|
Author |
Message |
Michald13 Martynka <3
 Group: Members Joined: 26 Feb 2010 Donor:  Posts: 18035 Gold: 1.90 Clan: chillout

Status: Warn:  Reputation: 25
|
#1 Posted: 08 Sep 2010 03:42 pm Post subject: Idę spać. |
|
|
Dobranoc chuje _____________________ Piwko to jest napój, chcesz se wypić to pracuj,
nie ma pracy kombinuj, gdy robisz ruchy się pilnuj
http://www.lastfm.pl/user/DramBejz |
|
Back to top |
|
 |
cez
 Group: Members Joined: 23 Feb 2010 Donor:  Posts: 7447 Gold: 0.00 Clan: Jagshemash

Status: Warn:  Reputation: 15
|
#2 Posted: 08 Sep 2010 03:43 pm Post subject: |
|
|
wczesno, ale zegnaj  |
|
Back to top |
|
 |
Miszcz_Tibji
 Group: Members Joined: 20 Apr 2010 Posts: 2841 Gold: 0.00 Clan: Polewka Team ; )

Status: Warn:  Reputation: 3
|
#3 Posted: 08 Sep 2010 03:43 pm Post subject: |
|
|
znowu melanż był że tak wcześnie ? papatki _____________________ TARDEK TY KURWO JEBANA WYPIERDALAJ
 |
|
Back to top |
|
 |
Michald13 Martynka <3
 Group: Members Joined: 26 Feb 2010 Donor:  Posts: 18035 Gold: 1.90 Clan: chillout

|
#4 Posted: 08 Sep 2010 03:44 pm Post subject: |
|
|
Nie doszedłem jeszcze do siebie po 2 dniach picia i ćpania _____________________ Piwko to jest napój, chcesz se wypić to pracuj,
|
Back to top |
|
 |
Miszcz_Tibji
 Group: Members Joined: 20 Apr 2010 Posts: 2841 Gold: 0.00 Clan: Polewka Team ; )

|
#5 Posted: 08 Sep 2010 03:45 pm Post subject: |
|
|
a co ćpałeś ?  _____________________ TARDEK TY KURWO JEBANA WYPIERDALAJ
 |
|
Back to top |
|
 |
Michald13 Martynka <3

|
#6 Posted: 08 Sep 2010 03:46 pm Post subject: |
|
|
Nie powiem, bo zaraz przyleci rotto _____________________ Piwko to jest napój, chcesz se wypić to pracuj,
|
Back to top |
|
 |
Miszcz_Tibji

|
#7 Posted: 08 Sep 2010 03:47 pm Post subject: |
|
|
dziś był w uwadze reportaż o dopalaczach  _____________________ TARDEK TY KURWO JEBANA WYPIERDALAJ
 |
|
Back to top |
|
 |
Michald13 Martynka <3

|
#8 Posted: 08 Sep 2010 03:48 pm Post subject: |
|
|
Nie zażywam dopalaczy. Jebane guwno _____________________ Piwko to jest napój, chcesz se wypić to pracuj,
|
Back to top |
|
 |
Bozia
 Group: Members Joined: 02 Jul 2010 Posts: 2113 Gold: 0.00 Clan: Polewka Team ; )

Status: Warn:  Reputation: 11
|
#9 Posted: 08 Sep 2010 03:51 pm Post subject: |
|
|
FETA FETA FETA FETA FETA FETA FETA FETA FETA FETA FETA FETA FETA FETA FETA FETA FETA FETA FETA FETA FETA FETA FETA FETA FETA FETA FETA FETA FETA FETA FETA FETA FETA FETA FETA FETA FETA FETA FETA FETA FETA FETA FETA FETA FETA FETA FETA FETA FETA FETA FETA FETA FETA FETA FETA FETA FETA FETA FETA FETA FETA FETA FETA FETA FETA FETA FETA FETA FETA FETA FETA FETA FETA FETA FETA FETA FETA FETA FETA FETA FETA FETA FETA FETA FETA FETA FETA FETA FETA FETA FETA FETA FETA FETA FETA FETA FETA FETA FETA FETA FETA FETA FETA FETA FETA FETA
|
 |
Miszcz_Tibji

|
#10 Posted: 08 Sep 2010 03:51 pm Post subject: |
|
|
23 letni właściciel sieci smartszop zapytany czy zażywa dopalacze odpowiedział "broń boże"
Michał, nie wonchałeś chyba monki, co ?  _____________________ TARDEK TY KURWO JEBANA WYPIERDALAJ
 |
|
Back to top |
|
 |
Michald13 Martynka <3

|
#11 Posted: 08 Sep 2010 03:55 pm Post subject: |
|
|
Miszcz_Tibji wrote: | 23 letni właściciel sieci smartszop zapytany czy zażywa dopalacze odpowiedział "broń boże"
Michał, nie wonchałeś chyba monki, co ?  |
Nie powiem
A co do dopalaczy... Lepsza feta. Przynajmniej wiem, co mi się może od niej stać. Dopalacze to nowe substancje, jeszcze ciągle zmieniają ich skład i chuj wi jak to wpływa na człowieka na dłuższą metę. Mnie ogólnie przeraża, że można legalnie kupić substancję, która potrafi przeprać bardziej niż feta, a za posiadanie odrobiny trawki idzie się siedzieć. _____________________ Piwko to jest napój, chcesz se wypić to pracuj,
|
Back to top |
|
 |
Nord
 Group: Members Joined: 12 Apr 2010 Posts: 5429 Gold: 0.00 Clan: chillout

Status: Warn:  Reputation: 6
|
#12 Posted: 08 Sep 2010 03:55 pm Post subject: |
|
|
elo _____________________
 |
|
Back to top |
|
 |
Miszcz_Tibji

|
#13 Posted: 08 Sep 2010 03:57 pm Post subject: |
|
|
Michald13 wrote: | Miszcz_Tibji wrote: | 23 letni właściciel sieci smartszop zapytany czy zażywa dopalacze odpowiedział "broń boże"
Nie powiem
A co do dopalaczy... Lepsza feta. Przynajmniej wiem, co mi się może od niej stać. Dopalacze to nowe substancje, jeszcze ciągle zmieniają ich skład i chuj wi jak to wpływa na człowieka na dłuższą metę. Mnie ogólnie przeraża, że można legalnie kupić substancję, która potrafi przeprać bardziej niż feta, a za posiadanie odrobiny trawki idzie się siedzieć. |
Na marszu wyzwolenia konopii Sobota sprzedawał płytę i dodawał instrukcję jak się zachować, aby uniknąć przypału podczas, gdy policja znajdzie przy tobie sztukę  _____________________ TARDEK TY KURWO JEBANA WYPIERDALAJ
 |
|
Back to top |
|
 |
Michald13 Martynka <3

|
#14 Posted: 08 Sep 2010 04:00 pm Post subject: |
|
|
Miszcz_Tibji wrote: | Michald13 wrote: | Miszcz_Tibji wrote: | 23 letni właściciel sieci smartszop zapytany czy zażywa dopalacze odpowiedział "broń boże"
Nie powiem
A co do dopalaczy... Lepsza feta. Przynajmniej wiem, co mi się może od niej stać. Dopalacze to nowe substancje, jeszcze ciągle zmieniają ich skład i chuj wi jak to wpływa na człowieka na dłuższą metę. Mnie ogólnie przeraża, że można legalnie kupić substancję, która potrafi przeprać bardziej niż feta, a za posiadanie odrobiny trawki idzie się siedzieć. |
Na marszu wyzwolenia konopii Sobota sprzedawał płytę i dodawał instrukcję jak się zachować, aby uniknąć przypału podczas, gdy policja znajdzie przy tobie sztukę  |
/japierdole gimbusiada.
Jak się zachować? Nie kozakować. Oni kogoś takiego nie lubią. A czy unikniesz przypału, to nie zależy od ciebie, bo jak trafisz na skurwysyna, to i instrukcja soboty nie pomoże _____________________ Piwko to jest napój, chcesz se wypić to pracuj,
|
Back to top |
|
 |
Miszcz_Tibji

|
#15 Posted: 08 Sep 2010 04:02 pm Post subject: |
|
|
Michald13 wrote: | Miszcz_Tibji wrote: | Michald13 wrote: | Miszcz_Tibji wrote: | 23 letni właściciel sieci smartszop zapytany czy zażywa dopalacze odpowiedział "broń boże"
Nie powiem
Na marszu wyzwolenia konopii Sobota sprzedawał płytę i dodawał instrukcję jak się zachować, aby uniknąć przypału podczas, gdy policja znajdzie przy tobie sztukę  |
/japierdole gimbusiada.
Jak się zachować? Nie kozakować. Oni kogoś takiego nie lubią. A czy unikniesz przypału, to nie zależy od ciebie, bo jak trafisz na skurwysyna, to i instrukcja soboty nie pomoże |
Nie wiem, na marszu nie byłem , płyty soboty nie kupiłem więc nie posiadam instrukcji  _____________________ TARDEK TY KURWO JEBANA WYPIERDALAJ
 |
|
Back to top |
|
 |
spiochek_ma_bana
 Group: Members Joined: 09 Mar 2010 Posts: 6288 Gold: Locked Clan: Piękni i Bogaci

Status: Warn:  Reputation: 11
|
#16 Posted: 08 Sep 2010 04:05 pm Post subject: |
|
|
Miszcz_Tibji wrote: | Michald13 wrote: | Miszcz_Tibji wrote: | Michald13 wrote: | Miszcz_Tibji wrote: | 23 letni właściciel sieci smartszop zapytany czy zażywa dopalacze odpowiedział "broń boże"
Nie powiem
/japierdole gimbusiada.
Jak się zachować? Nie kozakować. Oni kogoś takiego nie lubią. A czy unikniesz przypału, to nie zależy od ciebie, bo jak trafisz na skurwysyna, to i instrukcja soboty nie pomoże |
Nie wiem, na marszu nie byłem , płyty soboty nie kupiłem więc nie posiadam instrukcji  | w takim razie jak cie zlapia to idziesz siedziec _____________________
I love Britney and her music, because is the backbone to my music taste.
Without her support, I would end up feeling lost when I need to gain courage during hard times, cheer up or relax. |
|
Back to top |
|
 |
Minuta
Group: Members Joined: 25 Nov 2008 Posts: 103 Gold: 0.50
Status: Warn:  Reputation: 0
|
#17 Posted: 08 Sep 2010 04:07 pm Post subject: |
|
|
bylem na marszu, mam płyte na ktorej jest instrukcja, ale jeszcze jej nie czytałem  |
|
Back to top |
|
 |
h3_h3
Group: Banned Joined: 03 Jul 2010 Posts: 388 Gold: Locked
Status: Warn: Banned Reputation: 0

|
#18 Posted: 08 Sep 2010 04:14 pm Post subject: |
|
|
CPALEM DZIS _________________ This user's signature has been disabled |
|
Back to top |
|
 |
Miszcz_Tibji

|
#19 Posted: 08 Sep 2010 04:23 pm Post subject: |
|
|
już Cię namierzyli Zablokowali Ci golda, żebyś nie miał za co chytnąć 
Last edited by Miszcz_Tibji on 08 Sep 2010 04:24 pm; edited 1 time in total _____________________ TARDEK TY KURWO JEBANA WYPIERDALAJ
 |
|
Back to top |
|
 |
Michald13 Martynka <3

|
#20 Posted: 09 Sep 2010 01:43 am Post subject: |
|
|
Minuta wrote: | bylem na marszu, mam płyte na ktorej jest instrukcja, ale jeszcze jej nie czytałem  |
Serio masz? : DDD Weź wklej foto, albo napisz tu co ten podczłowiek napisał : DDD _____________________ Piwko to jest napój, chcesz se wypić to pracuj,
|
Back to top |
|
 |
|