burdele na kółkach były bardzo popularne w Rosji w XIX w.
jutro manifestacja Ruchu Narodowego o 20, być może będę, dzisiaj gazówkami ich pogonili policja, mocno uzbrojona, czekamy na dymisje, a potem rozwiązanie rządu _________________ This user's signature has been disabled
No, manifestacje polecam ogólnie, szczególnie narodowe. Oprócz podniosłej, patriotycznej atmosfery jest też sporo beki. Ze 2,3 lata temu byłem z Michałem aka Michaldem13 i jego ziomkami na kontrmanifie NOP i było nielicho. Stoimy, manifestujemy, drzemy mordy do pedałów i ich stronników i nagle podchodzi dupeczka jakaś i do nas z tekstem "Eee, siema chłopaki. Macie może jajka to porzucamy sobie w nich :-) ????".
Nasze ryje wyglądały miej więcej tak ";DDDDDDDDDDD".
Polecam. I pamietaj - jebać lewaków i pierdoilone towarzystwo z międzynarodowego LGBT.
Nens wrote:
NIC DODAC NIC UJAC
Dobrze pojechał po majtach ryżemu.
Last edited by srubokret on 15 Jun 2014 03:46 pm; edited 4 times in total
wszak jestem uczestnikiem Marszu od 3 lat i pilnie wspieram każdą manifestację KNP w Wawie, natomiast jutro jest duża szansa, że się pojawię na rajdzie na sejm, być może wreszcie polecą pierwsze kamienie, także trzeba na ryj coś załozyć bo będzie się działo _________________ This user's signature has been disabled
trzeba rozjebac postsolidarnosciowe scierwo
niebawem bedzie wstyd, ze miales dziadka w po, tak jak teraz jak miales dziadka w pzpr
czuje dobrze, ze moj dziadek napierdalal ubekow
czekam tylko, az narodowcy sie zbiora i rozpierdola ta cala watahe, bo korwinisci z wykopu nie maja jaj
wolalbym, zeby korwin zajal sie wylacznie gospodarka, a reszta narodowcy, bo duzo tam jest socjalistow jednak
never zakopmy topor wojenny dla wspolnego dobra- Polski
Last edited by Sisio on 17 Jun 2014 07:05 am; edited 1 time in total
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum