Nie widze w tym nic smiesznego. Jakis debil najebal typow. Oni chyba byli jacyc nacpany, bo zadna normalna osoba nie dalaby sobie tak najebac. Ja bym podjal rekawice i walczyl. Neverowi bym najebal pewnie, bo mam nieziemskie pierdolniecie w lapie.
Nie widze w tym nic smiesznego. Jakis debil najebal typow. Oni chyba byli jacyc nacpany, bo zadna normalna osoba nie dalaby sobie tak najebac. Ja bym podjal rekawice i walczyl. Neverowi bym najebal pewnie, bo mam nieziemskie pierdolniecie w lapie.
nieziemskie pierdolnięcie w łapie ma każdy użytkownik tego forum co jest pewną zagadką _____________________
tepy smiec, ale te pedalki jeszcze gorsze, zamiast oddac to sie patrza jak napierdala wszystkich po kolei, albo byli tak nacpani ze nie wiedzieli co sie dzieje albo fake
Akurat tym razem nie trafił na nikogo z kosą lub gazem, no ale gdyby trafił, to raczej nie byłoby tego filmiku.
1 na 200 chodzi z gazem, a gdzie jeszcze takie lamusy .
Ja zostałem w tej kwestii uświadomiony przez znajomego "po przejsciach" i sam staram się uświadamiać jak najwięcej osób, koszt znikomy a może naprawdę uratować dupę, szczęśliwie nigdy nie mialem sytuacji, w której byłbym zmuszony do użycia tego. _____________________
Akurat tym razem nie trafił na nikogo z kosą lub gazem, no ale gdyby trafił, to raczej nie byłoby tego filmiku.
1 na 200 chodzi z gazem, a gdzie jeszcze takie lamusy .
Ja zostałem w tej kwestii uświadomiony przez znajomego "po przejsciach" i sam staram się uświadamiać jak najwięcej osób, koszt znikomy a może naprawdę uratować dupę, szczęśliwie nigdy nie mialem sytuacji, w której byłbym zmuszony do użycia tego.
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum