|
| Author |
Message |
Pekin ♂ + ♀ = ♥
 Group: Members Joined: 26 Feb 2010 Posts: 8650 Gold: 145.00

Status: Warn:  Reputation: 19
|
#1 Posted: 19 Oct 2010 06:45 pm Post subject: kol ba |
|
|
przestan kurwa tak nakurwiac te posty bo cie dojade _____________________
[quote= |
|
| Back to top |
|
 |
Kolba
 Group: Members Joined: 27 Feb 2010 Posts: 14321 Gold: Locked Clan: chillout

Status: Warn:  Reputation: 29
|
#2 Posted: 19 Oct 2010 06:52 pm Post subject: |
|
|
| Studiuje, nie mam zycia tutaj :< |
|
| Back to top |
|
 |
cez
 Group: Members Joined: 23 Feb 2010 Donor:  Posts: 7447 Gold: 0.00 Clan: Jagshemash

Status: Warn:  Reputation: 15
|
#3 Posted: 19 Oct 2010 07:16 pm Post subject: Re: kol ba |
|
|
| Pekin wrote: | | przestan kurwa tak nakurwiac te posty bo cie dojade |
latwo |
|
| Back to top |
|
 |
Cinemax
 Group: Members Joined: 05 Jul 2008 Donor:  Posts: 8361 Gold: 12885.33 Clan: HoD II

Status: Warn:  Reputation: 116
|
#4 Posted: 19 Oct 2010 10:19 pm Post subject: |
|
|
Kliknięcie na przycisk „wyślij" po napisaniu majla do Mystery'ego było jednym z najtrudniejszych momentów mojego życia. Przyjaciele, rodzina, znajomi, a zwłaszcza moja samotna eks z Los Angeles -gdyby ktokolwiek z nich dowiedział się, że płacę za terenowe szkolenie, jak podrywać kobiety, uczyniłby mnie z miejsca obiektem bezlitosnego szyderstwa i drwin. Tak więc postanowiłem zachować swój zamiar w tajemnicy. Historyjka o przyjacielu, który przyjechał na weekend do miasta, znakomicie sprawdziła się w roli uniku towarzyskiego. _____________________
|
|
| Back to top |
|
 |
Monia89 NAJPIEKNIEJSZA SEKSOWNA KRULEWNA
 Group: Members Joined: 27 Feb 2010 Posts: 14933 Gold: 6.00 Clan: Piękni i Bogaci

Status: Warn:  Reputation: 34
|
#5 Posted: 20 Oct 2010 02:12 am Post subject: |
|
|
| Cinemax wrote: | | Kliknięcie na przycisk „wyślij" po napisaniu majla do Mystery'ego było jednym z najtrudniejszych momentów mojego życia. Przyjaciele, rodzina, znajomi, a zwłaszcza moja samotna eks z Los Angeles -gdyby ktokolwiek z nich dowiedział się, że płacę za terenowe szkolenie, jak podrywać kobiety, uczyniłby mnie z miejsca obiektem bezlitosnego szyderstwa i drwin. Tak więc postanowiłem zachować swój zamiar w tajemnicy. Historyjka o przyjacielu, który przyjechał na weekend do miasta, znakomicie sprawdziła się w roli uniku towarzyskiego. | hahahahahahahaha wtf ;O  |
|
| Back to top |
|
 |
Kolba

|
#6 Posted: 20 Oct 2010 02:49 am Post subject: |
|
|
| Cinemax wrote: | | Kliknięcie na przycisk „wyślij" po napisaniu majla do Mystery'ego było jednym z najtrudniejszych momentów mojego życia. Przyjaciele, rodzina, znajomi, a zwłaszcza moja samotna eks z Los Angeles -gdyby ktokolwiek z nich dowiedział się, że płacę za terenowe szkolenie, jak podrywać kobiety, uczyniłby mnie z miejsca obiektem bezlitosnego szyderstwa i drwin. Tak więc postanowiłem zachować swój zamiar w tajemnicy. Historyjka o przyjacielu, który przyjechał na weekend do miasta, znakomicie sprawdziła się w roli uniku towarzyskiego. |
; DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD |
|
| Back to top |
|
 |
 Group: Members Joined: 27 Feb 2010 Posts: 14933 Gold: 6.00 Clan: Piękni i Bogaci

|
#7 Posted: 20 Oct 2010 03:10 am Post subject: |
|
|
| Kolba wrote: | | Cinemax wrote: | | Kliknięcie na przycisk „wyślij" po napisaniu majla do Mystery'ego było jednym z najtrudniejszych momentów mojego życia. Przyjaciele, rodzina, znajomi, a zwłaszcza moja samotna eks z Los Angeles -gdyby ktokolwiek z nich dowiedział się, że płacę za terenowe szkolenie, jak podrywać kobiety, uczyniłby mnie z miejsca obiektem bezlitosnego szyderstwa i drwin. Tak więc postanowiłem zachować swój zamiar w tajemnicy. Historyjka o przyjacielu, który przyjechał na weekend do miasta, znakomicie sprawdziła się w roli uniku towarzyskiego. |
; DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD | ;DDDDDDDDDD |
|
| Back to top |
|
 |
cez
 Group: Members Joined: 23 Feb 2010 Donor:  Posts: 7447 Gold: 0.00 Clan: Jagshemash

|
#8 Posted: 20 Oct 2010 04:04 am Post subject: |
|
|
| Cinemax wrote: | | Kliknięcie na przycisk „wyślij" po napisaniu majla do Mystery'ego było jednym z najtrudniejszych momentów mojego życia. Przyjaciele, rodzina, znajomi, a zwłaszcza moja samotna eks z Los Angeles -gdyby ktokolwiek z nich dowiedział się, że płacę za terenowe szkolenie, jak podrywać kobiety, uczyniłby mnie z miejsca obiektem bezlitosnego szyderstwa i drwin. Tak więc postanowiłem zachować swój zamiar w tajemnicy. Historyjka o przyjacielu, który przyjechał na weekend do miasta, znakomicie sprawdziła się w roli uniku towarzyskiego. |
where the fuck did you get that from? xD testoviron or what ? ;D
ps. STOP SPAMMING OUR SECTION  |
|
| Back to top |
|
 |
Barre00
 Group: Members Joined: 07 Mar 2010 Posts: 5363 Gold: 0.00

Status: Warn:  Reputation: 10
|
#9 Posted: 20 Oct 2010 04:06 am Post subject: |
|
|
Cinemax co ty tu kurwa odpierdalasz  _____________________
  |
|
| Back to top |
|
 |
Kolba

|
#10 Posted: 20 Oct 2010 06:34 am Post subject: |
|
|
| Stop spam albo poniesc konsekwencje |
|
| Back to top |
|
 |
cez

|
#11 Posted: 20 Oct 2010 06:38 am Post subject: |
|
|
| Kolba wrote: | | Stop spam albo poniesc konsekwencje |
kto mial ten quote vitarda z tym cos tam ja pierdole kurwa coruptzione czy cos ? |
|
| Back to top |
|
 |
Kolba

|
#12 Posted: 20 Oct 2010 06:39 am Post subject: |
|
|
| cez wrote: | | Kolba wrote: | | Stop spam albo poniesc konsekwencje |
kto mial ten quote vitarda z tym cos tam ja pierdole kurwa coruptzione czy cos ? |
chuj kurwa coruptzione - Sysio mial |
|
| Back to top |
|
 |
Bombel Niedźwiedź
Group: Banned Joined: 19 Mar 2010 Posts: 4570 Gold: 0.50

Status: Warn: Banned Reputation: 9

|
#13 Posted: 20 Oct 2010 08:24 am Post subject: |
|
|
| Monia89 wrote: | | Kolba wrote: | | Cinemax wrote: | | Kliknięcie na przycisk „wyślij" po napisaniu majla do Mystery'ego było jednym z najtrudniejszych momentów mojego życia. Przyjaciele, rodzina, znajomi, a zwłaszcza moja samotna eks z Los Angeles -gdyby ktokolwiek z nich dowiedział się, że płacę za terenowe szkolenie, jak podrywać kobiety, uczyniłby mnie z miejsca obiektem bezlitosnego szyderstwa i drwin. Tak więc postanowiłem zachować swój zamiar w tajemnicy. Historyjka o przyjacielu, który przyjechał na weekend do miasta, znakomicie sprawdziła się w roli uniku towarzyskiego. |
_________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
Kolba

|
#14 Posted: 20 Oct 2010 08:25 am Post subject: |
|
|
Bombel
Niedźwiedź |
|
| Back to top |
|
 |
Bombel Niedźwiedź

|
#15 Posted: 20 Oct 2010 08:53 am Post subject: |
|
|
kol ba ka ban _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
Kolba

|
#16 Posted: 20 Oct 2010 09:07 am Post subject: |
|
|
Clan: Super Partia Kurwo
eZ. |
|
| Back to top |
|
 |
Bombel Niedźwiedź

|
#17 Posted: 20 Oct 2010 09:13 am Post subject: |
|
|
| Kolba wrote: | Clan: Super Partia Kurwo
eZ. |
A ty jestes bezklanowym biedakiem HUEHUEHEUHEUHEUh _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
Kolba

|
#18 Posted: 20 Oct 2010 09:14 am Post subject: |
|
|
| Bombel wrote: | | Kolba wrote: | Clan: Super Partia Kurwo
eZ. |
A ty jestes bezklanowym biedakiem HUEHUEHEUHEUHEUh |
Bede posiadal lepszy cuz nn plebuw jakich wy macie :< |
|
| Back to top |
|
 |
Bombel Niedźwiedź

|
#19 Posted: 20 Oct 2010 10:40 am Post subject: |
|
|
| Kolba wrote: | | Bombel wrote: | | Kolba wrote: | Clan: Super Partia Kurwo
eZ. |
A ty jestes bezklanowym biedakiem HUEHUEHEUHEUHEUh |
Bede posiadal lepszy cuz nn plebuw jakich wy macie :< |
A JA DOŁONCZE OK? NAWED MOGE POZBIERAC FORUMGOLDUW _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |

|
#20 Posted: 20 Oct 2010 12:55 pm Post subject: |
|
|
| Bombel wrote: | | Monia89 wrote: | | Kolba wrote: | | Cinemax wrote: | | Kliknięcie na przycisk „wyślij" po napisaniu majla do Mystery'ego było jednym z najtrudniejszych momentów mojego życia. Przyjaciele, rodzina, znajomi, a zwłaszcza moja samotna eks z Los Angeles -gdyby ktokolwiek z nich dowiedział się, że płacę za terenowe szkolenie, jak podrywać kobiety, uczyniłby mnie z miejsca obiektem bezlitosnego szyderstwa i drwin. Tak więc postanowiłem zachować swój zamiar w tajemnicy. Historyjka o przyjacielu, który przyjechał na weekend do miasta, znakomicie sprawdziła się w roli uniku towarzyskiego. |
|
|
|
| Back to top |
|
 |
|