Play Legend of the Green Dragon Play BNT Play Promisance Play Alien Assault Traders Play Quantum Star Play Some Chess  
   D3jsp RPGRPG   ArcadeArcade   Multiplayer PokerD3Jsp Poker   FAQ/RulesFAQ/Rules  SearchSearch  MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   ChatroomLive Chat   Log inLog in   RegisterRegister 

Musze sie kurwa wyprowadzic i wyplakac w internecie
1, 2  Next

Post new topic  Reply to topic  d3jsp Forum Index -> International Forum -> Polska
View previous topic :: View next topic ::  
Author Message
Kolba

Group: Members
Gold: Locked
Clan: chillout

pl.gif

Status:
Warn:

Post#1 Posted: 16 Nov 2010 03:16 pm    Post subject: Musze sie kurwa wyprowadzic i wyplakac w internecie Reply with quote

Bold = Najlepsze czesci

KTO PRZECZYTA I COS CIEKAWEGO POWIE DOSTANIE NAGRODE.

Tak, panowie. Zamierzam opowiedziec wam historie o moim mieszkaniu w Gdansku. Przez moja pojebana ex musialem na ostatnia chwile wynajac jakies scierwo za 500zl niegodne polowy tych pieniedzy. Dostalem 3 wspollokatorow na 2 pokoje, jeden po 3 dniach nie wytrzymal tempa picia i sie wyprowadzil. Teraz jest nas 3, ze mna w pokoju mieszka pierdolona fleja, brudas i jebany grubas w jednym. ~100kg na bank wazy, przy tym nizszy ode mnie ofc. Ten jebany nieporadny spierdoleniec nie potrafi talerza w lapie utrzymac zeby sie nie wyjebal, brudzac podloge zarciem i rozbijajac o nia. Brzydze sie jak na niego patrze, niepojety smierdziel. Jest na drugim (!) roku a uczylem go robic pranie i niektorych PODSTAWOWYCH czynnosci kuchennych (nawet kurwa Spaghetti z gotowego sosu kretyn nie umial). Teraz najlepsze: On rzadko w ogole chodzi na zajecia, calymi dniami spi i w nocy wstaje zeby pogadac z jakimis idiotkami na czacie. Potrafi powtarzac przez 30 minut: "Moniko, pokaz cycki", po to zeby uslyszec ze i tak mu nie pokaze bo wyglada jak troll, ewentualnie dyskutuje co on by jej zrobil i wcale nie krepuje go to, ze inni siedza i sluchaja. W dodatku w przerwach miedzy czatem a spaniem oglada na cala pizde Anime jakies. Wszak jaranie sie Japonia to pedalstwo a Manga i Anime to ciota i chuj! Oczywiscie malo, ze pali paczke dziennie i w sumie mimo, ze jestem palacy to juz powoli czuje ze zdycham, to jeszcze skurwiel potrafi do talerza gasic kiepy. No i najciekawsze: On spi z widelcami, ciuchami w ktorych idzie nastepnego dnia na miasto/do szkoly, popielniczka mu sie wysypuje, butelki po winach.

Przejdzmy do nastepnego:

Tu historia krotka: Podobny przypadek, rowniez oglada Anime, rzekomy zajebisty podrywacz "top modelek z Sopotu", ktorego "zajebista panna" okazala sie pasztetem z krotkimi nogami i morda nie lepsza od Spiocha (brakowalo mi tej kurwa brodki tylko). W miedzyczasie planuje wciagnac nas w jakis chory pomysl programu internetowego, w ktorym "Ja bede prowadzil program, przeciez jestem przystojny i mam fajne gadane, wyglad". Oczywiscie, jak na uciekiniera z Auschwitz to calkiem gruby typ. Do jego pokoju wejsc sie nie da. Wybierasz albo "górę starych ciuchow" albo "wonwuz talerzy i innych naczyn". NO I KURWA UWAGA: SLUCHA POP-ROCKU W TYM OSTATNIO LECIALO PARE PIOSENEK HANY MONTANY KURWA JAK MOZNA

Mieszkanie: Przyjechalem dzis z dlugiego weekendu. Zastalem kuchnie oczywiscie upierdolona, w ktorej woda siega po kostki wiec nawet tego sie mopem nie da przetrzec bo NIE DOTRE DO MOPA BEZ PONTONU.

Kurwa, w lazience gdzie powinienem sie dzis wykapac postanowilem sobie darowac. No ja nie wiem, czy to brud czy oni kurwa w butach laza w lazience? Wszedzie pelno BLOTA i wody. Oczywiscie jest zimno i 3/4 sprzetow nie dziala. To tak w skrocie.

DZIEKUJE, TAK KURWA NUDZILO MI SIE I JESTEM WSCIEKLY
Back to top
View user's profile Send private message
rotto
◣_◢

Gold: 0.00
Clan: drum & bass

Status:
Warn:

Post#2 Posted: 16 Nov 2010 03:19 pm    Post subject: Reply with quote

wypierdalaj pls briggrin

Back to top
murzyn

Status:
Warn:

Post#3 Posted: 16 Nov 2010 03:20 pm    Post subject: Reply with quote

sciana tekstu, jedz penisa
Kolba

pl.gif

Status:
Warn:

Post#4 Posted: 16 Nov 2010 03:20 pm    Post subject: Reply with quote

rotto wrote:
wypierdalaj pls briggrin

Twoj synonim jest w tym temacie opasie jebany.
Back to top
cez

Donor:
Clan: Jagshemash

uk.gif

Status:
Warn:

Post#5 Posted: 16 Nov 2010 03:22 pm    Post subject: Reply with quote

przeczytalem all i mam dwa rozwiazania, albo im wpierdol/nastrasz i ustaw zeby po sobie kutasy sprzatali, albo skontaktuj sie z wlascicielem chaty i powiedz ze sa kretyni debile brudasy i wogole pizdy musi cos z tym kurwa zrobic a no i 3cia opcja szukaj kurwa 1 pokoju byle gdzie byle zdala od tego guwna

Last edited by cez on 16 Nov 2010 03:23 pm; edited 1 time in total
Back to top
Minutka

Gold: 1.00

pl.gif

Status:
Warn:

Post#6 Posted: 16 Nov 2010 03:23 pm    Post subject: Reply with quote

przeczytałem tylko boldy. wkurwiają Cię jacyś goście i chcesz się wyprowadzić, owszem?
grzejnik

Gold: 0.01
Clan: E-Drama

gm.gif

Status:
Warn:

Post#7 Posted: 16 Nov 2010 03:24 pm    Post subject: Re: Musze sie kurwa wyprowadzic i wyplakac w internecie Reply with quote

Kolba wrote:
Bold = Najlepsze czesci

KTO PRZECZYTA I COS CIEKAWEGO POWIE DOSTANIE NAGRODE.

Tak, panowie. Zamierzam opowiedziec wam historie o moim mieszkaniu w Gdansku. Przez moja pojebana ex musialem na ostatnia chwile wynajac jakies scierwo za 500zl niegodne polowy tych pieniedzy. Dostalem 3 wspollokatorow na 2 pokoje, jeden po 3 dniach nie wytrzymal tempa picia i sie wyprowadzil. Teraz jest nas 3, ze mna w pokoju mieszka pierdolona fleja, brudas i jebany grubas w jednym. ~100kg na bank wazy, przy tym nizszy ode mnie ofc. Ten jebany nieporadny spierdoleniec nie potrafi talerza w lapie utrzymac zeby sie nie wyjebal, brudzac podloge zarciem i rozbijajac o nia. Brzydze sie jak na niego patrze, niepojety smierdziel. Jest na drugim (!) roku a uczylem go robic pranie i niektorych PODSTAWOWYCH czynnosci kuchennych (nawet kurwa Spaghetti z gotowego sosu kretyn nie umial). Teraz najlepsze: On rzadko w ogole chodzi na zajecia, calymi dniami spi i w nocy wstaje zeby pogadac z jakimis idiotkami na czacie. Potrafi powtarzac przez 30 minut: "Moniko, pokaz cycki", po to zeby uslyszec ze i tak mu nie pokaze bo wyglada jak troll, ewentualnie dyskutuje co on by jej zrobil i wcale nie krepuje go to, ze inni siedza i sluchaja. W dodatku w przerwach miedzy czatem a spaniem oglada na cala pizde Anime jakies. Wszak jaranie sie Japonia to pedalstwo a Manga i Anime to ciota i chuj! Oczywiscie malo, ze pali paczke dziennie i w sumie mimo, ze jestem palacy to juz powoli czuje ze zdycham, to jeszcze skurwiel potrafi do talerza gasic kiepy. No i najciekawsze: On spi z widelcami, ciuchami w ktorych idzie nastepnego dnia na miasto/do szkoly, popielniczka mu sie wysypuje, butelki po winach.

Przejdzmy do nastepnego:

Tu historia krotka: Podobny przypadek, rowniez oglada Anime, rzekomy zajebisty podrywacz "top modelek z Sopotu", ktorego "zajebista panna" okazala sie pasztetem z krotkimi nogami i morda nie lepsza od Spiocha (brakowalo mi tej kurwa brodki tylko). W miedzyczasie planuje wciagnac nas w jakis chory pomysl programu internetowego, w ktorym "Ja bede prowadzil program, przeciez jestem przystojny i mam fajne gadane, wyglad". Oczywiscie, jak na uciekiniera z Auschwitz to calkiem gruby typ. Do jego pokoju wejsc sie nie da. Wybierasz albo "górę starych ciuchow" albo "wonwuz talerzy i innych naczyn". NO I KURWA UWAGA: SLUCHA POP-ROCKU W TYM OSTATNIO LECIALO PARE PIOSENEK HANY MONTANY KURWA JAK MOZNA

Mieszkanie: Przyjechalem dzis z dlugiego weekendu. Zastalem kuchnie oczywiscie upierdolona, w ktorej woda siega po kostki wiec nawet tego sie mopem nie da przetrzec bo NIE DOTRE DO MOPA BEZ PONTONU.

Kurwa, w lazience gdzie powinienem sie dzis wykapac postanowilem sobie darowac. No ja nie wiem, czy to brud czy oni kurwa w butach laza w lazience? Wszedzie pelno BLOTA i wody. Oczywiscie jest zimno i 3/4 sprzetow nie dziala. To tak w skrocie.

DZIEKUJE, TAK KURWA NUDZILO MI SIE I JESTEM WSCIEKLY

.D
na jakiej dzielni mieszkasz?

pl.gif

Status:
Warn:

Post#8 Posted: 16 Nov 2010 03:31 pm    Post subject: Reply with quote

Tak, musze sie wyprowadzic a wpierdol nie wchodzi w gre, bo ten gruby dzik smiga na jakies kurwa ustawki i raczej mi dojebie : D

Musze po pierwsze przedyskutowac chyba cene tego scierwa dopoki nie znajde pokoju jakiegos normalnego.

Mieszkam na Brzeznie.
Back to top
rotto
◣_◢

Status:
Warn:

Post#9 Posted: 16 Nov 2010 03:32 pm    Post subject: Reply with quote

no to kup fajerwerki i swietuj dzien rakiety w pokoju

grubasku maly sad

Back to top
kozakpl

Gold: 7.70

Status:
Warn:

Post#10 Posted: 16 Nov 2010 03:32 pm    Post subject: Reply with quote

po 1 czesci sadziłem ze fake story opisująca Nue
po 2 czesci sadze ze to true story a 1 czesc nie dotyczy Nuy.

pl.gif

Status:
Warn:

Post#11 Posted: 16 Nov 2010 03:33 pm    Post subject: Reply with quote

rotto wrote:
no to kup fajerwerki i swietuj dzien rakiety w pokoju

grubasku maly sad

Bys chuju przezyl takie Getto to by Ci sie kosmobutow odechcialo, tu mamusia nie posprzata ; DDD
Back to top
rotto
◣_◢

Status:
Warn:

Post#12 Posted: 16 Nov 2010 03:34 pm    Post subject: Reply with quote

spierdalaj swietowac dzien rakiety bracie muj kabanie

Back to top
Kolba

pl.gif

Status:
Warn:

Post#13 Posted: 16 Nov 2010 03:34 pm    Post subject: Reply with quote

kozakpl wrote:
po 1 czesci sadziłem ze fake story opisująca Nue
po 2 czesci sadze ze to true story a 1 czesc nie dotyczy Nuy.

Typ ma identyczne poglady jak GoT. Ostatnio nawet jakichs dziwnych slowianskich utworow sluchal i pierdoli o tym, ogolnie synonim gota, tez byl skinem etc ; D

rotto wrote:
spierdalaj swietowac dzien rakiety bracie muj kabanie

Placz bo sie nie usamodzielnisz tuczniczku

Last edited by Kolba on 16 Nov 2010 03:35 pm; edited 1 time in total
Back to top
cez

Donor:

uk.gif

Status:
Warn:

Post#14 Posted: 16 Nov 2010 03:35 pm    Post subject: Reply with quote

Kolba wrote:
Tak, musze sie wyprowadzic a wpierdol nie wchodzi w gre, bo ten gruby dzik smiga na jakies kurwa ustawki i raczej mi dojebie : D

Musze po pierwsze przedyskutowac chyba cene tego scierwa dopoki nie znajde pokoju jakiegos normalnego.

Mieszkam na Brzeznie.

hmm gadaj z tym kurwa wlascicielem, mowisz ze kurwa ci debile robia takie guwno ze tu sie nie da mieszkac, nie jestem pewny czy u was cos takiego jest, ale o ile sie orientuje u nas jest jakies prawo ze w takich wynajmowanych domach kazdy musi dbac o 'rzeczy wspolne' zeby sie nadawaly do uzytkowania inaczej moga ich wypierdolic, porob kurwa zdejcia czy cos pokaz temu wlascielowi i niech spierdalaja centusie jebani
Back to top
rotto
◣_◢

Status:
Warn:

Post#15 Posted: 16 Nov 2010 03:37 pm    Post subject: Reply with quote

skad ty masz takie dane o mnie? briggrin

rly beka z ciebie

Back to top
kozakpl

Gold: 7.70

Status:
Warn:

Post#16 Posted: 16 Nov 2010 03:38 pm    Post subject: Reply with quote

cez wrote:
Kolba wrote:

Mieszkam na Brzeznie.

hmm gadaj z tym kurwa wlascicielem, mowisz ze kurwa ci debile robia takie guwno ze tu sie nie da mieszkac, nie jestem pewny czy u was cos takiego jest, ale o ile sie orientuje u nas jest jakies prawo ze w takich wynajmowanych domach kazdy musi dbac o 'rzeczy wspolne' zeby sie nadawaly do uzytkowania inaczej moga ich wypierdolic, porob kurwa zdejcia czy cos pokaz temu wlascielowi i niech spierdalaja centusie jebani

jeszcze za szkody cała trojka bedzie placic, bo wlasciciela nie bedzie obchodzilo kto je wyrzadził jesli wczesniej nie bylo zadnych... donosów? unsure
Back to top
Kolba

pl.gif

Status:
Warn:

Post#17 Posted: 16 Nov 2010 03:39 pm    Post subject: Reply with quote

Oczywiscie tam nie ma umowy podpisanej a wlasciciel pokrywa wszystkie szkody (eek) ale mielismy dbac o to a ja nie mam zamiaru zapierdalac jak glupi zeby skurwiele nasyfili nastepnego dnia.

@ Rotto: Sorry, nie bylo emotek.
Back to top
cez

Donor:

uk.gif

Status:
Warn:

Post#18 Posted: 16 Nov 2010 03:42 pm    Post subject: Reply with quote

Kolba wrote:
Oczywiscie tam nie ma umowy podpisanej a wlasciciel pokrywa wszystkie szkody (eek) ale mielismy dbac o to a ja nie mam zamiaru zapierdalac jak glupi zeby skurwiele nasyfili nastepnego dnia.

@ Rotto: Sorry, nie bylo emotek.

to jak umowy nie ma to niewiele mozesz oprocz wpierdolu sad
Back to top
Melcma_Fajny_Mis

Gold: 300.00
Clan: Cult

pl.gif

Status:
Warn:

Post#19 Posted: 16 Nov 2010 03:45 pm    Post subject: Reply with quote

zajeb im cepa w pysk
Back to top
grzejnik

Gold: 0.01
Clan: E-Drama

gm.gif

Status:
Warn:

Post#20 Posted: 16 Nov 2010 03:49 pm    Post subject: Reply with quote

Kolba wrote:

Mieszkam na Brzeznie.

teraz imo łatwo w chuj o pokój, bo jest dosyć duża podaż, że tak powiem. Brzeźno to kurwa syf i malaria moim zdaniem, może poszukaj czegoś na chełmie nowym, dobry dojazd tramwajami na polibudę, na uniwerek chyba też.

Tak btw. nie widziałeś w jakim syfie wynajmujesz pokój? Poza tym za 500zł to masz spokojnie samodzielny jednoosobowy pokój.

Last edited by grzejnik on 16 Nov 2010 03:52 pm; edited 1 time in total

0 Members:
Post new topic  Reply to topic  d3jsp Forum Index -> International Forum -> Polska All times are GMT - 4 Hours
1, 2  Next
Page 1 of 2

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum

D3jsp is proudly powered by phpBB © 2.0
Theme and Forum by tramway