|
| Author |
Message |
larcenist
 Group: Members Joined: 25 Feb 2010 Posts: 534 Gold: 1.10 Clan: Wypierdalaj

Status: Warn:  Reputation: 1
|
#1 Posted: 12 Jun 2010 05:28 pm Post subject: Sopot stolica zajebistych dup |
|
|
DOBRAA
wlasnie zlapalo mnie gastro ide cos wpierdolic
Last edited by larcenist on 12 Jun 2010 05:33 pm; edited 1 time in total _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Kolba
 Group: Members Joined: 27 Feb 2010 Posts: 14321 Gold: Locked Clan: chillout

Status: Warn:  Reputation: 29
|
#2 Posted: 12 Jun 2010 05:56 pm Post subject: |
|
|
| Bo do Sopotu legna wszyscy, w wiekszosci wies i inni idioci (to dlatego dzisiaj tam nie pojechalem) |
|
| Back to top |
|
 |
larcenist

|
#3 Posted: 12 Jun 2010 05:59 pm Post subject: |
|
|
| Kolba wrote: | | Bo do Sopotu legna wszyscy, w wiekszosci wies i inni idioci (to dlatego dzisiaj tam nie pojechalem) |
W sopocie sa najlepsze imprezy. Jezeli nie odpowiada Ci impreza w klubie, to po prostu idziesz do innego. Masz wszystko blisko. Puby, kluby, plaza itp. Poza tym mam do sopotu 12 minut autobusem 181, wiec powrot do domu tez mam dobry. _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Kolba

|
#4 Posted: 12 Jun 2010 06:00 pm Post subject: |
|
|
| larcenist wrote: | | Kolba wrote: | | Bo do Sopotu legna wszyscy, w wiekszosci wies i inni idioci (to dlatego dzisiaj tam nie pojechalem) |
W sopocie sa najlepsze imprezy. Jezeli nie odpowiada Ci impreza w klubie, to po prostu idziesz do innego. Masz wszystko blisko. Puby, kluby, plaza itp. Poza tym mam do sopotu 12 minut autobusem 181, wiec powrot do domu tez mam dobry. |
Wiem, wszyscy wlasnie sa w drodze a ja zostalem z dziewczyna bo jest chora a poza tym od ostatniego wypadu do Sopotu (gdzie bylo tone burakow i to nie tylko w tanich klubach) nie mam ochoty zbytnio tam wracac |
|
| Back to top |
|
 |
larcenist

|
#5 Posted: 12 Jun 2010 06:04 pm Post subject: |
|
|
| Kolba wrote: | | larcenist wrote: | | Kolba wrote: | | Bo do Sopotu legna wszyscy, w wiekszosci wies i inni idioci (to dlatego dzisiaj tam nie pojechalem) |
W sopocie sa najlepsze imprezy. Jezeli nie odpowiada Ci impreza w klubie, to po prostu idziesz do innego. Masz wszystko blisko. Puby, kluby, plaza itp. Poza tym mam do sopotu 12 minut autobusem 181, wiec powrot do domu tez mam dobry. |
Wiem, wszyscy wlasnie sa w drodze a ja zostalem z dziewczyna bo jest chora a poza tym od ostatniego wypadu do Sopotu (gdzie bylo tone burakow i to nie tylko w tanich klubach) nie mam ochoty zbytnio tam wracac |
Skad jestes ? gdansk ?
Miales w sumie racje, ze ocenilem Ciebie po jednym poscie ^^ _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Scream
 Group: Members Joined: 05 Mar 2010 Posts: 7936 Gold: Locked
Status: Warn:  Reputation: 17
|
#6 Posted: 12 Jun 2010 06:22 pm Post subject: |
|
|
| Po klubach zazwyczaj buraki/chamy się plączą. Nie widzę sensu uczęszczania w takie zjebane miejsca, lepiej samemu coś zorganizować. |
|
| Back to top |
|
 |
larcenist

|
#7 Posted: 12 Jun 2010 06:25 pm Post subject: |
|
|
| Scream wrote: | | Po klubach zazwyczaj buraki/chamy się plączą. Nie widzę sensu uczęszczania w takie zjebane miejsca, lepiej samemu coś zorganizować. |
zazwyczaj.
Kluby to najlepsze miejsce na poznanie fajnych dziewczyn. Oczywiscie, ze zawsze trafi sie jakis jebany dres z kolegami  _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Minutka
 Group: Members Joined: 08 Apr 2010 Posts: 2756 Gold: 1.00 Clan: chillout

Status: Warn:  Reputation: 6
|
|
| Back to top |
|
 |
larcenist

|
#9 Posted: 12 Jun 2010 06:30 pm Post subject: |
|
|
| Minutka wrote: | | zaklubować się na śmierć |
przyjedz maly chuju, lewaku, do gdyni  _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Minutka
 Group: Members Joined: 08 Apr 2010 Posts: 2756 Gold: 1.00 Clan: chillout

|
#10 Posted: 12 Jun 2010 06:34 pm Post subject: |
|
|
| larcenist wrote: | | Minutka wrote: | | zaklubować się na śmierć |
przyjedz maly chuju, lewaku, do gdyni  | w sumie niegłupi pomysł ;~) _____________________ http://www.lastfm.pl/user/Minuta1337 |
|
| Back to top |
|
 |
skaczoncy_skokobryk
 Group: Members Joined: 07 Mar 2010 Posts: 4182 Gold: 0.00

|
#11 Posted: 12 Jun 2010 06:36 pm Post subject: |
|
|
| zajebiste są w sopocie dupy |
|
| Back to top |
|
 |
Nord
 Group: Members Joined: 12 Apr 2010 Posts: 5429 Gold: 0.00 Clan: chillout

|
#12 Posted: 13 Jun 2010 05:13 am Post subject: |
|
|
gowno prawda _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Kolba

|
#13 Posted: 13 Jun 2010 06:21 am Post subject: |
|
|
| larcenist wrote: | | Kolba wrote: | | larcenist wrote: | | Kolba wrote: | | Bo do Sopotu legna wszyscy, w wiekszosci wies i inni idioci (to dlatego dzisiaj tam nie pojechalem) |
Skad jestes ? gdansk ?
Miales w sumie racje, ze ocenilem Ciebie po jednym poscie ^^ |
Tak, Gdansk. O kurwa, ja tu wczoraj pisalem? Boje sie przegladac posty ; D |
|
| Back to top |
|
 |
|