|
| Author |
Message |
Scream
 Group: Members Joined: 05 Mar 2010 Posts: 7936 Gold: Locked
Status: Warn:  Reputation: 17
|
|
| Back to top |
|
 |
spiochek_ma_bana
 Group: Members Joined: 09 Mar 2010 Posts: 6288 Gold: Locked Clan: Piękni i Bogaci

Status: Warn:  Reputation: 11
|
#2 Posted: 05 Jul 2010 07:01 am Post subject: |
|
|
bo to najstarsza rasa i spokrewniona ze soba, to sie pierdoli, proste. A ty jestes genetycznym smieciem mimo ze jestes bialy. _____________________
I love Britney and her music, because is the backbone to my music taste.
Without her support, I would end up feeling lost when I need to gain courage during hard times, cheer up or relax. |
|
| Back to top |
|
 |
Gumisiowy
 Group: Members Joined: 02 Mar 2010 Posts: 4122 Gold: 13.37 Clan: Wypierdalaj

Status: Warn:  Reputation: 21
|
#3 Posted: 05 Jul 2010 07:02 am Post subject: Re: NAJWIĘCEJ SPIERDOLEŃ GENETYCZNYCH |
|
|
| Scream wrote: | http://davidicke.pl/forum/najdziwniejsze-choroby-xxi-w-i-niezwyk-e-przypadki-medyczne-t2422.html
TAK, PRZEGLĄDAM TO POBIEŻNIE I ZAUWAŻYŁEM, ŻE SPIERDOLENIE GENETYCZNE WYSTĘPUJE GŁÓWNIE U ŻÓŁTKÓW, A NIECH TERAZ KTOŚ KURWA POWIE, ŻE MIESZANIE RAS WPŁYWA POZYTYWNIE NA GENY. |
W FALLUSIE TO MAM. _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Scream
|
#4 Posted: 05 Jul 2010 07:03 am Post subject: |
|
|
| spiochek_ma_bana wrote: | | bo to najstarsza rasa i spokrewniona ze soba, to sie pierdoli, proste. A ty jestes genetycznym smieciem mimo ze jestes bialy. |
DOBRYM PRZYKŁADEM POWYŻSZEGO JESTEŚ TY. NAJSTARSZĄ RASĄ SĄ CZARNUCHY KURWO.
NASTĘPNIE ŻÓŁTKI, A NAJMŁODSZĄ I W ZWIĄZKU Z TYM NAJLEPSZĄ BIALI |
|
| Back to top |
|
 |
Pekin ♂ + ♀ = ♥
 Group: Members Joined: 26 Feb 2010 Posts: 8650 Gold: 145.00

Status: Warn:  Reputation: 19
|
#5 Posted: 05 Jul 2010 07:03 am Post subject: |
|
|
nic nowego.
murzyny mają słabiej zbudowane serca i często umierają na choroby sercowe. o jakiś tam mięsień chodzi, już nie pamiętam, dawno studiowałem te różnice. _____________________
[quote= |
|
| Back to top |
|
 |
spiochek_ma_bana
 Group: Members Joined: 09 Mar 2010 Posts: 6288 Gold: Locked Clan: Piękni i Bogaci

|
#6 Posted: 05 Jul 2010 07:04 am Post subject: |
|
|
Syndrom Alicji w Krainie Czarów (AIWS)
Jest to rzadkie schorzenie, kiedy chory widzi przedmioty w zaburzonej wielkości. Objekty wydają sie dużo mniejsze. Przedmiot postrzegany wydaje się znajdować bardzo daleko lub też ekstremalnie blisko w tym samym czasie. Pies lub samochód mogą być wielkości myszy. Wzrok lilipuci (halucynacje lilipucie) nie są spowodowane nadwyrężeniem wzroku, ale nadinterpretacją informacji uzyskanych od oczu przez mózg.
Mikropsja dotyka najczęsciej dzieci w wieku 5 -10 lat ze schizofrenicznymi rodzicami, i objawia się podczas przebywania w ciemności. Może także wpływać na słuch, dotyk i obraz własnego ciała, odczucia kontynuują się nawet po zamknięciu oczu. Dodatkowymi doznaniami są niepewność, apraksja (brak ruchu) i agnozja (brak rozpoznawania).
lol mialem to _____________________
I love Britney and her music, because is the backbone to my music taste.
Without her support, I would end up feeling lost when I need to gain courage during hard times, cheer up or relax. |
|
| Back to top |
|
 |
Gumisiowy

|
#7 Posted: 05 Jul 2010 07:04 am Post subject: |
|
|
| spiochek_ma_bana wrote: | | bo to najstarsza rasa i spokrewniona ze soba, to sie pierdoli, proste. A ty jestes genetycznym smieciem mimo ze jestes bialy. |
Skoro kolebka zycia byla Afryka, to domniemanie, ze mieszkancy Azji sa okazami najstarszej z ras - wypada na tym tle co najmniej paradoksalnie. _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Scream
|
#8 Posted: 05 Jul 2010 07:05 am Post subject: |
|
|
| Gumisiowy wrote: | | spiochek_ma_bana wrote: | | bo to najstarsza rasa i spokrewniona ze soba, to sie pierdoli, proste. A ty jestes genetycznym smieciem mimo ze jestes bialy. |
Skoro kolebka zycia byla Afryka, to domniemanie, ze mieszkancy Azji sa okazami najstarszej z ras - wypada na tym tle co najmniej paradoksalnie. |
GUMIŚ KURWA JAKI ELOKWIENTNY :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD |
|
| Back to top |
|
 |
Scream
|
#9 Posted: 05 Jul 2010 07:07 am Post subject: |
|
|
| Pekin wrote: | nic nowego.
murzyny mają słabiej zbudowane serca i często umierają na choroby sercowe. o jakiś tam mięsień chodzi, już nie pamiętam, dawno studiowałem te różnice. |
ZAPOMNIAŁEŚ WSPOMNIEĆ O SŁABIEJ ROZWINIĘTYM MÓZGU |
|
| Back to top |
|
 |
Gumisiowy

|
#10 Posted: 05 Jul 2010 07:07 am Post subject: |
|
|
| Scream wrote: | | Gumisiowy wrote: | | spiochek_ma_bana wrote: | | bo to najstarsza rasa i spokrewniona ze soba, to sie pierdoli, proste. A ty jestes genetycznym smieciem mimo ze jestes bialy. |
Skoro kolebka zycia byla Afryka, to domniemanie, ze mieszkancy Azji sa okazami najstarszej z ras - wypada na tym tle co najmniej paradoksalnie. |
O KURWA! BEDZIE EWOLUOWAL!!!!!!!!!!!
Last edited by Gumisiowy on 05 Jul 2010 07:09 am; edited 1 time in total _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Scream
|
#11 Posted: 05 Jul 2010 07:08 am Post subject: |
|
|
| Gumisiowy wrote: | | Scream wrote: | | Gumisiowy wrote: | | spiochek_ma_bana wrote: | | bo to najstarsza rasa i spokrewniona ze soba, to sie pierdoli, proste. A ty jestes genetycznym smieciem mimo ze jestes bialy. |
Spokojnie :< |
MAMY DZIŚ PORANEK I POPOŁUDNIE PISANE Z CAPSEM KURWO |
|
| Back to top |
|
 |
Fatality
 Group: Members Joined: 27 Feb 2010 Donor:  Posts: 10241 Gold: 3.30 Clan: Retardacja

Status: Warn:  Reputation: 34
|
#12 Posted: 05 Jul 2010 07:09 am Post subject: |
|
|
KOCHAM GOTA _____________________
| Ne)V(eR wrote: | | moj uklad na sciezce na 5.0 rundak fiflak fiflak salto lamane w tyl, lub druga sciezka salto w przod do rundaka salto w tyl i z rozbiegu salto do salta |
| baroza wrote: | | trącam penisem dzieci |
|
|
| Back to top |
|
 |
Gumisiowy

|
#13 Posted: 05 Jul 2010 07:09 am Post subject: |
|
|
| Scream wrote: | | Gumisiowy wrote: | | Scream wrote: | | Gumisiowy wrote: | | spiochek_ma_bana wrote: | | bo to najstarsza rasa i spokrewniona ze soba, to sie pierdoli, proste. A ty jestes genetycznym smieciem mimo ze jestes bialy. |
Spokojnie :< |
MAMY DZIŚ PORANEK I POPOŁUDNIE PISANE Z CAPSEM KURWO |
Twoja rodzicielka. _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Scream
|
#14 Posted: 05 Jul 2010 07:10 am Post subject: |
|
|
| Fatality wrote: | | KOCHAM GOTA |
WPIERDOL? |
|
| Back to top |
|
 |
ajronmen
 Group: Members Joined: 24 Feb 2010 Posts: 3995 Gold: 4.24
|
#15 Posted: 05 Jul 2010 07:11 am Post subject: |
|
|
| zabieram sie do czytania xD x) x] x( |
|
| Back to top |
|
 |
ajronmen
 Group: Members Joined: 24 Feb 2010 Posts: 3995 Gold: 4.24
|
#16 Posted: 05 Jul 2010 07:17 am Post subject: |
|
|
Syndrom Jerusalem jest przypadłością, w której osoba odwiedzająca Jerusalem ma psychotyczne lub religijne złudzenia i wizje. W większości przypadków delikwent wraca do normalnego stanu psychicznego zaraz po opuszczeniu miasta. Były jednak przypadki, kiedy chorzy pozostawali w stanie psychozy.
WAT? |
|
| Back to top |
|
 |
Deathray
 Group: Members Joined: 14 Oct 2008 Posts: 8470 Gold: 1.30 Clan: Retardacja
|
#17 Posted: 05 Jul 2010 07:20 am Post subject: |
|
|
całą rasę bym wytępił. _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
RozpalonyMareczeg
 Group: Members Joined: 01 Mar 2010 Posts: 10588 Gold: 2.00 Clan: Piękni i Bogaci

Status: Warn:  Reputation: 30
|
#18 Posted: 05 Jul 2010 09:17 am Post subject: |
|
|
| Gumisiowy wrote: | | spiochek_ma_bana wrote: | | bo to najstarsza rasa i spokrewniona ze soba, to sie pierdoli, proste. A ty jestes genetycznym smieciem mimo ze jestes bialy. |
o ja pierdole ;DDDDDD
takiego zdania bym przez tydzien nie ulozyl
O KURWA ZIOMUS Z AVATARA ;DDDD
Last edited by RozpalonyMareczeg on 05 Jul 2010 09:20 am; edited 1 time in total _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
srubokret
 Group: Members Joined: 01 Mar 2010 Posts: 12160 Gold: 0.00 Clan: Retardacja
Status: Warn:  Reputation: 15
|
#19 Posted: 05 Jul 2010 09:44 am Post subject: |
|
|
Jesteś idiotą.
@temat
Ja słyszałem coś innego; że właśnie krzyżowanie ras wpływa korzystnie na potomstwo. Ponoć jest duże prawdopodobieństwo, że takie potomstwo będzie zdrowsze, silniejsze i inteligentniejsze niż rodzice.
Inna sprawa to to, czy ktoś chciałby mieć za żonę Murzynkę, Chinkę etc.
Ja osobiście nie. |
|
| Back to top |
|
 |
Scream
|
#20 Posted: 05 Jul 2010 09:55 am Post subject: |
|
|
| srubokret wrote: | | spiochek_ma_bana wrote: | | bo to najstarsza rasa i spokrewniona ze soba, to sie pierdoli, proste. A ty jestes genetycznym smieciem mimo ze jestes bialy. |
Jesteś idiotą.
@temat
Ja słyszałem coś innego; że właśnie krzyżowanie ras wpływa korzystnie na potomstwo. Ponoć jest duże prawdopodobieństwo, że takie potomstwo będzie zdrowsze, silniejsze i inteligentniejsze niż rodzice.
Inna sprawa to to, czy ktoś chciałby mieć za żonę Murzynkę, Chinkę etc.
Ja osobiście nie. |
Ja też to słyszałem, ale zawsze może to być propaganda i z pewnością tak jest. Bo z tego co zauważyłem wyolbrzymianie inteligencji żółtków jest co najmniej nie na miejscu, gdyż przynajmniej ci co u nas siedzą wcale nie świecą ową inteligencją, a skoro są z erasmusa to muszą być najzdolniejsi tam.
Podobnie czarnuchy to, że mówi się iż bambusy są zajebiści w sportach, akurat ci z którymi mam styczność to zwykłe cioty, nie wspominając o nauce gdzie niemal każdy wykładowca chyba ma polecenie odgórne podciągać 8pkt do 3,0 gdy zabraknie i mimo, że wczesniej pozwolił mu rżnąć na sprawdzianie jak leci.
Czystość Rasy to świętość. Nie ma żadnego mieszania. Dla niezaangażowanych ideologicznie nie widzę powodu szukania żon wśród dałnowatych żółtkach albo kartoflanomordych czarnuchach(których sam kolor skóry powinien stanowić czynnik zdecydowanie odpychający i obrzydzający), gdy wokoło tyle pięknych białych pań nie koniecznie z jasnymi oczami i włosami. |
|
| Back to top |
|
 |
|