|
| Author |
Message |
Shapiro ★★★★★
 Group: Members Joined: 24 Feb 2010 Donor:  Posts: 4268 Gold: 11.00 Clan: Jagshemash

Status: Warn:  Reputation: 20
|
#1 Posted: 03 Apr 2010 08:45 pm Post subject: Przechuj epicka pizda |
|
|
Przedstawiam wam wszystkim czlowieka sukcesu! Mistrz imprez i fanatyk drogich ciuchow.
Kurwa, placze jak widze tego goscia i jego posty. : DDDDD _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Shapiro ★★★★★
 Group: Members Joined: 24 Feb 2010 Donor:  Posts: 4268 Gold: 11.00 Clan: Jagshemash

|
#2 Posted: 03 Apr 2010 08:49 pm Post subject: |
|
|
Wersja na bal przebierancow. Pomyslowy spiochek przebral sie za Tonego Halika dzieki czemu zaoszczedzil na kostiumie troche pieniazkow na drogie ciuchy
Rozpierdala mnie ten typ na maxa dzisiaj. : DDDD
to przedwojenna szmata co ma tutaj na sobie nie wytarlbym kibla.
Last edited by Shapiro on 03 Apr 2010 08:50 pm; edited 1 time in total _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
spiochek_ma_bana
 Group: Members Joined: 09 Mar 2010 Posts: 6288 Gold: Locked Clan: Piękni i Bogaci

Status: Warn:  Reputation: 11
|
#3 Posted: 03 Apr 2010 08:50 pm Post subject: |
|
|
dziękuję za atencję, dla której więszkość no-lifów tego forum dałoby się wykastrować.
Ty nie rozumiesz debilu, ze liczy sie osobowosc, a nie wygląd?
Last edited by spiochek_ma_bana on 03 Apr 2010 08:51 pm; edited 1 time in total |
|
| Back to top |
|
 |
Shapiro ★★★★★

|
#4 Posted: 03 Apr 2010 08:54 pm Post subject: |
|
|
| spiochek_ma_bana wrote: | dziękuję za atencję, dla której więszkość no-lifów tego forum dałoby się wykastrować.
Ty nie rozumiesz debilu, ze liczy sie osobowosc, a nie wygląd? |
W jakim ty kurwa swiecie zyjesz? I o jakiej osobowosci w twoim wypadku mowimy? O typie ktory musi kupowac sobie weza zeby mial z nim kto na chacie posiedziec.
Placz i szczekaj ze Shapiro to debil bez przyjaciol bo o yej porze siedzi na forum. : D _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
spiochek_ma_bana
 Group: Members Joined: 09 Mar 2010 Posts: 6288 Gold: Locked Clan: Piękni i Bogaci

|
#5 Posted: 03 Apr 2010 08:56 pm Post subject: |
|
|
Ja tam za każdym razem przechodząc koło witryny sklepowej czy lustra przeglądam się i się mega cieszę ze swojego wyglądu, być może jestem niepoprawnym optymistą, ale najwyraźniej o to nie dbam. Czuję się niesamowicie dobrze w swojej skórze, zawsze się śmieję, jestem otwarty, szczery, bywam bezczelny ale to właśnie w sobie lubię najbardziej. Na pewno jestem oryginalny, pewny siebie i mam charakter. Ty za to jesteś tępą pizdą bez wyrazu, która tylko patrzy z zazdrością na innych.  _____________________
I love Britney and her music, because is the backbone to my music taste.
Without her support, I would end up feeling lost when I need to gain courage during hard times, cheer up or relax. |
|
| Back to top |
|
 |
Shapiro ★★★★★

|
#6 Posted: 03 Apr 2010 08:59 pm Post subject: |
|
|
| spiochek_ma_bana wrote: | Ja tam za każdym razem przechodząc koło witryny sklepowej czy lustra przeglądam się i się mega cieszę ze swojego wyglądu, być może jestem niepoprawnym optymistą, ale najwyraźniej o to nie dbam. Czuję się niesamowicie dobrze w swojej skórze, zawsze się śmieję, jestem otwarty, szczery, bywam bezczelny ale to właśnie w sobie lubię najbardziej. Na pewno jestem oryginalny, pewny siebie i mam charakter. Ty za to jesteś tępą pizdą bez wyrazu, która tylko patrzy z zazdrością na innych.  |
Nikt by mnie w tym zyciu nie zmusil do bycia zazdrosnym o twoja pizda ktora kasyje cie na starcie. Te cale pierdolenie o sobie pewnie juz wyryles na pamiec i powtarzasz to sobie zeby podkrecic sobie ego i brnac przez swoje nedzne zycie z taka niewyjsciowa maska ; D _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
spiochek_ma_bana

|
#7 Posted: 03 Apr 2010 09:02 pm Post subject: |
|
|
| Shapiro wrote: | | spiochek_ma_bana wrote: | Ja tam za każdym razem przechodząc koło witryny sklepowej czy lustra przeglądam się i się mega cieszę ze swojego wyglądu, być może jestem niepoprawnym optymistą, ale najwyraźniej o to nie dbam. Czuję się niesamowicie dobrze w swojej skórze, zawsze się śmieję, jestem otwarty, szczery, bywam bezczelny ale to właśnie w sobie lubię najbardziej. Na pewno jestem oryginalny, pewny siebie i mam charakter. Ty za to jesteś tępą pizdą bez wyrazu, która tylko patrzy z zazdrością na innych.  |
Nikt by mnie w tym zyciu nie zmusil do bycia zazdrosnym o twoja pizda ktora kasyje cie na starcie. Te cale pierdolenie o sobie pewnie juz wyryles na pamiec i powtarzasz to sobie zeby podkrecic sobie ego i brnac przez swoje nedzne zycie z taka niewyjsciowa maska ; D | Tak Cię to boli?
Ego mam ogromne, fakt. Nawet nie masz pojęcia jak przyjemnie i wygodnie się z tym żyje i nigdy tego nie zrozumiesz zakompleksiony głąbie..........
btw. nie pisze się "te pierdolenie", tylko "to pierdolenie". Ale skąd taki beztroski pustak jak ty moze o tym wiedziec 
Last edited by spiochek_ma_bana on 03 Apr 2010 10:49 pm; edited 4 times in total |
|
| Back to top |
|
 |
Guess Who
 Group: Members Joined: 23 Feb 2010 Donor:  Posts: 2862 Gold: 4.60 Clan: Truth

Status: Warn:  Reputation: 18
|
#8 Posted: 03 Apr 2010 09:19 pm Post subject: |
|
|
ladna dupa
jakis tel macie ? _____________________
|
|
| Back to top |
|
 |
RZULW_PANCERNOKOPYTNY
 Group: Members Joined: 24 Feb 2010 Posts: 1702 Gold: 0.00 Clan: D3JSP

Status: Warn:  Reputation: 15
|
#9 Posted: 04 Apr 2010 03:05 am Post subject: |
|
|
spioch wypierdalaj _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Classic
 Group: Members Joined: 09 Mar 2010 Donor:  Posts: 871 Gold: 0.60 Clan: Truth

Status: Warn:  Reputation: 3
|
#10 Posted: 04 Apr 2010 03:24 am Post subject: |
|
|
| siekiera motyka ryj mongolski mamy 4ty rozbior polski |
|
| Back to top |
|
 |
Puczman
Group: Members Joined: 24 Feb 2010 Posts: 2257 Gold: 45.47 Clan: Cult

|
#11 Posted: 04 Apr 2010 03:40 am Post subject: |
|
|
| Podaj adres, wysle ci troche ubran i paczke gumek, zeby nie powstawalo wiecej takich bezmogzow. |
|
| Back to top |
|
 |
Kolba
 Group: Members Joined: 27 Feb 2010 Posts: 14321 Gold: Locked Clan: chillout

Status: Warn:  Reputation: 29
|
#12 Posted: 04 Apr 2010 03:41 am Post subject: |
|
|
| spiochek_ma_bana wrote: | | Shapiro wrote: | | spiochek_ma_bana wrote: | Ja tam za każdym razem przechodząc koło witryny sklepowej czy lustra przeglądam się i się mega cieszę ze swojego wyglądu, być może jestem niepoprawnym optymistą, ale najwyraźniej o to nie dbam. Czuję się niesamowicie dobrze w swojej skórze, zawsze się śmieję, jestem otwarty, szczery, bywam bezczelny ale to właśnie w sobie lubię najbardziej. Na pewno jestem oryginalny, pewny siebie i mam charakter. Ty za to jesteś tępą pizdą bez wyrazu, która tylko patrzy z zazdrością na innych.  |
Nikt by mnie w tym zyciu nie zmusil do bycia zazdrosnym o twoja pizda ktora kasyje cie na starcie. Te cale pierdolenie o sobie pewnie juz wyryles na pamiec i powtarzasz to sobie zeby podkrecic sobie ego i brnac przez swoje nedzne zycie z taka niewyjsciowa maska ; D | Tak Cię to boli?
Ego mam ogromne, fakt. Nawet nie masz pojęcia jak przyjemnie i wygodnie się z tym żyje i nigdy tego nie zrozumiesz zakompleksiony głąbie..........
btw. nie pisze się "te pierdolenie", tylko "to pierdolenie". Ale skąd taki beztroski pustak jak ty moze o tym wiedziec  |
No cze Czyngis-Chanie. Niestety, w obecnych czasach liczy sie tylko morda/kasa wiec i tak kurwo nie poderwiesz nic oprocz pasztetow. Proste i logiczne. |
|
| Back to top |
|
 |
Deathray
 Group: Members Joined: 14 Oct 2008 Posts: 8470 Gold: 1.30 Clan: Retardacja
|
#13 Posted: 04 Apr 2010 04:08 am Post subject: |
|
|
| spiochek_ma_bana wrote: | dziękuję za atencję, dla której więszkość no-lifów tego forum dałoby się wykastrować.
Jak nie wygląd? Przecież pisałeś, że nie kupisz niczego poza versace... _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Ne)V(eR
Group: Banned Joined: 10 Mar 2010 Posts: 13017 Gold: 8.37

Status: Warn: Banned Reputation: 23

|
#14 Posted: 04 Apr 2010 04:59 am Post subject: |
|
|
niestety w tej eopce sie liczy wyglad, hajs i znajomosci oraz kto Cie lubi, zreszta a czy tak nie bylo od wiekow ? Takie pierdolenie, osobowosc, wnetrze, to dla ciot, stan twarz w twarz z zyciem, a okaze sie jaka jestes miekka faja, zdajac sie tylko na siebie _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
srubokret
 Group: Members Joined: 01 Mar 2010 Posts: 12160 Gold: 0.00 Clan: Retardacja
|
#15 Posted: 04 Apr 2010 06:02 am Post subject: |
|
|
| spiochek_ma_bana wrote: | Ja tam za każdym razem przechodząc koło witryny sklepowej czy lustra przeglądam się i się mega cieszę ze swojego wyglądu, być może jestem niepoprawnym optymistą, ale najwyraźniej o to nie dbam. Czuję się niesamowicie dobrze w swojej skórze, zawsze się śmieję, jestem otwarty, szczery, bywam bezczelny ale to właśnie w sobie lubię najbardziej. Na pewno jestem oryginalny, pewny siebie i mam charakter. Ty za to jesteś tępą pizdą bez wyrazu, która tylko patrzy z zazdrością na innych.  |
Zapomniałeś napisać, że jesteś też bardzo skromny. |
|
| Back to top |
|
 |
cez
 Group: Members Joined: 23 Feb 2010 Donor:  Posts: 7447 Gold: 0.00 Clan: Jagshemash

|
#16 Posted: 04 Apr 2010 07:12 am Post subject: |
|
|
| Deathray wrote: | | spiochek_ma_bana wrote: | dziękuję za atencję, dla której więszkość no-lifów tego forum dałoby się wykastrować.
Jak nie wygląd? Przecież pisałeś, że nie kupisz niczego poza versace... |
eZZZZZZZZZZZZ :DDDDDDDDDDDDD |
|
| Back to top |
|
 |
spiochek_ma_bana

|
#17 Posted: 04 Apr 2010 09:18 am Post subject: |
|
|
| Deathray wrote: | | spiochek_ma_bana wrote: | dziękuję za atencję, dla której więszkość no-lifów tego forum dałoby się wykastrować.
Jak nie wygląd? Przecież pisałeś, że nie kupisz niczego poza versace... | to są atrybuty przydatne aby czuć się lepiej we własnej skórze. Ale i tak nie przywiązuje wagi do tego co noszę, tylko do tego co mówię. |
|
| Back to top |
|
 |
spiochek_ma_bana

|
#18 Posted: 04 Apr 2010 09:21 am Post subject: |
|
|
| Ne)V(eR wrote: | | niestety w tej eopce sie liczy wyglad, hajs i znajomosci oraz kto Cie lubi, zreszta a czy tak nie bylo od wiekow ? Takie pierdolenie, osobowosc, wnetrze, to dla ciot, stan twarz w twarz z zyciem, a okaze sie jaka jestes miekka faja, zdajac sie tylko na siebie | koczywiscie pierwsze wrazenie jest bardzo wazne, 70% ogólnego wizerunku to wygląd, ale jeśli sobie umiesz zjednac ludzi rozmowa i zaimponowac im swoim charakterem, to jestes w chuj do przodu w porownaniu do nawet najbardziej dystyngowanych i przystojnych frajerów.
Nikt nie lubi supermenów
Last edited by spiochek_ma_bana on 04 Apr 2010 09:37 am; edited 1 time in total |
|
| Back to top |
|
 |
Hawer
 Group: Members Joined: 05 Mar 2010 Posts: 1180 Gold: 0.00 Clan: Jagshemash

Status: Warn:  Reputation: 3
|
#19 Posted: 04 Apr 2010 09:39 am Post subject: |
|
|
ŚPIOCHEK TO CHUJ _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Shapiro ★★★★★

|
#20 Posted: 04 Apr 2010 03:05 pm Post subject: |
|
|
bump _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
|