|
| Author |
Message |
RozpalonyMareczeg
 Group: Members Joined: 01 Mar 2010 Posts: 10588 Gold: 2.00 Clan: Piękni i Bogaci

Status: Warn:  Reputation: 30
|
#1 Posted: 17 Sep 2010 03:21 am Post subject: ZYCIE BOGACZA |
|
|
MALARZE MALUJA MI POKUJ A JA SOBIE SIEDZE _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Scream
 Group: Members Joined: 05 Mar 2010 Posts: 7936 Gold: Locked
Status: Warn:  Reputation: 17
|
#2 Posted: 17 Sep 2010 03:23 am Post subject: |
|
|
| Za pieniądze twoich starych. Ty byś nawet nie umaił go pomalować. |
|
| Back to top |
|
 |
Miszcz_Tibji
 Group: Members Joined: 20 Apr 2010 Posts: 2841 Gold: 0.00 Clan: Polewka Team ; )

Status: Warn:  Reputation: 3
|
#3 Posted: 17 Sep 2010 03:49 am Post subject: |
|
|
| Scream wrote: | | Za pieniądze twoich starych. Ty byś nawet nie umaił go pomalować. |
LUKSUS BYCIA BOGATYM KURWA _____________________ TARDEK TY KURWO JEBANA WYPIERDALAJ
 |
|
| Back to top |
|
 |
Scream
|
#4 Posted: 17 Sep 2010 03:50 am Post subject: |
|
|
| Miszcz_Tibji wrote: | | Scream wrote: | | Za pieniądze twoich starych. Ty byś nawet nie umaił go pomalować. |
LUKSUS BYCIA BOGATYM KURWA |
Czyli bycia kaleką. Więc bogactwo tez przeminie. |
|
| Back to top |
|
 |
RozpalonyMareczeg
 Group: Members Joined: 01 Mar 2010 Posts: 10588 Gold: 2.00 Clan: Piękni i Bogaci

|
#5 Posted: 17 Sep 2010 03:51 am Post subject: |
|
|
| Scream wrote: | | Za pieniądze twoich starych. Ty byś nawet nie umaił go pomalować. |
JA NIE MUSZE NIC UMIEC, JA MAM PIENIADZE, BIEDAKU. _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
arczan
 Group: Members Joined: 04 Jun 2010 Posts: 3451 Gold: 2.00 Clan: chillout

Status: Warn:  Reputation: 8
|
#6 Posted: 17 Sep 2010 03:53 am Post subject: |
|
|
tez bym sam pokoju nie malowal, sry _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Scream
|
#7 Posted: 17 Sep 2010 03:56 am Post subject: |
|
|
| Leję na kasę waszych starych. Przepuścicie te pieniądze, kurwy bez żadnych umiejętności. |
|
| Back to top |
|
 |
Miszcz_Tibji
 Group: Members Joined: 20 Apr 2010 Posts: 2841 Gold: 0.00 Clan: Polewka Team ; )

Status: Warn:  Reputation: 3
|
#8 Posted: 17 Sep 2010 03:57 am Post subject: |
|
|
| arczan wrote: | | tez bym sam pokoju nie malowal, sry |
Dokładnie, wole takie coś zostawić zawodowcom. Sam może i bym dał radę, ale mogły by gdzieś powstać jakieś zacieki itp. _____________________ TARDEK TY KURWO JEBANA WYPIERDALAJ
 |
|
| Back to top |
|
 |
RozpalonyMareczeg

|
#9 Posted: 17 Sep 2010 03:57 am Post subject: |
|
|
| Scream wrote: | | Leję na kasę waszych starych. Przepuścicie te pieniądze, kurwy bez żadnych umiejętności. |
ZYCIA MI NIE STARCZY ZEBY TE WSZYSTKIE PIENIADZE WYDAC
POZA TYM KURWA JA NIE MALUJE CALEGO POKOJU NA JEDEN KOLOR TYLKO KURWA SOBIE ZAPLANOWALEM POKOJ W 2 KOLORACH I SAM ROZKMINILEM KURWA ROZLOZENIE TYCH KOLOROW NA SCIANACH I WYSTROJ POKOJU PO MALOWANIU. MIALEM KURWA WIZJE ARTYSTYCZNA
Last edited by RozpalonyMareczeg on 17 Sep 2010 04:00 am; edited 2 times in total _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
arczan

|
#10 Posted: 17 Sep 2010 03:57 am Post subject: |
|
|
| Scream wrote: | | Leję na kasę waszych starych. Przepuścicie te pieniądze, kurwy bez żadnych umiejętności. |
pomalować to ja mogę ogrodzenie albo ławki, nie potrafiłbym pomalować pokoju np na 2 czy 3 kolory _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
RozpalonyMareczeg

|
#11 Posted: 17 Sep 2010 04:00 am Post subject: |
|
|
4 Members: Scream, RozpalonyMareczeg, srubokret, Miszcz_Tibji
O KURWA, GOT WEZWAL WSPARCIE I JEZYK DO POLEROWANIA JEGO DUPY _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Scream
|
#12 Posted: 17 Sep 2010 04:02 am Post subject: |
|
|
| Bo jesteście kalekami i bezmózgami. Ja malowałem pokój w wieku 15lat na dwa kolory. Sufit biały, ściany jakiś inny i sam wymyśliłem sposób jak to zrobić, żeby było równo. Nie chodzi o to, że nie wydałem kasy na malarzy, tylko zrobiłem to sam. |
|
| Back to top |
|
 |
RozpalonyMareczeg

|
#13 Posted: 17 Sep 2010 04:07 am Post subject: |
|
|
| Scream wrote: | | Bo jesteście kalekami i bezmózgami. Ja malowałem pokój w wieku 15lat na dwa kolory. Sufit biały, ściany jakiś inny i sam wymyśliłem sposób jak to zrobić, żeby było równo. Nie chodzi o to, że nie wydałem kasy na malarzy, tylko zrobiłem to sam. |
;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
ty jebany idioto, przeciez sufit prawie zawsze zostawia sie bialy, tak to ja tez bym potrafil. mi chodzi o to, ze ja sciany mam w 2 kolorach i to rozne fragmenty scian w roznych _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Scream
|
#14 Posted: 17 Sep 2010 04:11 am Post subject: |
|
|
| RozpalonyMareczeg wrote: | | Scream wrote: | | Bo jesteście kalekami i bezmózgami. Ja malowałem pokój w wieku 15lat na dwa kolory. Sufit biały, ściany jakiś inny i sam wymyśliłem sposób jak to zrobić, żeby było równo. Nie chodzi o to, że nie wydałem kasy na malarzy, tylko zrobiłem to sam. |
ty jebany idioto, przeciez sufit prawie zawsze zostawia sie bialy, tak to ja tez bym potrafil. mi chodzi o to, ze ja sciany mam w 2 kolorach i to rozne fragmenty scian w roznych |
No umiałbyś. Tak jak mój kumpel pomalował. I wydawało się nawet prosto, tylko różnica między kreską a sufitem w przy jednej ścianie wynosiła 20cm, a przy drugiej ścianie ponad 25.
Poza tym teraz nie mam białego sufitu. Mam pokój opierdolony na 3 kolory i nie są to tylko kreski/paski. |
|
| Back to top |
|
 |
RozpalonyMareczeg

|
#15 Posted: 17 Sep 2010 04:19 am Post subject: |
|
|
| Scream wrote: | | RozpalonyMareczeg wrote: | | Scream wrote: | | Bo jesteście kalekami i bezmózgami. Ja malowałem pokój w wieku 15lat na dwa kolory. Sufit biały, ściany jakiś inny i sam wymyśliłem sposób jak to zrobić, żeby było równo. Nie chodzi o to, że nie wydałem kasy na malarzy, tylko zrobiłem to sam. |
ty jebany idioto, przeciez sufit prawie zawsze zostawia sie bialy, tak to ja tez bym potrafil. mi chodzi o to, ze ja sciany mam w 2 kolorach i to rozne fragmenty scian w roznych |
No umiałbyś. Tak jak mój kumpel pomalował. I wydawało się nawet prosto, tylko różnica między kreską a sufitem w przy jednej ścianie wynosiła 20cm, a przy drugiej ścianie ponad 25.
Poza tym teraz nie mam białego sufitu. Mam pokój opierdolony na 3 kolory i nie są to tylko kreski/paski. |
ZAPEWNE SA TO TEZ KOLOMIRY
POZA TYM, NIE SADZISZ, ZE AZ 3 KOLORY TO POKOJ BARDZO METROSEKSUALNY I ANTYPOLSKI? POMALUJ SOBIE NA CZARNO KURWA SCIANY _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
arczan

|
#16 Posted: 17 Sep 2010 04:23 am Post subject: |
|
|
czarne sciany ja pierdole ;D _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Scream
|
#17 Posted: 17 Sep 2010 04:27 am Post subject: |
|
|
| RozpalonyMareczeg wrote: | | Scream wrote: | | RozpalonyMareczeg wrote: | | Scream wrote: | | Bo jesteście kalekami i bezmózgami. Ja malowałem pokój w wieku 15lat na dwa kolory. Sufit biały, ściany jakiś inny i sam wymyśliłem sposób jak to zrobić, żeby było równo. Nie chodzi o to, że nie wydałem kasy na malarzy, tylko zrobiłem to sam. |
POZA TYM, NIE SADZISZ, ZE AZ 3 KOLORY TO POKOJ BARDZO METROSEKSUALNY I ANTYPOLSKI? POMALUJ SOBIE NA CZARNO KURWA SCIANY |
Na czarno mam w piwnicy. Sufit na granatowo, domalowałem gwiazdy i Swastykę lewoskrętną, a w jej środku znajduje się zrobiony przeze mnie klosz na żarówkę. Na ścianach również znajdują się pewne malowidła, które widać tylko pod kątem w odpowiednim oświetleniu.
Tak wiem, żarówka jest zbyt nowoczesna powinna być pochodnia. Mój fail. Aczkolwiek zabieram się do zmiany, mam zamiar wykuć dziurę w w ścianie i odpowiednio pokierować blask promieni Księżyca, tak aby oświetlał całe pomieszczenie. W ten sposób pozbędę się elektryczności. Później zostanie mi wyjebać jeszcze kompa, telewizor i inne sprzęty elektryczne.
W budowie jest także komnata, do której dostęp będzie miał ten, kto prawidłowo pokieruje promienie Księżyca na wyryty symbol w ścianie. W niej będą się znajdować więzienne cele dla takich jak ty.
Last edited by Scream on 17 Sep 2010 04:28 am; edited 1 time in total |
|
| Back to top |
|
 |
RozpalonyMareczeg

|
#18 Posted: 17 Sep 2010 04:31 am Post subject: |
|
|
| Scream wrote: | | RozpalonyMareczeg wrote: | | Scream wrote: | | RozpalonyMareczeg wrote: | | Scream wrote: | | Bo jesteście kalekami i bezmózgami. Ja malowałem pokój w wieku 15lat na dwa kolory. Sufit biały, ściany jakiś inny i sam wymyśliłem sposób jak to zrobić, żeby było równo. Nie chodzi o to, że nie wydałem kasy na malarzy, tylko zrobiłem to sam. |
POZA TYM, NIE SADZISZ, ZE AZ 3 KOLORY TO POKOJ BARDZO METROSEKSUALNY I ANTYPOLSKI? POMALUJ SOBIE NA CZARNO KURWA SCIANY |
Na czarno mam w piwnicy. Sufit na granatowo, domalowałem gwiazdy i Swastykę lewoskrętną, a w jej środku znajduje się zrobiony przeze mnie klosz na żarówkę. Na ścianach również znajdują się pewne malowidła, które widać tylko pod kątem w odpowiednim oświetleniu.
Tak wiem, żarówka jest zbyt nowoczesna powinna być pochodnia. Mój fail. Aczkolwiek zabieram się do zmiany, mam zamiar wykuć dziurę w w ścianie i odpowiednio pokierować blask promieni Księżyca, tak aby oświetlał całe pomieszczenie. W ten sposób pozbędę się elektryczności. Później zostanie mi wyjebać jeszcze kompa, telewizor i inne sprzęty elektryczne.
W budowie jest także komnata, do której dostęp będzie miał ten, kto prawidłowo pokieruje promienie Księżyca na wyryty symbol w ścianie. W niej będą się znajdować więzienne cele dla takich jak ty. |
|
 |
nie_mam_nug
Group: Members Joined: 15 Aug 2010 Posts: 442 Gold: 0.00
Status: Warn:  Reputation: 1
|
#19 Posted: 17 Sep 2010 04:34 am Post subject: |
|
|
; DDDDDDDDDDDDDDD
zawsze sam maluje, ok _____________________
| Nens wrote: | | I MAMA MUWI MU IDZ DO RACZKI DO STAREGO OBOZU OBOK KUCHARZA SNAFA ON CIE NAUCZY JAK OTWIERAC ZAMKI A MAREG MUWI ZE NIE ZE SAM CHCE I POLAMAL WSZYSTKIE WYTRYCHY I INFRY POSZLY SIE JEBAC HEHE |
|
|
| Back to top |
|
 |
Scream
|
#20 Posted: 17 Sep 2010 04:37 am Post subject: |
|
|