|
| Author |
Message |
czerstwyroman
 Group: Members Joined: 19 Jan 2011 Posts: 714 Gold: Locked

Status: Warn:  Reputation: 4
|
#21 Posted: 20 Jan 2011 07:24 pm Post subject: |
|
|
| Kordek wrote: | | Studnia06 wrote: | ty to dopiero powodzenie masz  |
kurwa, czaisz, ze panna wyskakuje do mnie z tekstami ze z inną pisze (akurat kilka dni z monią pisze) to sie kurwa zgadza. mysle pewnie monia89 podkablowała mnie dla panny.
po 20 minutach rozmowy okazuje się, że to nie o monike tarnacką chodzi..
kurwa ;DDDDDDDDDDD |
o kurwa Łatwo.
a serio gadałeś z inną?
Last edited by czerstwyroman on 20 Jan 2011 07:25 pm; edited 1 time in total _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Kordek
 Group: Members Joined: 24 Feb 2010 Posts: 1855 Gold: 1.00 Clan: Polewka Team ; )
Status: Warn:  Reputation: 14
|
#22 Posted: 20 Jan 2011 07:26 pm Post subject: |
|
|
| czerstwyroman wrote: | | Kordek wrote: | | Studnia06 wrote: | ty to dopiero powodzenie masz  |
kurwa, czaisz, ze panna wyskakuje do mnie z tekstami ze z inną pisze (akurat kilka dni z monią pisze) to sie kurwa zgadza. mysle pewnie monia89 podkablowała mnie dla panny.
kurwa ;DDDDDDDDDDD |
o kurwa Łatwo.
a serio gadałeś z inną? |
no, ale to w październiku bylo, i o to jej chodzilo dopiero teraz sie dowiedziała. _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Monia89 NAJPIEKNIEJSZA SEKSOWNA KRULEWNA
 Group: Members Joined: 27 Feb 2010 Posts: 14933 Gold: 6.00 Clan: Piękni i Bogaci

Status: Warn:  Reputation: 34
|
#23 Posted: 20 Jan 2011 07:29 pm Post subject: |
|
|
kurwa ;DDDDDDDDDDD | SIE KURWA NIE ZESRAJ ;] DOBRZE, ZE MNIE NIE WYDALES... JESZCZE WRRRRRRRRRR
JEBNIJ SIE  |
|
| Back to top |
|
 |
Shapiro ★★★★★
 Group: Members Joined: 24 Feb 2010 Donor:  Posts: 4268 Gold: 11.00 Clan: Jagshemash

Status: Warn:  Reputation: 20
|
#24 Posted: 20 Jan 2011 07:29 pm Post subject: |
|
|
kurwa ;DDDDDDDDDDD |
hahahaha calkiem n1 ; DDDDD _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
 Group: Members Joined: 27 Feb 2010 Posts: 14933 Gold: 6.00 Clan: Piękni i Bogaci

|
#25 Posted: 20 Jan 2011 07:31 pm Post subject: |
|
|
| Kordek wrote: | | czerstwyroman wrote: | | Kordek wrote: | | Studnia06 wrote: | ty to dopiero powodzenie masz  |
kurwa ;DDDDDDDDDDD |
o kurwa Łatwo.
a serio gadałeś z inną? |
no, ale to w październiku bylo, i o to jej chodzilo dopiero teraz sie dowiedziała. |
sama jej zaraz powiem, ale mnie wkurwiles :[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[
gadasz na nia, a sam co odpierdalasz ?
pokazac jej temat ??????? a moze zaprosimy ja na d3 ?  |
|
| Back to top |
|
 |
Kordek
 Group: Members Joined: 24 Feb 2010 Posts: 1855 Gold: 1.00 Clan: Polewka Team ; )
|
#26 Posted: 20 Jan 2011 07:31 pm Post subject: |
|
|
| Monia89 wrote: | | Kordek wrote: | | Studnia06 wrote: | ty to dopiero powodzenie masz  |
kurwa ;DDDDDDDDDDD | SIE KURWA NIE ZESRAJ ;] DOBRZE, ZE MNIE NIE WYDALES... JESZCZE WRRRRRRRRRR
JEBNIJ SIE  |
nie wydałem... ma sie ten łeb na karku, nie od parady.
nie bądź zła Mała  _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |

|
#27 Posted: 20 Jan 2011 07:35 pm Post subject: |
|
|
| Kordek wrote: | | Monia89 wrote: | | Kordek wrote: | | Studnia06 wrote: | ty to dopiero powodzenie masz  |
JEBNIJ SIE  |
nie wydałem... ma sie ten łeb na karku, nie od parady.
nie bądź zła Mała  |
;/ |
|
| Back to top |
|
 |
Kordek
|
#28 Posted: 20 Jan 2011 07:42 pm Post subject: |
|
|
21 Members: Kordek, Guest
20 guestów... CZESC MAGDALENO  _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |

|
#29 Posted: 20 Jan 2011 07:45 pm Post subject: |
|
|
| Kordek wrote: | 21 Members: Kordek, Guest
20 guestów... CZESC MAGDALENO  | nie rub jaj, bo jo zara zawouam |
|
| Back to top |
|
 |
czerstwyroman

|
#30 Posted: 20 Jan 2011 07:50 pm Post subject: |
|
|
W sumie to dramka a nie drama ;C ech.... gdzie się podziały, tamte dramy, gdzie te betiny, zajonce itp ;C _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Kordek
|
#31 Posted: 20 Jan 2011 07:55 pm Post subject: |
|
|
| czerstwyroman wrote: | | W sumie to dramka a nie drama ;C ech.... gdzie się podziały, tamte dramy, gdzie te betiny, zajonce itp ;C |
zeby jednak nie bylo tej pomylki, zeby to jednak monia zawiniła to byłaby drama.
Last edited by Kordek on 20 Jan 2011 07:55 pm; edited 1 time in total _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
czerstwyroman

|
#32 Posted: 20 Jan 2011 07:58 pm Post subject: |
|
|
| Kordek wrote: | | czerstwyroman wrote: | | W sumie to dramka a nie drama ;C ech.... gdzie się podziały, tamte dramy, gdzie te betiny, zajonce itp ;C |
zeby jednak nie bylo tej pomylki, zeby to jednak monia zawiniła to byłaby drama. |
Wyjaśniłeś juz wszystko pannie? ;> _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Klejtos
 Group: Members Joined: 18 Jan 2011 Posts: 1748 Gold: 1.00 Clan: Polewka Team ; )

|
#33 Posted: 20 Jan 2011 08:05 pm Post subject: |
|
|
Nie wierzę, że przez 20 minut nie zauważyła, że mówisz o kim innym ;D _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Kordek
|
#34 Posted: 20 Jan 2011 08:17 pm Post subject: |
|
|
| czerstwyroman wrote: | | Kordek wrote: | | czerstwyroman wrote: | | W sumie to dramka a nie drama ;C ech.... gdzie się podziały, tamte dramy, gdzie te betiny, zajonce itp ;C |
zeby jednak nie bylo tej pomylki, zeby to jednak monia zawiniła to byłaby drama. |
Wyjaśniłeś juz wszystko pannie? ;> |
ta..
| Klejtos wrote: | | Nie wierzę, że przez 20 minut nie zauważyła, że mówisz o kim innym ;D |
bo udawałem głupka, ze o niczym nie wiem. _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Klejtos
 Group: Members Joined: 18 Jan 2011 Posts: 1748 Gold: 1.00 Clan: Polewka Team ; )

|
#35 Posted: 20 Jan 2011 08:19 pm Post subject: |
|
|
| czerstwyroman wrote: | | Kordek wrote: | | czerstwyroman wrote: | | W sumie to dramka a nie drama ;C ech.... gdzie się podziały, tamte dramy, gdzie te betiny, zajonce itp ;C |
Roman, ja Twojej powiem, że się kleisz do Moni i chuja będziesz miał, a nie skomplikowany związek P |
|
| Back to top |
|
 |
Barre00
 Group: Members Joined: 07 Mar 2010 Posts: 5363 Gold: 0.00

Status: Warn:  Reputation: 10
|
#36 Posted: 20 Jan 2011 08:23 pm Post subject: |
|
|
nie zapomnijcie napisac o tym na facebooku i nk. _____________________
  |
|
| Back to top |
|
 |
Kordek
|
#37 Posted: 20 Jan 2011 08:26 pm Post subject: |
|
|
| Barre00 wrote: | | nie zapomnijcie napisac o tym na facebooku i nk. |
kurwa... nie posiadam. _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |

|
#38 Posted: 20 Jan 2011 08:26 pm Post subject: |
|
|
| Klejtos wrote: | | czerstwyroman wrote: | | Kordek wrote: | | czerstwyroman wrote: | | W sumie to dramka a nie drama ;C ech.... gdzie się podziały, tamte dramy, gdzie te betiny, zajonce itp ;C |
Roman, ja Twojej powiem, że się kleisz do Moni i chuja będziesz miał, a nie skomplikowany związek P | on sie do mnie nie klei ;D haha
Klejtos, daj mi reputacje  |
|
| Back to top |
|
 |
Klejtos

|
#39 Posted: 20 Jan 2011 08:28 pm Post subject: |
|
|
| Monia89 wrote: | | Klejtos wrote: | | czerstwyroman wrote: | | Kordek wrote: | | czerstwyroman wrote: | | W sumie to dramka a nie drama ;C ech.... gdzie się podziały, tamte dramy, gdzie te betiny, zajonce itp ;C |
Roman, ja Twojej powiem, że się kleisz do Moni i chuja będziesz miał, a nie skomplikowany związek P | on sie do mnie nie klei ;D haha
Klejtos, daj mi reputacje  |
Już dałem wcześniej, liczę na rewanżyk
Może i się nie klei, ale to nie o to w tym chodzi! |
|
| Back to top |
|
 |

|
#40 Posted: 20 Jan 2011 08:34 pm Post subject: |
|
|
| dauam |
|
| Back to top |
|
 |
|