|
| Author |
Message |
fafnir
Group: Members Joined: 15 Apr 2010 Posts: 4441 Gold: 0.30
Status: Warn:  Reputation: 2
|
#1 Posted: 14 Apr 2025 03:13 pm Post subject: Dzisiaj z grubej rury |
|
|
Kupiłem sobie 200ml krupnik o smaku kokosa, Boże ale to jest dobre na coś trzeba umrzeć, to załóżmy, że będzie to alkohol. Wcześniej jeszcze setka była, ale jak widać dzisiaj to za mało. |
|
| Back to top |
|
 |
fafnir
|
#2 Posted: 14 Apr 2025 03:15 pm Post subject: |
|
|
| Lepszy ten kokos, niż orzech. |
|
| Back to top |
|
 |
fafnir
|
#3 Posted: 14 Apr 2025 03:21 pm Post subject: |
|
|
| Chyba jestem alkoholikiem. |
|
| Back to top |
|
 |
cbxor
Group: Members Joined: 28 Feb 2025 Posts: 484 Gold: 0.50
Status: Warn:  Reputation: 1
|
#4 Posted: 15 Apr 2025 08:28 am Post subject: |
|
|
miałem Ci coś polecić w tym topicu a mianowicie Barmańskie za 15zł masz 500ml 20% i dobrze klepie. wiem bo właśnie jestem po pierwszej....2 takie i masz bombe. chyba że jesteś alkoholikiem i pijesz tylko mocniejsze trunki wtedy nie pomogę. pozdrawiam. dziś się najebie |
|
| Back to top |
|
 |
fafnir
|
#5 Posted: 15 Apr 2025 08:40 am Post subject: |
|
|
| cbxor wrote: | miałem Ci coś polecić w tym topicu a mianowicie Barmańskie za 15zł masz 500ml 20% i dobrze klepie. wiem bo właśnie jestem po pierwszej....2 takie i masz bombe. chyba że jesteś alkoholikiem i pijesz tylko mocniejsze trunki wtedy nie pomogę. pozdrawiam. dziś się najebie | cbx, szkopuł w tym jest taki, że ja nie mam jak tego wypić.. mieszkam z mamą, a ona jest przeciwniczką alkoholu i w sumie to piję po kryjomu tak, że nikt o tym nie wie. Barmańską raczej ciężko jest przemycić. |
|
| Back to top |
|
 |
cbxor
|
#6 Posted: 15 Apr 2025 08:44 am Post subject: |
|
|
| fafnir wrote: | | cbxor wrote: | miałem Ci coś polecić w tym topicu a mianowicie Barmańskie za 15zł masz 500ml 20% i dobrze klepie. wiem bo właśnie jestem po pierwszej....2 takie i masz bombe. chyba że jesteś alkoholikiem i pijesz tylko mocniejsze trunki wtedy nie pomogę. pozdrawiam. dziś się najebie | cbx, szkopuł w tym jest taki, że ja nie mam jak tego wypić.. mieszkam z mamą, a ona jest przeciwniczką alkoholu i w sumie to piję po kryjomu tak, że nikt o tym nie wie. Barmańską raczej ciężko jest przemycić. |
a nie możesz powiedzieć że idziesz na spacer? ojebać takie dwie i jest git w chuj. rozumiem...mój ojciec był alkoholikiem i teraz wkurwia się jak ja sięgam ale jeszcze nie ma tak zle. czasami mogę sobie pozwolić leżeć na schodach żeby pies mi gębe lizał  |
|
| Back to top |
|
 |
fafnir
|
#7 Posted: 15 Apr 2025 09:25 am Post subject: |
|
|
| cbxor wrote: | | fafnir wrote: | | cbxor wrote: | miałem Ci coś polecić w tym topicu a mianowicie Barmańskie za 15zł masz 500ml 20% i dobrze klepie. wiem bo właśnie jestem po pierwszej....2 takie i masz bombe. chyba że jesteś alkoholikiem i pijesz tylko mocniejsze trunki wtedy nie pomogę. pozdrawiam. dziś się najebie | cbx, szkopuł w tym jest taki, że ja nie mam jak tego wypić.. mieszkam z mamą, a ona jest przeciwniczką alkoholu i w sumie to piję po kryjomu tak, że nikt o tym nie wie. Barmańską raczej ciężko jest przemycić. |
a nie możesz powiedzieć że idziesz na spacer? ojebać takie dwie i jest git w chuj. rozumiem...mój ojciec był alkoholikiem i teraz wkurwia się jak ja sięgam ale jeszcze nie ma tak zle. czasami mogę sobie pozwolić leżeć na schodach żeby pies mi gębe lizał  | jak ona mnie kontroluje do tego stopnia, że każe chuchać jest (tutaj mi brakuje łagodnego słowa) pod tym kątem i mam przejeb, bo nie mogę sobie w życiu robić tego, na co mam ochotę. A chuj z tym, jak chcę pić sobie alkohol, to jest moje życie. Mam 34 lata w tym roku, a jestem nonstop kontrolowany, mam tego dosyć już. Wkurwia mnie tym w chuj. To Twój ojciec ile już nie pije? |
|
| Back to top |
|
 |
cbxor
|
#8 Posted: 15 Apr 2025 09:38 am Post subject: |
|
|
| fafnir wrote: | | cbxor wrote: | | fafnir wrote: | | cbxor wrote: | miałem Ci coś polecić w tym topicu a mianowicie Barmańskie za 15zł masz 500ml 20% i dobrze klepie. wiem bo właśnie jestem po pierwszej....2 takie i masz bombe. chyba że jesteś alkoholikiem i pijesz tylko mocniejsze trunki wtedy nie pomogę. pozdrawiam. dziś się najebie | cbx, szkopuł w tym jest taki, że ja nie mam jak tego wypić.. mieszkam z mamą, a ona jest przeciwniczką alkoholu i w sumie to piję po kryjomu tak, że nikt o tym nie wie. Barmańską raczej ciężko jest przemycić. |
a nie możesz powiedzieć że idziesz na spacer? ojebać takie dwie i jest git w chuj. rozumiem...mój ojciec był alkoholikiem i teraz wkurwia się jak ja sięgam ale jeszcze nie ma tak zle. czasami mogę sobie pozwolić leżeć na schodach żeby pies mi gębe lizał  | jak ona mnie kontroluje do tego stopnia, że każe chuchać jest (tutaj mi brakuje łagodnego słowa) pod tym kątem i mam przejeb, bo nie mogę sobie w życiu robić tego, na co mam ochotę. A chuj z tym, jak chcę pić sobie alkohol, to jest moje życie. Mam 34 lata w tym roku, a jestem nonstop kontrolowany, mam tego dosyć już. Wkurwia mnie tym w chuj. To Twój ojciec ile już nie pije? |
ok 10 lat ale jak On balował to balowało całe osiedle. sranie pod siebie i tak dalej...grubo było. teraz mimo 6 zawałów jakoś się trzyma i wymyślił remont. to mi się podoba choć będzie to kosztowalo prawie całe Nasze oszczedności. ja się najebałem a mam jeszcze pół barnańskiej i kurczaka z rożna na kolację. ja się nie dziwie Twojej mamie bo też nie chciał bym na stałe gościć alkoholu w domu....ale trochę przesadza. |
|
| Back to top |
|
 |
fafnir
|
#9 Posted: 15 Apr 2025 10:03 am Post subject: |
|
|
| cbxor wrote: | | fafnir wrote: | | cbxor wrote: | | fafnir wrote: | | cbxor wrote: | miałem Ci coś polecić w tym topicu a mianowicie Barmańskie za 15zł masz 500ml 20% i dobrze klepie. wiem bo właśnie jestem po pierwszej....2 takie i masz bombe. chyba że jesteś alkoholikiem i pijesz tylko mocniejsze trunki wtedy nie pomogę. pozdrawiam. dziś się najebie | cbx, szkopuł w tym jest taki, że ja nie mam jak tego wypić.. mieszkam z mamą, a ona jest przeciwniczką alkoholu i w sumie to piję po kryjomu tak, że nikt o tym nie wie. Barmańską raczej ciężko jest przemycić. |
ok 10 lat ale jak On balował to balowało całe osiedle. sranie pod siebie i tak dalej...grubo było. teraz mimo 6 zawałów jakoś się trzyma i wymyślił remont. to mi się podoba choć będzie to kosztowalo prawie całe Nasze oszczedności. ja się najebałem a mam jeszcze pół barnańskiej i kurczaka z rożna na kolację. ja się nie dziwie Twojej mamie bo też nie chciał bym na stałe gościć alkoholu w domu....ale trochę przesadza. | nie jesteś pierwszą osobą, która twierdzi, że przesadza. |
|
| Back to top |
|
 |
Frank Zappa
 Group: Members Joined: 31 May 2011 Posts: 7519 Gold: 2.60
Status: Warn:  Reputation: 12
|
#10 Posted: 17 Apr 2025 05:25 pm Post subject: |
|
|
haha  |
|
| Back to top |
|
 |
fafnir
|
#11 Posted: 18 Apr 2025 01:35 pm Post subject: |
|
|
| No haha :< |
|
| Back to top |
|
 |
Frank Zappa
|
#12 Posted: 24 Apr 2025 06:56 am Post subject: |
|
|
| przesada w chooy |
|
| Back to top |
|
 |
fafnir
|
#13 Posted: 24 Apr 2025 04:15 pm Post subject: |
|
|
| I tak piję, tylko się teraz ograniczam sporo. |
|
| Back to top |
|
 |
Frank Zappa
|
#14 Posted: 24 Apr 2025 08:20 pm Post subject: |
|
|
| to spok oxd |
|
| Back to top |
|
 |
fafnir
|
#15 Posted: 24 Apr 2025 08:25 pm Post subject: |
|
|
Ogólnie to nie jest spoko  |
|
| Back to top |
|
 |
Frank Zappa
|
#16 Posted: 24 Apr 2025 08:26 pm Post subject: |
|
|
no wiem
ja dzisiaj jak jechalem z kumplami jako pasazer samochodem to widzialem jakiegos motocykliste i motocyklistke za nim i byla szczupla iz grabna, i sie zastanawialem czy to nie ta Katiuszka co z nia pisalem, ona tez jezdzila na moto, i chciala mnie zabrac na tripa jako plecaczek z nia, masakra |
|
| Back to top |
|
 |
fafnir
|
#17 Posted: 24 Apr 2025 08:27 pm Post subject: |
|
|
| Na pewno nie. |
|
| Back to top |
|
 |
Frank Zappa
|
#18 Posted: 24 Apr 2025 08:30 pm Post subject: |
|
|
no ja wiem, ze nie, ale podobna byla i motor tez miala podobny, no ale niestety
juz chyba jej nigdy nie spotkam, masakra... a jakbym z nia pojechal to mieszkalbym w gorach z nia, ale nie wiadomo czy by czegos nie chciala ode mnie, zebym cos robil, nie wiem czy mnie tak zostawila w spokoju jak tu koledzy, ze moge sobie robic co chce |
|
| Back to top |
|
 |
fafnir
|
#19 Posted: 24 Apr 2025 08:33 pm Post subject: |
|
|
Chciałaby żebyś ją ruchał codziennie Fifi 
Last edited by fafnir on 24 Apr 2025 08:33 pm; edited 1 time in total |
|
| Back to top |
|
 |
Frank Zappa
|
#20 Posted: 24 Apr 2025 08:35 pm Post subject: |
|
|
no ale tak przed slubem, kumpel mi nagadal, zebym sie hajtal teraz i nie czekal, a ona sie przestraszyla
a mi troche bylo smutno bo mam wieze technics tutaj, ktora mama kupila jak mialem 5 lat, no i ja akurat wrocilem z Polski z odwiedzin i mi kumpel ta wieze przywiozl inzynier dzwieku, co 3 lata ja trzymal dla mnie, jak mieszkalem w namiocie i tak sie cieszylem ze wrocilem do UK, koledzy i moja wieza w koncu, a tutaj ta dziewczyna ze jedziemy do Polski i czulem taki dyskomfort trochje i smutek, tak za bardzo nie chcialem zostawic tej wiezy no nie wiem jak to wyjasnic, troche ciezka sprawa ;/ |
|
| Back to top |
|
 |
|