex wrote: | | Dzisiaj w mojej licbazie szedłem sobie po korytarzu. Wiadomo, pełna kulturka, nikomu nie przeszkadzam, a tu taka laska do mnie krzyczy "CHODŹ CUKRZYK IDZIEMY SIE RUCHAĆ" to podeszłem do niej i muwie golisz łoniaki, jak nie to golisz to ci wpierdole, sprawdze czy ogoliłaś. powiedziała że ma wyjebane i wyjebałem ją jak kaszalota na automacie z kolą i małpendju w puszkach .a potem każda sie chciała ze mną ruchać. taki jestem wojownik | -.-' |
|
| Back to top |
|
 |
arbarlex

|
#4 Posted: 01 Oct 2010 05:21 pm Post subject: |
|
|
| rotto wrote: | kurwa określenie "LICBAZA" jest niesamowicie wieśniackie, zresztą ogólnie liceum straciło na znaczeniu bo chodzi tam każdy którego rodzice pchają do przodu, nie ma nic wspólnego z poziomem/ chęcią do nauki/ rozwijaniem swoich zainteresowań, codziennie te same brzydkie mordy przychodzą i narzekają, jak im źle że musieli wstać na 8 do szkoły i siedzieć aż(!) 6 godzin, no kurwa, jak można życ samymi weekendami :|
a historia oczywiście fake, szedłeś korytarzem i polerowałeś swoje brzydkie dunki marząc o koleżankach z maturalnej klasy, bo te z 1 klasy to zazwyczaj jeszcze brzydkie kaczątka  |
fake, bo nie mam dunków wcale
ja i tak miałem iść do technikum, bo będę robolem, ale że wzięli mnie na lingwistyczny to będę zdawać rozszerzony polski i angielski, żeby sie na UW na japonistykę dostać  _____________________
[quote= |
|
| Back to top |
|
 |
Shapiro ★★★★★
 Group: Members Joined: 24 Feb 2010 Donor:  Posts: 4268 Gold: 11.00 Clan: Jagshemash

Status: Warn:  Reputation: 20
|
#5 Posted: 01 Oct 2010 05:22 pm Post subject: |
|
|
ciesz sie ze to wszystko dzialo sie w "licbazie" bo taka monia pizda ledwo gimnazjum skonczyla i tylko tam mogla sie ruchac _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Barre00
 Group: Members Joined: 07 Mar 2010 Posts: 5363 Gold: 0.00

Status: Warn:  Reputation: 10
|
#6 Posted: 01 Oct 2010 05:24 pm Post subject: |
|
|
u nas jest sie gimbusem do wieku 19 lat, bo wtedy dopiero konczy sie "gymnasiet".
Praktycznie przy moim pierwszym logowaniu na d2jsp bylem gimbusem.
A co do historii, to zapomniales zaznaczyc ile dokladnie kurew wyruchales - to przeciez wyznacznik meskosci. _____________________
  |
|
| Back to top |
|
 |
rotto ◣_◢
|
#7 Posted: 01 Oct 2010 05:25 pm Post subject: |
|
|
kurwa na lingwistycznym większośc ludzi to kretyni, wiem bo sam chodzę na ligwistyczny, poszedłem bo w gimnazjum chciałem się angielskiego uczyć a reszta mojej klasy poszła na ligwistyczny bo nie lubi niczego innego ;D
ale i tak zdaję rozszerzony angielski na maturze, to nie żałuję, a przynajmniej ludzie lajtowi, w większości bez jebanych nerdów  _____________________
| Pekin wrote: | | niestety nie chodzę w miejsca gdzie selekcja naturalna obowiązuje |
 |
|
| Back to top |
|
 |
arbarlex

|
#8 Posted: 01 Oct 2010 05:26 pm Post subject: |
|
|
| Barre00 wrote: | u nas jest sie gimbusem do wieku 19 lat, bo wtedy dopiero konczy sie "gymnasiet".
Praktycznie przy moim pierwszym logowaniu na d2jsp bylem gimbusem.
A co do historii, to zapomniales zaznaczyc ile dokladnie kurew wyruchales - to przeciez wyznacznik meskosci. |
Masz super sygna... OH WAIT
Wyruchałem wszystkie dziwki i kolegę Łukasza, który obnosi się ze swoim ajfonem którego dostał od dziadka i go nazywam AJFON. Ale ze mnie śmieszek co _____________________
[quote= |
|
| Back to top |
|
 |
Barre00

|
#9 Posted: 01 Oct 2010 05:26 pm Post subject: |
|
|
co to znaczy lingwistyczny kurwa :s
/e ajfon, to tak jak i Xperia, telefony dla gejuw. Ja uzywalbym Nokii 3310, ale troche siara w XXI wieku.
Last edited by Barre00 on 01 Oct 2010 05:27 pm; edited 1 time in total _____________________
  |
|
| Back to top |
|
 |
arbarlex

|
#10 Posted: 01 Oct 2010 05:27 pm Post subject: |
|
|
| Barre00 wrote: | | co to znaczy lingwistyczny kurwa :s |
rozszerzony angielski, a u mnie również wos _____________________
[quote= |
|
| Back to top |
|
 |
rotto ◣_◢
|
#11 Posted: 01 Oct 2010 05:27 pm Post subject: |
|
|
| Barre00 wrote: | co to znaczy lingwistyczny kurwa :s
/e ajfon, to tak jak i Xperia, telefony dla gejuw. Ja uzywalbym Nokii 3310, ale troche siara w XXI wieku. |
JENZYKOWY _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Barre00

|
#12 Posted: 01 Oct 2010 05:29 pm Post subject: |
|
|
japierdole, macie inne zwykle kierunki szkolne ktore nazywane sa jak jakis krater na marsie ? _____________________
  |
|
| Back to top |
|
 |
chaos_n
 Group: Members Joined: 24 Feb 2010 Posts: 4456 Gold: 0.00 Clan: E-Drama

|
#13 Posted: 01 Oct 2010 05:30 pm Post subject: |
|
|
| rotto wrote: | no kurwa, jak można życ samymi weekendami :|
|
Pójdziesz do pracy to zobaczysz ;d _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
rotto ◣_◢
|
#14 Posted: 01 Oct 2010 05:33 pm Post subject: |
|
|
| chaos_n wrote: | | rotto wrote: | no kurwa, jak można życ samymi weekendami :|
|
Pójdziesz do pracy to zobaczysz ;d |
w pracy nie masz nic do zrobienia poza odjebaniem tego co Twój pracodawca wymaga, wiadomo, tam nie ma co się produkować bo i tak nie zostanie to docenione, ale przecież szkoła to darmowa inwestycja w siebie. btw jakby przeliczyć naukę na ilość hajsu jaki w przyszłości można zarabiać, np po skończeniu prawa, jakby podzielić ten hajs również na okres w którym człowiek przygotowywał się do uzyskania papierka to więcej ludzi by szło na takie kierunki, starało się o lepszy zawód, niestety brak perspektywicznego myślenia jest w ostatnim czasie wszechobecny u większości młodych, chociaż z drugiej strony może to i lepiej, więcej miejsca dla tych którzy jednak coś w swoim życiu pragną osiągnąć
kurwa ale wall of text _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
arbarlex

|
#15 Posted: 01 Oct 2010 05:33 pm Post subject: |
|
|
| chaos_n wrote: | | rotto wrote: | no kurwa, jak można życ samymi weekendami :|
|
Pójdziesz do pracy to zobaczysz ;d |
Czy to ten słynny Azure? _____________________
[quote= |
|
| Back to top |
|
 |
grzejnik
 Group: Members Joined: 17 Oct 2008 Posts: 2121 Gold: 0.01 Clan: E-Drama

Status: Warn:  Reputation: 2
|
#16 Posted: 01 Oct 2010 06:26 pm Post subject: |
|
|
|
 |
RzonaProfesoraPsa
Group: Members Joined: 01 Mar 2010 Posts: 1449 Gold: 0.48

Status: Warn:  Reputation: 4
|
#17 Posted: 02 Oct 2010 06:38 am Post subject: |
|
|
| arbarlex wrote: | | rotto wrote: | kurwa określenie "LICBAZA" jest niesamowicie wieśniackie, zresztą ogólnie liceum straciło na znaczeniu bo chodzi tam każdy którego rodzice pchają do przodu, nie ma nic wspólnego z poziomem/ chęcią do nauki/ rozwijaniem swoich zainteresowań, codziennie te same brzydkie mordy przychodzą i narzekają, jak im źle że musieli wstać na 8 do szkoły i siedzieć aż(!) 6 godzin, no kurwa, jak można życ samymi weekendami :|
a historia oczywiście fake, szedłeś korytarzem i polerowałeś swoje brzydkie dunki marząc o koleżankach z maturalnej klasy, bo te z 1 klasy to zazwyczaj jeszcze brzydkie kaczątka  |
ja i tak miałem iść do technikum, bo będę robolem, ale że wzięli mnie na lingwistyczny to będę zdawać rozszerzony polski i angielski, żeby sie na UW na japonistykę dostać  |
chyba cie pojebalo ziomeczku _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
arbarlex

|
#18 Posted: 02 Oct 2010 07:18 am Post subject: |
|
|
| RzonaProfesoraPsa wrote: | | arbarlex wrote: | | rotto wrote: | kurwa określenie "LICBAZA" jest niesamowicie wieśniackie, zresztą ogólnie liceum straciło na znaczeniu bo chodzi tam każdy którego rodzice pchają do przodu, nie ma nic wspólnego z poziomem/ chęcią do nauki/ rozwijaniem swoich zainteresowań, codziennie te same brzydkie mordy przychodzą i narzekają, jak im źle że musieli wstać na 8 do szkoły i siedzieć aż(!) 6 godzin, no kurwa, jak można życ samymi weekendami :|
ja i tak miałem iść do technikum, bo będę robolem, ale że wzięli mnie na lingwistyczny to będę zdawać rozszerzony polski i angielski, żeby sie na UW na japonistykę dostać  |
chyba cie pojebalo ziomeczku |
Nie niszcz mi marzeń kolego  _____________________
[quote= |
|
| Back to top |
|
 |
RzonaProfesoraPsa
Group: Members Joined: 01 Mar 2010 Posts: 1449 Gold: 0.48

Status: Warn:  Reputation: 4
|
#19 Posted: 02 Oct 2010 07:21 am Post subject: |
|
|
| arbarlex wrote: | | RzonaProfesoraPsa wrote: | | arbarlex wrote: | | rotto wrote: | kurwa określenie "LICBAZA" jest niesamowicie wieśniackie, zresztą ogólnie liceum straciło na znaczeniu bo chodzi tam każdy którego rodzice pchają do przodu, nie ma nic wspólnego z poziomem/ chęcią do nauki/ rozwijaniem swoich zainteresowań, codziennie te same brzydkie mordy przychodzą i narzekają, jak im źle że musieli wstać na 8 do szkoły i siedzieć aż(!) 6 godzin, no kurwa, jak można życ samymi weekendami :|
Nie niszcz mi marzeń kolego  |
japonistyka to kierunek dla nerduw jarajacych sie manga i takim tam scierwem _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
arbarlex

|
#20 Posted: 02 Oct 2010 07:30 am Post subject: |
|
|
| RzonaProfesoraPsa wrote: | | arbarlex wrote: | | RzonaProfesoraPsa wrote: | | arbarlex wrote: | | rotto wrote: | kurwa określenie "LICBAZA" jest niesamowicie wieśniackie, zresztą ogólnie liceum straciło na znaczeniu bo chodzi tam każdy którego rodzice pchają do przodu, nie ma nic wspólnego z poziomem/ chęcią do nauki/ rozwijaniem swoich zainteresowań, codziennie te same brzydkie mordy przychodzą i narzekają, jak im źle że musieli wstać na 8 do szkoły i siedzieć aż(!) 6 godzin, no kurwa, jak można życ samymi weekendami :|
Nie niszcz mi marzeń kolego  |
japonistyka to kierunek dla nerduw jarajacych sie manga i takim tam scierwem |
Jakby był kierunek związany z butami to bym poszedł _____________________
[quote= |
|
| Back to top |
|
 |
|