|
| Author |
Message |
olabogagfdsg
 Group: Members Joined: 31 Dec 2010 Posts: 2314 Gold: 40.00 Clan: E-Drama

Status: Warn:  Reputation: 5
|
#81 Posted: 16 Apr 2011 01:42 pm Post subject: |
|
|
Ostatnio miałem oko na to "rozjebywanie tematu" i chyba czas najwyższy byś otrzymał ostrzeżenie
Last edited by PolishJM on 16 Apr 2011 01:50 pm; edited 2 times in total _____________________ NIEWIDZIALNA RĘKA RYNKU, SKURWEWYSYNY |
 | Warned by PolishJM on 16 Apr 2011 01:51 pm. Expires: Expired Reason: Nadmierne spamowanie obrazkami mimo wielu ostrzeżeń. |
|
|
| Back to top |
|
 |
Monia89 NAJPIEKNIEJSZA SEKSOWNA KRULEWNA
 Group: Members Joined: 27 Feb 2010 Posts: 14933 Gold: 6.00 Clan: Piękni i Bogaci

Status: Warn:  Reputation: 34
|
#82 Posted: 16 Apr 2011 01:43 pm Post subject: |
|
|
| chaos_n wrote: | | Najlepszym sprawdzianem męskości jest sprawdzanie się w relacjach z kobietami, ci, którzy mają deficyt, potrzebują jakichś kategorii z dupy, które sprawią, że nie będą w lustrze widzieć zwykłej pizdy. | na mnie ro za madre ;d nichuja nie rozumie ;ddddddddddd |
|
| Back to top |
|
 |
grzejnik
 Group: Members Joined: 17 Oct 2008 Posts: 2121 Gold: 0.01 Clan: E-Drama

Status: Warn:  Reputation: 2
|
#83 Posted: 16 Apr 2011 01:43 pm Post subject: |
|
|
| RozpalonyMareczeg wrote: | | na miejscu pracodawcy nigdy nie przyjalbym kogos z taka aparycja a do tego tak zaniedbanego i odpychajacego |
będzie wycierał kurze na zapleczu. _____________________
|
|
| Back to top |
|
 |
srubokret
 Group: Members Joined: 01 Mar 2010 Posts: 12160 Gold: 0.00 Clan: Retardacja
Status: Warn:  Reputation: 15
|
#84 Posted: 16 Apr 2011 01:44 pm Post subject: |
|
|
Wojciech dobry typ.
Lubiłem jego WC kwadrans i programy podrurznicze. |
|
| Back to top |
|
 |
 Group: Members Joined: 27 Feb 2010 Posts: 14933 Gold: 6.00 Clan: Piękni i Bogaci

|
#85 Posted: 16 Apr 2011 01:45 pm Post subject: |
|
|
| RozpalonyMareczeg wrote: | | Kolba wrote: | Co to kurwa znaczy "poznaj sobie dupe". Rzeczywiscie, w tych czasach gdzie wszystko obraca się wokół jebania, nazywanego błędnie związkiem, posiadanie "dupy" jest jakimkolwiek życziowym wyznacznikiem . Spróbuj zamieszkać z dziewczyna, przygotuj się do podziału obowiązków, przyszłości, finansów i usamodzielnij się. Co taki wojujący ateista czy inny metrus może mi tu pierdolić skoro ich jakiekolwiek relacje z kobietami opierają się na kutasie. |
obronca praw i dobrego imienia kobiet ;DDD
baby do podgatuny, niech lykaja a potem umieraja | taaaaaaaak ?
a co do kolby, to KURWA :ddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd ty tak na serio? |
|
| Back to top |
|
 |

|
#86 Posted: 16 Apr 2011 01:47 pm Post subject: |
|
|
| srubokret wrote: | | RozpalonyMareczeg wrote: | @bold: czesc got, co robisz u mariana na koncie? jakie to kurwa typowe ;D MOGLBYM ALE TEGO NIE ZROBIE, idealne usprawiedliwienie dla gowna bez argumentow.
aha i chyba cie pojebalo jesli sadzisz, ze ja z moimi znajomymi z rl gadam o ciuchach czy butach ;DDDD
i mam pewnosc co do swojej plci i orientacji, nie potrzebuje wydumanego pompowania swojej "meskosci" |
No to daję;
1). Upijanie się.
Nie upijam się. W tygodniu nie piję w ogóle. Czasem w weekend, np. w sobotę wyskoczę gdzieś na imprezę do znajomych/ze znajomymi. W CHUJ upijanie się, racja - normalnie jadę na odwyk.
2) Ogarnianie życia.
No kurwa, argument z dupy. Mam ogarnięte życie, poza pracą, choć przyznam szczerze, że ta nie jest mi póki co potrzebna. Mam hajs, nie muszę napierdalać na taśmie 24/7. Nie, nie są to pieniądze od matki.
3). Brak zainteresowań.
I znowu pierdolnąłeś jak łysy warkoczem o kant kuli. Lubię historię, informatykę, muzykę, książki, szachy. Ponadto interesuję się numizmatyką i filatelistyką.
4). Aspołeczność, socjopatia etc.
Gówno prawda. Po prostu niektóre rzeczy mi się nie podobają i tyle, a że mamy zjebane społeczeństwo i takie Marki jak Ty odbierają to tak, a nie inaczej, to już nie moja wina.
HEHE
/e: A, jeszcze o panienkach zapomniałem.
No, nie mam teraz. Wszystkie z którymi byłem do tej pory to albo kurwy, albo w chuj tępe.
Chyba muszę poszukać panny w kościele/w bibliotece  | Internet powazna sprawa, chyba zabolalo jednak skoro sie tak tlumaczysz
Co do koncowki - to gratuluje bylych  |
|
| Back to top |
|
 |
mateosz
Group: Members Joined: 04 Dec 2010 Posts: 313 Gold: 4.50 Clan: Polewka Team ; )
Status: Warn:  Reputation: 2
|
#87 Posted: 16 Apr 2011 01:48 pm Post subject: |
|
|
co ja kurwa czytam.jpg _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Kolba
 Group: Members Joined: 27 Feb 2010 Posts: 14321 Gold: Locked Clan: chillout

Status: Warn:  Reputation: 29
|
#88 Posted: 16 Apr 2011 01:49 pm Post subject: |
|
|
| Monia89 wrote: | | RozpalonyMareczeg wrote: | | Kolba wrote: | Co to kurwa znaczy "poznaj sobie dupe". Rzeczywiscie, w tych czasach gdzie wszystko obraca się wokół jebania, nazywanego błędnie związkiem, posiadanie "dupy" jest jakimkolwiek życziowym wyznacznikiem . Spróbuj zamieszkać z dziewczyna, przygotuj się do podziału obowiązków, przyszłości, finansów i usamodzielnij się. Co taki wojujący ateista czy inny metrus może mi tu pierdolić skoro ich jakiekolwiek relacje z kobietami opierają się na kutasie. |
obronca praw i dobrego imienia kobiet ;DDD
baby do podgatuny, niech lykaja a potem umieraja | taaaaaaaak ?
a co do kolby, to KURWA :ddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd ty tak na serio? |
Jesteś wieśniarą (mentalną) więc możesz nie zrozumieć, okurwiaj typom pokroju Kordka, o ironio jesteście z jednego miasta. |
|
| Back to top |
|
 |

|
#89 Posted: 16 Apr 2011 01:50 pm Post subject: |
|
|
| olabogagfdsg wrote: | 9 Members: srubokret, Guest, kozakpl, Monia89, olabogagfdsg
Monika dlaczego nie zabierasz głosu w dyskusji? | zabieram;D |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum
|
D3jsp is proudly powered by phpBB © 2.0 Theme and Forum by tramway
|