Play Legend of the Green Dragon Play BNT Play Promisance Play Alien Assault Traders Play Quantum Star Play Some Chess  
   D3jsp RPGRPG   ArcadeArcade   Multiplayer PokerD3Jsp Poker   FAQ/RulesFAQ/Rules  SearchSearch  MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   ChatroomLive Chat   Log inLog in   RegisterRegister 

Temat informacyjny

Post new topic  Reply to topic  d3jsp Forum Index -> International Forum -> Polska
View previous topic :: View next topic ::  
Author Message
srubokret

Group: Members
Gold: 0.00
Clan: Retardacja

Status:
Warn:

Post#1 Posted: 20 Jun 2010 03:54 pm    Post subject: Temat informacyjny Reply with quote

Najlepszy kawałek z Narodowej Sceny Rockowej; nic go kurwa nie przebije.
Konkwisty, Honory, Październiki 15 i inne takie mogą klęknąć do pałki przy tym utworze.

Link

10/10

Zapraszam serdecznie do odsłuchu smile
Back to top
View user's profile Send private message
RozpalonyMareczeg

Gold: 2.00
Clan: Piękni i Bogaci

us.gif

Status:
Warn:

Post#2 Posted: 20 Jun 2010 03:58 pm    Post subject: Reply with quote

owszem, legion jest zacny

a o honorze mi nawet nie wspominaj bo to antypolskie gowno

Back to top
srubokret

Status:
Warn:

Post#3 Posted: 20 Jun 2010 03:59 pm    Post subject: Reply with quote

RozpalonyMareczeg wrote:

Tak właśnie, lecz numer o Degrellu jest ciut kompromitacją zespołu.
Back to top
rotto
◣_◢

Clan: drum & bass

Status:
Warn:

Post#4 Posted: 20 Jun 2010 04:01 pm    Post subject: Reply with quote

dobry kawałek, przyznam mimo że to nie moje klimaty derisive

Back to top
Rogal

Clan: Jagshemash

ly.gif

Status:
Warn:

Post#5 Posted: 20 Jun 2010 04:01 pm    Post subject: Reply with quote

Link

O jebaniu lewakuw.

[quote=
Back to top
srubokret

Status:
Warn:

Post#6 Posted: 20 Jun 2010 04:01 pm    Post subject: Reply with quote

rotto wrote:

smile
Back to top
srubokret

Status:
Warn:

Post#7 Posted: 20 Jun 2010 04:05 pm    Post subject: Reply with quote

Rogal wrote:

Link

O jebaniu lewakuw.

Tym kawałkiem Honor pokazał swoje prawdziwe "ja". Narodowi-socjaliści, a Honor przecież gloryfikował ten ustrój (przynajmniej na początku swojej twórczości), sami chętnie urządziliby takie uliczne łapanki, "ścieżki zdrowia" etc.

NS = radykalna lewica z lekkim zabarwieniem narodowym.

Last edited by srubokret on 20 Jun 2010 04:06 pm; edited 1 time in total
Back to top
Sysio

Gold: 297.64

pl.gif

Status:
Warn:

Post#8 Posted: 20 Jun 2010 04:07 pm    Post subject: Re: Temat informacyjny Reply with quote

srubokret wrote:
Najlepszy kawałek z Narodowej Sceny Rockowej; nic go kurwa nie przebije.
Konkwisty, Honory, Październiki 15 i inne takie mogą klęknąć do pałki przy tym utworze.

Link

10/10

Zapraszam serdecznie do odsłuchu smile

Za 3h 30 minut odsłucham bo mam co innego teraz na głośnikach

Azure wrote:
Wszedłeś i powiedziałeś : SIEG HEIL SCHNEIDEN SIE BITTE MEINE HAARE
Back to top
Scream

Gold: Locked

Status:
Warn:

Post#9 Posted: 20 Jun 2010 04:07 pm    Post subject: Reply with quote

RozpalonyMareczeg wrote:

"Przypuszczam że te kontrowersje spowodowane są pewnymi skojarzeniami z germanofilstwem lub zaborczymi zapędami III Rzeszy i gloryfikowaniu tych rzeczy. to duży błąd, jeśli ktoś z takimi poglądami łączy HONOR. Pomysł na okładkę wziął się z przesłanek czysto ideowych i rasowych, a także z wzniosłości poglądów tamtego okresu, kiedy na terenie wielu krajów Europy kiełkował właśnie Narodowy Socjalizm"

I zatkaj mordę niedoinformowany ignorancie.

Co do Legionu to nigdy mi się nie podobał, ot takie pitu pitu.

HONOR go zabija, Konkwista jest mocno socjalistyczna w przeciwieństwie do Honoru (NS dla Honor miał duchowo-polityczny wymiar, dla Konkwisty gospodarczo-polityczny), dlatego i nie tylko ofc. mi się nie podoba.
Back to top
srubokret

Status:
Warn:

Post#10 Posted: 20 Jun 2010 04:13 pm    Post subject: Reply with quote

GoT, no nie pierdol, że Szczery nie gloryfikował Reichu oraz jego przywódców za idee i trwanie w nich.
NS był ustrojem wrogim Polsce, tak pojmowany prosto - po ludzku jak i duchowo.

I jebie mnie w tym momencie teoretyzowanie o "nowym narodowym socjaliźmie" i o tym, że również w powojennej Polsce pojawiły się legalne organizacje o właśnie takim profilu -> Aryjski Front Przetrwania.
Back to top
RozpalonyMareczeg

Gold: 2.00
Clan: Piękni i Bogaci

us.gif

Status:
Warn:

Post#11 Posted: 20 Jun 2010 04:16 pm    Post subject: Reply with quote

Scream wrote:
RozpalonyMareczeg wrote:

"Przypuszczam że te kontrowersje spowodowane są pewnymi skojarzeniami z germanofilstwem lub zaborczymi zapędami III Rzeszy i gloryfikowaniu tych rzeczy. to duży błąd, jeśli ktoś z takimi poglądami łączy HONOR. Pomysł na okładkę wziął się z przesłanek czysto ideowych i rasowych, a także z wzniosłości poglądów tamtego okresu, kiedy na terenie wielu krajów Europy kiełkował właśnie Narodowy Socjalizm"

I zatkaj mordę niedoinformowany ignorancie.

Co do Legionu to nigdy mi się nie podobał, ot takie pitu pitu.

HONOR go zabija, Konkwista jest mocno socjalistyczna w przeciwieństwie do Honoru (NS dla Honor miał duchowo-polityczny wymiar, dla Konkwisty gospodarczo-polityczny), dlatego i nie tylko ofc. mi się nie podoba.

mam skrajnie wyjebane skad sie wzial pomysl na okladke, z jakiego powodu. jesli w jednym kawalku mowia "tak jak adolf hitler niszcz zydowski stan", kolejny kawalek jest o rudolfie hessie a do tego okladka tego albumu.. to mi wystarczy, zeby nazwac ten zespol antypolskim gownem. NIKT z tych Polakow, ktorzy zyli w czasach nazizmu i walczyli z tym nie podalby reki takim scierwom z honoru.

srubokret wrote:
GoT, no nie pierdol, że Szczery nie gloryfikował Reichu oraz jego przywódców za idee i trwanie w nich.

I jebie mnie w tym momencie teoretyzowanie o "nowym narodowym socjaliźmie" i o tym, że również w powojennej Polsce pojawiły się legalne organizacje o właśnie takim profilu -> Aryjski Front Przetrwania.

dokladnie. got wykurwiaj hipokryto, taki straszny z ciebie polski patriota a bronisz antypolskich scierw.

poza tym, pomijajac warstwe tekstowa, honor jest gownem muzycznie a zwlaszcza wokalnie.

Last edited by RozpalonyMareczeg on 20 Jun 2010 04:20 pm; edited 2 times in total

Back to top
Scream

Status:
Warn:

Post#12 Posted: 20 Jun 2010 04:40 pm    Post subject: Reply with quote

srubokret wrote:

Gdybyś dogłębnie przeanalizował wymiar duchowy NS, i to nie chodzi mi o coś stworzonego przez adolfa, a ogólny wyraz Aryjskiej Wzniosłości i wytworzenie systemu w umysłach Aryjczyków, który postawiłby im podwaliny do odbudowy własnego świata. Zauważyłbyś, że ten adolfowy to jakaś tam jego interpretacja w chujowym, ignoranckim, szowinistycznym wykonaniu, jak każdy kto dorwie się do władzy. Nie popieram wykorzystywania symboli III Rzeszy.
Poza tym z kilku teorii wiem, że Rudolf Hess sprzeciwił się wujkowi za to, że nie trzyma się ducha NS jako bratniej współpracy Narodów Aryjskich, tylko kieruje to na Germanię i niewygodnych politycznie Polaków -> Słowian nazywa podludzmi, bądź ludźmi niższej kategorii. itd.

Suma sumarum, krótko i bez owijania pierdole adolfa oraz jego III rzeszę, gdyż nie trzeba mi wykorzystywania ich symboli oraz idei, aby mówić cokolwiek o NS. NS to tylko nazwa, taka się przyjęła, bo sama jest adekwatna do tego jak powinna wyglądać Europa, nie mówię tu o gospodarczym wymiarze. Kurwa nie chce mi się kończyć. bo jeszcze mam miliard myśli, a nie mam ochoty pisać.

@mareczeq tak jak, a nie na chwałę adolfa itp. Reszty nie chce mi się komentować, bo to brednie jak zwykle.
Back to top
srubokret

Status:
Warn:

Post#13 Posted: 20 Jun 2010 04:51 pm    Post subject: Reply with quote

Przyjmując takie kryteria, równie dobrze mogę napisać, że leninizm był w pytę, bo oferował "równą płacę za godną pracę".
Ideolodzy Adolfa teorie o rasie panów i rasie "podludzi" ściągnęli od Nietzschego, a ten z kolei od F. Dostojewskiego.
Wiadomo, ubrali to w inne słowa i ładnie przestroili.

Narodowy socjalizm jest i był chuja wart, bo zawsze zawierał ten człon socjalistyczny.

A Honor wielbił Hessa za wytrwałość w idei - ponoć Hess był najwierniejszym z wiernych.
Back to top
Scream

Status:
Warn:

Post#14 Posted: 20 Jun 2010 05:05 pm    Post subject: Reply with quote

srubokret wrote:
Przyjmując takie kryteria, równie dobrze mogę napisać, że leninizm był w pytę, bo oferował "równą płacę za godną pracę".
Ideolodzy Adolfa teorie o rasie panów i rasie "podludzi" ściągnęli od Nietzschego, a ten z kolei od F. Dostojewskiego.
Wiadomo, ubrali to w inne słowa i ładnie przestroili.

Narodowy socjalizm jest i był chuja wart, bo zawsze zawierał ten człon socjalistyczny.

A Honor wielbił Hessa za wytrwałość w idei - ponoć Hess był najwierniejszym z wiernych.

Nom i o tym napisałem. Chodzi o symbol człowieka godnego do naśladowania właśnie w tej rzeczy, a nie gloryfikowanie go za całokształt

Ściągnął od Nietzschego, opracowanie książkowe do czytania. Mi bardziej chodzi o wymiar duchowy, który rodził się w umysłach pojedynczych, tak jak dziś następuje powrót do pogaństwa i w wielu przypadkach jest to powrót samodzielny a nie skopiowany. Pamiętaj, że nawet w Polsce była partia NS, która jako pierwsza przewidziała inwazję Niemców.

Jakbyś miał zapomnieć o czymś takim jak gospodarka i skupił się na relacjach międzyludzkich, to jak widzisz socjalizm w tej kwestii?

Poza tym, gdyby adolf nie spierdolił sprawy swoim szowinistycznym zapędem i manią władzy to historia inaczej by się potoczyła, może ludzie nie byliby kurwami jak są dziś, socjalizm przybrałby inny wymiar. Choć i tak uważam, że im więcej ludzi tym gorsza ich jakość bez względu na system i to właśnie rosnąca liczba ludności prowadzi do upadku wszelkiego co czyste, silne i piękne. Biali ludzie jako jedyni mieli możliwość stykania się z sacrum i wszystkie swoje czyny mieli właśnie skupiać tu aby budować swoje życie właśnie w tej sferze, niestety odwrócili wszystko.

Last edited by Scream on 20 Jun 2010 05:05 pm; edited 1 time in total
Back to top
srubokret

Status:
Warn:

Post#15 Posted: 20 Jun 2010 05:29 pm    Post subject: Reply with quote

Scream wrote:

Nom i o tym napisałem. Chodzi o symbol człowieka godnego do naśladowania właśnie w tej rzeczy, a nie gloryfikowanie go za całokształt

Ściągnął od Nietzschego, opracowanie książkowe do czytania. Mi bardziej chodzi o wymiar duchowy, który rodził się w umysłach pojedynczych, tak jak dziś następuje powrót do pogaństwa i w wielu przypadkach jest to powrót samodzielny a nie skopiowany. Pamiętaj, że nawet w Polsce była partia NS, która jako pierwsza przewidziała inwazję Niemców.

Jakbyś miał zapomnieć o czymś takim jak gospodarka i skupił się na relacjach międzyludzkich, to jak widzisz socjalizm w tej kwestii?

Poza tym, gdyby adolf nie spierdolił sprawy swoim szowinistycznym zapędem i manią władzy to historia inaczej by się potoczyła, może ludzie nie byliby kurwami jak są dziś, socjalizm przybrałby inny wymiar. Choć i tak uważam, że im więcej ludzi tym gorsza ich jakość bez względu na system i to właśnie rosnąca liczba ludności prowadzi do upadku wszelkiego co czyste, silne i piękne. Biali ludzie jako jedyni mieli możliwość stykania się z sacrum i wszystkie swoje czyny mieli właśnie skupiać tu aby budować swoje życie właśnie w tej sferze, niestety odwrócili wszystko.

W sumie analogicznie Legion sławił postawę Degrella, przemilczawszy fakt, że ten był belgijskim kolaborantem, szefem walońskiego oddziału Waffen SS.
Ale popatrz z takiej strony; polski zespół, który określa się mianem patriotycznego wspomina (a nawet podaje jako wzór godny do naśladowania) prawą rękę ciemiężcy Narodu polskiego.
U mnie budzi to niesmak.

Z tego co wiem, to rękopisy rozpraw filozoficznych Nietzschego Hitlerowi przekazał ktoś z rodziny filozofa - a ten dostosował je do potrzeb własnych.

Co do socjalizmu;
Napiszę krótko - socjalizm mentalnie jest chujowy, bo oferuje utopię, a w nas - ludziach od zarania dziejów siedzi mały egoista, który szepcze nam abyśmy dążyli do nieosiągalnego, ciągle więcej, więcej i więcej.

Być może masz rację, ale pamiętaj, że nerwowy Austriak bez jednego jądra miał nas Słowian za kloakę, choć mimo wszystko uważał, że jak na podludzi to jesteśmy inteligentni ...

Mój pradziadek zaliczył 3 wojny w życiu - rosyjsko-japońską 1905-go, I WŚ, oraz II WŚ i z tego co mi rodzina opowiadała był tego samego zdania co Ty. Mawiał "Powinno być tak na świecie, że wojny wybuchają co 50 lat. Trochę ludzi zginie, przerzedzi się i będzie więcej miejsca dla nowych, lepszych ludzi".

Nie jest żadną nowością, że biali to rasa, która stworzyła tę cywilizację. W końcu my, w przeciwieństwie do czarnych mieliśmy ku temu warunki.
Back to top
Kolba

Clan: chillout

pl.gif

Status:
Warn:

Post#16 Posted: 20 Jun 2010 06:07 pm    Post subject: Reply with quote

+1
Back to top
Nord

Clan: chillout

vt.gif

Status:
Warn:

Post#17 Posted: 20 Jun 2010 06:13 pm    Post subject: Reply with quote

rotto wrote:

to

11 Members: Guest
Post new topic  Reply to topic  d3jsp Forum Index -> International Forum -> Polska All times are GMT - 4 Hours
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum

D3jsp is proudly powered by phpBB © 2.0
Theme and Forum by tramway