|
| Author |
Message |
Monia89 NAJPIEKNIEJSZA SEKSOWNA KRULEWNA
 Group: Members Joined: 27 Feb 2010 Posts: 14933 Gold: 6.00 Clan: Piękni i Bogaci

Status: Warn:  Reputation: 34
|
#1 Posted: 24 Jun 2011 02:47 pm Post subject: mysz pico odezwij sie na gg |
|
|
natychmiast.
WYZDROWIALAM. |
|
| Back to top |
|
 |
guwniarz
 Group: Members Joined: 01 Jan 2011 Posts: 2946 Gold: Locked

Status: Warn:  Reputation: 13
|
#2 Posted: 24 Jun 2011 02:48 pm Post subject: |
|
|
| ugh kolejny atencyjny temat dwoch spierdolin |
|
| Back to top |
|
 |
arbarlex
 Group: Members Joined: 25 Feb 2010 Posts: 7980 Gold: 0.00

Status: Warn:  Reputation: 6
|
#3 Posted: 24 Jun 2011 02:49 pm Post subject: |
|
|
Monika, koniecznie spróbuj kebabsa u Turasów na Śródmieściu. Tego za 7 złotych. Zajebisty jest _____________________
[quote= |
|
| Back to top |
|
 |
 Group: Members Joined: 27 Feb 2010 Posts: 14933 Gold: 6.00 Clan: Piękni i Bogaci

|
#4 Posted: 24 Jun 2011 02:58 pm Post subject: |
|
|
| arbarlex wrote: | | Monika, koniecznie spróbuj kebabsa u Turasów na Śródmieściu. Tego za 7 złotych. Zajebisty jest | a ja slyszalam ze najlepszy w wawie jest na placu Wilsona tam. |
|
| Back to top |
|
 |
arbarlex

|
#5 Posted: 24 Jun 2011 03:07 pm Post subject: |
|
|
Na placu Wilsona jest spoko, ale ten jest w chuj lepszy. No i za siódmaka  _____________________
[quote= |
|
| Back to top |
|
 |

|
#6 Posted: 24 Jun 2011 10:40 pm Post subject: |
|
|
jutro go ZJEM skoro tak;) mniam amamamammmmmmmm
chodzi za mna kebab juz kilka dni jutro to bedzie ten dzien hehe
podobno na poczatku byl za 5 zl, potem 6, a teraz 7 tanioszka |
|
| Back to top |
|
 |
Mysz15
 Group: Members Joined: 27 Feb 2010 Posts: 2327 Gold: 1.75 Clan: Piękni i Bogaci
Status: Warn:  Reputation: 4
|
#7 Posted: 25 Jun 2011 05:39 am Post subject: |
|
|
to nieslychanie radosna wiadomosc moniko!;P
niestety za chwile zaczyna mi sie urlop wiec wypierdalam z wawy na prawie 2tyg -
w planach gdansk, potem moja rodzinna miejscowosc ostrow wielkopolski, potem krk, a potem bułgaria;)
ale jak tylko przyjade to przeruch.... tzn wyskoczymy gdzies na piwo ;P
p.s apropo kebabów... definitywnie najsmaczniejszy, najlepszej jakosci i w dobrej cenie kebab jadłem na woli, na krzyzowce jana pawła i solidarnosci obok maka,
ARARAT sie nazywa. Za 8 zł masz wielkie bydle z kury w bułce, a kurwa smak taki ze nie pytajcie... az zal dupe sciska bo sie przeprowadzilem i musze tam dojezdrzac 15 min, a wczesniej tylko przechodzilem przez ulice;( |
|
| Back to top |
|
 |
RozpalonyMareczeg
 Group: Members Joined: 01 Mar 2010 Posts: 10588 Gold: 2.00 Clan: Piękni i Bogaci

Status: Warn:  Reputation: 30
|
#8 Posted: 25 Jun 2011 05:40 am Post subject: |
|
|
| Mysz15 wrote: | to nieslychanie radosna wiadomosc moniko!;P
niestety za chwile zaczyna mi sie urlop wiec wypierdalam z wawy na prawie 2tyg -
w planach gdansk, potem moja rodzinna miejscowosc ostrow wielkopolski, potem krk, a potem bułgaria;)
p.s apropo kebabów... definitywnie najsmaczniejszy, najlepszej jakosci i w dobrej cenie kebab jadłem na woli, na krzyzowce jana pawła i solidarnosci obok maka,
ARARAT sie nazywa. Za 8 zł masz wielkie bydle z kury w bułce, a kurwa smak taki ze nie pytajcie... az zal dupe sciska bo sie przeprowadzilem i musze tam dojezdrzac 15 min, a wczesniej tylko przechodzilem przez ulice;( |
kebaba z kurczaka... ja kurwie. _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Mysz15
 Group: Members Joined: 27 Feb 2010 Posts: 2327 Gold: 1.75 Clan: Piękni i Bogaci
Status: Warn:  Reputation: 4
|
#9 Posted: 25 Jun 2011 05:43 am Post subject: |
|
|
| RozpalonyMareczeg wrote: | | Mysz15 wrote: | to nieslychanie radosna wiadomosc moniko!;P
kebaba z kurczaka... ja kurwie. |
styl biedaka... ja kurwie.
tez wole z jagnieciny ale pewnie wiekszosc ciuła tu grosz do groszam wiec podalem najtansza opcje |
|
| Back to top |
|
 |
Azure The Psychonaut
 Group: Members Joined: 24 Feb 2010 Posts: 7296 Gold: 0.10 Clan: E-Drama

Status: Warn:  Reputation: 16
|
#10 Posted: 25 Jun 2011 05:59 am Post subject: |
|
|
Po prostu zbierasz na operację stulejki _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Eziush
Group: Members Joined: 03 Oct 2010 Posts: 151 Gold: 0.50
Status: Warn:  Reputation: 0
|
#11 Posted: 25 Jun 2011 06:54 am Post subject: |
|
|
| arbarlex wrote: | | Monika, koniecznie spróbuj kebabsa u Turasów na Śródmieściu. Tego za 7 złotych. Zajebisty jest |
z budy przy metrze swietokrzyska >>>>> |
|
| Back to top |
|
 |

|
#12 Posted: 25 Jun 2011 07:06 am Post subject: |
|
|
haha bedac napity bardziej palasz entuzjazmem
Ok, a wiec jak wrocisz daj znac. |
|
| Back to top |
|
 |
arbarlex

|
#13 Posted: 25 Jun 2011 02:38 pm Post subject: |
|
|
| Eziush wrote: | | arbarlex wrote: | | Monika, koniecznie spróbuj kebabsa u Turasów na Śródmieściu. Tego za 7 złotych. Zajebisty jest |
z budy przy metrze swietokrzyska >>>>> |
no chyba cie _____________________
[quote= |
|
| Back to top |
|
 |
grzejnik
 Group: Members Joined: 17 Oct 2008 Posts: 2121 Gold: 0.01 Clan: E-Drama

Status: Warn:  Reputation: 2
|
#14 Posted: 25 Jun 2011 02:52 pm Post subject: |
|
|
| RozpalonyMareczeg wrote: | | Mysz15 wrote: | to nieslychanie radosna wiadomosc moniko!;P
kebaba z kurczaka... ja kurwie. |
|
 |
arbarlex

|
#15 Posted: 25 Jun 2011 03:04 pm Post subject: |
|
|
no i kebab z kurczaka to nie stritłer _____________________
[quote= |
|
| Back to top |
|
 |
Guru-PvP
 Group: Members Joined: 27 May 2010 Posts: 3557 Gold: 88.60 Clan: Piękni i Bogaci

Status: Warn:  Reputation: 12
|
#16 Posted: 25 Jun 2011 03:10 pm Post subject: |
|
|
| Monia89 wrote: | | arbarlex wrote: | | Monika, koniecznie spróbuj kebabsa u Turasów na Śródmieściu. Tego za 7 złotych. Zajebisty jest | a ja slyszalam ze najlepszy w wawie jest na placu Wilsona tam. |
POTWIERDZAM, NAJLEPSZY. AMRIT, DRUGA FILIA NA BRODNIE PRZY UL. KONDRATOWICZA 24.
Last edited by Guru-PvP on 25 Jun 2011 03:11 pm; edited 1 time in total _____________________
| Scream wrote: | | Teraz napierdalam swoją własną 20min superserię i efekty są dla ciebie nieosiągalne. |
| rotto wrote: | | jebie mnie to wszak jestem sportowcem, umiem się podciągnąć 50 razy, bo systematycznie i sukcesywnie ćwiczyłem, zdychaj kurwa |
|
|
| Back to top |
|
 |

|
#17 Posted: 25 Jun 2011 03:16 pm Post subject: |
|
|
| Guru-PvP wrote: | | Monia89 wrote: | | arbarlex wrote: | | Monika, koniecznie spróbuj kebabsa u Turasów na Śródmieściu. Tego za 7 złotych. Zajebisty jest | a ja slyszalam ze najlepszy w wawie jest na placu Wilsona tam. |
POTWIERDZAM, NAJLEPSZY. AMRIT, DRUGA FILIA NA BRODNIE PRZY UL. KONDRATOWICZA 24. | TAK, ZGADZA SIE, TA DRUGA JEST KOLO MNIE, z BUTAA SIE IDZIE. LOL ;d TY AMERYKANCU ;d HAHA |
|
| Back to top |
|
 |
Guru-PvP
 Group: Members Joined: 27 May 2010 Posts: 3557 Gold: 88.60 Clan: Piękni i Bogaci

|
#18 Posted: 25 Jun 2011 03:27 pm Post subject: |
|
|
| Monia89 wrote: | | Guru-PvP wrote: | | Monia89 wrote: | | arbarlex wrote: | | Monika, koniecznie spróbuj kebabsa u Turasów na Śródmieściu. Tego za 7 złotych. Zajebisty jest | a ja slyszalam ze najlepszy w wawie jest na placu Wilsona tam. |
POTWIERDZAM, NAJLEPSZY. AMRIT, DRUGA FILIA NA BRODNIE PRZY UL. KONDRATOWICZA 24. | TAK, ZGADZA SIE, TA DRUGA JEST KOLO MNIE, z BUTAA SIE IDZIE. LOL ;d TY AMERYKANCU ;d HAHA |
TO NA NIEZLYM ZADUPIU WYNAJMUJESZ  _____________________
| Scream wrote: | | Teraz napierdalam swoją własną 20min superserię i efekty są dla ciebie nieosiągalne. |
| rotto wrote: | | jebie mnie to wszak jestem sportowcem, umiem się podciągnąć 50 razy, bo systematycznie i sukcesywnie ćwiczyłem, zdychaj kurwa |
|
|
| Back to top |
|
 |

|
#19 Posted: 25 Jun 2011 03:37 pm Post subject: |
|
|
| Guru-PvP wrote: | | Monia89 wrote: | | Guru-PvP wrote: | | Monia89 wrote: | | arbarlex wrote: | | Monika, koniecznie spróbuj kebabsa u Turasów na Śródmieściu. Tego za 7 złotych. Zajebisty jest | a ja slyszalam ze najlepszy w wawie jest na placu Wilsona tam. |
TO NA NIEZLYM ZADUPIU WYNAJMUJESZ  | nie zadupie :[ 15 min do centrum, bez jaj pisalam ze targowek ;D |
|
| Back to top |
|
 |
Guru-PvP

|
#20 Posted: 25 Jun 2011 03:39 pm Post subject: |
|
|
| Monia89 wrote: | | Guru-PvP wrote: | | Monia89 wrote: | | Guru-PvP wrote: | | Monia89 wrote: | | arbarlex wrote: | | Monika, koniecznie spróbuj kebabsa u Turasów na Śródmieściu. Tego za 7 złotych. Zajebisty jest | a ja slyszalam ze najlepszy w wawie jest na placu Wilsona tam. |
TO NA NIEZLYM ZADUPIU WYNAJMUJESZ  | nie zadupie :[ 15 min do centrum, bez jaj pisalam ze targowek ;D |
JA NIE WIEM JAKIM PRAWEM TARGOWEK JEST DZIELNICA WARSZAWY. ZAORALBYM CALY TEN GRUNT LACZNIE Z PLEBSEM, KTORY ZAMIESZKUJE TAMTE REJONY. PRZEPROWADZ SIE DO MEGO PUSTEGO APARTAMENTU NA NOWYM SWIECIE. 3 MIN OD STARBUCKSA. _____________________
|
|
| Back to top |
|
 |
|