|
| Author |
Message |
Shapiro ★★★★★
 Group: Members Joined: 24 Feb 2010 Donor:  Posts: 4268 Gold: 11.00 Clan: Jagshemash

Status: Warn:  Reputation: 20
|
#1 Posted: 02 Jul 2010 07:11 pm Post subject: Kupilem obuwie |
|
|
oceniamy i gardzimy ma osoba. _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
rotto ◣_◢
 Group: Members Joined: 29 Jun 2008 Posts: 12869 Gold: 0.00 Clan: drum & bass
Status: Warn:  Reputation: 37
|
#2 Posted: 02 Jul 2010 07:15 pm Post subject: |
|
|
fajne bo nie mają wyjebanego na pół buta znaczka "najki"
nie rzucają się w oczy co jest dużym plusem, jedynie nie wiem, czy chciałoby mi się je zapinać. mógłbym nosić _____________________
| Pekin wrote: | | niestety nie chodzę w miejsca gdzie selekcja naturalna obowiązuje |
 |
|
| Back to top |
|
 |
Shapiro ★★★★★
 Group: Members Joined: 24 Feb 2010 Donor:  Posts: 4268 Gold: 11.00 Clan: Jagshemash

|
#3 Posted: 02 Jul 2010 07:19 pm Post subject: |
|
|
| rotto wrote: | fajne bo nie mają wyjebanego na pół buta znaczka "najki"
nie rzucają się w oczy co jest dużym plusem, jedynie nie wiem, czy chciałoby mi się je zapinać. mógłbym nosić |
wlasnie o to mi chodzilo. _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Sysio
 Group: Members Joined: 07 Mar 2010 Posts: 2987 Gold: 297.64

Status: Warn:  Reputation: 9
|
#4 Posted: 02 Jul 2010 07:21 pm Post subject: |
|
|
nie rzucają się w oczy co jest dużym plusem, jedynie nie wiem, czy chciałoby mi się je zapinać. mógłbym nosić |
Ty kurwa rotto piłeś metanol czy co? Znaczek jest na pół buta jak zwykle.
Szapirze znośne buty. _____________________ THIS IS SPARTA!!!
| Azure wrote: | | Wszedłeś i powiedziałeś : SIEG HEIL SCHNEIDEN SIE BITTE MEINE HAARE |
|
|
| Back to top |
|
 |
Shapiro ★★★★★

|
#5 Posted: 02 Jul 2010 07:24 pm Post subject: |
|
|
| Sysio wrote: | | rotto wrote: | fajne bo nie mają wyjebanego na pół buta znaczka "najki"
Szapirze znośne buty. |
Jest ale jest slabo widoczny cuz w drugi ciemniejszy kolor sie "wtapia". _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
cez
 Group: Members Joined: 23 Feb 2010 Donor:  Posts: 7447 Gold: 0.00 Clan: Jagshemash

Status: Warn:  Reputation: 15
|
#6 Posted: 02 Jul 2010 08:02 pm Post subject: |
|
|
fajne, moj kumpel ma podobne tylko bardziej oczojebne kolory ale mi wlasnie przypadly do gustu i moze sobie kiedys zakupie chociaz troche takie zbyt dresiarskie chyba sa
Last edited by cez on 02 Jul 2010 08:02 pm; edited 1 time in total |
|
| Back to top |
|
 |
Nord
 Group: Members Joined: 12 Apr 2010 Posts: 5429 Gold: 0.00 Clan: chillout

Status: Warn:  Reputation: 6
|
#7 Posted: 03 Jul 2010 04:01 am Post subject: |
|
|
|
 |
RozpalonyMareczeg
 Group: Members Joined: 01 Mar 2010 Posts: 10588 Gold: 2.00 Clan: Piękni i Bogaci

Status: Warn:  Reputation: 30
|
#8 Posted: 03 Jul 2010 04:18 am Post subject: |
|
|
ahahahahaha ;DDD nike 6.0 mogan, japierdole
syf nad syfy. wymiotowac mi sie chce jak to widze
seria nike 6.0 to w ogole jeden wielki fail, zarowno jesli chodi o wyglad jak i o jakosc
ty masz jakis problem chyba ;d kazdy but, ktory zobaczysz to podoba ci sie tylko wtedy jak loga nie widac i nie rzuca sie w oczy. ninja jestes, ze chcesz przemykac ulicami miasta skryty w cieniu? ;D
poza tym, kto cie zmusza do zapinania tego rzepa? wszystkie buty zasznurowane do gory i z zapietym rzepem wygladaja chujowo. moje dunki maja rzepa to nosze odpietego a buta moge wsunac na noge bez zadnego sznurowania
AAARRRGHHHH RZYWIOL BUTOWY!!!
Last edited by RozpalonyMareczeg on 03 Jul 2010 04:22 am; edited 1 time in total _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
rotto ◣_◢
 Group: Members Joined: 29 Jun 2008 Posts: 12869 Gold: 0.00 Clan: drum & bass
Status: Warn:  Reputation: 37
|
#9 Posted: 03 Jul 2010 04:41 am Post subject: |
|
|
| Sysio wrote: | | rotto wrote: | fajne bo nie mają wyjebanego na pół buta znaczka "najki"
Szapirze znośne buty. |
oj, rzeczywiście - nie zauważyłem, a jeżeli ja nie zauważyłem to jest szansa że i inni by tego nie zauważyli, czyli in plus
| RozpalonyMareczeg wrote: | ahahahahaha ;DDD nike 6.0 mogan, japierdole
seria nike 6.0 to w ogole jeden wielki fail, zarowno jesli chodi o wyglad jak i o jakosc
ty masz jakis problem chyba ;d kazdy but, ktory zobaczysz to podoba ci sie tylko wtedy jak loga nie widac i nie rzuca sie w oczy. ninja jestes, ze chcesz przemykac ulicami miasta skryty w cieniu? ;D
poza tym, kto cie zmusza do zapinania tego rzepa? wszystkie buty zasznurowane do gory i z zapietym rzepem wygladaja chujowo. moje dunki maja rzepa to nosze odpietego a buta moge wsunac na noge bez zadnego sznurowania
AAARRRGHHHH RZYWIOL BUTOWY!!! |
no bo kurwa mać nie lubię się tak świecić, odstawać z tłumu etc, po prostu lubię schludne, czyste, monokolorowe a przy okazji dobre buty - tyle  _____________________
| Pekin wrote: | | niestety nie chodzę w miejsca gdzie selekcja naturalna obowiązuje |
 |
|
| Back to top |
|
 |
Bozia
 Group: Members Joined: 02 Jul 2010 Posts: 2113 Gold: 0.00 Clan: Polewka Team ; )

Status: Warn:  Reputation: 11
|
#10 Posted: 03 Jul 2010 04:44 am Post subject: |
|
|
ok _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
RozpalonyMareczeg
 Group: Members Joined: 01 Mar 2010 Posts: 10588 Gold: 2.00 Clan: Piękni i Bogaci

Status: Warn:  Reputation: 30
|
#11 Posted: 03 Jul 2010 04:55 am Post subject: |
|
|
| rotto wrote: | | Sysio wrote: | | rotto wrote: | fajne bo nie mają wyjebanego na pół buta znaczka "najki"
Szapirze znośne buty. |
oj, rzeczywiście - nie zauważyłem, a jeżeli ja nie zauważyłem to jest szansa że i inni by tego nie zauważyli, czyli in plus
| RozpalonyMareczeg wrote: | ahahahahaha ;DDD nike 6.0 mogan, japierdole
AAARRRGHHHH RZYWIOL BUTOWY!!! |
no bo kurwa mać nie lubię się tak świecić, odstawać z tłumu etc, po prostu lubię schludne, czyste, monokolorowe a przy okazji dobre buty - tyle  |
nikt nie mowi o odstawaniu z tlumu ale fresh kicksy to podstawa ;D _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Shapiro ★★★★★

|
#12 Posted: 03 Jul 2010 05:10 am Post subject: |
|
|
Dzieki mareczeg. Teraz juz wiem ze to sa bardzo fajne buty _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Pekin ♂ + ♀ = ♥
 Group: Members Joined: 26 Feb 2010 Posts: 8650 Gold: 145.00

Status: Warn:  Reputation: 19
|
#13 Posted: 03 Jul 2010 05:46 am Post subject: |
|
|