|
Author |
Message |
Kolba
 Group: Members Joined: 27 Feb 2010 Posts: 14321 Gold: Locked Clan: chillout

Status: Warn:  Reputation: 29
|
#1 Posted: 16 Nov 2010 03:16 pm Post subject: Musze sie kurwa wyprowadzic i wyplakac w internecie |
|
|
Bold = Najlepsze czesci
KTO PRZECZYTA I COS CIEKAWEGO POWIE DOSTANIE NAGRODE.
Tak, panowie. Zamierzam opowiedziec wam historie o moim mieszkaniu w Gdansku. Przez moja pojebana ex musialem na ostatnia chwile wynajac jakies scierwo za 500zl niegodne polowy tych pieniedzy. Dostalem 3 wspollokatorow na 2 pokoje, jeden po 3 dniach nie wytrzymal tempa picia i sie wyprowadzil. Teraz jest nas 3, ze mna w pokoju mieszka pierdolona fleja, brudas i jebany grubas w jednym. ~100kg na bank wazy, przy tym nizszy ode mnie ofc. Ten jebany nieporadny spierdoleniec nie potrafi talerza w lapie utrzymac zeby sie nie wyjebal, brudzac podloge zarciem i rozbijajac o nia. Brzydze sie jak na niego patrze, niepojety smierdziel. Jest na drugim (!) roku a uczylem go robic pranie i niektorych PODSTAWOWYCH czynnosci kuchennych (nawet kurwa Spaghetti z gotowego sosu kretyn nie umial). Teraz najlepsze: On rzadko w ogole chodzi na zajecia, calymi dniami spi i w nocy wstaje zeby pogadac z jakimis idiotkami na czacie. Potrafi powtarzac przez 30 minut: "Moniko, pokaz cycki", po to zeby uslyszec ze i tak mu nie pokaze bo wyglada jak troll, ewentualnie dyskutuje co on by jej zrobil i wcale nie krepuje go to, ze inni siedza i sluchaja. W dodatku w przerwach miedzy czatem a spaniem oglada na cala pizde Anime jakies. Wszak jaranie sie Japonia to pedalstwo a Manga i Anime to ciota i chuj! Oczywiscie malo, ze pali paczke dziennie i w sumie mimo, ze jestem palacy to juz powoli czuje ze zdycham, to jeszcze skurwiel potrafi do talerza gasic kiepy. No i najciekawsze: On spi z widelcami, ciuchami w ktorych idzie nastepnego dnia na miasto/do szkoly, popielniczka mu sie wysypuje, butelki po winach.
Przejdzmy do nastepnego:
Tu historia krotka: Podobny przypadek, rowniez oglada Anime, rzekomy zajebisty podrywacz "top modelek z Sopotu", ktorego "zajebista panna" okazala sie pasztetem z krotkimi nogami i morda nie lepsza od Spiocha (brakowalo mi tej kurwa brodki tylko). W miedzyczasie planuje wciagnac nas w jakis chory pomysl programu internetowego, w ktorym "Ja bede prowadzil program, przeciez jestem przystojny i mam fajne gadane, wyglad". Oczywiscie, jak na uciekiniera z Auschwitz to calkiem gruby typ. Do jego pokoju wejsc sie nie da. Wybierasz albo "górę starych ciuchow" albo "wonwuz talerzy i innych naczyn". NO I KURWA UWAGA: SLUCHA POP-ROCKU W TYM OSTATNIO LECIALO PARE PIOSENEK HANY MONTANY KURWA JAK MOZNA
Mieszkanie: Przyjechalem dzis z dlugiego weekendu. Zastalem kuchnie oczywiscie upierdolona, w ktorej woda siega po kostki wiec nawet tego sie mopem nie da przetrzec bo NIE DOTRE DO MOPA BEZ PONTONU.
Kurwa, w lazience gdzie powinienem sie dzis wykapac postanowilem sobie darowac. No ja nie wiem, czy to brud czy oni kurwa w butach laza w lazience? Wszedzie pelno BLOTA i wody. Oczywiscie jest zimno i 3/4 sprzetow nie dziala. To tak w skrocie.
DZIEKUJE, TAK KURWA NUDZILO MI SIE I JESTEM WSCIEKLY |
|
Back to top |
|
 |
rotto ◣_◢
 Group: Members Joined: 29 Jun 2008 Posts: 12869 Gold: 0.00 Clan: drum & bass
Status: Warn:  Reputation: 37
|
#2 Posted: 16 Nov 2010 03:19 pm Post subject: |
|
|
wypierdalaj pls  _____________________
Pekin wrote: | niestety nie chodzę w miejsca gdzie selekcja naturalna obowiązuje |
 |
|
Back to top |
|
 |
murzyn
 Group: Members Joined: 01 Mar 2010 Posts: 4300 Gold: 0.00
Status: Warn:  Reputation: 6
|
#3 Posted: 16 Nov 2010 03:20 pm Post subject: |
|
|
sciana tekstu, jedz penisa _____________________ BO KIESZEŃ JAK BUTELKA - JEST LEPSZA KIEDY PEŁNA |
|
Back to top |
|
 |
Kolba

|
#4 Posted: 16 Nov 2010 03:20 pm Post subject: |
|
|
rotto wrote: | wypierdalaj pls  |
Twoj synonim jest w tym temacie opasie jebany. |
|
Back to top |
|
 |
cez
 Group: Members Joined: 23 Feb 2010 Donor:  Posts: 7447 Gold: 0.00 Clan: Jagshemash

Status: Warn:  Reputation: 15
|
#5 Posted: 16 Nov 2010 03:22 pm Post subject: |
|
|
przeczytalem all i mam dwa rozwiazania, albo im wpierdol/nastrasz i ustaw zeby po sobie kutasy sprzatali, albo skontaktuj sie z wlascicielem chaty i powiedz ze sa kretyni debile brudasy i wogole pizdy musi cos z tym kurwa zrobic a no i 3cia opcja szukaj kurwa 1 pokoju byle gdzie byle zdala od tego guwna
Last edited by cez on 16 Nov 2010 03:23 pm; edited 1 time in total |
|
Back to top |
|
 |
Minutka
 Group: Members Joined: 08 Apr 2010 Posts: 2756 Gold: 1.00 Clan: chillout

Status: Warn:  Reputation: 6
|
#6 Posted: 16 Nov 2010 03:23 pm Post subject: |
|
|
przeczytałem tylko boldy. wkurwiają Cię jacyś goście i chcesz się wyprowadzić, owszem? _____________________ http://www.lastfm.pl/user/Minuta1337 |
|
Back to top |
|
 |
grzejnik
 Group: Members Joined: 17 Oct 2008 Posts: 2121 Gold: 0.01 Clan: E-Drama

Status: Warn:  Reputation: 2
|
#7 Posted: 16 Nov 2010 03:24 pm Post subject: Re: Musze sie kurwa wyprowadzic i wyplakac w internecie |
|
|
Kolba wrote: | Bold = Najlepsze czesci
KTO PRZECZYTA I COS CIEKAWEGO POWIE DOSTANIE NAGRODE.
Tak, panowie. Zamierzam opowiedziec wam historie o moim mieszkaniu w Gdansku. Przez moja pojebana ex musialem na ostatnia chwile wynajac jakies scierwo za 500zl niegodne polowy tych pieniedzy. Dostalem 3 wspollokatorow na 2 pokoje, jeden po 3 dniach nie wytrzymal tempa picia i sie wyprowadzil. Teraz jest nas 3, ze mna w pokoju mieszka pierdolona fleja, brudas i jebany grubas w jednym. ~100kg na bank wazy, przy tym nizszy ode mnie ofc. Ten jebany nieporadny spierdoleniec nie potrafi talerza w lapie utrzymac zeby sie nie wyjebal, brudzac podloge zarciem i rozbijajac o nia. Brzydze sie jak na niego patrze, niepojety smierdziel. Jest na drugim (!) roku a uczylem go robic pranie i niektorych PODSTAWOWYCH czynnosci kuchennych (nawet kurwa Spaghetti z gotowego sosu kretyn nie umial). Teraz najlepsze: On rzadko w ogole chodzi na zajecia, calymi dniami spi i w nocy wstaje zeby pogadac z jakimis idiotkami na czacie. Potrafi powtarzac przez 30 minut: "Moniko, pokaz cycki", po to zeby uslyszec ze i tak mu nie pokaze bo wyglada jak troll, ewentualnie dyskutuje co on by jej zrobil i wcale nie krepuje go to, ze inni siedza i sluchaja. W dodatku w przerwach miedzy czatem a spaniem oglada na cala pizde Anime jakies. Wszak jaranie sie Japonia to pedalstwo a Manga i Anime to ciota i chuj! Oczywiscie malo, ze pali paczke dziennie i w sumie mimo, ze jestem palacy to juz powoli czuje ze zdycham, to jeszcze skurwiel potrafi do talerza gasic kiepy. No i najciekawsze: On spi z widelcami, ciuchami w ktorych idzie nastepnego dnia na miasto/do szkoly, popielniczka mu sie wysypuje, butelki po winach.
Przejdzmy do nastepnego:
Tu historia krotka: Podobny przypadek, rowniez oglada Anime, rzekomy zajebisty podrywacz "top modelek z Sopotu", ktorego "zajebista panna" okazala sie pasztetem z krotkimi nogami i morda nie lepsza od Spiocha (brakowalo mi tej kurwa brodki tylko). W miedzyczasie planuje wciagnac nas w jakis chory pomysl programu internetowego, w ktorym "Ja bede prowadzil program, przeciez jestem przystojny i mam fajne gadane, wyglad". Oczywiscie, jak na uciekiniera z Auschwitz to calkiem gruby typ. Do jego pokoju wejsc sie nie da. Wybierasz albo "górę starych ciuchow" albo "wonwuz talerzy i innych naczyn". NO I KURWA UWAGA: SLUCHA POP-ROCKU W TYM OSTATNIO LECIALO PARE PIOSENEK HANY MONTANY KURWA JAK MOZNA
Mieszkanie: Przyjechalem dzis z dlugiego weekendu. Zastalem kuchnie oczywiscie upierdolona, w ktorej woda siega po kostki wiec nawet tego sie mopem nie da przetrzec bo NIE DOTRE DO MOPA BEZ PONTONU.
Kurwa, w lazience gdzie powinienem sie dzis wykapac postanowilem sobie darowac. No ja nie wiem, czy to brud czy oni kurwa w butach laza w lazience? Wszedzie pelno BLOTA i wody. Oczywiscie jest zimno i 3/4 sprzetow nie dziala. To tak w skrocie.
DZIEKUJE, TAK KURWA NUDZILO MI SIE I JESTEM WSCIEKLY |
.D
na jakiej dzielni mieszkasz? _____________________
|
|
Back to top |
|
 |
Kolba

|
#8 Posted: 16 Nov 2010 03:31 pm Post subject: |
|
|
Tak, musze sie wyprowadzic a wpierdol nie wchodzi w gre, bo ten gruby dzik smiga na jakies kurwa ustawki i raczej mi dojebie : D
Musze po pierwsze przedyskutowac chyba cene tego scierwa dopoki nie znajde pokoju jakiegos normalnego.
Mieszkam na Brzeznie. |
|
Back to top |
|
 |
rotto ◣_◢
|
#9 Posted: 16 Nov 2010 03:32 pm Post subject: |
|
|
no to kup fajerwerki i swietuj dzien rakiety w pokoju
grubasku maly  _____________________
Pekin wrote: | niestety nie chodzę w miejsca gdzie selekcja naturalna obowiązuje |
 |
|
Back to top |
|
 |
kozakpl
Group: Members Joined: 03 Aug 2010 Posts: 4814 Gold: 7.70
Status: Warn:  Reputation: 10
|
#10 Posted: 16 Nov 2010 03:32 pm Post subject: |
|
|
po 1 czesci sadziłem ze fake story opisująca Nue
po 2 czesci sadze ze to true story a 1 czesc nie dotyczy Nuy. _____________________
 |
|
Back to top |
|
 |
Kolba

|
#11 Posted: 16 Nov 2010 03:33 pm Post subject: |
|
|
rotto wrote: | no to kup fajerwerki i swietuj dzien rakiety w pokoju
grubasku maly  |
Bys chuju przezyl takie Getto to by Ci sie kosmobutow odechcialo, tu mamusia nie posprzata ; DDD |
|
Back to top |
|
 |
rotto ◣_◢
|
#12 Posted: 16 Nov 2010 03:34 pm Post subject: |
|
|
spierdalaj swietowac dzien rakiety bracie muj kabanie _____________________
 |
|
Back to top |
|
 |
Kolba

|
#13 Posted: 16 Nov 2010 03:34 pm Post subject: |
|
|
kozakpl wrote: | po 1 czesci sadziłem ze fake story opisująca Nue
po 2 czesci sadze ze to true story a 1 czesc nie dotyczy Nuy. |
Typ ma identyczne poglady jak GoT. Ostatnio nawet jakichs dziwnych slowianskich utworow sluchal i pierdoli o tym, ogolnie synonim gota, tez byl skinem etc ; D
rotto wrote: | spierdalaj swietowac dzien rakiety bracie muj kabanie |
Placz bo sie nie usamodzielnisz tuczniczku
Last edited by Kolba on 16 Nov 2010 03:35 pm; edited 1 time in total |
|
Back to top |
|
 |
cez
 Group: Members Joined: 23 Feb 2010 Donor:  Posts: 7447 Gold: 0.00 Clan: Jagshemash

|
#14 Posted: 16 Nov 2010 03:35 pm Post subject: |
|
|
Kolba wrote: | Tak, musze sie wyprowadzic a wpierdol nie wchodzi w gre, bo ten gruby dzik smiga na jakies kurwa ustawki i raczej mi dojebie : D
Musze po pierwsze przedyskutowac chyba cene tego scierwa dopoki nie znajde pokoju jakiegos normalnego.
Mieszkam na Brzeznie. |
hmm gadaj z tym kurwa wlascicielem, mowisz ze kurwa ci debile robia takie guwno ze tu sie nie da mieszkac, nie jestem pewny czy u was cos takiego jest, ale o ile sie orientuje u nas jest jakies prawo ze w takich wynajmowanych domach kazdy musi dbac o 'rzeczy wspolne' zeby sie nadawaly do uzytkowania inaczej moga ich wypierdolic, porob kurwa zdejcia czy cos pokaz temu wlascielowi i niech spierdalaja centusie jebani |
|
Back to top |
|
 |
rotto ◣_◢
|
#15 Posted: 16 Nov 2010 03:37 pm Post subject: |
|
|
skad ty masz takie dane o mnie?
rly beka z ciebie _____________________
 |
|
Back to top |
|
 |
kozakpl
Group: Members Joined: 03 Aug 2010 Posts: 4814 Gold: 7.70
Status: Warn:  Reputation: 10
|
#16 Posted: 16 Nov 2010 03:38 pm Post subject: |
|
|
cez wrote: | Kolba wrote: | Tak, musze sie wyprowadzic a wpierdol nie wchodzi w gre, bo ten gruby dzik smiga na jakies kurwa ustawki i raczej mi dojebie : D
Mieszkam na Brzeznie. |
hmm gadaj z tym kurwa wlascicielem, mowisz ze kurwa ci debile robia takie guwno ze tu sie nie da mieszkac, nie jestem pewny czy u was cos takiego jest, ale o ile sie orientuje u nas jest jakies prawo ze w takich wynajmowanych domach kazdy musi dbac o 'rzeczy wspolne' zeby sie nadawaly do uzytkowania inaczej moga ich wypierdolic, porob kurwa zdejcia czy cos pokaz temu wlascielowi i niech spierdalaja centusie jebani |
jeszcze za szkody cała trojka bedzie placic, bo wlasciciela nie bedzie obchodzilo kto je wyrzadził jesli wczesniej nie bylo zadnych... donosów?  |
|
Back to top |
|
 |
Kolba

|
#17 Posted: 16 Nov 2010 03:39 pm Post subject: |
|
|
Oczywiscie tam nie ma umowy podpisanej a wlasciciel pokrywa wszystkie szkody ( ) ale mielismy dbac o to a ja nie mam zamiaru zapierdalac jak glupi zeby skurwiele nasyfili nastepnego dnia.
@ Rotto: Sorry, nie bylo emotek. |
|
Back to top |
|
 |
cez

|
#18 Posted: 16 Nov 2010 03:42 pm Post subject: |
|
|
Kolba wrote: | Oczywiscie tam nie ma umowy podpisanej a wlasciciel pokrywa wszystkie szkody ( ) ale mielismy dbac o to a ja nie mam zamiaru zapierdalac jak glupi zeby skurwiele nasyfili nastepnego dnia.
@ Rotto: Sorry, nie bylo emotek. |
to jak umowy nie ma to niewiele mozesz oprocz wpierdolu  |
|
Back to top |
|
 |
Melcma_Fajny_Mis
Group: Members Joined: 28 Feb 2010 Posts: 1979 Gold: 300.00 Clan: Cult

Status: Warn:  Reputation: 4
|
#19 Posted: 16 Nov 2010 03:45 pm Post subject: |
|
|
zajeb im cepa w pysk |
|
Back to top |
|
 |
grzejnik
 Group: Members Joined: 17 Oct 2008 Posts: 2121 Gold: 0.01 Clan: E-Drama

Status: Warn:  Reputation: 2
|
#20 Posted: 16 Nov 2010 03:49 pm Post subject: |
|
|
Kolba wrote: | Tak, musze sie wyprowadzic a wpierdol nie wchodzi w gre, bo ten gruby dzik smiga na jakies kurwa ustawki i raczej mi dojebie : D
Mieszkam na Brzeznie. |
teraz imo łatwo w chuj o pokój, bo jest dosyć duża podaż, że tak powiem. Brzeźno to kurwa syf i malaria moim zdaniem, może poszukaj czegoś na chełmie nowym, dobry dojazd tramwajami na polibudę, na uniwerek chyba też.
Tak btw. nie widziałeś w jakim syfie wynajmujesz pokój? Poza tym za 500zł to masz spokojnie samodzielny jednoosobowy pokój.
Last edited by grzejnik on 16 Nov 2010 03:52 pm; edited 1 time in total _____________________
|
|
Back to top |
|
 |
|