|
| Author |
Message |
Minutka
 Group: Members Joined: 08 Apr 2010 Posts: 2756 Gold: 1.00 Clan: chillout

Status: Warn:  Reputation: 6
|
#1 Posted: 30 Jan 2011 03:27 pm Post subject: muj fit ; dd |
|
|
w koszuli, a buty mam court forsy najki.
inb4: zajebista morda typa na krześle po prawo. _____________________ http://www.lastfm.pl/user/Minuta1337 |
|
| Back to top |
|
 |
arbarlex
 Group: Members Joined: 25 Feb 2010 Posts: 7980 Gold: 0.00

|
#2 Posted: 30 Jan 2011 03:30 pm Post subject: |
|
|
Ale wstyd, że nigdy na PS3 nie grałem. Muszę się męczyć na zjebanym xguwnie360 _____________________
[quote= |
|
| Back to top |
|
 |
Minutka

|
|
| Back to top |
|
 |
arbarlex

|
#4 Posted: 30 Jan 2011 03:32 pm Post subject: |
|
|
| Minutka wrote: | | turniej w fife11 na ps3 HEHE |
Mam na PC. Jebać gry sportowe oprócz NBA i NHL _____________________
[quote= |
|
| Back to top |
|
 |
olabogagfdsg
 Group: Members Joined: 31 Dec 2010 Posts: 2314 Gold: 40.00 Clan: E-Drama

Status: Warn:  Reputation: 5
|
#5 Posted: 30 Jan 2011 03:36 pm Post subject: |
|
|
 _____________________ NIEWIDZIALNA RĘKA RYNKU, SKURWEWYSYNY |
|
| Back to top |
|
 |
RozpalonyMareczeg
 Group: Members Joined: 01 Mar 2010 Posts: 10588 Gold: 2.00 Clan: Piękni i Bogaci

Status: Warn:  Reputation: 30
|
#6 Posted: 30 Jan 2011 03:38 pm Post subject: |
|
|
| arbarlex wrote: | | Ale wstyd, że nigdy na PS3 nie grałem. Muszę się męczyć na zjebanym xguwnie360 |
widac, ze nigdy nie grales na ps3, jakbys zagral to bys wychwalal xboxa pod niebiosa tak jak ja to robie. usuwam cie z gg za to bluznierstwo. xbox to najlepsza konsola, ps3 jest zjebane i ma tak chujowe pady, ze sie grac nie da. _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Deathray
 Group: Members Joined: 14 Oct 2008 Posts: 8470 Gold: 1.30 Clan: Retardacja
Status: Warn:  Reputation: 11
|
#7 Posted: 30 Jan 2011 03:40 pm Post subject: |
|
|
niedlugo ps3 odejdzie do lamusa. wyjdzie tylko sony ngp _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Pekin ♂ + ♀ = ♥
 Group: Members Joined: 26 Feb 2010 Posts: 8650 Gold: 145.00

Status: Warn:  Reputation: 19
|
#8 Posted: 30 Jan 2011 03:41 pm Post subject: |
|
|
| olabogagfdsg wrote: |  |
|
 |
Minutka

|
#9 Posted: 30 Jan 2011 03:42 pm Post subject: |
|
|
ps3 ma rzeczywiście chujowe pady, jeszcze kurwy dali takie nowe proste ze sklepu nie rozbite _____________________ http://www.lastfm.pl/user/Minuta1337 |
|
| Back to top |
|
 |
arbarlex

|
#10 Posted: 30 Jan 2011 03:45 pm Post subject: |
|
|
| RozpalonyMareczeg wrote: | | arbarlex wrote: | | Ale wstyd, że nigdy na PS3 nie grałem. Muszę się męczyć na zjebanym xguwnie360 |
widac, ze nigdy nie grales na ps3, jakbys zagral to bys wychwalal xboxa pod niebiosa tak jak ja to robie. usuwam cie z gg za to bluznierstwo. xbox to najlepsza konsola, ps3 jest zjebane i ma tak chujowe pady, ze sie grac nie da. |
ALE CI ZARAZ NAPIERDOLE NA MORDE
W wieku 6 lat dostałem PSX. Na komunię, dostałem PS2 (SCPH-30004 kurwa), przymierzam się do PSP i marzę o PS3. Kurwa, w każdej jebanej sekwencji QTE na xboxie mi się pierdolą przyciski. Za chuja nie mogę spamiętać tych XYBA. Przyzwyczajenia to przyzwyczajenia. A co do pada, to wiadomo - nie będę tu pierdolić o znakomitej ergonomii i o tym, jak świetnie leży w dłoni bo to kwestia przyzwyczajenia. Mimo wszystko, większość zdecydowanie preferuje pada Sony (nie ukrywam, że do FPS xboxowy pad to małe mistrzostwo). W zasadzie to z mojej strony niezdrowe fanbojstwo. Kupuję co miesiąc pisma konsolowe i przy każdej recenzji gry na Sony robię takie "łaaał", ale jak patrzę że to nie ekskluziw to wyduszam z siebie mimowolne "kurwa". Pomimo posiadania xboxa (podobno świetnej konsoli) czuję chujowy niedosyt i wiem, że powinienem grać na konsolach Sony. _____________________
[quote= |
|
| Back to top |
|
 |
Own3r root> kill -9 0
 Group: Members Joined: 07 Feb 2010 Donor:  Posts: 2360 Gold: 68.06 Clan: Wypierdalaj

Status: Warn:  Reputation: 59
|
#11 Posted: 30 Jan 2011 04:02 pm Post subject: |
|
|
Hairstyle do dupy, wymyśl coś oryginalniejszego + krzywo obcięte boki (reszty nie widać), obcinałes się za dychacza w przydrożnej budzie?  _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
RozpalonyMareczeg
 Group: Members Joined: 01 Mar 2010 Posts: 10588 Gold: 2.00 Clan: Piękni i Bogaci

|
#12 Posted: 30 Jan 2011 04:03 pm Post subject: |
|
|
| arbarlex wrote: | | RozpalonyMareczeg wrote: | | arbarlex wrote: | | Ale wstyd, że nigdy na PS3 nie grałem. Muszę się męczyć na zjebanym xguwnie360 |
widac, ze nigdy nie grales na ps3, jakbys zagral to bys wychwalal xboxa pod niebiosa tak jak ja to robie. usuwam cie z gg za to bluznierstwo. xbox to najlepsza konsola, ps3 jest zjebane i ma tak chujowe pady, ze sie grac nie da. |
W wieku 6 lat dostałem PSX. Na komunię, dostałem PS2 (SCPH-30004 kurwa), przymierzam się do PSP i marzę o PS3. Kurwa, w każdej jebanej sekwencji QTE na xboxie mi się pierdolą przyciski. Za chuja nie mogę spamiętać tych XYBA. Przyzwyczajenia to przyzwyczajenia. A co do pada, to wiadomo - nie będę tu pierdolić o znakomitej ergonomii i o tym, jak świetnie leży w dłoni bo to kwestia przyzwyczajenia. Mimo wszystko, większość zdecydowanie preferuje pada Sony (nie ukrywam, że do FPS xboxowy pad to małe mistrzostwo). W zasadzie to z mojej strony niezdrowe fanbojstwo. Kupuję co miesiąc pisma konsolowe i przy każdej recenzji gry na Sony robię takie "łaaał", ale jak patrzę że to nie ekskluziw to wyduszam z siebie mimowolne "kurwa". Pomimo posiadania xboxa (podobno świetnej konsoli) czuję chujowy niedosyt i wiem, że powinienem grać na konsolach Sony. |
ps3 to gowno
| Own3r wrote: | Hairstyle do dupy, wymyśl coś oryginalniejszego + krzywo obcięte boki (reszty nie widać), obcinałes się za dychacza w przydrożnej budzie?  |
wlosy to tam chuj, chujowe bo chujowe, ale najgorsze to sa te fabrycznie przecierane i pomiete spodnie z jeansu cienkiego jak papier
Last edited by RozpalonyMareczeg on 30 Jan 2011 04:04 pm; edited 1 time in total _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
arbarlex

|
#13 Posted: 30 Jan 2011 04:05 pm Post subject: |
|
|
| RozpalonyMareczeg wrote: | | arbarlex wrote: | | RozpalonyMareczeg wrote: | | arbarlex wrote: | | Ale wstyd, że nigdy na PS3 nie grałem. Muszę się męczyć na zjebanym xguwnie360 |
W wieku 6 lat dostałem PSX. Na komunię, dostałem PS2 (SCPH-30004 kurwa), przymierzam się do PSP i marzę o PS3. Kurwa, w każdej jebanej sekwencji QTE na xboxie mi się pierdolą przyciski. Za chuja nie mogę spamiętać tych XYBA. Przyzwyczajenia to przyzwyczajenia. A co do pada, to wiadomo - nie będę tu pierdolić o znakomitej ergonomii i o tym, jak świetnie leży w dłoni bo to kwestia przyzwyczajenia. Mimo wszystko, większość zdecydowanie preferuje pada Sony (nie ukrywam, że do FPS xboxowy pad to małe mistrzostwo). W zasadzie to z mojej strony niezdrowe fanbojstwo. Kupuję co miesiąc pisma konsolowe i przy każdej recenzji gry na Sony robię takie "łaaał", ale jak patrzę że to nie ekskluziw to wyduszam z siebie mimowolne "kurwa". Pomimo posiadania xboxa (podobno świetnej konsoli) czuję chujowy niedosyt i wiem, że powinienem grać na konsolach Sony. |
ps3 to gowno
| Own3r wrote: | Hairstyle do dupy, wymyśl coś oryginalniejszego + krzywo obcięte boki (reszty nie widać), obcinałes się za dychacza w przydrożnej budzie?  |
wlosy to tam chuj, chujowe bo chujowe, ale najgorsze to sa te fabrycznie przecierane i pomiete spodnie z jeansu cienkiego jak papier |
Zależy w co lubisz grać. Dla mnie Sony było zawsze synonimem platformówek, bijatyk i slasherów. NO I FINAL FANTASY I METAL GEAR SOLID _____________________
[quote= |
|
| Back to top |
|
 |
Own3r root> kill -9 0
 Group: Members Joined: 07 Feb 2010 Donor:  Posts: 2360 Gold: 68.06 Clan: Wypierdalaj

Status: Warn:  Reputation: 59
|
#14 Posted: 30 Jan 2011 04:05 pm Post subject: |
|
|
| RozpalonyMareczeg wrote: | | Own3r wrote: | Hairstyle do dupy, wymyśl coś oryginalniejszego + krzywo obcięte boki (reszty nie widać), obcinałes się za dychacza w przydrożnej budzie?  |
wlosy to tam chuj, chujowe bo chujowe, ale najgorsze to sa te fabrycznie przecierane i pomiete spodnie z jeansu cienkiego jak papier |
Każdy ma swoje zboczenia. _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
arbarlex

|
#15 Posted: 30 Jan 2011 04:09 pm Post subject: |
|
|
Obczajcie typa po prawej w szarej bluzie
jakei ma łapy krótkie ; DDDDDDDDDDDDDDDDDD _____________________
[quote= |
|
| Back to top |
|
 |
RozpalonyMareczeg

|
#16 Posted: 30 Jan 2011 04:11 pm Post subject: |
|
|
| arbarlex wrote: | | RozpalonyMareczeg wrote: | | arbarlex wrote: | | RozpalonyMareczeg wrote: | | arbarlex wrote: | | Ale wstyd, że nigdy na PS3 nie grałem. Muszę się męczyć na zjebanym xguwnie360 |
ps3 to gowno
Zależy w co lubisz grać. Dla mnie Sony było zawsze synonimem platformówek, bijatyk i slasherów. NO I FINAL FANTASY I METAL GEAR SOLID |
z tego wszystkiego co wymieniles to tylko final fantasy lubie, ktore jest tez na xboxa juz
bijatyk, platformowek i slasherow KURWA NIENAWIDZE _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
arbarlex

|
#17 Posted: 30 Jan 2011 04:12 pm Post subject: |
|
|
| RozpalonyMareczeg wrote: | | arbarlex wrote: | | RozpalonyMareczeg wrote: | | arbarlex wrote: | | RozpalonyMareczeg wrote: | | arbarlex wrote: | | Ale wstyd, że nigdy na PS3 nie grałem. Muszę się męczyć na zjebanym xguwnie360 |
ps3 to gowno
Zależy w co lubisz grać. Dla mnie Sony było zawsze synonimem platformówek, bijatyk i slasherów. NO I FINAL FANTASY I METAL GEAR SOLID |
z tego wszystkiego co wymieniles to tylko final fantasy lubie, ktore jest tez na xboxa juz
bijatyk, platformowek i slasherow KURWA NIENAWIDZE |
WOJNA CHUJU
JESTEŚ GRACJAN _____________________
[quote= |
|
| Back to top |
|
 |
Minutka

|
#18 Posted: 30 Jan 2011 04:19 pm Post subject: |
|
|
w koszuli jestem ; DDDDDDDDDDDdddddddddd
Last edited by Minutka on 30 Jan 2011 04:20 pm; edited 1 time in total _____________________ http://www.lastfm.pl/user/Minuta1337 |
|
| Back to top |
|
 |
Monia89 NAJPIEKNIEJSZA SEKSOWNA KRULEWNA
 Group: Members Joined: 27 Feb 2010 Posts: 14933 Gold: 6.00 Clan: Piękni i Bogaci

Status: Warn:  Reputation: 34
|
#19 Posted: 30 Jan 2011 04:20 pm Post subject: |
|
|
| wczoraj gralam na xboxie z kolego, ale wlasnie nie dzojami a machajac renkami i nogami, tor przeszkut i kregle i biegi sprint i te spr ;D hehe i bylam dobra;d |
|
| Back to top |
|
 |
arbarlex

|
#20 Posted: 30 Jan 2011 04:21 pm Post subject: |
|
|
| Monia89 wrote: | | wczoraj gralam na xboxie z kolego, ale wlasnie nie dzojami a machajac renkami i nogami, tor przeszkut i kregle i biegi sprint i te spr ;D hehe i bylam dobra;d |
Joy i pad to dwie różne rzeczy _____________________
[quote= |
|
| Back to top |
|
 |
|