|
| Author |
Message |
PolskaGurom
Group: Banned Joined: 05 Apr 2012 Posts: 922 Gold: Locked

Status: Warn:  Reputation: 0

|
#1 Posted: 12 Apr 2012 05:30 pm Post subject: ja pierdole, polska gildia/10 |
|
|
dostalem muta na gildyjnym za slowo dupa pozdro pincet _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
Ne)V(eR
Group: Banned Joined: 10 Mar 2010 Posts: 13017 Gold: 8.37

Status: Warn: Banned Reputation: 23

|
#2 Posted: 12 Apr 2012 06:47 pm Post subject: |
|
|
w chuju to mam wypierdalaj
p.s. problemy jebanego smiecia bez zycia _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
PolskaGurom

|
#3 Posted: 13 Apr 2012 02:39 am Post subject: |
|
|
| Ne)V(eR wrote: | w chuju to mam wypierdalaj
p.s. problemy jebanego smiecia bez zycia |
problemy newera
zrobic fiflak z przewrotem w tyl czy wprzud hmmmmmm i co ja wogule zjem na sniadanie musze znuw isc na rzebry pod kosciul wpierdalac oplatki _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
Ne)V(eR

|
#4 Posted: 13 Apr 2012 04:07 am Post subject: |
|
|
ty jebany wybryku natury, ja mam prace, wiec stac mnie na porzadne sniadanie o ktorym nawet nie masz pojecia, ze moze istniec, bo w biedackim umysle takie rozwiazania zdrowego sniadania nie istnieja. Faktycznie moje obecne problemy skadaja sie z tego jaki uklad zrobic na zawodach, ale to swiadczy ze mam umiejetnosci, ktore potwierdzaja moje kompetencje jako instruktor, wiec mozesz spierdalac. W Twoim CV poza szkola w prowinicji mozesz co najwyzej wpisac zainteresowania "gry komputerowe" i szybkie zakladanie kont na forach. Ja natomiast mam problem jak napisac CV na jedna strone przy czcionce 12, bo z reguly nie wiem co mam wyrzucic, tyle moge o sobie napisac i o tym jakie mam doswiadczenie oraz kompetencje _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
PolskaGurom

|
#5 Posted: 13 Apr 2012 04:12 am Post subject: |
|
|
| Ne)V(eR wrote: | | ty jebany wybryku natury, ja mam prace, wiec stac mnie na porzadne sniadanie o ktorym nawet nie masz pojecia, ze moze istniec, bo w biedackim umysle takie rozwiazania zdrowego sniadania nie istnieja. Faktycznie moje obecne problemy skadaja sie z tego jaki uklad zrobic na zawodach, ale to swiadczy ze mam umiejetnosci, ktore potwierdzaja moje kompetencje jako instruktor, wiec mozesz spierdalac. W Twoim CV poza szkola w prowinicji mozesz co najwyzej wpisac zainteresowania "gry komputerowe" i szybkie zakladanie kont na forach. Ja natomiast mam problem jak napisac CV na jedna strone przy czcionce 12, bo z reguly nie wiem co mam wyrzucic, tyle moge o sobie napisac i o tym jakie mam doswiadczenie oraz kompetencje |
moje umiejentnosc:
napierdalam fiflaki zawodowo
gratuluje zostales nauczycielem wfu _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
Fatality
 Group: Members Joined: 27 Feb 2010 Donor:  Posts: 10241 Gold: 3.30 Clan: Retardacja

Status: Warn:  Reputation: 34
|
#6 Posted: 13 Apr 2012 04:14 am Post subject: |
|
|
Umysł biedaka zawsze będzie biedny _____________________
| Ne)V(eR wrote: | | moj uklad na sciezce na 5.0 rundak fiflak fiflak salto lamane w tyl, lub druga sciezka salto w przod do rundaka salto w tyl i z rozbiegu salto do salta |
| baroza wrote: | | trącam penisem dzieci |
|
|
| Back to top |
|
 |
Ne)V(eR

|
#7 Posted: 13 Apr 2012 04:59 am Post subject: |
|
|
| PolskaGurom wrote: |
moje umiejentnosc:
gratuluje zostales nauczycielem wfu |
aaaa ty kurwo jebana, nauczyciel wf to tylko podstawa ja obecnie podczas Euro bede pracowal dla Adidasa wymagania: ukonczone studia wyzsze o profilu sportowym, plynny jezyk angielski podstawy marketingu i obslugi klienta latwe gowno smieciu i placa w euro, 6 meczy za kazdy 150 euro wiec placz, ze jestes smieciem _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
PolskaGurom

|
#8 Posted: 13 Apr 2012 05:06 am Post subject: |
|
|
| Ne)V(eR wrote: | | PolskaGurom wrote: |
moje umiejentnosc:
gratuluje zostales nauczycielem wfu |
aaaa ty kurwo jebana, nauczyciel wf to tylko podstawa ja obecnie podczas Euro bede pracowal dla Adidasa wymagania: ukonczone studia wyzsze o profilu sportowym, plynny jezyk angielski podstawy marketingu i obslugi klienta latwe gowno smieciu i placa w euro, 6 meczy za kazdy 150 euro wiec placz, ze jestes smieciem |
no, zalapiesz sie na fuche w ktorej zarobisz okolo 3k, starczy ci pieniedzy gdzies na miesiac a pozniej znowu wypierdolisz do stacji metra blagac o piniondze na bulke _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
Fatality
 Group: Members Joined: 27 Feb 2010 Donor:  Posts: 10241 Gold: 3.30 Clan: Retardacja

|
#9 Posted: 13 Apr 2012 07:56 am Post subject: |
|
|
plynny jezyk angielski
are you agree with that _____________________
| Ne)V(eR wrote: | | moj uklad na sciezce na 5.0 rundak fiflak fiflak salto lamane w tyl, lub druga sciezka salto w przod do rundaka salto w tyl i z rozbiegu salto do salta |
|
|
| Back to top |
|
 |
Fatality

|
#10 Posted: 13 Apr 2012 07:58 am Post subject: |
|
|
he is not straight he is a lair _____________________
|
|
| Back to top |
|
 |
srubokret
 Group: Members Joined: 01 Mar 2010 Posts: 12160 Gold: 0.00 Clan: Retardacja
Status: Warn:  Reputation: 15
|
#11 Posted: 13 Apr 2012 08:04 am Post subject: |
|
|
| Ne)V(eR wrote: | | ty jebany wybryku natury, ja mam prace, wiec stac mnie na porzadne sniadanie o ktorym nawet nie masz pojecia, ze moze istniec, bo w biedackim umysle takie rozwiazania zdrowego sniadania nie istnieja. Faktycznie moje obecne problemy skadaja sie z tego jaki uklad zrobic na zawodach, ale to swiadczy ze mam umiejetnosci, ktore potwierdzaja moje kompetencje jako instruktor, wiec mozesz spierdalac. W Twoim CV poza szkola w prowinicji mozesz co najwyzej wpisac zainteresowania "gry komputerowe" i szybkie zakladanie kont na forach. Ja natomiast mam problem jak napisac CV na jedna strone przy czcionce 12, bo z reguly nie wiem co mam wyrzucic, tyle moge o sobie napisac i o tym jakie mam doswiadczenie oraz kompetencje |
Vouch!
Bombi reprezentuje sobą absolutny brak życia. |
|
| Back to top |
|
 |
SKILL
 Group: Members Joined: 22 Sep 2010 Posts: 5135 Gold: 19.80 Clan: E-Drama

Status: Warn:  Reputation: 5
|
#12 Posted: 13 Apr 2012 08:17 am Post subject: |
|
|
Owszem, nie zmienia to jednak faktu ze Paweu jest na tym samym poziomie obcowania w internetach. _____________________ [quote="Ne)V(eR"]a twoja matka ojebala mi wlasnie special hard cock za 5 funtow
najlepsza dziwka w miescie jaka kiedykolwiek mialem tbh[/quote] |
|
| Back to top |
|
 |
PolskaGurom

|
#13 Posted: 13 Apr 2012 08:20 am Post subject: |
|
|
| srubokret wrote: | | Ne)V(eR wrote: | | ty jebany wybryku natury, ja mam prace, wiec stac mnie na porzadne sniadanie o ktorym nawet nie masz pojecia, ze moze istniec, bo w biedackim umysle takie rozwiazania zdrowego sniadania nie istnieja. Faktycznie moje obecne problemy skadaja sie z tego jaki uklad zrobic na zawodach, ale to swiadczy ze mam umiejetnosci, ktore potwierdzaja moje kompetencje jako instruktor, wiec mozesz spierdalac. W Twoim CV poza szkola w prowinicji mozesz co najwyzej wpisac zainteresowania "gry komputerowe" i szybkie zakladanie kont na forach. Ja natomiast mam problem jak napisac CV na jedna strone przy czcionce 12, bo z reguly nie wiem co mam wyrzucic, tyle moge o sobie napisac i o tym jakie mam doswiadczenie oraz kompetencje |
Vouch!
ty reprezentujesz soba absolutny brak wzrostu
wykurwiaj _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
srubokret
 Group: Members Joined: 01 Mar 2010 Posts: 12160 Gold: 0.00 Clan: Retardacja
Status: Warn:  Reputation: 15
|
#14 Posted: 13 Apr 2012 08:26 am Post subject: |
|
|
| PolskaGurom wrote: | | srubokret wrote: | | Ne)V(eR wrote: | | ty jebany wybryku natury, ja mam prace, wiec stac mnie na porzadne sniadanie o ktorym nawet nie masz pojecia, ze moze istniec, bo w biedackim umysle takie rozwiazania zdrowego sniadania nie istnieja. Faktycznie moje obecne problemy skadaja sie z tego jaki uklad zrobic na zawodach, ale to swiadczy ze mam umiejetnosci, ktore potwierdzaja moje kompetencje jako instruktor, wiec mozesz spierdalac. W Twoim CV poza szkola w prowinicji mozesz co najwyzej wpisac zainteresowania "gry komputerowe" i szybkie zakladanie kont na forach. Ja natomiast mam problem jak napisac CV na jedna strone przy czcionce 12, bo z reguly nie wiem co mam wyrzucic, tyle moge o sobie napisac i o tym jakie mam doswiadczenie oraz kompetencje |
Vouch!
wykurwiaj |
Jakby nie patrzeć posiadam więcej wzrostu od Ciebie.
HAHA, TRYWIALNY EKSKREMENT. |
|
| Back to top |
|
 |
PolskaGurom

|
#15 Posted: 13 Apr 2012 08:52 am Post subject: |
|
|
| srubokret wrote: | | PolskaGurom wrote: | | srubokret wrote: | | Ne)V(eR wrote: | | ty jebany wybryku natury, ja mam prace, wiec stac mnie na porzadne sniadanie o ktorym nawet nie masz pojecia, ze moze istniec, bo w biedackim umysle takie rozwiazania zdrowego sniadania nie istnieja. Faktycznie moje obecne problemy skadaja sie z tego jaki uklad zrobic na zawodach, ale to swiadczy ze mam umiejetnosci, ktore potwierdzaja moje kompetencje jako instruktor, wiec mozesz spierdalac. W Twoim CV poza szkola w prowinicji mozesz co najwyzej wpisac zainteresowania "gry komputerowe" i szybkie zakladanie kont na forach. Ja natomiast mam problem jak napisac CV na jedna strone przy czcionce 12, bo z reguly nie wiem co mam wyrzucic, tyle moge o sobie napisac i o tym jakie mam doswiadczenie oraz kompetencje |
Vouch!
wykurwiaj |
Jakby nie patrzeć posiadam więcej wzrostu od Ciebie.
HAHA, TRYWIALNY EKSKREMENT. |
Już nie, kolego  _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
Ne)V(eR

|
#16 Posted: 13 Apr 2012 08:56 am Post subject: |
|
|
| Fatality wrote: | | he is not straight he is a lair |
pierdolonych literowek zajebany psie nie wychwycisz w mowie potocznej, mam do czynienia z erasmusami na swojej uczelni, a jest ich bagatela ponad 50 osob, co jest szokiem dla organizatorow roznych imprez dla erasmusow, bo nigdzie indziej poza oczywiscie UW i PW gdzie sa studia miedzynarodowe nie ma ich tylu co u nas. I kazdy z nich przynaje mi sam z siebie, ze mam bardzo dobry angielski i milo sie slucha, ze jestem wstanie wytlumaczyc na komunikatywnym poziomie dane zjawiska i opowiedziec historie z zycia. To wystarczy, by zarabiac w euro smiecie, a wymiar 20h pracy tygodniowo w szkole, gdzie robie to co kurwa skonczylem na swoich studiach pozwala mi na dalszy rozwoj + mozliwosci dodatkowego zarobku w postaci np. lekcji indwydualnych z akrobatyki sportowej, ktore juz udzielam. Co prawda nie za pelna stawke tak jak powinienem, ale juz zarabiam robiac to co kocham i to czego nauczyly mnie studia. A Wy bedziecie zapierdalac na kasie po studiach humanistycznych lub robic pierdolone analizy przy komputerze za marne 2000 zl po studiach scislych.
Wiec zamknac mordy, bo poki co to z 90% tego forum to ja zarabiam, mam wlasne mieszkanie i zyje za wlasne pieniadze, a wy smiecie nabijacie rachunek starym za prad siedzac przed tym jebanym komputerem i zrac frytki na sniadanie
Last edited by Ne)V(eR on 13 Apr 2012 08:57 am; edited 2 times in total _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
sexx
 Group: Members Joined: 15 Jul 2008 Posts: 952 Gold: 13.37
|
#17 Posted: 13 Apr 2012 09:12 am Post subject: |
|
|
u was _____________________ CO KURWA SZMATO?! |
|
| Back to top |
|
 |
Fatality

|
#18 Posted: 13 Apr 2012 09:19 am Post subject: |
|
|
o ja pierdole, jaki wall of text, zastanawiam sie czy przeczytac _____________________
|
|
| Back to top |
|
 |
SKILL
 Group: Members Joined: 22 Sep 2010 Posts: 5135 Gold: 19.80 Clan: E-Drama

Status: Warn:  Reputation: 5
|
#19 Posted: 13 Apr 2012 09:20 am Post subject: |
|
|
| Ne)V(eR wrote: | | Fatality wrote: | | he is not straight he is a lair |
pierdolonych literowek zajebany psie nie wychwycisz w mowie potocznej, mam do czynienia z erasmusami na swojej uczelni, a jest ich bagatela ponad 50 osob, co jest szokiem dla organizatorow roznych imprez dla erasmusow, bo nigdzie indziej poza oczywiscie UW i PW gdzie sa studia miedzynarodowe nie ma ich tylu co u nas. I kazdy z nich przynaje mi sam z siebie, ze mam bardzo dobry angielski i milo sie slucha, ze jestem wstanie wytlumaczyc na komunikatywnym poziomie dane zjawiska i opowiedziec historie z zycia. To wystarczy, by zarabiac w euro smiecie, a wymiar 20h pracy tygodniowo w szkole, gdzie robie to co kurwa skonczylem na swoich studiach pozwala mi na dalszy rozwoj + mozliwosci dodatkowego zarobku w postaci np. lekcji indwydualnych z akrobatyki sportowej, ktore juz udzielam. Co prawda nie za pelna stawke tak jak powinienem, ale juz zarabiam robiac to co kocham i to czego nauczyly mnie studia. A Wy bedziecie zapierdalac na kasie po studiach humanistycznych lub robic pierdolone analizy przy komputerze za marne 2000 zl po studiach scislych.
Wiec zamknac mordy, bo poki co to z 90% tego forum to ja zarabiam, mam wlasne mieszkanie i zyje za wlasne pieniadze, a wy smiecie nabijacie rachunek starym za prad siedzac przed tym jebanym komputerem i zrac frytki na sniadanie |
nie mylilem sie, drugi karzel _____________________ [quote="Ne)V(eR"]a twoja matka ojebala mi wlasnie special hard cock za 5 funtow
najlepsza dziwka w miescie jaka kiedykolwiek mialem tbh[/quote] |
|
| Back to top |
|
 |
PolskaGurom

|
#20 Posted: 13 Apr 2012 09:20 am Post subject: |
|
|
| Ne)V(eR wrote: | | Fatality wrote: | | he is not straight he is a lair |
Wiec zamknac mordy, bo poki co to z 90% tego forum to ja zarabiam, mam wlasne mieszkanie i zyje za wlasne pieniadze, a wy smiecie nabijacie rachunek starym za prad siedzac przed tym jebanym komputerem i zrac frytki na sniadanie |
i is a lair _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
|