|
| Author |
Message |
cez
 Group: Members Joined: 23 Feb 2010 Donor:  Posts: 7447 Gold: 0.00 Clan: Jagshemash

Status: Warn:  Reputation: 15
|
#1 Posted: 05 Jul 2010 05:12 pm Post subject: dla wszystkich kurwa fanow |
|
|
przykro mi ze wasze zyciowe plany poszly sie jebac wraz z tym sprostowaniem  |
|
| Back to top |
|
 |
Fatality
 Group: Members Joined: 27 Feb 2010 Donor:  Posts: 10241 Gold: 3.30 Clan: Retardacja

Status: Warn:  Reputation: 34
|
#2 Posted: 05 Jul 2010 05:16 pm Post subject: |
|
|
masz cos do biebera, tepy kurwiszonie? _____________________
| Ne)V(eR wrote: | | moj uklad na sciezce na 5.0 rundak fiflak fiflak salto lamane w tyl, lub druga sciezka salto w przod do rundaka salto w tyl i z rozbiegu salto do salta |
| baroza wrote: | | trącam penisem dzieci |
|
|
| Back to top |
|
 |
Ne)V(eR
Group: Banned Joined: 10 Mar 2010 Posts: 13017 Gold: 8.37

Status: Warn: Banned Reputation: 23

|
#3 Posted: 05 Jul 2010 05:17 pm Post subject: |
|
|
| Fatality wrote: | | masz cos do biebera, tepy kurwiszonie? |
ja mam ty kurwo na lokcia _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
Pekin ♂ + ♀ = ♥
 Group: Members Joined: 26 Feb 2010 Posts: 8650 Gold: 145.00

Status: Warn:  Reputation: 19
|
#4 Posted: 05 Jul 2010 05:25 pm Post subject: |
|
|
low fotoszop _____________________
[quote= |
|
| Back to top |
|
 |
cez
 Group: Members Joined: 23 Feb 2010 Donor:  Posts: 7447 Gold: 0.00 Clan: Jagshemash

|
#5 Posted: 05 Jul 2010 05:25 pm Post subject: |
|
|
| Fatality wrote: | | masz cos do biebera, tepy kurwiszonie? |
twoja matka bieber kurwo |
|
| Back to top |
|
 |
Shapiro ★★★★★
 Group: Members Joined: 24 Feb 2010 Donor:  Posts: 4268 Gold: 11.00 Clan: Jagshemash

Status: Warn:  Reputation: 20
|
#6 Posted: 05 Jul 2010 05:32 pm Post subject: |
|
|
czesc Czarek. _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
cez

|
#7 Posted: 05 Jul 2010 05:34 pm Post subject: |
|
|
| Shapiro wrote: | | czesc Czarek. |
czesc Szafirowy co tam |
|
| Back to top |
|
 |
Shapiro ★★★★★
 Group: Members Joined: 24 Feb 2010 Donor:  Posts: 4268 Gold: 11.00 Clan: Jagshemash

|
#8 Posted: 05 Jul 2010 05:35 pm Post subject: |
|
|
| cez wrote: | | Shapiro wrote: | | czesc Czarek. |
czesc Szafirowy co tam |
wlasnie z nowego Shrek'a wrocilem. Calkiem niezly. Co tam u Ciebie? _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
cez

|
#9 Posted: 05 Jul 2010 05:37 pm Post subject: |
|
|
mowisz? musze sie wybrac na cos wlasnie w srode ide z kolezanka moze akurat na szreka, a ogolnie to prawie zajebiscie, wakacje mam, graphic tableta kupilem wyjazd do polski zaplanowany i wogole, tylko kurwa naderwalem sobie wiazadla w prawym kolanie i troche boli i kuleje no ale mam nadzieje ze do konca miesiaca przejdzie  |
|
| Back to top |
|
 |
Shapiro ★★★★★

|
#10 Posted: 05 Jul 2010 05:39 pm Post subject: |
|
|
| cez wrote: | mowisz? musze sie wybrac na cos wlasnie w srode ide z kolezanka moze akurat na szreka, a ogolnie to prawie zajebiscie, wakacje mam, graphic tableta kupilem wyjazd do polski zaplanowany i wogole, tylko kurwa naderwalem sobie wiazadla w prawym kolanie i troche boli i kuleje no ale mam nadzieje ze do konca miesiaca przejdzie  |
spoko film. idzie sie posmiac z kota w butach. ja caly czas pracuje. na wakacje pojade albo do holandii albo do polski ale to wtedy po wakacjach. _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
cez

|
#11 Posted: 05 Jul 2010 05:41 pm Post subject: |
|
|
| Shapiro wrote: | | cez wrote: | mowisz? musze sie wybrac na cos wlasnie w srode ide z kolezanka moze akurat na szreka, a ogolnie to prawie zajebiscie, wakacje mam, graphic tableta kupilem wyjazd do polski zaplanowany i wogole, tylko kurwa naderwalem sobie wiazadla w prawym kolanie i troche boli i kuleje no ale mam nadzieje ze do konca miesiaca przejdzie  |
spoko film. idzie sie posmiac z kota w butach. ja caly czas pracuje. na wakacje pojade albo do holandii albo do polski ale to wtedy po wakacjach. |
no kot w butach <3
hehe my chyba w pazdzierniku do amsterdamu jedziemy na moje 21st ... |
|
| Back to top |
|
 |
Shapiro ★★★★★

|
#12 Posted: 05 Jul 2010 05:43 pm Post subject: |
|
|
| cez wrote: | | Shapiro wrote: | | cez wrote: | mowisz? musze sie wybrac na cos wlasnie w srode ide z kolezanka moze akurat na szreka, a ogolnie to prawie zajebiscie, wakacje mam, graphic tableta kupilem wyjazd do polski zaplanowany i wogole, tylko kurwa naderwalem sobie wiazadla w prawym kolanie i troche boli i kuleje no ale mam nadzieje ze do konca miesiaca przejdzie  |
spoko film. idzie sie posmiac z kota w butach. ja caly czas pracuje. na wakacje pojade albo do holandii albo do polski ale to wtedy po wakacjach. |
no kot w butach <3
lol nice one. ja wolalbym uniknac wakacyjnych tlumow wiec zaplanowalismy ze wybierzemy sie gdzies po wakacjach a poki co posiedzimy u nas, moze jakies skeggy zaliczymy albo cos w tym stylu no i leeds 3 dni hehe _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
cez

|
#13 Posted: 05 Jul 2010 06:06 pm Post subject: |
|
|
| Shapiro wrote: | | cez wrote: | | Shapiro wrote: | | cez wrote: | mowisz? musze sie wybrac na cos wlasnie w srode ide z kolezanka moze akurat na szreka, a ogolnie to prawie zajebiscie, wakacje mam, graphic tableta kupilem wyjazd do polski zaplanowany i wogole, tylko kurwa naderwalem sobie wiazadla w prawym kolanie i troche boli i kuleje no ale mam nadzieje ze do konca miesiaca przejdzie  |
no kot w butach <3
lol nice one. ja wolalbym uniknac wakacyjnych tlumow wiec zaplanowalismy ze wybierzemy sie gdzies po wakacjach a poki co posiedzimy u nas, moze jakies skeggy zaliczymy albo cos w tym stylu no i leeds 3 dni hehe |
my mielismy jechac gdzies w okolice zante albo megaluf ale nasza organizacja + urlopy troche failuja wiec chuja wyszlo, za miesiac jade do polandu potem wracam i 27 jedziemy do lpoolu czy tam manchesteru do tego najslynniejszego klubu w uk nie pamietam nazwy i potem weekend z creamfields <3 |
|
| Back to top |
|
 |
Hawer
 Group: Members Joined: 05 Mar 2010 Posts: 1180 Gold: 0.00 Clan: Jagshemash

Status: Warn:  Reputation: 3
|
#14 Posted: 05 Jul 2010 06:08 pm Post subject: |
|
|
| cez wrote: | mowisz? musze sie wybrac na cos wlasnie w srode ide z kolezanka moze akurat na szreka, a ogolnie to prawie zajebiscie, wakacje mam, graphic tableta kupilem wyjazd do polski zaplanowany i wogole, tylko kurwa naderwalem sobie wiazadla w prawym kolanie i troche boli i kuleje no ale mam nadzieje ze do konca miesiaca przejdzie  |
Zapraszam do Warszawy _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Shapiro ★★★★★

|
#15 Posted: 05 Jul 2010 06:09 pm Post subject: |
|
|
| cez wrote: | | Shapiro wrote: | | cez wrote: | | Shapiro wrote: | | cez wrote: | mowisz? musze sie wybrac na cos wlasnie w srode ide z kolezanka moze akurat na szreka, a ogolnie to prawie zajebiscie, wakacje mam, graphic tableta kupilem wyjazd do polski zaplanowany i wogole, tylko kurwa naderwalem sobie wiazadla w prawym kolanie i troche boli i kuleje no ale mam nadzieje ze do konca miesiaca przejdzie  |
no kot w butach <3
lol nice one. ja wolalbym uniknac wakacyjnych tlumow wiec zaplanowalismy ze wybierzemy sie gdzies po wakacjach a poki co posiedzimy u nas, moze jakies skeggy zaliczymy albo cos w tym stylu no i leeds 3 dni hehe |
my mielismy jechac gdzies w okolice zante albo megaluf ale nasza organizacja + urlopy troche failuja wiec chuja wyszlo, za miesiac jade do polandu potem wracam i 27 jedziemy do lpoolu czy tam manchesteru do tego najslynniejszego klubu w uk nie pamietam nazwy i potem weekend z creamfields <3 |
mi sie szczerze mowiac nie chce nigdzie ruszac dupy. cale wakacje na lini lester - nootz i pozniej pomysle co bedziemy robic chociaz ja pewnie tylko cos bede mogl zasugerowac  _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
cez

|
#16 Posted: 05 Jul 2010 06:11 pm Post subject: |
|
|
hmm do wawy raczej nie planuje, nie ma tam zadnych interesow i wogole nudno i powudz
wypierdalam za to nad jezioro zaglebocze albo lukcze czy tam krasne jeszcze sie zobaczy
| Shapiro wrote: | mi sie szczerze mowiac nie chce nigdzie ruszac dupy. cale wakacje na lini lester - nootz i pozniej pomysle co bedziemy robic chociaz ja pewnie tylko cos bede mogl zasugerowac  |
ja mam ochote gdzies sie wyjebac na plaze ale noga rozjebana wiec wszelkie tance nie wchodza w rachube wiec raczej nie ma po co jechac na wakacje, a i jak mowie ogranizacja failed wiec pewnie odlozymy do nastepnych wakacji
Last edited by cez on 05 Jul 2010 06:12 pm; edited 1 time in total |
|
| Back to top |
|
 |
Shapiro ★★★★★

|
#17 Posted: 05 Jul 2010 06:12 pm Post subject: |
|
|
| cez wrote: | hmm do wawy raczej nie planuje, nie ma tam zadnych interesow i wogole nudno i powudz
wypierdalam za to nad jezioro zaglebocze albo lukcze czy tam krasne jeszcze sie zobaczy |
jak pojade do polski to tylko i wylacznie do krakowa. w grudniu mam zaproszenie na snowboard w bieszczadach <3 _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
cez

|
#18 Posted: 05 Jul 2010 06:13 pm Post subject: |
|
|
| Shapiro wrote: | | cez wrote: | hmm do wawy raczej nie planuje, nie ma tam zadnych interesow i wogole nudno i powudz
wypierdalam za to nad jezioro zaglebocze albo lukcze czy tam krasne jeszcze sie zobaczy |
jak pojade do polski to tylko i wylacznie do krakowa. w grudniu mam zaproszenie na snowboard w bieszczadach <3 |
o chuj ja jade do lubelskiego, i potem jakos 19 wrzesnia w rzeszowie w jakims tam palacu mam wesele kuzyna wiec troche sie kurwa olatam i ojezdze  |
|
| Back to top |
|
 |
Hawer
 Group: Members Joined: 05 Mar 2010 Posts: 1180 Gold: 0.00 Clan: Jagshemash

Status: Warn:  Reputation: 3
|
#19 Posted: 05 Jul 2010 06:16 pm Post subject: |
|
|
zapraszam w okolice warszawy _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
cez

|
#20 Posted: 05 Jul 2010 06:18 pm Post subject: |
|
|
| Hawer wrote: | zapraszam w okolice warszawy |
a co tam jest? juz powodzi nie ma? |
|
| Back to top |
|
 |
|