Czytaj: "wpadłem w wieku 17 lat, żona każe mi zrzucić brzuszek, uciekam przed jej tyranią w elektroniczny świat".
Ale można też wynaleźć pozytywne interpretacje, wszystko zależy od podejścia No, ale jak się ekscytujesz fociakami Moni i chcesz być jej rycerzem...
Teraz ja coś od siebie: lubię alko-imprezy z kumplami, słucham zespołów typy Happysad i Cool Kids of Śmierć, nie mam żony, nie mam pracy, studiuję, kocham wprost grać w dY'abUa Dwójeczkę ))) _____________________
Czytaj: "wpadłem w wieku 17 lat, żona każe mi zrzucić brzuszek, uciekam przed jej tyranią w elektroniczny świat".
Ale można też wynaleźć pozytywne interpretacje, wszystko zależy od podejścia No, ale jak się ekscytujesz fociakami Moni i chcesz być jej rycerzem...
Teraz ja coś od siebie: lubię alko-imprezy z kumplami, słucham zespołów typy Happysad i Cool Kids of Śmierć, nie mam żony, nie mam pracy, studiuję, kocham wprost grać w dY'abUa Dwójeczkę )))
Czekaj, kurwa powoli. Są dwie opcje
a) Solution jest normalny i dałem się nabrać na jego prowokację. Pewnie do tego jakaś gwiazda z dwójki.
b) wzięliście mój bełkot na poważnie. _____________________
a) Solution jest normalny i dałem się nabrać na jego prowokację. Pewnie do tego jakaś gwiazda z dwójki.
b) wzięliście mój bełkot na poważnie.
b) wzięliście mój bełkot na poważnie.
c) on zarzucil tekstem pewnego legendarnego tarda z jsp, a ty nie skumałeś i teraz odwracasz kota ogonem.
Last edited by chaos_n on 28 Mar 2011 08:08 am; edited 1 time in total _____________________
d) za chuj nie wiem o co chodzi w tym pojebanym temacie _____________________
Ne)V(eR wrote:
moj uklad na sciezce na 5.0 rundak fiflak fiflak salto lamane w tyl, lub druga sciezka salto w przod do rundaka salto w tyl i z rozbiegu salto do salta
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum