|
Author |
Message |
fafnir
Group: Members Joined: 15 Apr 2010 Posts: 4273 Gold: 0.10
Status: Warn:  Reputation: 2
|
#1 Posted: 27 Mar 2025 11:17 am Post subject: 3 konta |
|
|
Które miałem na jsp i służyć miały jedynie do lurkowania, właśnie mi zostały zbanowane. Co dziwne zostały one wszystkie stworzone 22 lutego, a te, które jest stworzone 16 lutego, to dalej mogę na nie wchodzić ale napisać nic  |
|
Back to top |
|
 |
HardStyle
 Group: Members Joined: 10 Sep 2009 Posts: 130 Gold: 1.90
Status: Warn:  Reputation: 1
|
#2 Posted: 27 Mar 2025 03:07 pm Post subject: |
|
|
Obyś maina nie przejebal 😅 |
|
Back to top |
|
 |
fafnir
|
#3 Posted: 27 Mar 2025 04:10 pm Post subject: |
|
|
HardStyle wrote: | Obyś maina nie przejebal 😅 | jak mi zbanowali milftanka kiedyś, to nic z mainem mi się nie stało. Tak samo jak wchodziłem na jakieś konta 03-06, to mi dali tylko 10% warna wtedy i napisali "buying/stealing old accounts".
Edit: Ty już niedługo wracasz na dwójkę, ja jeszcze miesiąc 😴 widziałeś, że PICKERA locknęli? Typ miał ponad 200k postów.
Edit2: z mainem wszystko w porządku, tylko dalej susp do maja, właśnie się na nie zalogowałem :~)
Last edited by fafnir on 27 Mar 2025 04:42 pm; edited 3 times in total |
|
Back to top |
|
 |
HardStyle
|
#4 Posted: 27 Mar 2025 05:41 pm Post subject: |
|
|
fafnir wrote: | HardStyle wrote: | Obyś maina nie przejebal 😅 | jak mi zbanowali milftanka kiedyś, to nic z mainem mi się nie stało. Tak samo jak wchodziłem na jakieś konta 03-06, to mi dali tylko 10% warna wtedy i napisali "buying/stealing old accounts".
Edit: Ty już niedługo wracasz na dwójkę, ja jeszcze miesiąc 😴 widziałeś, że PICKERA locknęli? Typ miał ponad 200k postów.
Edit2: z mainem wszystko w porządku, tylko dalej susp do maja, właśnie się na nie zalogowałem :~) |
Wrócę tylko żeby domknąć interesy i robię logałt 😅 ja na szczęście ojebalem stare konta ktore śmigają do tej pory z tego co widzę tylko nazwy maja inne 😅 a co do Pickera to widziałem na bnp diskordzie coś pisali ale nie wiem co się odjebało bo na dwojke nie wchodzilem od ponad 2 miesięcy |
|
Back to top |
|
 |
fafnir
|
#5 Posted: 27 Mar 2025 06:15 pm Post subject: |
|
|
HardStyle wrote: | fafnir wrote: | HardStyle wrote: | Obyś maina nie przejebal 😅 | jak mi zbanowali milftanka kiedyś, to nic z mainem mi się nie stało. Tak samo jak wchodziłem na jakieś konta 03-06, to mi dali tylko 10% warna wtedy i napisali "buying/stealing old accounts".
Edit2: z mainem wszystko w porządku, tylko dalej susp do maja, właśnie się na nie zalogowałem :~) |
Wrócę tylko żeby domknąć interesy i robię logałt 😅 ja na szczęście ojebalem stare konta ktore śmigają do tej pory z tego co widzę tylko nazwy maja inne 😅 a co do Pickera to widziałem na bnp diskordzie coś pisali ale nie wiem co się odjebało bo na dwojke nie wchodzilem od ponad 2 miesięcy | zajebał komuś jakieś itemy i nie chciał ich oddać  |
|
Back to top |
|
 |
HardStyle
|
#6 Posted: 27 Mar 2025 06:18 pm Post subject: |
|
|
fafnir wrote: | HardStyle wrote: | fafnir wrote: | HardStyle wrote: | Obyś maina nie przejebal 😅 | jak mi zbanowali milftanka kiedyś, to nic z mainem mi się nie stało. Tak samo jak wchodziłem na jakieś konta 03-06, to mi dali tylko 10% warna wtedy i napisali "buying/stealing old accounts".
Wrócę tylko żeby domknąć interesy i robię logałt 😅 ja na szczęście ojebalem stare konta ktore śmigają do tej pory z tego co widzę tylko nazwy maja inne 😅 a co do Pickera to widziałem na bnp diskordzie coś pisali ale nie wiem co się odjebało bo na dwojke nie wchodzilem od ponad 2 miesięcy | zajebał komuś jakieś itemy i nie chciał ich oddać  |
Ja pierdole kraść pixele n1 😂 |
|
Back to top |
|
 |
fafnir
|
#7 Posted: 27 Mar 2025 07:07 pm Post subject: |
|
|
HardStyle wrote: | fafnir wrote: | HardStyle wrote: | fafnir wrote: | HardStyle wrote: | Obyś maina nie przejebal 😅 | jak mi zbanowali milftanka kiedyś, to nic z mainem mi się nie stało. Tak samo jak wchodziłem na jakieś konta 03-06, to mi dali tylko 10% warna wtedy i napisali "buying/stealing old accounts".
Ja pierdole kraść pixele n1 😂 | wolałbym już te itemy prędzej oddać, niż stracić 15-letnie konto na jsp z 200k postami. |
|
Back to top |
|
 |
HardStyle
|
#8 Posted: 27 Mar 2025 09:27 pm Post subject: |
|
|
fafnir wrote: | HardStyle wrote: | fafnir wrote: | HardStyle wrote: | fafnir wrote: | HardStyle wrote: | Obyś maina nie przejebal 😅 | jak mi zbanowali milftanka kiedyś, to nic z mainem mi się nie stało. Tak samo jak wchodziłem na jakieś konta 03-06, to mi dali tylko 10% warna wtedy i napisali "buying/stealing old accounts".
Ja pierdole kraść pixele n1 😂 | wolałbym już te itemy prędzej oddać, niż stracić 15-letnie konto na jsp z 200k postami. |
W sumie takie pro itemy można latwo wyśledzić jeśli jakiś pojeb chce je sprzedać za fg ale są na to lepsze sposoby 😅 zobacz sobie debila ^Nevada jak skoczył przez scieme na legendarny item zwany imp veil 😂 top 3 donor na jsp swego czasu postow od chuja mial więcej niż bob pedal 😂 |
|
Back to top |
|
 |
fafnir
|
#9 Posted: 27 Mar 2025 09:45 pm Post subject: |
|
|
HardStyle wrote: | fafnir wrote: | HardStyle wrote: | fafnir wrote: | HardStyle wrote: | fafnir wrote: | HardStyle wrote: | Obyś maina nie przejebal 😅 | jak mi zbanowali milftanka kiedyś, to nic z mainem mi się nie stało. Tak samo jak wchodziłem na jakieś konta 03-06, to mi dali tylko 10% warna wtedy i napisali "buying/stealing old accounts".
W sumie takie pro itemy można latwo wyśledzić jeśli jakiś pojeb chce je sprzedać za fg ale są na to lepsze sposoby 😅 zobacz sobie debila ^Nevada jak skoczył przez scieme na legendarny item zwany imp veil 😂 top 3 donor na jsp swego czasu postow od chuja mial więcej niż bob pedal 😂 |
Ta, też już widziałem te konto. Od chuja roboty z tym biciem postów i potem idzie się przez takie ruchy jebać. Czemu bob to pedał? 🤣 |
|
Back to top |
|
 |
Frank Zappa
 Group: Members Joined: 31 May 2011 Posts: 7419 Gold: 2.60
Status: Warn:  Reputation: 12
|
#10 Posted: 27 Mar 2025 10:11 pm Post subject: |
|
|
bicie postow xD |
|
Back to top |
|
 |
fafnir
|
#11 Posted: 27 Mar 2025 11:17 pm Post subject: |
|
|
Frank Zappa wrote: | bicie postow xD | przyjemne jak bicie konia, którego nawet sobie nie mogę zwalić przez tę operację  |
|
Back to top |
|
 |
Frank Zappa
|
#12 Posted: 27 Mar 2025 11:20 pm Post subject: |
|
|
ja bym wolal sie przytulic do ukochanej xP |
|
Back to top |
|
 |
fafnir
|
#13 Posted: 27 Mar 2025 11:26 pm Post subject: |
|
|
Frank Zappa wrote: | ja bym wolal sie przytulic do ukochanej xP | ja też, do jakiejś najukochańszej. |
|
Back to top |
|
 |
Frank Zappa
|
#14 Posted: 27 Mar 2025 11:27 pm Post subject: |
|
|
no mnie sie marzy ta dziewczyna z kafeterii jest super, kiedys mi pisala, ze do mnie przyleci albo ze poszlaby ze mna do lasu wypic winko, ale ta franca z wroclawia probuje wszystko zniszczyc i sobie ja przywlaszczyc ;/ |
|
Back to top |
|
 |
fafnir
|
#15 Posted: 27 Mar 2025 11:32 pm Post subject: |
|
|
Frank Zappa wrote: | no mnie sie marzy ta dziewczyna z kafeterii jest super, kiedys mi pisala, ze do mnie przyleci albo ze poszlaby ze mna do lasu wypic winko, ale ta franca z wroclawia probuje wszystko zniszczyc i sobie ja przywlaszczyc ;/ | nie daj się, może coś z tego będzie. |
|
Back to top |
|
 |
Frank Zappa
|
#16 Posted: 27 Mar 2025 11:45 pm Post subject: |
|
|
pewnie ze sie nie dam, bedzie czy nie bedzie, kocham ja bardzo i jest za fajna na tego zula i nie zasluguje na nia xD |
|
Back to top |
|
 |
fafnir
|
#17 Posted: 27 Mar 2025 11:46 pm Post subject: |
|
|
Frank Zappa wrote: | pewnie ze sie nie dam, bedzie czy nie bedzie, kocham ja bardzo i jest za fajna na tego zula i nie zasluguje na nia xD | nigdy się nie biłem o kobietę, jakie to uczucie? :~) |
|
Back to top |
|
 |
Frank Zappa
|
#18 Posted: 27 Mar 2025 11:47 pm Post subject: |
|
|
ja sie nigdy nie bilem, ale wkurwia mnie ten zul, bo jest jebanym klamca, a u mnie za klamanie kogos sie dostaje wpierdol  |
|
Back to top |
|
 |
fafnir
|
#19 Posted: 27 Mar 2025 11:49 pm Post subject: |
|
|
Frank Zappa wrote: | ja sie nigdy nie bilem, ale wkurwia mnie ten zul, bo jest jebanym klamca, a u mnie za klamanie kogos sie dostaje wpierdol  | no nieładnie tak kogoś oczerniać. |
|
Back to top |
|
 |
Frank Zappa
|
#20 Posted: 27 Mar 2025 11:51 pm Post subject: |
|
|
fafnir wrote: | Frank Zappa wrote: | ja sie nigdy nie bilem, ale wkurwia mnie ten zul, bo jest jebanym klamca, a u mnie za klamanie kogos sie dostaje wpierdol  | no nieładnie tak kogoś oczerniać. |
no ja teraz tez oczerniam, ale mam powod, bo na moje forum wrzucal gejowskie przerobki i tej dziewczynie tez wysylal fotyprzerobione z moja facjata jak mnie rucha facet niby albo jakas oblesna kuska, to jakis psychol jest |
|
Back to top |
|
 |
|