bardzo stare _____________________ [quote="Ne)V(eR"]a twoja matka ojebala mi wlasnie special hard cock za 5 funtow
najlepsza dziwka w miescie jaka kiedykolwiek mialem tbh[/quote]
Witam, jestem grubą kurwą i chcę zdechnąć na raka
3x tak przeszlas
Hehe
ALE MNIE WKURWIA TA GRUBA SZMATA JA PIERDOLE ROZSTRZELAM TĄ GŁUPIĄ GRUBĄ KURWĘ IRYTUJĄCĄ SZMATĘ AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA KURWAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA MONIA NIENAWIDZĘ CIĘ ZA TO ŻE TO WSTAWIŁAŚ JA PIERDOLĘ CO ZA GRUBA PIZDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA PIERDOLNIĘTA SPOKO POPROSTU SPOKO MIAŁAM RZETAKPOWIEM PRAWO RZEBY DALEJ POJECHAC I SIE KRZTALCIC TO STRATA NIE DLA MNIE ALE TAGRZE DLA SFERY TANECZNEJ
IASHDUIHASIDAUHSDIA
pamietam ta glupia sciere, wyjebalbym jej w pysk bez chwili zastanowienia _____________________
Ne)V(eR wrote:
moj uklad na sciezce na 5.0 rundak fiflak fiflak salto lamane w tyl, lub druga sciezka salto w przod do rundaka salto w tyl i z rozbiegu salto do salta
3x tak przeszlas
Hehe
ALE MNIE WKURWIA TA GRUBA SZMATA JA PIERDOLE ROZSTRZELAM TĄ GŁUPIĄ GRUBĄ KURWĘ IRYTUJĄCĄ SZMATĘ AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA KURWAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA MONIA NIENAWIDZĘ CIĘ ZA TO ŻE TO WSTAWIŁAŚ JA PIERDOLĘ CO ZA GRUBA PIZDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA PIERDOLNIĘTA SPOKO POPROSTU SPOKO MIAŁAM RZETAKPOWIEM PRAWO RZEBY DALEJ POJECHAC I SIE KRZTALCIC TO STRATA NIE DLA MNIE ALE TAGRZE DLA SFERY TANECZNEJ
IASHDUIHASIDAUHSDIA
Za kazdym razem kiedy ktos opublikuje ten film, ogladam go, mimo, ze widzialam go juz milion razy, cos mnie kusi by go wlaczy. I za kazdym razem czuje sie zirytowana i zażenowana, wiec musialam sie tym z wami podzielic, by nie zostac sama z tym uczuciem.
3x tak przeszlas
Hehe
IASHDUIHASIDAUHSDIA
Za kazdym razem kiedy ktos opublikuje ten film, ogladam go, mimo, ze widzialam go juz milion razy, cos mnie kusi by go wlaczy. I za kazdym razem czuje sie zirytowana i zażenowana, wiec musialam sie tym z wami podzielic, by nie zostac sama z tym uczuciem.
Jak mnie ona niesamowicie wkurwia, nie potrafię się śmiać z takich ludzi, zawsze jak oglądam tego typu filmiki czuję rządzę mordu.
moj uklad na sciezce na 5.0 rundak fiflak fiflak salto lamane w tyl, lub druga sciezka salto w przod do rundaka salto w tyl i z rozbiegu salto do salta
idz do jukendens, bede ci bil brawo przed telewizorem _____________________
Ne)V(eR wrote:
3x tak przeszlas
Hehe
IASHDUIHASIDAUHSDIA
przeciez umyslowo to jestescie z ta gruba dziwka jak rodzenstwo.
Monia89 wrote:
Mnie rozbawil jej "taniec"
Zas monolog i dialog z jurorami niesamowicie mnie zirytował. Mogli jej bardziej pocisnac
o ja pierdole, monika potrafi sie wypowiedziec pelnym zdaniem i w miare inteligentnie. chyba mama pomaga z boku.
Monia89 wrote:
Fatality wrote:
monika, idz do jukendens
Obawiam sie, ze lepiej bym zatanczyla mimo, ze nie tancze zadnego stylu, czyli freestyle w sumie i u niej jest styl wolny tanczy jak wsciekla łania.
Az tak bym sie nie osmieszyla
kurwa nie dokonczylem tematu, zmieniam zdanie.
wypierdalaj tępa ściero.
Last edited by Popek on 28 Dec 2011 07:28 am; edited 2 times in total
a ja sie wkurwiam jak probuje to powiedziec i napierdalam przez to ludzi po glowach _____________________
Ne)V(eR wrote:
a ja sie wkurwiam jak probuje to powiedziec i napierdalam przez to ludzi po glowach
mialam to samo, kolega na domowce rzucil haslo, zaczelam powtarzac i sie mylilam, wiec gadalam okolo 2h az sie nauczylam, bylo przy tym duzo beki i halasu bo wiekszosc probowala, az w koncu przyjechali psy o 4 rano i dostalismy mandat ;D haha
bombel: no ja tez jestem n1 z niczym mnie nie zagniesz, z zadna sucha szosa, entuzjastami , ani rewolwerami ;D
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum