#1Posted: 04 Nov 2011 08:57 am Post subject: Odmówili mi adopcji kota ;c
Bardzo dziękuję za odpowiedzi.
Proszę się na mnie nie gniewać - wszystko wygląda super, jestem przekonana, że będą Państwo dobrymi opiekunami kociaków, które do Was trafią, natomiast z bólem serca będę musiała Państwu odmówić.
Wiem, że jest to dość niesprawiedliwe, ale obiecałam sobie, że nigdy już nie wydam kotów do studenckiego mieszkania - mam za sobą bardzo, bardzo nieszczęśliwą adopcję właśnie do młodych ludzi, wspólnie zamieszkujących w trakcie studiów. Adopcja ta zakończyła się dla kotów fatalnie - wiem, że nie można oceniać wszystkich jedną miarą, ale zbyt mocno obawiałabym się, co będzie z kotami za rok, dwa... _____________________ [quote=
moj uklad na sciezce na 5.0 rundak fiflak fiflak salto lamane w tyl, lub druga sciezka salto w przod do rundaka salto w tyl i z rozbiegu salto do salta
moj uklad na sciezce na 5.0 rundak fiflak fiflak salto lamane w tyl, lub druga sciezka salto w przod do rundaka salto w tyl i z rozbiegu salto do salta
na pewno wie ze studiujesz lewackie kierunki _____________________
Ne)V(eR wrote:
powiedz ze masz włosy jana pawła w chacie i kociakom nic stac sie nie moze chodź byś chciał je wydac satanistą
co tu sie kurwa dzieje _____________________
Ne)V(eR wrote:
13. Jaki jest Państwa stosunek do sterylizacji/kastracji zwierząt?
W tym domu tylko ja będę mieć jądra!
akurat jebany trutniu to że chcesz kastrować i sterylizować koty to jest dla ciebie + 10000 pkt. Wszystkie kociarnie kastrują zwierzęta jak mają kasiore jeabana lewacka kurwo _____________________
akurat jebany trutniu to że chcesz kastrować i sterylizować koty to jest dla ciebie + 10000 pkt. Wszystkie kociarnie kastrują zwierzęta jak mają kasiore jeabana lewacka kurwo
wiem o tym glabie dlatego to napisalem _____________________ [quote=
akurat jebany trutniu to że chcesz kastrować i sterylizować koty to jest dla ciebie + 10000 pkt. Wszystkie kociarnie kastrują zwierzęta jak mają kasiore jeabana lewacka kurwo
wiem o tym glabie dlatego to napisalem
ty szmato dobrze wiesz ze tak nie jest. napisałeś to chuju bo chciałeś pokazać swoją fajnośc a tak naprawde jesteś jebaną kurwą
e. nienawidze cie pizdo
Last edited by Pszyjaciel on 04 Nov 2011 05:20 pm; edited 1 time in total _____________________
czemu sterylizowanie kotow jest takie fajne? _____________________
Ne)V(eR wrote:
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum