|
| Author |
Message |
Nens
 Group: Members Joined: 05 Apr 2010 Posts: 2788 Gold: 16.18

Status: Warn:  Reputation: 13
|
#1 Posted: 05 Sep 2010 05:41 pm Post subject: POLECCIE MI TU JAKIES FAJNE, VINTAGE'OWE BUTY SKORZANE |
|
|
POLECCIE MI TU JAKIES FAJNE, VINTAGE'OWE BUTY SKORZANE
ZEBY BYL ROCK Ę ROLL KURWA
COS JAK TE NAJLEPIEJ, MOZE KTOS WIE GDZIE ZNALEZC PODOBNE? EWENTUALNIE MOGA BYC KROTKIE JAKIES
1 http://eu.levi.com/en_GB/levis_collections/levis-jeans.html#footwearzoom/product/QAB223034
TAKA SKORA MA JAKAS "FACHOWA" NAZWE?
2 http://www.my-wardrobe.com/hudson/brown-washed-leather-scott-work-boot-612775?utm_source=webgains_affiliate&utm_medium=affiliate&utm_campaign=webgains&cm_mmc=affiliate-_-%20webgains-_-UK-_-my-wardrobe&src=webgains-uk&siteid=48946
JUZ MNIE CHUJ STRZELA, BO NIGDZIE NIE MA NORMALNYCH BUTOW. NO KURWA, TO JEST NIENORMALNE, ZE NIKT NIE ROBI KLASYCZNYCH, FAJNCH BUTOW, A SZYJA TAKIE GÓWNA CUDACZNE, ZE JAK NA TO PATRZE, TO SIE ZASTANAWIAM KTO W TYM DO KURWY NEDZY CHODZI.
ZA POMOC MOGE ZAPLACIC NPAWLOWYM FG _____________________ NEWER BIEDAKU
LUBIE GRAC W GOTHICA BO MNIE TO ODPRERZZA |
|
| Back to top |
|
 |
Pekin ♂ + ♀ = ♥
 Group: Members Joined: 26 Feb 2010 Posts: 8650 Gold: 145.00

Status: Warn:  Reputation: 19
|
|
| Back to top |
|
 |
Sysio
 Group: Members Joined: 07 Mar 2010 Posts: 2987 Gold: 297.64

Status: Warn:  Reputation: 9
|
#3 Posted: 05 Sep 2010 05:44 pm Post subject: |
|
|
Badura nie pomoże?  _____________________ THIS IS SPARTA!!!
| Azure wrote: | | Wszedłeś i powiedziałeś : SIEG HEIL SCHNEIDEN SIE BITTE MEINE HAARE |
|
|
| Back to top |
|
 |
Abażur
 Group: Members Joined: 04 Sep 2010 Posts: 128 Gold: 0.50
Status: Warn:  Reputation: 0
|
#4 Posted: 05 Sep 2010 05:45 pm Post subject: |
|
|
| niestety nie moge ci pomuc |
|
| Back to top |
|
 |
rotto ◣_◢
 Group: Members Joined: 29 Jun 2008 Posts: 12869 Gold: 0.00 Clan: drum & bass
Status: Warn:  Reputation: 37
|
#5 Posted: 05 Sep 2010 05:46 pm Post subject: |
|
|
kurwa epickie buty, chyba kupię T.T _____________________
| Pekin wrote: | | niestety nie chodzę w miejsca gdzie selekcja naturalna obowiązuje |
 |
|
| Back to top |
|
 |
Nens

|
#6 Posted: 05 Sep 2010 05:54 pm Post subject: |
|
|
TE LEVISY SA PRZEZAJEBISTE, ALE JESTEM JEBANYM POLACZKIEM BIEDACZKIEM I NIE MAM NA BUTY ZA 800 PLNOW ;<
| Sysio wrote: | Badura nie pomoże?  |
bylem, ale nie mieli nic podobnego, wojas tez ;d _____________________ NEWER BIEDAKU
|
| Back to top |
|
 |
skaczoncy_skokobryk
 Group: Members Joined: 07 Mar 2010 Posts: 4182 Gold: 0.00

Status: Warn:  Reputation: 6
|
#7 Posted: 05 Sep 2010 05:56 pm Post subject: |
|
|
 |
|
| Back to top |
|
 |
rotto ◣_◢
 Group: Members Joined: 29 Jun 2008 Posts: 12869 Gold: 0.00 Clan: drum & bass
Status: Warn:  Reputation: 37
|
#8 Posted: 05 Sep 2010 05:58 pm Post subject: |
|
|
niestety rynek ciuchowy zawalony jest guwnem doszczętnie, więcej kieszonek głupich wzorkuw byle nasrać cokolwiek na koszulkę i tak się sprzeda -.-
czemu nie ma firmy, która robi PROSTE, KLASYCZNE ciuszki? zwykłe bluzy z jakimś delikatnym akcentem , podpisem etc, żeby takie ciuchy dorwać to muszę do levisa iść kupić, albo do innych podobnych sklepów.. _____________________
| Pekin wrote: | | niestety nie chodzę w miejsca gdzie selekcja naturalna obowiązuje |
 |
|
| Back to top |
|
 |
Sysio
 Group: Members Joined: 07 Mar 2010 Posts: 2987 Gold: 297.64

Status: Warn:  Reputation: 9
|
#9 Posted: 05 Sep 2010 06:01 pm Post subject: |
|
|
| Nens wrote: | TE LEVISY SA PRZEZAJEBISTE, ALE JESTEM JEBANYM POLACZKIEM BIEDACZKIEM I NIE MAM NA BUTY ZA 800 PLNOW ;<
| Sysio wrote: | Badura nie pomoże?  |
bylem, ale nie mieli nic podobnego, wojas tez ;d |
To nie mogę Ci pomóc, jestem koniem : o _____________________ THIS IS SPARTA!!!
| Azure wrote: | | Wszedłeś i powiedziałeś : SIEG HEIL SCHNEIDEN SIE BITTE MEINE HAARE |
|
|
| Back to top |
|
 |
Nens

|
#10 Posted: 05 Sep 2010 06:05 pm Post subject: |
|
|
| rotto wrote: | niestety rynek ciuchowy zawalony jest guwnem doszczętnie, więcej kieszonek głupich wzorkuw byle nasrać cokolwiek na koszulkę i tak się sprzeda -.-
czemu nie ma firmy, która robi PROSTE, KLASYCZNE ciuszki? zwykłe bluzy z jakimś delikatnym akcentem , podpisem etc, żeby takie ciuchy dorwać to muszę do levisa iść kupić, albo do innych podobnych sklepów.. |
vouch, guwno nas zalewa
nie rozumiem czemu nikt nie robi klasycznych ciuchow, typu jeansy, fajne skorzane kurtki, buty, WSZEDZIE NAJEBANE JAKIMIS DODATKAMI PLEBEJSKIMI, nawet JEBANEGO T-SHIRTA w miare niezlej jakosci ciezko dostac bez zadnych nadrukow, na szczescie w LEE maja takie jedynie z malutkim logo wyszytym
/CRY KURWA _____________________ NEWER BIEDAKU
|
| Back to top |
|
 |
skaczoncy_skokobryk
 Group: Members Joined: 07 Mar 2010 Posts: 4182 Gold: 0.00

Status: Warn:  Reputation: 6
|
#11 Posted: 05 Sep 2010 06:06 pm Post subject: |
|
|
| Nens wrote: | | rotto wrote: | niestety rynek ciuchowy zawalony jest guwnem doszczętnie, więcej kieszonek głupich wzorkuw byle nasrać cokolwiek na koszulkę i tak się sprzeda -.-
czemu nie ma firmy, która robi PROSTE, KLASYCZNE ciuszki? zwykłe bluzy z jakimś delikatnym akcentem , podpisem etc, żeby takie ciuchy dorwać to muszę do levisa iść kupić, albo do innych podobnych sklepów.. |
vouch, guwno nas zalewa
nie rozumiem czemu nikt nie robi klasycznych ciuchow, typu jeansy, fajne skorzane kurtki, buty, WSZEDZIE NAJEBANE JAKIMIS DODATKAMI PLEBEJSKIMI, nawet JEBANEGO T-SHIRTA w miare niezlej jakosci ciezko dostac bez zadnych nadrukow, na szczescie w LEE maja takie jedynie z malutkim logo wyszytym
/CRY KURWA |
fruit of the loom |
|
| Back to top |
|
 |
Nens

|
#12 Posted: 05 Sep 2010 06:13 pm Post subject: |
|
|
a gdzie poza allegro mozna dostac te koszulki i jak z jakoscia?
KTO W TAKIM GUWNIE CHODZI KURWA KURWA KURWAAAAAAAAAAAAAAAAA
ZRESZTA WYSTARCZY PRZEJSC SIE PO JAKIMS CCC CZY INNEJ DAISZMACIE TAM PELNO TAKIEGO GUWNA JEST
PO CO ONI TAKIE BUTY ROBIA DO CHUJA PANA?
Last edited by Nens on 05 Sep 2010 06:13 pm; edited 1 time in total _____________________ NEWER BIEDAKU
|
| Back to top |
|
 |
Pekin ♂ + ♀ = ♥

|
#13 Posted: 05 Sep 2010 06:17 pm Post subject: |
|
|
| Nens wrote: | | rotto wrote: | niestety rynek ciuchowy zawalony jest guwnem doszczętnie, więcej kieszonek głupich wzorkuw byle nasrać cokolwiek na koszulkę i tak się sprzeda -.-
vouch, guwno nas zalewa
/CRY KURWA |
ciuchy "masowe" robione są dla ludzi klasy sredniej ktory zarabiaja taka kase ze bez problemu moga sie ubrac wlasnie w takie ciuchy i nie przeszkadza im kiczowatość, wydaje mi się, że niektóre ciuchy są celowo robione badziewne, kiczowato i wiesniacko zeby wiesniaki mogły się w to ubierać za low pieniądze. jako iż wiekszosc ludzi nie przywiazuje uwagi do ciuchów rynek ten jest napędzany a sposob sie sprawdza.
proste i klasyczne ciuchy robią najczęściej drogie firmy, nie zauważyłeś? im bardziej klasyczny ciuch tym większa cena.
sadze ze to ze zalewa nas gówno to przyczyna nastawienia i podejscia spoleczenstwa
ez
Last edited by Pekin on 05 Sep 2010 06:18 pm; edited 2 times in total _____________________
[quote= |
|
| Back to top |
|
 |
Nens

|
#14 Posted: 05 Sep 2010 06:30 pm Post subject: |
|
|
| Pekin wrote: | | Nens wrote: | | rotto wrote: | niestety rynek ciuchowy zawalony jest guwnem doszczętnie, więcej kieszonek głupich wzorkuw byle nasrać cokolwiek na koszulkę i tak się sprzeda -.-
vouch, guwno nas zalewa
/CRY KURWA |
ciuchy "masowe" robione są dla ludzi klasy sredniej ktory zarabiaja taka kase ze bez problemu moga sie ubrac wlasnie w takie ciuchy i nie przeszkadza im kiczowatość, wydaje mi się, że niektóre ciuchy są celowo robione badziewne, kiczowato i wiesniacko zeby wiesniaki mogły się w to ubierać za low pieniądze. jako iż wiekszosc ludzi nie przywiazuje uwagi do ciuchów rynek ten jest napędzany a sposob sie sprawdza.
proste i klasyczne ciuchy robią najczęściej drogie firmy, nie zauważyłeś? im bardziej klasyczny ciuch tym większa cena.
sadze ze to ze zalewa nas gówno to przyczyna nastawienia i podejscia spoleczenstwa
ez |
ofc, zauwazylem to juz dawno, ale to jest jakas jebana paranoja, ze jest tylko kilka marek oferujacych normalne ciuchy i ze maja praktycznie monopol na to i moga sobie ustalac ceny jak chca
wlasnie druga sprawa to podejscie spoleczenstwa, typowego polskiego plebsu, ktory nie widzi jak gowniana jest wiekszosc ciuchow, tak samo jak nie widza jak gowniana jest muzyka typu disco polo czy komercyjne gowno ktore ich otacza, to zalezy od gustu po prostu, a ze wiekszosc polaczkow jest pozbawiona dobrego smaku, to jest jak jest _____________________ NEWER BIEDAKU
|
| Back to top |
|
 |
Own3r root> kill -9 0
 Group: Members Joined: 07 Feb 2010 Donor:  Posts: 2360 Gold: 68.06 Clan: Wypierdalaj

Status: Warn:  Reputation: 59
|
#15 Posted: 05 Sep 2010 07:40 pm Post subject: |
|
|
| skaczoncy_skokobryk wrote: |  |
FAJNE KAMASZE _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Kolba
 Group: Members Joined: 27 Feb 2010 Posts: 14321 Gold: Locked Clan: chillout

Status: Warn:  Reputation: 29
|
#16 Posted: 06 Sep 2010 01:00 am Post subject: |
|
|
| Nens wrote: | a gdzie poza allegro mozna dostac te koszulki i jak z jakoscia?
KTO W TAKIM GUWNIE CHODZI KURWA KURWA KURWAAAAAAAAAAAAAAAAA
ZRESZTA WYSTARCZY PRZEJSC SIE PO JAKIMS CCC CZY INNEJ DAISZMACIE TAM PELNO TAKIEGO GUWNA JEST
PO CO ONI TAKIE BUTY ROBIA DO CHUJA PANA? |
KURWAAAAAAAAA PRAWIE JAK BUTY TURYSTUW NIENAWIDZE ICH |
|
| Back to top |
|
 |
arczan
 Group: Members Joined: 04 Jun 2010 Posts: 3451 Gold: 2.00 Clan: chillout

Status: Warn:  Reputation: 8
|
#17 Posted: 06 Sep 2010 03:17 am Post subject: |
|
|
wyglada jak jakies buty kowbojki ; d _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
RozpalonyMareczeg
 Group: Members Joined: 01 Mar 2010 Posts: 10588 Gold: 2.00 Clan: Piękni i Bogaci

Status: Warn:  Reputation: 30
|
#18 Posted: 06 Sep 2010 04:21 am Post subject: |
|
|
vouch, guwno nas zalewa
/CRY KURWA |
tez mnie to maksymalnie wkruwia, dlatego po ciuchy chodze najczesciej do skejtszopow, takich z firmami deskorolkowymi a nie z szerokimi szmatami, bo tam 99% jest prostych i klasycznych a na dodatek w moim stylu. kiedys obszedlem w krk 3 galerie w poszukiwaniu prostych szortow, wszedzie jakies chujowe z kieszeniami, paskami, wszywkami, chuj wie czym. w koncu wkurwiony poszedlem do coolsportu (taki krakowski skejtszop) i kupilem w 5 minut zajebiste i bardzo proste. dlatego pierdole galerie, chociaz czasami tam tez cos sie znajdzie fajnego, i kupuje szmaty firm deskowych albo sprowadzane z ameryki szmaty hajpowych firm nastawionych pod kolekcjonerow butow itp, ale to juz drozsza impreza.
| Nens wrote: | | Pekin wrote: | | Nens wrote: | | rotto wrote: | niestety rynek ciuchowy zawalony jest guwnem doszczętnie, więcej kieszonek głupich wzorkuw byle nasrać cokolwiek na koszulkę i tak się sprzeda -.-
vouch, guwno nas zalewa
/CRY KURWA |
ez |
ofc, zauwazylem to juz dawno, ale to jest jakas jebana paranoja, ze jest tylko kilka marek oferujacych normalne ciuchy i ze maja praktycznie monopol na to i moga sobie ustalac ceny jak chca
wlasnie druga sprawa to podejscie spoleczenstwa, typowego polskiego plebsu, ktory nie widzi jak gowniana jest wiekszosc ciuchow, tak samo jak nie widza jak gowniana jest muzyka typu disco polo czy komercyjne gowno ktore ich otacza, to zalezy od gustu po prostu, a ze wiekszosc polaczkow jest pozbawiona dobrego smaku, to jest jak jest |
prawda, dlatego sprzeda sie wszystko, nawet najwieksze gowno.
Last edited by RozpalonyMareczeg on 06 Sep 2010 04:25 am; edited 1 time in total _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Deathray
 Group: Members Joined: 14 Oct 2008 Posts: 8470 Gold: 1.30 Clan: Retardacja
Status: Warn:  Reputation: 11
|
#19 Posted: 06 Sep 2010 04:35 am Post subject: |
|
|
najbardziej mnie wkurwia ta zatarta granica między odzieżą sportową a codzienną. _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Pekin ♂ + ♀ = ♥

|
#20 Posted: 06 Sep 2010 07:40 am Post subject: |
|
|
| Deathray wrote: | | najbardziej mnie wkurwia ta zatarta granica między odzieżą sportową a codzienną. |
"bo wygodne"
wskakuj w dres i halufki _____________________
[quote= |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum
|
D3jsp is proudly powered by phpBB © 2.0 Theme and Forum by tramway
|