#1Posted: 29 Nov 2011 04:43 am Post subject: ej no :<
Siedze sobie przed komputrem w bokserkach i spogoladam na moj bauch.
musze skonczyc z kebabami i piwem. :<
Troche sie postaralem i szczerze mowiac nie jestem zadowolony, ogranicze niezdrowe zarcie i piwo.
Nie chce aby maksymalnie wyjebalo mi bojler. _____________________
Problem z kebabem jest taki ze jest latwo dosptepny i nie musisz sie trudzic gotowaniem.
Z piwem znowu jest taki ze to piwo. _____________________ [quote="Ne)V(eR"]a twoja matka ojebala mi wlasnie special hard cock za 5 funtow
najlepsza dziwka w miescie jaka kiedykolwiek mialem tbh[/quote]
piwo gówno ma do brzucha w zasadzie. brzuch piwny to mit
jak kurwa pijesz jedno na tydzien to z pewnoscia jest to mit _____________________ [quote="Ne)V(eR"]a twoja matka ojebala mi wlasnie special hard cock za 5 funtow
najlepsza dziwka w miescie jaka kiedykolwiek mialem tbh[/quote]
piwo gówno ma do brzucha w zasadzie. brzuch piwny to mit
Alkohol zajebiście spowalnia metabolizm na ~15h po jego spożyciu, jedna z większych trucizn, jakie można w siebie wpierdolić. W dodatku zaburza tyle procesów metabolicznych, ze szkoda wymieniać. Piwo ma zajebiście duży udział w tworzeniu opasłych skurwieli. _____________________
A ja wpierdalam co chce i nie jestem gruby. _____________________ Piwko to jest napój, chcesz se wypić to pracuj,
nie ma pracy kombinuj, gdy robisz ruchy się pilnuj
http://www.lastfm.pl/user/DramBejz
generalnie duze stezenie alkoholu wplywa na ubytek tkanki tluszczowej, ale oprocz tego rowniez robi spustoszenie w strukturach komorkowych miesni, brzuch piwny to nie mit, proponuje codziennie wlewac w siebie powiedzmy 1-2 litry wody + glukoze i tez bedziecie mieli brzuch, bo slod jeczmienny to dodatek energetyczny w postaci 500 kcal = 1 piwo, wlej 4 masz 2000 kcal w postaci czystych weglowodanow, ktore odkladaja sie w tluszcz i przy okazji rozpychasz zoladek taka iloscia plynow w tak krotkim czasie _________________ This user's signature has been disabled
#17Posted: 29 Nov 2011 04:56 pm Post subject: Re: ej no :<
Gumisiowy wrote:
Siedze sobie przed komputrem w bokserkach i spogoladam na moj bauch.
musze skonczyc z kebabami i piwem. :<
Troche sie postaralem i szczerze mowiac nie jestem zadowolony, ogranicze niezdrowe zarcie i piwo.
Nie chce aby maksymalnie wyjebalo mi bojler.
jedz i pij co chcesz ale jednoczesnie napierdalaj intensywne treningi cardio
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum