#1Posted: 09 Dec 2011 05:32 pm Post subject: ja pierdole
klienci to jebani debile, juz powoli mam dosyc kontaktow z tymi kreaturami, to co dzisiaj odjebali to przeszlo ludzkie pojecie, jeden klient przyszedl, polozyl na podlodze krutke, na nia swoj plecak, i patrzyl na buty, i wybieral pokolei i kladl sobie na kurtke.... Potem usiadl obok na laweczce i przymierzal buty , ktore ulozyl sobie na kurteczce, druga natomiast klientka w wieku 18 lat podeszla do tekturowego pilkarza Realu i zaczela go "namietnie" obmacywac i w ktoryms momencie przejechala mu reka z klaty i powoli sunela mu do spodenek NOSZ KURWA O CO W TYM CHODZI ???????? _________________ This user's signature has been disabled
e hastner dawaj jakiegos spara zorganizujemy z chlopakami i bedziemy sie napierdalac za pieniadze _____________________
Ne)V(eR wrote:
moj uklad na sciezce na 5.0 rundak fiflak fiflak salto lamane w tyl, lub druga sciezka salto w przod do rundaka salto w tyl i z rozbiegu salto do salta
nie bede wspominal juz o typie, ktory mi wpieral ze promocja butow z 249 zl na 149 zl jest nieoplacalna dla firmy ;DDDDD _________________ This user's signature has been disabled
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum