Grałem w tą grę z 30 godzin, i nic z tej muzyki mi nie wpadło w ucho w przeciwieństwie do kilku innych gier.
Taki sam, chujowy zapełniacz tła był w Oblivionie, a w Morrowindzie nie pamiętam.
Grałem w tą grę z 30 godzin, i nic z tej muzyki mi nie wpadło w ucho w przeciwieństwie do kilku innych gier.
Taki sam, chujowy zapełniacz tła był w Oblivionie, a w Morrowindzie nie pamiętam.
No i nie wiem, co w tym rewelacyjnego. Wokal w zwrotkach pełni główną rolę, tylko ona zapodaję melodię. Dziwi mnie, że tak dobra gra ma tak słabą muzykę.
Zajebista muzyka to była w Diablo 2, Gothic 2, Heroes 3 (Nowsze słabsze, w starsze nie grałem) i jeszcze w Might and Magic VII.
No i nie wiem, co w tym rewelacyjnego. Wokal w zwrotkach pełni główną rolę, tylko ona zapodaję melodię. Dziwi mnie, że tak dobra gra ma tak słabą muzykę.
Zajebista muzyka to była w Diablo 2, Gothic 2, Heroes 3 (Nowsze słabsze, w starsze nie grałem) i jeszcze w Might and Magic VII.
To już jest rozmowa o gustach i guścikach, czyli z zasady dość jałowa. Mi muzyka pasuje, na pewno zapadnie mi w pamięć i wiem, że wiele osób ma podobne odczucia. Nie mam wykształcenia muzycznego, więc trudno mi powiedzieć na ten temat coś więcej, ale dodam tylko, że nawet jeżeli wokal pełni główną rolę, to i tak muzyka broni się też bez niego. _____________________ praktykujący katolik
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum