|
| Author |
Message |
Michald13 Martynka <3
 Group: Members Joined: 26 Feb 2010 Donor:  Posts: 18035 Gold: 1.90 Clan: chillout

Status: Warn:  Reputation: 25
|
#1 Posted: 13 Mar 2010 03:10 am Post subject: Murzyn |
|
|
| Co tam? |
|
| Back to top |
|
 |
rotto ◣_◢
 Group: Members Joined: 29 Jun 2008 Posts: 12869 Gold: 0.00 Clan: drum & bass
Status: Warn:  Reputation: 37
|
#2 Posted: 13 Mar 2010 03:37 am Post subject: |
|
|
niestety się nie orientuję co słychać u mojego przyjaciela, kolego z krakowa  _____________________
| Pekin wrote: | | niestety nie chodzę w miejsca gdzie selekcja naturalna obowiązuje |
 |
|
| Back to top |
|
 |
Melcma_Fajny_Mis
Group: Members Joined: 28 Feb 2010 Posts: 1979 Gold: 300.00 Clan: Cult

Status: Warn:  Reputation: 4
|
#3 Posted: 13 Mar 2010 03:39 am Post subject: |
|
|
| guwno |
|
| Back to top |
|
 |
Michald13 Martynka <3
 Group: Members Joined: 26 Feb 2010 Donor:  Posts: 18035 Gold: 1.90 Clan: chillout

|
#4 Posted: 13 Mar 2010 03:44 am Post subject: |
|
|
| rotto wrote: | niestety się nie orientuję co słychać u mojego przyjaciela, kolego z krakowa  |
A ty co taki przyjazny? |
|
| Back to top |
|
 |
murzyn
 Group: Members Joined: 01 Mar 2010 Posts: 4300 Gold: 0.00
Status: Warn:  Reputation: 6
|
#5 Posted: 13 Mar 2010 03:50 am Post subject: |
|
|
no cze _____________________ BO KIESZEŃ JAK BUTELKA - JEST LEPSZA KIEDY PEŁNA |
|
| Back to top |
|
 |
Michald13 Martynka <3

|
#6 Posted: 13 Mar 2010 03:54 am Post subject: |
|
|
co tam? |
|
| Back to top |
|
 |
rotto ◣_◢
|
#7 Posted: 13 Mar 2010 03:57 am Post subject: |
|
|
cześć koledzy kiedy idziemy na fetę?  _____________________
| Pekin wrote: | | niestety nie chodzę w miejsca gdzie selekcja naturalna obowiązuje |
 |
|
| Back to top |
|
 |
Michald13 Martynka <3

|
#8 Posted: 13 Mar 2010 03:58 am Post subject: |
|
|
| rotto wrote: | cześć koledzy kiedy idziemy na fetę?  |
Nie jem fety ćpunie. |
|
| Back to top |
|
 |
Kolba
 Group: Members Joined: 27 Feb 2010 Posts: 14321 Gold: Locked Clan: chillout

Status: Warn:  Reputation: 29
|
#9 Posted: 13 Mar 2010 04:07 am Post subject: |
|
|
| Tu Cie mam, Tu Cie mam, techno amfa, amfa techno |
|
| Back to top |
|
 |
Michald13 Martynka <3

|
#10 Posted: 13 Mar 2010 04:09 am Post subject: |
|
|
| Kolba wrote: | | Tu Cie mam, Tu Cie mam, techno amfa, amfa techno |
Żeby jeść ścierwo wcale nie trzeba słuchać techno Wystarczy być zajebanym w cztery dupy alkoholem i mieć je pod ręką. Gwarantuję, że jak raz tego spróbowałeś, to później w takiej sytuacji ciężko się oprzeć. |
|
| Back to top |
|
 |
Kolba

|
#11 Posted: 13 Mar 2010 04:12 am Post subject: |
|
|
| Michald13 wrote: |
Żeby jeść ścierwo wcale nie trzeba słuchać techno Wystarczy być zajebanym w cztery dupy alkoholem i mieć je pod ręką. Gwarantuję, że jak raz tego spróbowałeś, to później w takiej sytuacji ciężko się oprzeć. |
Nie, nie sprobowalem, ale mialem niejedna okazje. Powiedzialem sobie, ze to akurat nie jest mi potrzebne, co innego np. Marihuana (rzadko ale sie zdarza) czy leki (tak, tez bawilem sie kiedys Acodinem). Bo feta nie daje mi ani beki, ani halucynacji...to dla mnie zdawalo sie bezuzyteczne.
A po co mialbym wpasc w kolejny nalog? |
|
| Back to top |
|
 |
Michald13 Martynka <3

|
#12 Posted: 13 Mar 2010 04:15 am Post subject: |
|
|
| Kolba wrote: | | Michald13 wrote: |
Nie, nie sprobowalem, ale mialem niejedna okazje. Powiedzialem sobie, ze to akurat nie jest mi potrzebne, co innego np. Marihuana (rzadko ale sie zdarza) czy leki (tak, tez bawilem sie kiedys Acodinem). Bo feta nie daje mi ani beki, ani halucynacji...to dla mnie zdawalo sie bezuzyteczne.
To nie próbuj. Btw rozpierdala mnie ktoś, kto wpierdala paczke acodinu, a ludziom co jedzą fete jedzie od ćpunów. Nie mówię o Tobie, ale znam takie przypadki. A co do fazy po fecie. Jedna z najfajniejszych jakie znam. W chuj lepsza niż alko, czy baku. Może dlatego tak kusi. |
|
| Back to top |
|
 |
rotto ◣_◢
|
#13 Posted: 13 Mar 2010 04:16 am Post subject: |
|
|
kurwa ja po ostatnim ćpaniu pasuje, nie potrzebuję dragów, ew trawę czasem zajarać i starczy \o/ _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Michald13 Martynka <3

|
#14 Posted: 13 Mar 2010 04:17 am Post subject: |
|
|
| rotto wrote: | | kurwa ja po ostatnim ćpaniu pasuje, nie potrzebuję dragów, ew trawę czasem zajarać i starczy \o/ |
A co ćpałeś? |
|
| Back to top |
|
 |
Kolba

|
#15 Posted: 13 Mar 2010 04:22 am Post subject: |
|
|
| Michald13 wrote: |
To nie próbuj. Btw rozpierdala mnie ktoś, kto wpierdala paczke acodinu, a ludziom co jedzą fete jedzie od ćpunów. Nie mówię o Tobie, ale znam takie przypadki. A co do fazy po fecie. Jedna z najfajniejszych jakie znam. W chuj lepsza niż alko, czy baku. Może dlatego tak kusi. |
Wole nie. Mysle, ze jestem podatny na to, wiec nie chce sie w nic wciagnac...alkohol - ok, marihuana (rzadko) - rowniez ok.
Ale nic wiecej. |
|
| Back to top |
|
 |
murzyn
 Group: Members Joined: 01 Mar 2010 Posts: 4300 Gold: 0.00
Status: Warn:  Reputation: 6
|
#16 Posted: 13 Mar 2010 04:22 am Post subject: |
|
|
| Michald13 wrote: | | Kolba wrote: | | Michald13 wrote: |
jesli dla ciebie feta jest smaczna to jestes spierdolony i masz zjebany ryj. a splyw jest smaczny tez? och niebo w gebie takie, ze sie chce rzygac _____________________ BO KIESZEŃ JAK BUTELKA - JEST LEPSZA KIEDY PEŁNA |
|
| Back to top |
|
 |
lejdi
Group: Members Joined: 28 Feb 2010 Posts: 1260 Gold: Locked

Status: Warn:  Reputation: 8
|
#17 Posted: 13 Mar 2010 04:26 am Post subject: |
|
|
| Michald13 wrote: | | Kolba wrote: | | Tu Cie mam, Tu Cie mam, techno amfa, amfa techno |
Dokładnie, ale feta to i tak zawsze będzie najgorsze ze wszystkich ścierw. Trzeba nauczyć się walczyć ze sobą, a potem już będzie coraz łatwiej odmawiać. |
|
| Back to top |
|
 |
lejdi

|
#18 Posted: 13 Mar 2010 04:28 am Post subject: |
|
|
| Kolba wrote: | | Michald13 wrote: |
Wole nie. Mysle, ze jestem podatny na to, wiec nie chce sie w nic wciagnac...alkohol - ok, marihuana (rzadko) - rowniez ok.
Ale nic wiecej. |
Nie masz czego żałować, bo uzależnienie może być już po pierwszej kresce.
Dobre podejście masz do tych spraw. |
|
| Back to top |
|
 |
lejdi

|
#19 Posted: 13 Mar 2010 04:29 am Post subject: |
|
|
| rotto wrote: | | kurwa ja po ostatnim ćpaniu pasuje, nie potrzebuję dragów, ew trawę czasem zajarać i starczy \o/ |
Cze  |
|
| Back to top |
|
 |
rotto ◣_◢
|
#20 Posted: 13 Mar 2010 04:29 am Post subject: |
|
|
cześć lejdi _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
|