|
| Author |
Message |
Miszcz_Tibji
 Group: Members Joined: 20 Apr 2010 Posts: 2841 Gold: 0.00 Clan: Polewka Team ; )

Status: Warn:  Reputation: 3
|
#1 Posted: 18 Sep 2010 09:41 am Post subject: rotto proszony do tematu |
|
|
| rotto wrote: | brawo, za x lat będziesz ścierwem^n
nie będziesz potrafił się skoncentrować, popierdolisz sobie DNA, jak można palić częściej niż raz na ~2 tygodnie? o.O
a jak ludzie budzą się i od lufy zaczynają dzień to to jest kurwa niewyobrażalnie głupie, jebane narkusy |
http://www.d3jsp.org/viewtopic.php?t=46461
| rotto wrote: | KOCHAM GOTA
NIENAWIDZISZ MARIHUANY A JA JĄ KOCHAM
I DZISIAJ TEZ CIE KOCHAM I WAS WSZYSTKICH KOCHAM ;D
18 Members: nie_mam_nug, Łechta stajla, Registration Information, El_Mariaci, Pekin, baroza, Mexter, Scream, rotto, Sysio, Fatr, spiochek_ma_bana, Ultrasonic, Bombel, Guru-PvP, cez, Ne)V(eR, Fable
wszystkich WAS KOCHAM ;********************************************
<3 GOT |
_____________________ TARDEK TY KURWO JEBANA WYPIERDALAJ
 |
|
| Back to top |
|
 |
spiochek_ma_bana
 Group: Members Joined: 09 Mar 2010 Posts: 6288 Gold: Locked Clan: Piękni i Bogaci

Status: Warn:  Reputation: 11
|
#2 Posted: 18 Sep 2010 09:42 am Post subject: |
|
|
a więc rotto nie jest gruby bo duzo je, tylko kogos połknął, i ten ktoś czasem dochodzi do głosu; o _____________________
I love Britney and her music, because is the backbone to my music taste.
Without her support, I would end up feeling lost when I need to gain courage during hard times, cheer up or relax. |
|
| Back to top |
|
 |
cez
 Group: Members Joined: 23 Feb 2010 Donor:  Posts: 7447 Gold: 0.00 Clan: Jagshemash

Status: Warn:  Reputation: 15
|
#3 Posted: 18 Sep 2010 09:59 am Post subject: |
|
|
| spiochek_ma_bana wrote: | | a więc rotto nie jest gruby bo duzo je, tylko kogos połknął, i ten ktoś czasem dochodzi do głosu; o |
pewnie kutasa swojego ojca polknal  |
|
| Back to top |
|
 |
Krejzi
Group: Members Joined: 05 May 2010 Posts: 2231 Gold: 0.00
Status: Warn:  Reputation: 2
|
#4 Posted: 18 Sep 2010 10:14 am Post subject: |
|
|
| cez wrote: | | spiochek_ma_bana wrote: | | a więc rotto nie jest gruby bo duzo je, tylko kogos połknął, i ten ktoś czasem dochodzi do głosu; o |
kutasy nie muwio gupcze |
|
| Back to top |
|
 |
cez
 Group: Members Joined: 23 Feb 2010 Donor:  Posts: 7447 Gold: 0.00 Clan: Jagshemash

Status: Warn:  Reputation: 15
|
#5 Posted: 18 Sep 2010 11:14 am Post subject: |
|
|
| Krejzi wrote: | | cez wrote: | | spiochek_ma_bana wrote: | | a więc rotto nie jest gruby bo duzo je, tylko kogos połknął, i ten ktoś czasem dochodzi do głosu; o |
kutasy nie muwio gupcze |
a nie myslales nigdy chujem?  |
|
| Back to top |
|
 |
rotto ◣_◢
 Group: Members Joined: 29 Jun 2008 Posts: 12869 Gold: 0.00 Clan: drum & bass
Status: Warn:  Reputation: 37
|
#6 Posted: 18 Sep 2010 12:55 pm Post subject: |
|
|
czasem dobrze sobie zajarać, akurat spotkałem znajomych co palili epickie zioło, u nich palenie zawsze jest mega^n dlatego zapaliłem <3 _____________________
| Pekin wrote: | | niestety nie chodzę w miejsca gdzie selekcja naturalna obowiązuje |
 |
|
| Back to top |
|
 |
|