kurwa lamus wyciagnal jakies brudne gacie z kosza na pranie i mysli ze jest kurwa maczo...
kazdy wie pizdzielcu ze jestes kurwa gejem i takie akcje to zalosna poza
obsralem cie na rzadko i nie wiesz co powiedzxiec to wkleasz jakies niesmieszne i autofailoskie zdjecoe... kurwa jestes zalosny jak warszawskie żule ktore wchodza do pelnego tramwaju w obesranych spodniach...
(failłem;D)
Last edited by Mysz15 on 12 Dec 2011 11:07 am; edited 1 time in total
kurwa lamus wyciagnal jakies brudne gacie z kosza na pranie i mysli ze jest kurwa maczo...
obsralem cie na rzadko i nie wiesz co powiedzxiec to wkleasz jakies niesmieszne i autofailoskie zdjecoe... kurwa jestem zalosny jak warszawskie żule ktore wchodza do pelnego tramwaju w obesranych spodniach...
obsralem cie na rzadko i nie wiesz co powiedzxiec to wkleasz jakies niesmieszne i autofailoskie zdjecoe... kurwa jestem zalosny jak warszawskie żule ktore wchodza do pelnego tramwaju w obesranych spodniach...
tak jesteś żałosny i wchodzisz do trama w pełnych guwna porach _____________________
hahahahah latwe gowno : D _____________________ [quote="Ne)V(eR"]a twoja matka ojebala mi wlasnie special hard cock za 5 funtow
najlepsza dziwka w miescie jaka kiedykolwiek mialem tbh[/quote]
FACHURA _____________________ Piwko to jest napój, chcesz se wypić to pracuj,
nie ma pracy kombinuj, gdy robisz ruchy się pilnuj
http://www.lastfm.pl/user/DramBejz
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum